Det var ett tag sedan :p

| Postat i: 2009
0
Har hunnit med mycket under den senaste tiden. De flesta vet vad som hänt men jag vill inte skriva om det på bloggen.

Julen har hunnit passera och den firades hos mormor och morfar. Vi var alla iår (11st) som firade julafton. Kusin Viktor var även med så mamma fick vara jultomte iår, han hade verkligen längtat efter jultomten. Viktor hade till och med gjort ett paket åt tomten, har glömt fråga vad det var i.

Iår fick jag mest pengar, men det var lika bra det. Min önskelista iår var mest grejor där jag var tvungen att vara med, tex fotbollsskor. Går inte köpa utan mina fötter ;)

Har även hunnit med att jobba en sväng. Jobbade kväll fredag, Delad tur lördag och en Atur på söndagen. Cash!

Igår sprang jag på stan för att hitta lite rea grejor. Men vad mkt folk det var på stan, jag kollade först på kassakön om jag skulle orka gå in i affärn. Och jag vände direkt i dörren i vissa affärer. På kvällen for jag med nina, simon och rickard och såg "Luftslotten som sprängdes". Riktigt bra! skulle bara ha sett 2an (Flickan som lekte med elden) innan, nina fick förklara litegrann för att jag skulle förstå vem som var vem först. Gick ändå ganska bra att förstå.

Idag består dagen av pluggning! Ska nog även städa ett varv, men pluggning står högst upp på listan ;9

Nu ska jag börja att dra fram böckerna, Ha en fortsatt trevlig dag.



Viktor med jultomten :)



Jag och bror posar ;)



Peace ;)



Här försöker bror att kolla i kors ;)



Avslutar med en bild från Släktträffen som vi hade i lördags.
Hann inte vara med så länge pga jobb :)

Marcus Nilsson

| Postat i: 2009
0

Du vet att du betyder allt för mig!
Du är den bästa bror jag kan ha!
Kom hem!


Lördag

| Postat i: 2009
0


vaknade imorse
av väckarklockan halv nio, men snoozade tio minuter till för jag var så trött. Men klev tillsist upp. Följde med mamma å pappa in till stan för att leta mig nå kläder inför jul och nyår. Hittade outfiten ganska snabbt, å det var skönt att vara klar med den nu. Då behöver man inte in och slåss under mellandagsrean ;)

har annars idag inte gjort så mkt. har pluggat litegrann, gjorde en powerpoint som vi ska redovisa på tisdag. nu ikväll funderar jag bara på att slå igång en film och bara må, orkar inte göra någonting ;p

sitter just nu och ser Bilar, riktigt bra. haha. tur man kan få vara lite barnslig ibland :)

jag längtar riktigt mkt just nu till julafton. inte till julklapparna utan all mat och mys med släkten. päronen var idag å handlade julklappar och jag blev riktigt nyfiken om dom köpt ngt till mig. haha!

nu ska jag ta å plocka undan lite i rummet å sedan bestämma mig för vilken film jag ska se.




LÄNGTAR TILL FJÄLLEN!

varför ska allt vara så komplicerat.

Torsdag

| Postat i: 2009
0
Hemma igen efter en lång vecka i luleå, eller så inte :p for upp igår och kom hem idag! skönt.

Har ikväll varit och tränat på StepIn, Bodycombat. Det är verkligen ett pass för mig, det är riktigt roligt. Dom ska göra om passet nu på söndag och jag funderar på att fara dit. Så man är med i börjar och hinner lära sig övningarna innan dom byter igen :p

Imorgon blir det plugg för hela slanten, sedan på kvällen har jag inga planer för tillfället utan funderar på att bara vara hemma och mysa framför en bra film. Eller kanske ett OTH maraton ;)

På söndag ska jag ha min andra träning med laget, har redan börjat fundera på vilka övningar jag ska göra. Det svåra är vad man ska köra för uppvärmning, doppboll kanske jag inte kan köra varje gång ;p

Snart är det jul, och jag känner julkänslan! Slog in alla mina och brors paket vi har köpt till släkten idag, det var inte så många paket men nu känner jag att det är nära :) Hoppas bara dom gillar paketen ;9

Jag vill att det ska komma mera SNÖ, det är för lite snö för att vara snart jul. Skulle borda komma några dm! Jag skulle även vilja provköra våran nya skoter! ,)

Näe, nu ska jag ta å sova. Det är ju en dag imorgon också!


tisdag

| Postat i: 2009
0
det får vara så här ett tag, ska nog byta ut bilden men det kan nog vänta..

