140727

| Postat i: 2014
0
När jag kom hem inatt slog jag av telefonen för att få sova ut så länge jag ville utan att bli störd. Vaknade kring halv ett, satte igång en tvättmaskin och följde sedan Jenny på PDOL för sista festivalmaten. Langos <3
Kvällens fotbollsträning blev inställd pga allt regn och åska så då for jag till Hortlax för att se pappa ta hem sitt "nya traktorgarage". Vilket projekt detta blev.
 

Skulle egentligen sova i stan men stannade i byn då klockan blev så mycket. Lika skönt det!

140726

| Postat i: 2014
0
Vaknade ändå hyffsat utvilad, tog en dusch och cyklade sedan iväg till Kitteltältet igen. Idag for vi dit lite senare så det var bra drag redan då jag kom. När det blev glidtävlingen på borden så drog vi på en favorit i repris och badade på Södra hamn. Grymt skönt!
 
Jag, Linkan, Linnea, Matte, Ekman, Camilla, Angelica och Holm käkade middag på tre kronor innan vi for hem och duschade. Ikväll var förfesten hos Angelica, nära och bra för de flesta :) Vi satt ute på gräset hela kvällen tills det var dags att dra ut på Kittel. Gode bra kö i de som ej hade armband men vi kunde bara gliiiida förbi allihopa. Sedan var vi hela kvällen och dansade allihopa. Riktigt kul att alla ville vara med och skaka rumpa. Klockan två blev jag less och for hem för att duscha av mig helgens PDOL. Kan ju säga att det var nödvändigt!
 
 
 

140725

| Postat i: 2014
0
Löningsdag idag, perfekt såhär inför PDOL. Haha!
 
Klev av nattjobbet åtta så for hem och vilade en stund innan vi cyklade iväg till Kitteltältet för att för min del inviga helgen. Grymt varmt utomhus så det började snabbt rinna bakom ryggen. Jag, linnea, linkan och Matte drog hem till mig en sväng för att svalka oss och dricka lite till innan vi for tillbaka till tältet. Då hade det kommit mer folk och var mer drag på stan. Efter Kittel följde jag med Angelica, Holm, Pikke och Mange smith för att bada i Södra hamn. Jag slängde bara av mig glasögonen och skorna för att hoppa i med kläderna. Dagens bästa!
 
På kvällen var förfesten hos Ekman och Camilla ute på Annelund, där jag även insåg att Elina bodde. Hade blivit bjuden till henne men trodde hon bodde på Djupviken, bra koll :p
 
 

140723

| Postat i: 2014
0
Nattens arbetspass gick hyffsat bra förutom att vi höll på att svettas bort trots att det var kväll/natt. Satt med fläkten på för att svalna av. Försökte sedan somna när jag slutade, när jag väl hade somnat ringde bemanningen kring 9 och undrade om jag ville jobba ihelgen (Läs: nej tack!), somnade om och sedan ringde då Elina och väckte mig. Hade ställt väckaren på 12.15 men vaknade 12.45 av ett sms från Alexandra att dom var påväg till mig. Blev lite bråttom genom duschen! Följde med henne och Emil på stan och käkade Langos, MUMS! Gick runt i värmen och kikade på marknaden men alla hade ungefär samma saker som det brukade vara.
 
Kring tre tiden åkte jag hem till byn för att krama AC:n en stund. Somnade på golvet innan det bjöds på middag. EN dusch och sedan iväg på jobbet.
 
Nu får det gärna bli lite svalare så det går att vara utomhus, ååh. Vill ha vinter!
 
 
 

140722

| Postat i: 2014
0
Sov ut så länge jag kunde för att sedan bege mig till dagens crossfit pass. Hur varmt ute som helst så var skönt att gå ner till grottan.
 

Höll mig sedan inomhus och försökte undvika värmen och vila upp mig inför nattens jobb på Källbo. For förbi på fotbollsträningen men kunde inte vara med pga mitt "enorma" skavsår på tån. Fjompigt men fick inte på mig några skor förutom foppaskorna.
 

140721

| Postat i: 2014
0
Var tar man vägen när killen man gillar gått vidare?....
 
 
 

140721

| Postat i: 2014
0
Kvällens första fotbollsträning sedan uppehållet var då på vallsberget. Vi skulle först jogga uppför familjebacken och sedan ned för tävlingsbacken. Andra varvet skulle vi bära (?!) varandra upp förbi där liftarna går och sedan via tävlingsbacken. Sista varvet skulle vi så snabbt vi kunde ta oss upp för där liftarna går och via tävlingsbacken upp till starttornet och sedan ner igen. Kan säga att värmen gjorde det hela inte nå enklare. Men nu var det gjort.
 
Vem är så dum att den gör stigar på vallsberget?! #öifdiv4 #uppstart #höstsäsong #pustochstön #dagensträning #gohardorgohome

140721

| Postat i: 2014
0
Puh. Är det bara jag som längtar efter hösten och vintern! Och ja, jag får säga det då jag är en vintermänniska :)
 
Idag håller jag mig mest inomhus med lite pyssel. Målar en låda, hänger upp pappersbollar och planerar nästa pyssel. Laddar även för kvällens träning på vallsberget med fotbollen. Kan inte direkt säga att jag längtar efter den.
 
