En konstig känsla

| Postat i: 2007-2008
0
Jag har en känsla i magen som kommer varje gång jag ser dig. Mitt hjärta smälter varje gång jag ser dig le och jag vill bara springa och krama om dig. Du har varit i mitt hjärta en gång i tiden, men det var längesedan nu. Du gick vidare och jag har trott att jag också hade gjort det. Men när jag såg dig idag le och fick höra din röst kom den där känslan tillbaka. Jag kan inte säga att jag inte vill kunna känna den känslan men jag vet att det inte kommer att bli någonting igen. Du ska veta hur många gånger som jag har legat vaken och ångrat att jag inte visade mina känslor tidigare för dig, när du fanns i min närhet. Jag skulle kunna ge vad som hellst för att få tillbaka den tiden vi hade och göra den annorlunda. Jag är glad att du fortfarande är min vän och att du förlät mig för det jag skrev. Nu när du har varit borta ett bra tag och kommit tillbaka är min känsla starkare än vad den har varit förut. Jag skulle vilja att du fick reda på hur jag känner men det är lika bra att det förblir osagt. Jag hoppas att kärleken kommer förbi igen. Du var och är fortfarande en mycket speciell person i mitt liv. Tack! för att du finns där vad som än händer.

You are the one....

Jag orkar inte

| Postat i: 2007-2008
0
Jag får alltid skulden för att andra inte frågar om ni vill vara med. Det är inte mitt fel alls, jag kan inte alltid tänka på att fråga en massa folk om dom också vill följa när jag väl blir tillfrågad att göra ngt. När det är ngt stort planerat och några lämnas utanför så får jag skulden. Det är inte alltid jag kan ta med alla när jag får komma och umgås med annat folk än vad jag brukar göra. Jag orkar inte mer. Låt mig bara va, det är ditt fel att jag får skuldkänslor. Det är väl inte fel att jag får det men jag har inte kunnat umgås med dig som förut sen ett år sedan. Vi har glidit ifån varandra. Jag minns hur jag kunde komma över till dig och vi kunde se en film och bara umgås. Det går inte längre, nu känns det som om jag inte är din vän längre. Du ger mig skuldkänslor varje gång ni lämnas utanför fastän det inte är mitt fel. Du kan ta och hacka på andra personer än bara mig. Jag hade gärna velat ha med dig på allt men det är inte som förut. Du måste inse det och förstå att jag vill vara din vän men det går inte längre om inte du vill försöka. Sedan ett år sedan har jag själv känt mig utanför. Jag har inte dig som trygghet som förut, många helger har jag tillbringat framför datorn eller tv:n pga att jag inte heller har hört av någon. Och när jag väl frågar om någon vill hitta på något så har dom andra planer och vill inte att jag ska följa. Dom säger det inte rakt ut det men jag märker att min vänkrets har minskat. Jag är inte den personen som är påhittig utan jag väntar tills någon annan hittar på en idé, fast jag utesluts ofta och blir hemmasittandes. Mitt självförtroende är redan på botten så sluta hacka på mig för du får mig bara att må sämre. Jag vill bara ta mina grejor och flytta från denna håle PITEÅ. Låt mig få komma in i Umeå så jag får lämna allt här och starta om på nytt.

Ett leende kan dölja mycket, ser du förbi det kommer du se ett mörker...

Jullov

| Postat i: 2007-2008
0
En dag kvar tills det är jullov igen, detta blir även det sista lovet vi har innan vi går ut skolan. Nu har vi bara kvar sportlovet och påsklovet sedan är loven slut för våran del. Jag känner lite panik över att vi snart går ut skolan och mest troligt kommer vi alla att fara på olika ställen i Sverige. Jag själv hoppas att jag får flytta till Umeå och bli sjukgymnast. Om jag inte kommer in har jag ingen reservplan, då får ja väl springa som vikarie på alla olika ålderdomshemmen och sjukhus. Jag vill inte inse att det kan bli min framtid om jag inte tar mig in i Umeå. Jag känner en lättnad att äntligen få gå ut gymnasiet, men en stor stress att jag inte har min framtid säker. Jag får hoppas att allt löser sig, att jag får uppnå mina mål här i livet och kunna flytta hemifrån och försörja mig.

