121029

| Postat i: 2012
0
Helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Halv sju var jag på thai garden för att starta kvällens äventyr med Linda, Nina, Linnea och Emma. Dock blev kvällen inte så långvarig då jag spydde på thai. Åkte hem till byn där jag spydde två gånger till innan jag somnade. Låg hemma hela söndagen och gjorde inte några knop. På kvällen åkte jag in till stan igen och somnade kring 10. Så partajet fick vi skjuta upp till nästa helg ;p
 
Idag har jag jobbat själv på lågstadiet och sedan vidare för introduktion resten av dagen, blir samma imorgon. Nu väntar jag på att klockan ska bli dax att åka till innebandyträningen, spenderar tid med att se lite oth!
 
 

121027

| Postat i: 2012
0
Bjöd hit släkten på kalas under gårdkvällen. Dock var det som vanlig farmor och mormor som stod för fikat ;) Smörgåstårta, fika och tårta - riktigt gott. Fanns även kvar smörgåstårta till frukost imorse!
 
Efter att främmandet for hem så skjutsade jag bror in till stan och sedan gick jag å la mig. Somnade direkt och vakknade kring 12 idag. Trött tjej efter en lång vecka med väckarn ställt på 04.45 varje vardag.
 
Idag har jag hittills inte gjort många knop. Ska vi tre in till stan igen och börja göra mig klar inför kvällens äventyr. Blir middag med några kompisar och sedan vidare! Riktigt laddad och det blir säkert kul.
 
Då är bara frågan - vad ska jag ha på mig? ;)
 
 
Fick denna fina ljuslykta av moster och kusin i födelsedagspresent! skitsnygg.
 

121025

| Postat i: 2012
0
Idag är ingen vanlig dag - för det är ju min födelsedag, hurra hurra hurra. Haha! Fått gratulationer hela dagen på fb och sms. Underbart att se hur många det är som bryr sig :) Började dagen 05.00 för jobb, sen jobbintervju, middag med familjen på pentryt och avslutade dagen med fys på innebandy träningen. Bjöd även på lite fika! Underbar dag som inte kunnat bli så mycket bättre. Firandet fortsätter imorgon med släkten och på lördag med kompisarna :) kommer bli en grym helg! Nu är det godnatt då väckarn även ringer 05.00 imorgon! 

121023

| Postat i: 2012
0
Idag fyller älskade farmor år, GRATTIS GRATTIS! Blev att fara dit för att bli bjuden på palt och tårta - inte dumt alls. Har även fixat en betällning på fika/smörgåstårta till fredag, mums! För er som inte vet det så fyller jag år på torsdag ;)
 
Började idag fundera på julklappar åt familjen, har en bra idé som jag ska diskutera med broder. Skulle vara awsome om det gick att genomföra.
 
Ikväll har jag haft en träningsfri kväll. Laget är på match och orkade inte följa till Luleå då jag inte hade varit hemma innan 23.00, med tanke på att jag ska upp 05.00 imorgon. Ska istället imorgon fara iväg på Sensia24 och köra lite uppvärmning/träning innan jag åker iväg till innebandyträningen med kompisarna.
 
 

121022

| Postat i: 2012
0
04:45 klev en mycket trött Malin upp för att göra mig redo för jobb. Intro på lågstadiet idag - slutade även lite tidigare, skönt! Istället för att vila efter jobbet gick jag ner med saker i källaren och fixade min ljusslinga på balkongen. Mysigt blev det! Hoppas få pengar i födelsedagspresent så jag kan byta ut lite möbler och måste då rensa ut lite :) Middagen bjöds hos brorsan med hela familjen - gottgott! Träning halv åtta och nu är det godnatt :)  

121021

| Postat i: 2012
0
Torka mina tårar, det är så  jävla synd om mig.
Stackars arma krake.
Jag kan inte tro du är min, varför  är du kvar här.
Inte fan kan du älska mig, jag är ju en börda.
Hitta någon  annan.

Vår saga är slut nu, ingen kommer  läsa den.
jag förstörde allt, min underbara vän.
Jag vill inte andas,  försök att förstå mig du.
Kommer alltid va med mig, min älskade vän.


121021

| Postat i: 2012
0
Ännu en helg har passerat. Lugn och härlig helg.
 