Egentligen skulle jag på Crossfit imorse men när min brukare ville larma en gång i timmen som resulterade i att min sömn var så gott som försvunnen, så ställde in träningen för att sova ikapp några timmar.
 
Nu ska jag göra mig en äggmacka och sedan se serier resten av dagen.
 
 

140709

| Postat i: 2014
0
 
 
Något som jag läste på facebook igår som fick mig att tänka efter:
 
"Tänk dig att det finns en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt konto. Det är inget fel. Insättningarna är lagliga och korrekt gjorda av en otroligt rik välgörare. Men banken överför inte pengarna till nästa dag. Varenda natt blir alla pengar som du inte använt den dagen borttagna från ditt konto.
 
Vad skulle du göra i ett sådant tillfälle?
 
Självklart hade du använt alla pengarna den dagen de sattes in på ditt konto, dag efter dag. Och det roliga är att alla har vi ett sådant konto! Men det är inte pengar som sätts in på ditt konto eftersom namnet på kontot är TID. Varje dag blir du utrustad med 86 400 sekunder.
 
Varje natt försvinner all den tid du inte utnyttjat. Ingenting blir överfört till nästa dag och du kan aldrig använda något i förskott. Varenda dag startas ett nytt konto för dig. Varenda natt försvinner obrukad tid. Om du inte nyttjar dagens insättning så är det enbart ditt fel. Det finns ingen väg tillbaka. Du kan inte övertrassera kontot i morgon! Du måste leva i nuet och förbruka dagens insättning. Investera tiden smart så att du får bästa möjliga avkastning i form av hälsa, lycka och framgång.
 
Tiden går".
 

 


140708

| Postat i: 2014
0
Idag följde jag med pappa på en dagsutflykt till Umeå. Där blev det inköp av en traktor, en sväng på netonnet och en drive-in på McDonalds innan vi styrde kosan hemåt igen. Kul att få tillbringa lite pappa-dotter tid fastän det är i bilen :) När vi kom hem till byn for pappa för att köra lastbil och jag for in till stan för att handla lite pysselsaker till kommande projekt! Resultat kommer senare.
 
Halv fem for jag och mamma till ängeln för att handla hem middag och äta hos mig där även moster kom förbi en sväng. Surrade en stund innan dom for hem. Då drog jag på mig träningskläderna och cyklade till Sensia. Egentligen skulle jag på crossfit idag men missade passet då jag var i Umeå. Så svänger på dagarna. På Sensia var det mycket folk och jag ska framöver undvika att träna på kvällen, kände mig stressad. Körde igenom mitt pass, Dag 2 med bröst, triceps och framsida axlar. Dåligt tryck i armarna pga träningsvärk men bättre ska det bli :)
 
Efter gymmet bytte jag skor och drog ut på dagens promenad, irrade runt i stan tills jag gått i 45 minuter. Inte bara motion utan jag känner att jag slappnar av i kroppen och huvudet. Hinner fundera och filosofera på mycket. Somnar säkert lika fort igen ikväll. Nu blir det hopp i duschen och sedan krypa ner under täcket, ny dag imorgon!
 
 
 

140707

| Postat i: 2014
0
Startade dagen med ett Crossfit-pass direkt efter jobbet.
 
Dagens WOD: Lucky number 7

A) EMOM 10min

5 Ringdips/bänkdips

5 Box Jumps

2min vila

EMOM 10min

4 Deadlift 50/80 kg

6 Lateral HRPU(hand-release push ups) 

2min vila

EMOM 10min 5 HSPU/push press 35/20 kg

15 DU/30 SU

B) Hollow Body position hold – 40sek/20sek rest x3

 

Svettades som en gris under och efter passet. Helt slut men så ska det vara.

 

Efter Crossfiten for jag hem till byn för att hjälpa pappa och farfar med att lägga tak på sommarstugan. Vågade mig upp till tredje steget på stegen, WOW! Våfflor till middag hos farmor, långpromenad runt byn och stannade sedan kvar över natten. Somnade innan jag la ner huvudet på kudden då jag hållit igång hela dagen med diverse aktiviteter. Kul :)

 

140706

| Postat i: 2014
0
Varning för långt inlägg!
 
I torsdags fick jag en grym motivation och inspiration för träningen. Har suttit i några dagar för att göra och planera träningspass. Så idag körde jag igång planeringen!
 
Såhär kommer en vecka se ut på ett ungefär med träningen:

Sensia har jag ett 3-split upplägg där det är indelat:
1. Nedre rygg och ben
2. Bröst, triceps och framsida axlar
3. Övre rygg, biceps och mage
 
Jag har tidigare kört "30day AB challange" men började slarva så nu börjar jag om. Såhär ser upplägget ut, körde första dagen idag:
 
Nu kör vi på riktigt. Har ett ordentligt mål nu och har bra hjälpmedel med att lyckas.