work work work

| Postat i: 2011
0
Jobbar så mycket nu att jag är helt slut när jag väl sätter mig ner. Imorse var jag tvungen att tacka nej till jobb då jag verkligen behöver vara ledig nån dag! Blir jobb imorgon istället..

Idag hade jag tänkt fara på functional moves med Jenny - men hon banga och passet blev utbytt mot bodypump! Så istället sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik för att fixa iordning en spellista inför fester och nyår :) längtar massor till nyår! Iår blir det favorit i repris - KÅBDALIS :)

När jag har fixat och trixat klart här med musiken ska jag bege mig hemåt en sväng och umgås med familjen, längesedan jag var hem nu..


spännande!

| Postat i: 2011
0
Igår skulle egentligen vara min lediga dag där jag skulle tvätta, städa och julpynta! Det blev istället jobb hela dagen lång. Jobbade först 7-14 på ena stället för att sedan jobba 16-21 på ett annat ställe. Så jag julpyntade mellan jobben och när jag kom hem på kvällen! Fortsatte sedan idag så är så gott som klar. Måste bara köpa lite glödlampor så är jag redo för julen!

Fick ett intressant samtal igår när jag jobbade som jag inte vill berätta nu vad det handlar om men det kommer när jag vet mera :) wieee! Kunde nästan inte sova inatt och var jätte nervös idag. Nu är jag så uppe i varv att jag vet inte vart jag ska ta vägen (läs: drar iväg på kvällsjobb).

Imorgon blir det att jobba till klockan 14 å sedan ska jag iväg på en liten stadstripp till luleå med moder jord! Jag ska handla lite till en present, kolla på jul/nyårs kläder och handla inför nyår ;) Lönen kommer ju imorgon, haha!

Näe nu måste jag börja göra mig klar innan jag ska köra iväg till kvällsjobbet. Ha en bra kväll allihopa där ute i cybervärlden. Skulle vara kul att få veta vilka som följer min blogg = kommentera vem ni är :)



Saknar fjälls!

Så sant så!

| Postat i: 2011
0
Vi tjejer ...
(x) Vi springer runt i huset medan vi borstar våra tänder.
(x) Vi läser på schampo flaskan i duschen.
(x) Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom.
(x) Vi behöver ingen klocka eftersom vi har en mobil.
(x) Vi kan läsa en mening 10 gånger utan att förstå den.
(x) Vi trycker på dörren fast att det står dra.
(x) Vi säger va? fast vi har förstått allt.
(x) Vi hatar när vinden förstör våran frisyr.
(x) Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något.
(x) Vi kan se samma film 10 gånger.
(x) Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom.
(x) Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade.
(x) Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.
(x) Vi sätter våra alarm tidigare så att vi kan ligga och sova längre.
(x) Innan vi går och lägger oss räknar vi ut hur många timmar vi sover.

Jag blir ju nästan rädd, haha!

diamond eyes

| Postat i: 2011
0
Idag är en sån där riktig måndag! Sov bort morgonpromenaden och har inte riktigt kommit igång ännu. Tur att jag jobbar kväll ikväll så kanske jag hinner kvickna till..

Tyvärr så missar jag då vår sista korpen innebandy match ikväll.. Suck! Menmen, kan inte riktigt tacka nej till jobb för det. Förhoppningsvis kommer det en till säsong :)

Lördagen spenderades med nintendo64 spelande och avslutades med en film - bad teacher. Bra film!

Söndagens planer sprack när jag fick jobb på kvällen - hade tänkt på mina fotbollstjejers innebandymatch och sedan fara på innebandyträning. Fast lite mera pengar i börsen klagar jag inte över!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan mamma kommer och hälsar på en stund :)



Saknar dig kompis!

bästa låten just nu!

| Postat i: 2011
0

Lördag

| Postat i: 2011
3

Spenderade halva morgonen med broder som sov över här hos mig. Sedan drog jag iväg på en stadsrunda - blev inhandlat kavaj, tröja, ljus, lådor julsaker och en almanacka. Vill börja julpynta nu btw! ;)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer då Linnea känner sig lite krasslig och pojkarna ska vara nyktra så det blir nog inte utgång som tidigare var planerat. Blir eventuellt en lugn filmkväll..

Här kommer några bilder från halloween som har varit efterfrågade:



Underbar kväll som började hos mig - sen vidare till sandra - sen vidare till Lena - för att sedan avsluta kvällen på statt!


cashflow

| Postat i: 2011
0
Från att egentligen bara jobba 7-12 igår och ledig idag, har jag nu sammanlagt jobbat 16,5h dessa två dagar! Det rullar på bra nu. Som det ser ut nu är jag ledig ihelgen och jag hoppas att Linnea tänker bli frisk så vi kan ta oss en utgång imorgon! :) Sist jag var ut var Halloween och länge innan det också. Så nu är det på tiden att gå ut och skaka lite rumpa, haha!

Håller på med ett hemligt projekt just nu som jag inte kan skriva här då personen som ska få detta eventuellt kan läsa min blogg. Har beställt igår och söker den andra delen imorgon på stan. Tror personen kommer uppskatta detta i dessa jobbiga tider :)

Sitter nu i lägenheten och myser med tända ljus. Nina var förbi en sväng och kika på idol innan hon drog vidare, jag orkade inte följa med då jag är trött efter dagens arbetspass. Laddar batterierna lite!

