140531

| Postat i: 2014
0
Grymt kul och riktigt jobbigt även om vi "bara" hade 15minuters effektiv träning. Helt slut i kroppen när jag cyklade hem. Blev även frälst så det blev köp av sommarkort! Har redan bokat upp passen jag ska köra denna månad. Måste ju tänka och planera så jag inte har fotbollsmatch dagen efter ;) ifall jag har träningsvärk.
 
Planer för ikväll är inga större aktiviteter - jenny kommer förbi en sväng annars slöar jag i soffan. Behöver en helg utan speciella planer.

140530

| Postat i: 2014
0
Jobbat natt inatt och vaknade som vanligt med halsont, förstår inte vad det är i huset. Men har nu tagit hem sängkläderna och tvättat för att se om det är något i dem. Tvättade, diskade och plockade i lägenheten till mamma kom. Spontantripp till Luleå för lite shopping och mathandling.
 
Ikväll har jag sovit på soffan typ två timmar innan jag vaknade och tvingade mig själv att stiga upp. Har sedan suttit här vid datorn och surfat runt. Spontanbokade prova-på-pass på crossfit imorgon 12.30. Spännande! Redan nervös för att fara dit själv. Dom har ett erbjudande om sommarträning för 995kr och jag tänkte använda mitt friskvårdsbidrag på kommunen till det medlemsskapet. Nu är det VERKLIGEN dags för förändring. Har sagt det förr men nu är det dags. Har satt upp ett mål som jag tänkte uppnå!
 
Nu kör vi!
 
Middagen ikväll!

140527

| Postat i: 2014
0



140525

| Postat i: 2014
0
 

140526

| Postat i: 2014
0
 
Tur jag har Jenny som drar ut mig på motionsrundor ;) Dagens morgonpass, senare följer att se fotbollsmatch och fira morsdag!

140523

| Postat i: 2014
0
 
Det är väl bäst att man passar på att motionera när det är såhär fint och varmt ute! ☀

140517

| Postat i: 2014
0
 
Ikväll är det äntligen dags för party - skål!

140514

| Postat i: 2014
0
Här har ni resultatet på balkongen. Blev riktigt nöjd och väntar bara på att få inviga den. Kan bli ihelgen ;)
Idag har jag sovit ut ordentligt, efter tolv tvingade jag mig upp ur sängen för att göra något av dagen. Så jag har städat, diskat och lagat 7stycken matlådor. Så mycket enklare att göra några stycken för att sedan ha när jag inte orkar ställa mig och laga mat. För efter gårdagens match är det nu dags på RIKTIGT att ta tag i livet. Var så arg på mig själv när jag inte orkar typ någonting och de andra i laget får slita. Inte rättvist. Så imorgon på dagen blir det en löprunda och in på gymmet. Ikväll har jag fotbollsträning så laddar för den idag!
 
Går omkring och nyser hela tiden och det kliar massor i ögonen - tror inte att jag är förkyld utan kanske nå allergi. För det är efter jag öppnar balkongen och fönster som jag börjar nysa. Blä!
 
Planerar även för kommande IKEA resa med Alexandra. Funderar på ett sminkbord och ev en ny garderob. Beror på hur den ser ut i verkligheten och om jag får in den i bilen så blir det nog ett inköp.
 
Näe. Nu ska jag äta middag och packa inför kommande träning och nattjobb. Vi hörs!

140508

| Postat i: 2014
0
Haft en ledig dag idag där jag sov ut till tio, hämtade matchkläderna för fotbollen i Öjebyn och sytt det nya tyget som ska upp på balkongen (resultat kommer!). Hann även en sväng förbi hos Emma där Johanna och Svea var så jag fick träffa dom en stund. Halv fem for jag med mamma och pappa på stan för att uppdatera deras träningsoutfiter. Tag tre skor betala för två resulterade i att jag fick mina skor gratis! Tack pappa :)
 
Nu ska jag byta om till mina träningskläder och åka iväg på fotbollsträning!
 
 
 
 
 
 

140507

| Postat i: 2014
0
Jahaja, det var ett tag sedan! Tänkte ta upp min bloggande nu efter påsk ledighet och intensiva dagar med jobb.
 
Har skaffat mig ett nytt jobb där jag jobbar som personlig assistent under natten. Kommer passa perfekt när jag har tänkt att plugga till hösten! Nu längtar jag och hoppas att jag kommer in :) Inte det bästa betalt men det kommer säkert rulla runt ändå.
 
Bjuder på lite bilder och återkommer snart med uppdateringar!