Fredagen spenderades med innebandy premiär för min del, dock förlust men vi tar dom nästa gång!
 
Lördag var jag utomhus stort sett hela dagen och tvättade bilar, fälgar och andra trevligheter :p På kvällen såg jag, Linda och Linnea lite OC och hade tjejkväll. grymt skönt dagen efter att ha hoppat över utgången.
 
Idag har jag varit hemma i byn och inte gjort många knop tills innebandyträningen började 18.00. Hunnit städa undan och diskat i lägenheten. Sitter nu och ser "partaj" innan det blir godnatt.
 
Har inget mer att förtälja nu utan ska stänga ner datorn och fortsätta se lite tv. Godnatt!

121018

| Postat i: 2012
0
Efter jobbet åkte jag hem till byn för att tvätta och ta en powernap innan jag å pappa åt middag hos farmor och farfar! Hann även fila på en jobbansökan som ska skickas imorgon. Träning mellan 20.30-22.00 och försöker nu varva ner och sova. Jobbar själv imorgon så blir spännande! Imorgonkväll är det innebandy match premiär för min del. Börjar bli lite smått nervös men är laddad till tusen att visa att det är min plats i laget ;) Nu är det godnatt - väckaren ringer 4.45!

121017

| Postat i:
0
Uppdateringen är låg men det är mitt val. Prioriterar jobb, träning och umgås med familjen före! Jobbar på att bli av med förkylning som jag haft sen förra veckan, går framåt men sakta. Innebandymatch på fredag som jag hoppas få spela - får veta ikväll.

hejsvejs

121011

| Postat i:
0



121011

| Postat i: 2012
0
Idag fyller världens bästa bror 20 år! Grattis grattis!
 
 
Undertiden jag jobbade idag fick jag motivation till att städa lägenheten. Så direkt jag kom hem så började jag projektet! Nu är det rent och fint, soporna kastade, disken diskad, flaskor pantade och mat inhandlat. Skönt att ha gjort bort det. Laddar nu framför OTH inför kvällens innebandyträning. Hoppas höften har vilat upp sig under gårdagen så träningen går bättre än i tisdags.
 
Nu ska jag stänga ner datorn och börja byta om lite smått.
 
IMORGON KOMMER ÄNTLIGEN BROR HEM!
 

121009

| Postat i: 2012
0
Lång dag där jag hunnit jobba, shoppa på team sportia, ätit middag och efterrätt med mamma, ta en pn och tränat! Nu: sovgott! 

121008

| Postat i:
0
Dagen har runnit förbi fort - dock inte alla översvämningar över allt! Satan vad det har regnat. Åkte runt i byn igår och såg allt vatten. Dagens tidningar innehåller mycket bilder på broar och vägar som ej kan köras på. Dock sant det pt skrev : vi behöver då inte oroa oss för skogsbränder....





Idag var det jobb till halv 4 och sen middag med mor. Umgicks i min lägenhet tills jag åkte på träning. Så härligt att vara tillbaka på innebandyplanen! :)

Färgade håret ikväll så bild kommer så småningom. Nu godnatt då jag börjar 05.30 i öjebyn imorgon! :)

See ya later!

121007

| Postat i: 2012
0
Gårdagen spenderades med mamma på stan, hittade en sportväska, vattenflaska, byxor och en jacka! Sedan åkte jag iväg med Linda för att ladda upp i jacuzzin inför kvällens födelsedagskalas. Blev en riktigt rolig kväll - behövde verkligen det för utmaningarna som kommer framöver. Följde inte med ut utan gick hem och sov istället. Känns som ett riktigt bra beslut idag.
 
Sitter nu och ser lite oth innan jag ska börja bege mig till byn.
 
 
 
 

121006

| Postat i: 2012
0

121005

| Postat i: 2012
0
Längesedan jag uppdaterade men det har varit tunga dagar nu och tänker inte gå in nå mer detaljerat på det. Varit i Umeå från igår till idag. Är nu hemma i byn och ska spendera natten här. Imorgon blir det en stadstripp och födelsedagsfirande på kvällen. Tar dagarna nu som de kommer.
 
- Live Life To The Fullest Because Tomorrow Is Never Promised -