onsdag - redan!

| Postat i: 2012
0
Idag hade vi internutbildning med jobbet - fick lära oss träningsformen flex5an. Upplägget är fem övningar som man ska köra fyra varv och sex repetitioner på varje med en skivstång. Tränar hela kroppen både kondition och styrka på ungefär femton minuter - grymt bra! Blev direkt sugen att köra det igen. Funderar på att gå tidigare på jobbet och träna då det går så pass fort och är effektivt.

Försökte hitta en video - men har länken på jobbet. Återkommer med den!

Annars idag har jag jobbat - as usual - och sedan varit på cirkelfys. Var inte alls taggad att fara då jag hann somna efter jobbet. Men jag böt om och gick iväg, vilken diciplin ;) Grymt skönt såhär efteråt att ha fått det gjort. Har även hunnit dammsuga här i lägenheten och diskat undan så slipper jag göra det imorgon.

Nu ska jag fortsätta att se sverige - kroatien innan jag somnar.



grymt nöjd tjej en sommarkväll på södra hamn ;)

happy

| Postat i: 2012
0
Överlycklig tjej när jag får sms att vi har fått träningstider i fotbollshallen på lördagar nu i Mars :) Får chans att träffa tjejerna lite! yey!

Återkommer sen ikväll med ett inlägg!

v.9

| Postat i: 2012
0
Helgen svischade förbi snabbt som vinden - fast har hunnit göra mycket roligt och nödvändigt!

Fredags kvällen började med en förvåning då jag var hemma i tid - första gången sedan jag började åka med SJ! Kvällen spenderades sedan i norrmalmia på fotbollscup, kring 11 gav vi upp och for hem och sov.

Lördagen städade jag lägenheten och sprang en snabb vända på stan innan jag for hem till byn och lagade 19 matlådor! Som att jag inte kommer hinna svälta ihjäl på ett bra tag i Kiruna. På kvällen var jag med några i gänget och spelade spel. Riktigt skönt att inte festa även om det var löningshelg.

Söndagen klev jag upp redan vid 8.00 för att köra hem till byn för att fara ut och köra skoter med pappa. Perfekt skoterväder och före :) Vi körde lite egna vägar till jävre för att fika och sedan köra hem igen. Kvalitetstid med pappa :) Efteråt for jag hem och packade ihop sakerna för arbetsveckan och svängde förbi hos brorsan där det var full rulle att städa lägenheten han hyrt av en kompis.

Måndag efter jobbet gick jag en sväng på stan här i Kiruna och har nu konstaterat att det inte finns så mycket intressanta affärer för min smak - så avslutade med mathandling innan jag gick hem och städade. Trevligt!

Idag hade jag då planerat att gå iväg på actic och träna - fast känner mig lite hänging så får se hur det blir när jag väl är hemma. Usch - vill inte bli förkyld nu!



Jag och pappa i söndags!

freitag

| Postat i: 2012
0

Drömde en riktigt konstig dröm inatt där jag var jätte sjuk och hade stora problem med mitt höger ben. Jag grät nästan konstant i drömmen utan att egentligen veta varför. Det lustiga var att när jag vaknade imorse så hade jag riktigt ont i höger höft och knä så det har väl påverkat drömmen!

Packade ihop litegrann i lägenheten innan jag begav mig till jobbet. Hade hoppats på att vädret skulle vara fint idag då jag var sugen på en glass efter jobbet, men det kanske blir en ändå ;)

Hoppas att jag kommer hem i tid ikväll då jag vill fara och se fotbollscupen på norrmalmia, men enligt statistiken så ska tåget vara sent - som vanligt när jag ska hem! Aldrig när jag ska upp till Kiruna, suck..

Nu snart ska jag vara bassängvakt och sedan blir det att signera bort det sista innan jag checkar ut för idag.

Lovar inte att det blir inlägg på helgerna då jag prioriterar människor framför datorn... Just so you know ;)

Ha en bra helg!