Ha det bra!


tisdag

| Postat i: 2009
0
klev upp 8 imorse för att följa med farmor till bergsviken och hämta ut nå nycklar till fotbollen. Sedan följde jag henne till stan för att hon skulle göra några ärenden.

Vi hann med att köpa present på buketten, julklappar på gallerian, fika på ekbergs, handla mat på coop, köpa psalmbok på duvan och köpa garn i blåsmark. Vi for nio imorse och jag var hemma vid två. en heldag med farmor på stan, riktigt trevligt! Brukar inte hända så ofta :p

nu i eftermiddag har jag pluggat, tvättat och diskat. Ikväll blir det nog träning med bror på StepIn :)

Ska senare ikväll göra om bloggen till lite mera juligare ;p Ha det bra så länge!

söndag :)

| Postat i: 2009
0
Ihelgen har mor och far varit i fjällen på julbord. Jag å bror ville inte följa så vi stannade hemma i byn.

Ifredas var jag först på fältstudie och träffade en MS patient, hon var verkligen en inspiration till att en sjukdom inte ska låta livet stanna upp. Hon klarade allt själv förutom att putsa fönstrena, å hur många skulle gärna slippa det :p  Efter fältstudien sprang jag en snabbis på stan och handlade in de sista julklapparna och therese's present.

På kvällen höll jag i min första träning med mitt lag, grymt nervös men roligt var det :) Ska bara planera träningen lite bättre till nästa gång. Sedan for jag direkt hem för att duscha och baka pepparkakor med linda, johan och david. Det blev inte så många pepparkakor men vi fick ihop ett pepparkakshus åxå. var en rolig och lugn kväll. Ska nog baka igen med linda till veckan, får se om det går lite bättre då ;)

Hela lördagen spenderade jag på fotbollshallen, hade utbildning till ledare :) handlade om träning med barn, inte riktigt min åldersgrupp men jag måste ju börja någonstans. Ska nog även gå mera kurser till våren, ska bara höra med ordförande om det går bra :)
Direkt när jag kom hem var det att duscha och göra mig klar för att fara till Tessan på kalas. Vi var bara vi tjejer, men det är riktigt mysigt att bara vi ibland åxå. Man kan prata och lösa problem, NI ÄR BÄST TJEJER!

Idag håller jag på med plugget och ska ikväll fara på träningen och få lite inspiration till min nästa träning.

Har inte så mkt mera att berätta just nu, och inga bilder har jag :p inte så ovanligt. Måste börja ta med mig kameran ;p

Ha det bra!


PS. titta på filmen i förra inlägget, fick se den igår, grymt bra ;)

söndag

| Postat i: 2009
0
känner mig inte såhär idag men detta är en grym parodi på I've got a feeling :)

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Tisdag

| Postat i: 2009
0
Sitter å ser OTH på tvn just nu, ska strax slå igång det senaste avsnittet från säsong 7 ♥

Efter enda lektionen idag for jag å Z på stan för att hitta kläder. Z hitta ett par jeans och jag ett rött linne. Det ska jag ha på fredag då vi har tema RÖTT under bakningen :)

Nu ikväll ska lägenheten städas, eller njaa, ska iaf plocka ihop så det ser fint ut för jag ska hem imorgon. Har fältstudie i piteå på fredag så far hem och myser bland allt julpynt. Här i lägenheten har jag endas röd sand och ett rött ljus ;p inte så mkt julstämning här inte :p

Imorse blev jag riktigt glad när jag drog upp persiennerna, SNÖN har kommit! Funderare starkt på att gå ut och göra en snöängel, men ångrade mig och gjorde mig klar för skolan ist. Undrar om jag å bror kanske tar fram skotrarna ihelgen ;)

På lägenhets sidan går det inte så bra för mig och Z, vi hamnar på 2a plats men nå längre tar vi oss inte. Nu har vi änmält intresse på en lägenhet som jag just nu är 1a på! Vi får veta på torsdag kl 5 om vi fick lägenheten :) Håll tummarna!

Nu ska jag fortsätta se OTH ♥ ha det bra!



En bild på kusin Viktor när han bakar, en liten inspirations-bild tills vi ska baka :)