140630

| Postat i: 2014
0
Grattis till mig som lyckas dra på mig en förkylning efter helgens cykeltur i kylan. For hem till mamma och pappa för att de skulle tycka synd om mig, men då istället hade pappa snäppet värre förkylning. Så då fick mamma tycka synd om oss båda. Fick mig lite mat i magen som inte smakade så mycket, tyvärr. Hälsade även på farmor och farfar en stund innan det var dags för jobbnatt.
 
 
 
 
 
 
 

140628

| Postat i: 2014
0
Steg upp för att cykla iväg på dagens teknikpass på crossfit. Inget direkt ansträngande pass men alltid bra att få nöta på teknik i lugn och ro. Sedan for jag hem, duschade och packade för att vara klar inför Skelleftefestivalen.
 
 
Dock var inte mina kompanjoner de snabbaste men tillslut var vi framme hos Linneas föräldrar. Tacos till middag och sedan var det bara att öka på partyt. Vi lyckades cykla in till området utan någon crash men blev lurad några gånger att cykla fel väg. Jag hade ingen aning om vart vi var eller vart vi skulle.
 
Vi såg ett par låtar av Veronica Maggio innan vi drog till Kittelfjäll-tältet. Grymt mycket större än under PDOL och fint när det var ner mot vattnet. Halv ett såg vi Takida innan vi gick för att äta nattmålen för att orka cykla hem igen. Svinkallt var det ute och det var skönt att komma in under täcket och sova.
 
 
 
 

140624

| Postat i: 2014
0
Egentligen skulle jag vara ledig fram tills torsdagnatt men fick rycka ut och jobba en vakennatt på Källbo. Ett tag sedan sist men det var en lugn natt så det var ju bra. Så idag skulle jag egentligen stiga upp kring tolv fast tog mig upp typ halv två, ops. Skyller på att jag var riktigt trött. Satte mig sedan i soffan och såg min nya favoritserie "orange is the new black". Orkade inte göra så mycket annat.
 
Fast halv sju tog jag mig i kragen och cyklade iväg till Björklunda för att se damerna spela match. Tyvärr förlust för dom men en vinst för mig då jag skrapade ihop ungefär en mils motion på cykeln i alla fall. När jag kom hem körde jag min "30 day AB challange" som jag inte riktigt följer strikt. Men nu blir det ändring på det! Idag var det 50 situps, 50 crunches, 30 leg raise och 38 sekunders plankan.
 
 
 
 

140622

| Postat i: 2014
0
Sov ut tills det var dags för frukost. Och denna frukost brukar nästan klå hotellfrukostar för det finns allt möjligt som alla tar med sig. Perfekt start på dagen. Sedan spelade jag, linda, dennis och markus en sväng med farmargolf. Typ krocket fast med fotbollar. Grymt svårt men kul. Stannade kvar i blåsmark tills det var dags att dra iväg på jobb igen.

140621

| Postat i: 2014
0
När jag hade sovit ut och packat väskan så for jag iväg till Blåsmark som har blivit en tradition såhär dagen efter midsommar. Vi är några som ställer upp husvagnarna här och övernattar. Pastasallad serverades till lunch och klockan fyra for jag iväg och jobbade ett par timmar. Tillbaka i Blåsmark lämpligt till middagen där grillat stod på menyn, MUMS! Sedan sjöng vi, pratade och dansade tills jag somnade kring halv två i husvagnen med mamma och pappa.
 
 

140620

| Postat i: 2014
0
Midsommarafton detta år spenderades i Jävreträsket med kompisar! lite kallt och blåsigt men mycket mysigare än att sitta i en lägenhet. Vi åt sill/korv-lunch, sköt luftgevär, spelade "i min vildaste fantasi" och åt grillat till middag :) Sedan var jag tvungen att bege mig på jobbet då detta är min jobbar helg.
 