Inte för att jag längtar till sommaren - utan för att få använda solbrillor ;) och få lite färg och fräknar i ansiktet och slippa dölja med puder...


snart fredag igen!

| Postat i: 2012
0
Nämen, nu är det redan torsdag! Veckorna går verkligen fort när jag fyller dom med jobb och träning ;) Imorgon blir det hemresa som vanligt - det jag hoppas är att jag tar mig hem i tid för en gångs skull.

Helgen är nog så gott som planerad redan, men det gör inte mig så mycket! Fredag kväll kommer spenderas med Jenny på norrmalmia - herrarna har fotbollscup. Lördag blir att fixa i lägenheten innan det blir mathandling och beger mig till byn för att laga matlådor, sedan blir det middag i byn också :) Kvällen är väl inte helt planerad men något hittar man säkert på. Söndagen ska jag vakna nykter och om det är fint väder blir det en promenad. Annars är det väl det vanliga packningen inför ännu en arbetsvecka i Kiruna.

Snart ska jag även planera in en IKEA resa med mor min. Hoppas bara att det hinner komma lite utemöbler så jag kan handla lite till min balkong - har en liten plan hur jag vill ha det :) Just nu är det bara en buske och ljuslykta som står där. Men jag vill ha en liten bänk, bord, stolar, blomlådor och mer lyktor där till sommaren :)

Imorgon kommer ju även löningen - dock ser det ut som att jag får tre löner. Vet att jag ska få två löner men vart kommer den tredje ifrån - haha!


trött tisdag

| Postat i: 2012
0
Jag är så jäkla trött att jag orkar ingenting när jag väl kommer hem från jobbet, tänkte bara ta en liten powernap men nu finns det verkligen ingen kraft att gå till gymmet.. Suck!

Ska dock ta på mig en utmaning - 100armhavningar.se - vilka är med? Startar ikväll!

Har inte så mycket mera att skriva ikväll. Ska ta och kika runt lite på datorn innan det blir att lägga igen mina bruna ögon för denna dag. Kan inte förstå att det redan är tisdag - snart är det ju helg igen :)

LÖNING PÅ FREDAG dessutom :)

helgen

| Postat i: 2012
0
Fredagen började riktigt bra där dagen bara flög iväg på jobbet. Hem och packa ihop lite saker för att sedan promenera iväg till tågstationen med Emma. När vi var typ 1½ timme försenade med tåget redan i Kiruna så började vi rulla. MEN - när vi nästan var framme i Sunderbyn så hade tåget framför oss kört på en älg så vi var tvugna att backa tillbaka till Boden för att sedan åka buss till Luleå. Så med alla förseningar var jag hemma i byn kring 22.00 på kvällen istället för 19.00, väldigt trevligt fredagsnöje!

Lördagen drog jag och mamma in till stan där vi shoppade mycket nyttiga saker. Allt från temperaturmätare - byxor och kudde :) Mycket trevlig mamma-dotter dag! På kvällen var det fest hos Linda med några av pojkarna, som avslutades ute på Challenge! Mycket svettigt dansgolv men kul :)

Söndagen blev det som vanligt att plocka lite i lägenheten och packa ihop inför kommande arbetsvecka. Mamma och pappa kom även förbi en sväng, bjöd mig på mat och skjutsade mig till busstationen - tackar! Tåget upp till Kiruna blev BARA 10 minuter försenat, så det gjorde inte så mycket. Jag hade även styrt om min packning så jag hade ryggsäck istället för rull/resväska - mycket smart gjort eftersom det kommit massor med snö och hade jag haft resväskan hade jag kastat den i diket typ halvvägs! Hade aldrig gått att dra väskan hela vägen till lägenheten :p Avslutade söndagen med första avsnittet av Big Brother!