Glad Jul :)

Fredag

| Postat i: 2007-2008
0
Igår var vi och köpte MASSOR med godis chips och dricka, "Det ska aldrig ta slut" citat av ErikW.
Inköpslistan var 4 Cola, 1 champis, 1 trocadero, 5 bilpåsar, 3 chipspåsar och en godispåse.
Det var jag linda frida sandra erik niclas joakim dan som var på Ica kvantum. Sedan gick vi till Videoteket för att hyra en film men vi kom aldrig överens om en film så vi for hem till Erik och spelade Monopol. Det spelet spelade vi i ca 3½ timme innan vi gav upp för att det skulle nästan aldrig ta slut. Under kvällen blev det riktigt heta diskussioner om mygel och fusk och allt ni kan tänka er. Men man tog allt med ett leende, eller vissa fick tom tårar i ögonen ;) Det var en riktigt rolig kväll och det vi köpte på kvantum hann aldrig ta slut innan vi hade spelat klart. När alla for hem var det kvar kanske en 2L cola och 1½chipspåse.
 
Rolig kväll, OCH jag och Johanna fick  faktist en 9:a !

Matte B

| Postat i: 2007-2008
0
Nu är jag äntligen klar med Matematik B kursen. Riktigt sköööönt :)

KRAMP i vaderna

| Postat i: 2007-2008
0

Det är verkligen skönt att den stressiga helgen är över och jag kan nu andas ut :)

Så tisdag drog jag linda corny och anna ivåg till Haparanda för shopping av alla de möjliga slag. Vi smarta människor tog en vagn och den blev såklart överfull med alla grejor som sedan skulle in i min lilla bil. Men det gick med lite smart packning och lite i baksätet. Det var en rolig dag med mycket skratt och tokigheter, det måste göras om :) som linda skrev i sin blogg, "med en större bil" :P

Annars ska jag meddela världen att jag har KRAMP i vaderna. Jag kan knappt gå och jag har trippat på tårna sen igår för jag får inte ut benen. Någon som har ett bra botemedel så TELL ME NOW för jag avlider snart av smärtan!

Ha en bra fortsatt dag! :)

Snart är det jul PEOPLE, 11dagar kvar, WIEEEEE!


Ledig dag

| Postat i: 2007-2008
0
Idag har jag varit ledig från praktiken och även då från skolan. Har varit riktigt skönt att få sova ut nu innan den stressiga helgen börjar. Fredag kväll ska jag jobba på havsbadet, lördag har jag praktik på sjukhuset och börjar jobba klockan 5 på havsbadet, och sedan har jag kväll på sjukhuset och där var min helg. Kommer att jobba och sova hela helgen ;P Sedan är jag ledig måndag och tisdag. Jag längtar tills dess. Hoppas även att det blir ikea med linda till veckan, skulle vara riktigt trevligt tror jag :) Torsdag blir det en heldag på Step In för att det är Frejadagen och vi ska instruera ettorna och tvåorna hur man lindar en fot, riktigt roligt.. Fredag är det matte nationella hela dagen. Det kommer att bli stressigt nu ett tag. OJOJ.

Rött och julkänsla

| Postat i: 2007-2008
0
I allas fönster ser man att julgrejorna har kommit fram och alla har pyntat utomhus med olika ljusslingor. Man känner redan nu julkänsla och vill att julafton ska komma. Tänk vad mysigt att se Kalle Anka med släkten och sedan äta god julmiddag. Och för att avsluta den underbara dagen så öppnar vi julklappar. Jul är den bästa tiden på året, Jag älskar JULEN !