En fin dag med fina tjejer :)

140614

| Postat i: 2014
0
Varför sluta med något som är roligt och bra, så det blev ett crossfit-pass även denna morgon. Dagens WOD bestod av uppvärmning och teknikgenomgång på push ups.
 
Sedan skulle vi köra tre rundor av 20 Pull ups, 30 Push ups, 40 Sit ups, 50 Air Squats och sedan vila 3 minuter mellan varje varv.
 
Det kändes kan jag lova!
 
Cyklade sedan hem och duschade för att fara med Linnea och Sara på loppis. Egentligen skulle vi spela minigolf men det blev inte. Vi köpte en glass på kioskpiraten och satte oss utanför Linnea på gräset. Vi följde även Nina på stan en sväng innan jag följde med Linkan och Linnea för att äta middag på tre kronor. Efter maten for jag och Linnea ut och körde geocatching tills Linda och John kom. Så blev det en spontantripp till havsbadet för att spela biljard, minigolf, airhockey och leka en stund i leklandet. Innan läggdags hann vi även med att testa slå i "lång-golf" och leta en till Catch.
 
En grymt rolig dag som mest var spontan!
 
 

140613

| Postat i: 2014
0
Startade dagen med ett crossfit pass. Idag var det teamWOD. Vi fick välja mellan två olika övningar och dom fetstilmarkerade var dom vi valde. Vi skulle alltså tillsammans göra tex rodd 4000m så det blev ungefär 600m var.
 

Ro 4000m (3st Roddar får användas) eller 800 Double Unders/1600 Single Unders (2st får hoppa samtidigt)

150 pull ups eller 80 Toes-to-bar (2st stänger får användas i båda utförandena) (när en person jobbar måste alltid en annan person aktivt hänga i ett räck för att reps skall räknas)

150 Deadlift 80/50 eller 150 Push pressar 40/20 (2st stänger får användas samtidigt

150 Power Cleans 50/35 eller 80 Cleans & Jerks 50/35 (3st stänger får användas samtidigt)

180 Burpees eller 180 Wall Balls 9/6 (3st får arbeta samtidigt)

360 Sit ups eller 360 Push ups (3st får arbeta samtidigt)

Sedan var vi så duktiga och snabba så vi avslutade med 280 burpees.

 

Inte får man slippa burpees hur man än gör i crossfit. Som jag läste i en träningsblogg "jag har en stor hat-kärlek till burpees". Tänker på det varje gång!

 

 
Åt sedan middag med Nina på ängeln, deras blandsallad är den godaste! Under kvällen så introducerade Jenny mig för "geochaching". Verkligen tålamodsprövande men riktigt spännande och roligt när vi väl hittade catchen ;)
 
Å när det är såhär vackert väder så klagar jag inte på att få springa omkring utomhus!

140611

| Postat i: 2014
0
Tackade nej till en lunchdejt med pappa för att istället fara på crossfit. Ibland är jag kanske inte så frisk. Dagens WOD var uppvärmning med teknik av push press. Sedan var det 12 push press med skivstång 15kg, 12 wallball 6kg och 6/6 one arm swing med 8kg kettelbell. Detta skulle man göra ett varv sedan vila 1minut och hinna så många varv man kunde på 15minuter. Denna sorts träningsform gillar jag för jag kör i mitt eget tempo och tävlar mest med mig själv!
 
 
Efter passet cyklade jag hem och STORstädade lägenheten, jag drog fram allt överallt för att kasta/flytta om. Syns inte så mycket för någon som kommer och hälsar på men jag märker när det är ordning i lådor.
 
På kvällen for jag för att se damerna möta Älvsbyn på björklunda med Jenny. Tyvärr förlust.
 
 

140609

| Postat i: 2014
0
Klev av helgens nattarbete för att börja om och jobba 12-17 på källbo, lämpligt pass där det inte hände så mycket. På kvällen var det dags för fotbollsträning där det som tur var slutat regna men det var fortfarande riktigt blött i gräset. Sedan hem och lägga sig i min egen säng, skönt!