Idag, måndag, har jag en vanlig dag med telefontid, möte, bassängvakt och möte. Ska avsluta dagen med en patient - lite övertid är inte dumt ;) Ikväll ska jag försöka fara och träna - annars blir det att städa :) Så hoppas det andra alternativet motiverar mig att göra det första!



Längtar till påsk då jag ska börja ledighetsveckan med att köra skoter och avsluta med att åka slalom :)

skit telia

| Postat i: 2012
1
Efter att ha suttit i telefonkö i 15minuter till telia för att säga upp mitt spotify premium så svarar arslet på andra sidan luren: du måste ringa imorgon mellan 8-17 till uppsägningsgruppen! MEN VA FAN! Jag försöker ju fixa det själv på hemsidan men den loggar ju bara ut mig... skit telia!

Ikväll har jag bara varit i lägenheten då jag varit riktigt trött hela dagen. Hade tänkt gå iväg och träna men orkade verkligen inte. Utan städade, packade och diskade istället. Har även fixat datorn och lite diverse papper, mycket trevlig kväll :)

PS: ifall någon har missat det så är det FREDAG imorgon, wieee!



Hmm, kanske skulle ha sparat ut till skägg ;)

fotbollsmål

| Postat i: 2012
1
Det är ju för tusan redan onsdag! Jag som tyckte att det nyss var söndag, nu är det bara två dagar kvar innan jag åker hem igen :) wieee!

Linda har redan planerat för lördag kväll, men fredag kväll och lördag dag är fortfarande öppna. Men har planerat att hinna hem en sväng och fixa bilen, städa lägenheten (ORDENTLIGT) och springa en sväng på stan :) Söndagen hoppas jag blir riktigt fin för jag är sugen på en långpromenad ute om någon mer är sugen!

Har du fått klartecken om att jag får ledigt v15 så det blir att fara till fjälls från långfredag och några dagar, hinna vara hemma i lägenheten nån dag för att sedan förhoppningsvis fara upp till Kåbdalis med gänget :) hade blivit ett grymt "påsklov"! Har även tagit ledig måndagen v16 för att inte behöva stressa hem söndagen utan åka upp måndag till Kiruna!

Funderar på att göra en sak som Linda nämnde i lördags - men törs jag Linda??? ;)

Nu ska jag fortsätta att arbeta, slutar kring tre så ska sedan hem och städa lite i lägenheten innan det blir träning - cirkelfys ;) det går bra nu på träningsfronten. Funderar även på att köpa en flowin matta! Till de dagar jag inte orkar lämna lägenheten för att träna utan kan köra inomhus istället, kanske ett hopprep också.

Mitt mål för 2012 har blivit att komma i form för att ta upp fotbollsspelandet igen nästa sommar! It´s on.


...

| Postat i: 2012
0

don´t worry, be happy

| Postat i: 2012
0
Helgen går så fort när jag har roligt!

Fredag kväll blev det hem till byn och äta goo middag med hela familjen :) Innan jag for in till stan igen så var vi tvugna att byta ett framdäck då jag tydligen hade punktering, trevligt trevligt!

Lördagen började jag tidigt med att städa lägenheten, kasta sopor och diska. För att sedan dra iväg en snabbis på stan med Linda för lite dryck inköp, efter det for vi och äkte slalom på vallsberget. Riktigt roligt att åka slalom igen - det satt fortfarande kvar i ryggmärgen hur jag ska ta mig ner utan att ramla ;) haha! Efter typ 4 timmar på valls drog vi hem och gjorde oss klara för tjejfest. "när pojkarna är borta dansar tjejerna på borden"!