Å så är det problem med dessa julklappar - vad ska jag (och bror) köpa till släkten? Riktigt svårt att lista ut varje år vad släkten vill ha då de har som allt. Ska klia huvudet lite extra nu framöver och smått börja handla - för snart är det jul!


Leeedig!

| Postat i: 2011
0
Jag har nu min andra lediga dag efter många arbetsdar, så skönt! Jag har varit hemma i hemmings och tagit hand om mamma :) Hann även få fram mina julsaker och andra saker som inte ännu tagit sig till lägenheten.. Nu längtar jag tills jag får julpynta :)

Imorgon blir det jobb igen, delad tur, sedan verkar det som att jag är ledig tre dagar! Men det kan ju fort ändras :o haha!

Ikväll ska jag på Bodyjam innan jag drar iväg på fotbollsträning! Hurtig tjej. Får se hur kroppen mår imorgon ;)


Linda Ekberg!

| Postat i: 2011
0

Saknar dig, min bästa vän!









1:a april?

| Postat i: 2011
0
Haha, som att jag sov imorse att jag glömde HELT bort vad jag lovat här i bloggen. Men så kan det bli ;)

Jobbar imorgon 7-17 sedan ska jag nog iväg på fest, dock nyktert då jag även ska jobba söndag!

Har inte så mycket annat att förtälja här på bloggen just nu. Är riktigt trött och måste lägga mig och sova nu. Godnatt!

i wish

| Postat i: 2011
0
På clasohlson i måndags köpte jag julsaker så jag är redo inför årets jul :) Sedan bar det iväg på innebandymatch som resulterade i vinst med 5-4, great!

Tisdagen gjorde jag chefen glad då jag ändrade mitt skift från 7-17 till 7-12,16-21. Alltså en delad tur! På mina timmar for jag hem för att sova men blev väckt av chefen som ringde angånde jobb onsdagen, sedan kom målarn för att fixa till det sista i köksluckorna. Så nu är det klart :)

Onsdagen blev då jobb igen, sedan for jag hem till byn och sov fram tills familjen kom hem. Blev bjuden på en god middag av pappa med efterrätt, och jag avslutade dagen med årets första fotbollsträning. Som jag är otränad alltså! Fast det ska det bli ändring på :p

Torsdag, idag, har jag jobbat - sovit - handlat - lagat mat + matlådor - och väntar nu på att få fara iväg på Zumba. Haha, som jag kommer göra bort mig. Men jag tycker att det ser så roligt ut så jag måste prova :)

Är verkligen dålig på att lägga ut bilder märker jag - fast jag tycker det är så jobbigt att föra över från telefon/kameran till datorn för att sedan lägga upp. Men imorgon lovar jag att fixa bilder på min (nu färdiga) lägenhet + frisyren + halloween. Blir ett bildinlägg :)



Match ikväll!

| Postat i: 2011
0
Det har gått några dagar nu sedan jag uppdaterade sist - men bryr jag mig, nej. Haha!

Fredagen gjorde jag bort några ärenden innan jag for och jobbade. Efter jobbet överraskade jag mor och far med en snabb visit hemma.

Lördag blev det jobb :) Efter jobbet for jag direkt till Challange där jag umgicks med gänget där vi åt god mat och såg hockey. Sedan for vi hem till David tills de for iväg ut igen - då for jag hem och sov.

Söndag var jag ledig och mor å far kom och hjälpte mig med det sista i lägenheten. Min byrå som jag har målat vit är nu på plats och väntar på att få nya handtag - en stång i köket skruvades upp för att hänga upp tex saxen - hjul under sängbordet skruvades fast för att bli smartare att dammsuga kring - fick en EN att ha på balkongen tillsammans med en lykta - och fick mig även middag. På kvällen bar det av på innebandyträning först med korpenlaget och sedan med några kompisar, blev sammanlagt tre timmars innebandy och det känns lite idag ;9

Idag jobbade jag till halv fem och har sedan varit hemma i lägenheten. Har innebandy match ikväll så laddar inför den :)

Nu ska jag iväg och kolla på lite saker till lägenheten på clasohlson!


Allt kan hända!

| Postat i: 2011
0

Fick ett sms igår som jag först trodde var ett skämt och jag kollade i slutet för att hitta - SKOJJA - men så var det tyvärr inte. En av killarna som ligger nere i Uppsala efter arbetsplatsolyckan på SSAB i onsdagsnatt känner jag! Hans tjej är min bästa kompis och det är jobbigt att inte kunna vara vid hennes sida när hon går igenom allt som händer. Jag blir glad när hon hör av sig och att hon fortfarande kan skämta om vissa saker! :) Vi håller alla tummar och tår här hemma att allt går bra och att ni snart får komma hem. Om du vill att jag kommer ner till Uppsala och hälsar på dig så säg bara till så ska jag skaffa mig en lucka och komma!

Du är bäst - du klarar det här!


Mittwoch

| Postat i: 2011
0
Nu är det "bara" andra november och jag har redan tolv arbetspass inbokade, ser ut att bli en bra månad denna också :) Jag ska börja göra mig klar för månadens första arbetspass så ska inte sitta här framför datorn allt för länge.

Bilder kommer från Halloween när jag kommer hem ikväll - har inte haft tid tidigare att lägga in dom på datorn ;)

Ha en bra dag!