140608

| Postat i: 2014
0
Idag var det en h*vetes dag, träningsvärken från fredagens crossfit var som värst och jag hade grymt problem att röra mig. Då vet man att man gjort något med en muskel ;p haha! Jag for hem efter nattjobbet och sov en stund. Klockan tre åt vi saltströmming hos farmor och farfar. Var egentligen tänkt att jag skulle på nästa crossfit pass idag men jag avbokade för jag skulle inte kunna röra mig något! Så spenderade kvällen hos mor och far innan jag åkte till sista nattjobbet för helgen.
 
 

140607

| Postat i: 2014
0
Avslutade jobbarnatten 08.15 och for direkt för att hämta upp Nina i stan. 08.45 skulle vi vara hos Sofie i Hemmingsmark för att i samlad trupp åka iväg och kidnappa Johanna för henne Möhippa! Hon blev riktigt överraskad när vi stampade in ett gäng tjejer för att hämta henne. Johanna fick sig en fin outfit med svärfars jeans, en oboy tshirt och stylat hår. Vi for iväg till stan där hon fick göra några uppdrag: bjuda upp en karl på dans i badhusparken, söka sexfilmer på loppisen, fråga en frisör vad hon gjort för fel med håret och klippa tio kalsonglappar på torget. När vi var klara åkte vi sen ut till havsbadet där vi skulle spendera resten av dagen. Det blev lunch i solen, kubbspel och massage för Johanna innan vi åt grillat till middag. Hon fick svara på några frågor som Niclas hade svarat på där hon lyckades hyffsat bra ändå :) När det var dags för efterrätt åkte jag tillbaka till jobbet för ännu en natt. Tack för idag brudar, grymt kul :)
 
 

140606

| Postat i: 2014
0
Hade idag bokat in mig på mitt första riktiga crossfit pass. Nervös som bara den men det släppte när jag kom dit. Vi fick ta varsin vikt - jag fick en 5kg platta - för att sedan jogga genom stan till badhusparken. Inte ofta folk ser en grupp springa omkring i stan med skivstänger! Vi delades upp i par för att genomföra passet.
 
Som uppvärmning skulle vi göra 100 burpees tillsammans, usch! Allt skulle vi göra tillsammans men om den ena orkade mer så fick vi dela upp så, annars skulle det vara hälften var. Så 50 situps, 50 thrusters, 50x2 med kettelbell (men jag kommer inte ihåg vad övningarna hette), och avsluta med 25 vändor utfall. Detta gjordes klockan 12 mitt under den starkaste solen, som jag svettades. Sedan gick vi tillbaka med all utrustning.
 
 

140605

| Postat i: 2014
0
Idag var det ingen vanlig dag - näe för det är fortfarande mammas födelsedag! Grattis mamma :)
 
Jag sov ut och hämtade sedan mamma när hon slutade 12.00. Så for vi å handlade inför grillmiddagen. När pappa kom hem startade vi grillen och åt sedan massor gott. Farmor och farfar kom även förbi så hann få mig en tårta innan det var dags att dra iväg på fotbollsträning. Det är så äckligt i luften nu, blir svettig och kladdig av minsta rörelse. Bara jag som är glad att det regnar nu ;) Har nu duschat så ska strax lägga mig och sova! 
 
 

140601

| Postat i: 2014
0
Vaknade med träningsvärk som blev värre och värre under dagen. Härligt - känns att jag gjort något :) Dagen spenderades en stund med mamma där vi letade blommor åt henne. När vi var klara slöade jag i soffan tills jag drog till fotbollsträning. For en stund innan för att springa lite + körde repstegar för att bli lite mindre stel, haha! 
 
Vi testade ett nytt upplägg för uppvärmning där jag iallafall blev riktigt varm och mer taggad än vad jag annars blir :)