Söndagen tog jag en sovmorgon innan jag städade undan från gårdagens fest och packade inför resan upp till Kiruna. Klockan 15.00 åkte jag bussen till luleå för att sedan byta till tåget upp till Kiruna. Aldrig roligt att åka upp till Kiruna, men när jag kommer på jobbet blir allt roligt igen :)

Idag var jag då på jobbet, fullt upp hela dagen - men det är hur roligt som helst! Nu sitter jag och surfar runt lite innan det blir godnatt, lång dag imorgon :)

Bjuder på en suddig bild från en suddig kväll ;)



Som det står på facebook - världens bästa tjejer :)

lycka!

| Postat i: 2012
0

For iväg ikväll på intervallflex med Emma, tur att vi planerar in träningen tillsammans annars hade vi båda struntat i träningen ikväll och legat hemma å såsa ;) Var grymt jobbigt med intervalldelen. Sedan flex delen - ja vad ska jag säga - grymt osmidig är jag då. Men det ska ändras! Har börjat sitta oIch planera hur jag ska lägga upp träningen under veckorna framöver. Ska träna som mest på vardagarna så jag kan vara "ledig" på helgerna med gott samvete. IT´S MY YEAR YOU KNOW, nu ska det fan hända saker. Bäst att börja i någon ände i alla fall!

Helgen är så gott som färdig planerad - middag hos päronen, stan, slalom, fest och städning ;) trevligt värre! det jobbiga är att helgerna går så fort när dom blir så korta. Är hemma fredag kväll kring 19 och åker upp igen söndag kring 15.. Men det är det värt!

Nu ska jag slå igång ett OTH avsnitt och sedan sova så det nångång blir fredag och hemgång :) godnatt

bättre sent än aldrig

| Postat i: 2012
0
Ett tag sedan jag skrev sist men det har varit lite tråkiga dagar. Nu är jag tillbaka :)

Fredagen var då begravningen för Johan, mycket fin begravning! Efter minnesstunden for jag hem och somnade i sängen - totalt slut efter dagen. Orkade inte fara och äta med gänget, utan jag for och umgick med dom under kvällen där vi såg film och youtubeklipp.

Lördagen spenderades hemma där jag och mamma lagade MASSOR med matlådor så jag kunde ta med mig till Kiruna. Jag hann även tvätta och hjälpa till med lite möblering hemma ;) På kvällen begav jag mig till Ida där det var födelsedagsfika med gänget. Sov sedan som ett barn ;p

Söndagen började inte alls bra då jag fick sms av SJ att inga tåg skulle gå upp till Kiruna. For först på fotbollsträning med underbara laget innan snälla pappa och morfar skjutsade upp mig :)

Måndagen spenderades på jobbet - fullt upp hela dagen! Efter jobbet drog jag iväg och tränade för att sedan avrunda och somna tidigt!

Tisdagen spenderades också på jobbet - konstigt va? haha! Sedan tog jag en lugn kväll där jag såg film - brides mades - vilken lustig film, men riktigt bra.

Ikväll ska jag iväg på cirkelfys med Emma (plus typ halva arbetslaget), sedan blir det att varva ner med en film innan det är godnatt!

Sådär - en kort sammanfattning över hur de senaste dagarna har sett ut för mig. Nu längtar jag till fredag då jag får åka hem till kära Piteå :) Har bjudit in mig själv och brorsan på middag hemma hos föräldrarna, gott!



Har även börjat luska i att få ledigt under påsk - hoppas det går vägen så jag får tillbringa några dagar i fjällen :)

tredje januari

| Postat i: 2012
0
Snart är dagen den tredje januari över - begravningen för Johan Löfroth var idag! En mycket fin begravning. Försökte hålla igen tårarna så länge det gick men så fort dom sjöng takida då brast det. Har fortfarande inte förstått vad som hänt och hoppas att allt är en mardröm. Som en annan skrev på facebook: trodde vi skulle få gå på ditt bröllop och inte din begravning nu,.


You're not coming back
I got a reason to cry
I try to accept that you are gone

Maybe tomorrow is different
I don't know how
Cause the only word in my mind is goodbye

You will see us again
Like a ray of light
You will never walk alone

You were heavens gift to the world
Now sleep with angels and watch over us

We all miss you so much
The only consolation we have is
that we know you have it good where you are now

Vila i frid Johan!