IKEA / alko

| Postat i: 2007-2008
0

Torsdagkväll for jag till linda och skulle sova där till fredag :) jag kom dit kring halv 11 för det tog 4timmar innan vägstädningen var klar.

Kl 7 fredagmorgon vaknar jag av att Linda skriker : Godmorgon! haha, vilken väckning, vaknade av skräck. Sedan gjorde vi oss klara för corny kom till oss kl 8 för att vi skulle börja våran färd till Ikea/alko. kring 10 var vi framme i Happis och vi började att gå på Ikea, efter två timmar var vi några hundringar fattigare, men vad gör det ;P Det blev även lite hundringar på alko, men det behövdes för att ha lite inför sommaren! Vi for även omkring i finland ett tag och kollade in dom snygga finnarna ;) hehe. Påväg hem for vi in till luleå ett tag och kollade runt lite, för att sedan fortsätta färden hem..
Tack för en underbar tjejer! Det är verkligen roligt med utflykter :)

På kvällen hade jag träning melan 18-19 sedan for jag till linda :) Jag linda cornelia camilla emma och hennes kompis for till badhusparken och spelade lite kubb. Vi på rätt sida älven vann! hoho. Vi satt sen och pratade och skrattade i lekparken. Ibland är det roligt att se fulla personer när man själv är nykter.

Idag ska jag hjälpa till att städa inför mammas 40årskalas, för släkten ska komma på middag. Och så har jag match kl 13.00 på Heden med div 4 laget. Efter macthen är det go' middag, GRILLAT! Och senare ikväll är det Klassfest för OP3B!


5 Kamp med Fotbollslaget

| Postat i: 2007-2008
0
Igår hade vi som sagt 5kamp med fotbollslaget. Det var jag magda å emilia som höll i det hela. Allt började dåligt genom att jag blev klar hos frissan 10 i 6 och 5 kampen skulle börja kl 6. Men alla satt så snällt i kansliet och väntade tålmodigt. Vi delade upp lagen i Lag 1 - Backar, Lag 2 - Mittfältare, Lag 3 - forwards.

Första tävlingen var att designa en utstyrsel med sopsäckar och annat plock som dom skulle ha på sig under kvällen.
Sen var det skidstafett, äggkastning, äppelätning + hitta sockerbiten och som avslutning var det tipsrunda om tränarna/lagledarna.

Vinnarna blev mittfältarna som vann med 11p och vann designertävlingen.

Det blev en rolig kväll med mycket skratt och onödigt vetande som vi inte visste om våra tränare. Jag tycker att det är skönt att vi har gjort bort kvällen men det kommer förhoppningsvis flera aktiviteter under sommaren med laget! :)

Tack för en trevlig kväll Tjejer!
  
     
         Backar                                   Mittfältare                           Forwards

Helgen

| Postat i: 2007-2008
0
fredag tillbringades hemma i soffan och såg film. Åt lite fruktsallad och drack fanta, laddade rejält för matchen på lördagen.

lördag var det match, sedan skulle jag stå i kiosken men det var aldrig några matcher så jag for in till stan och solade och köpte ballonger å serpentiner till studenten! wieee, inte länge kvar nu.! på kvällen fick jag besök av jim ett tag tills det att jag å tessi for till cornelia och hälsade på. när dom for vidare till en fest i bersika så for jag å tessi hem för att göra studentskivan! vi är inte riktigt klara men på GOD väg :p

söndag har jag sovit ut för första gången på länge, vaknade nyss. Ska å färga håret klockan 1 sedan tror jag inte att det händer så mkt mer. mormor är dålig så vi ska inte dit och äta middag, vi kanske far ner hos farmor å fikar :p morsdag idag ni vet.!

funderar på att rensa i garderoben och se till så att allt är klart till studenten,.. Känner även tagget på att fara å springa, oj jag måste vara sjuk, haha! jag kan inte sluta tänka på att skolan snart är slut, very very soon springer vi ut ur Freja för sista gången. Det känns både skönt men ändå skrämmande, efter den 5 juni står vi helt på egna ben och avgör vår framtid hel själva..

-puss-

...

| Postat i: 2007-2008
0
jag saknar dig ;/

sommarschema

| Postat i: 2007-2008
0

har just sett mitt sommarschema på hortlaxgården och jag jobbar hela midsommar och pdol. men annars är det ganska så bra, slutar ofta 12 eller 14 på fredagar :)


Söndag

| Postat i: 2007-2008
0
Helgen har gått riktigt riktigt fort, har knappt hunnit sova.

Fredag var jag på skolan i en timme och sedan gick jag och tessi på stan, hittade äntligen en vit väska! Sen for vi hem och duschade och jag for till tessi för att göra mej klar vid klockan 18. Kring 20 for vi in till stan på fest hos ante, längesedan man träffade honom. Under kvällen blev det ölspel och utgång, fast det var Inge folk ute så jag hälsade på en kompis och for hem vid 2 tiden.

Lördag klev jag upp 9 för att hinna vakna till det att jag skulle döma match på hifton. Usch, tycker inte om att döma men en extra slant är inte dåligt. Efter matchen for jag hem och dukade och bakade till kvällens planer. Vi firade Camilla 19år och Linda 18år hos mej. Jag bjöd på kladdkaka med grädde och glass. Vi fikade, pratade, spelade kubb och satt å mös på altanen. En skön lördagkväll som avslutades vid 00.00

Söndag väckte mamma mej 8.15 för jag hade samling 9.00 på preem för vi hade match mot alvik idag! Första serievinsten iår, härligt tjejer! måste bara tillägga att vi hade den SÄMSTA domaren ever.! Det enda han sa att han var den som bestämde och blablabla. indirekt frispark till motståndarna när våran målvakt skadar sig!? Efter matchen somna jag på soffan till middagen, och efter maten for vi å gratta min kusin som fyller 1år imorgon! Grattis Viktor! snart ska vi börja träna fotboll ;) 


Fredag 2

| Postat i: 2007-2008
0
For in till skolan åt lunch och hade mentor's i ca 1timme och sedan slutade jag. Onödiga mil men nu har vi ganska så klart med hur studentveckan kommer att se ut! Oj det kommer att bli riktigt roligt och vi kommer vara mkt med klassen, mer än vad vi hittilst har varit ;p hehe. Jag ser verkligen fram emot sista veckan även om man kommer vara slut och sova en vecka efter denna, men det är bara att bita ihop! Det är ju verkligen sista veckan vi har tillsammans och då ska man vara på glatt humör! :)

Partyyyy ikveeel!

-puss-

Fredag

| Postat i: 2007-2008
0

nu är det äntligen helg och som det ser ut så kommer jag ha fullt upp hela helgen. Hoppas att jag inte ska på stan imorrn för då blir det ferre ikveeel ;p hemlis på lördag och söndag har jag match.

orkar inte skriva så mkt mer! ska göra mej klar så man är lite fresch nån dag på skolan, när man då nån gång är där.

-puss-


13 maj

| Postat i: 2007-2008
0
Sitter i mitt rum och tänker tillbaka på gamla tider. Jag minns när du började i min skola, klassen under, och att vi nästan direkt blev kompisar. Vi hade så roligt ihop och kunde göra småsaker till riktigt roliga saker. Jag minns hur vi var hos dej vid en liten bäck och lekte med nån typ av gräs som vi hittade på ett eget namn för, tyvärr kommer jag inte ihåg vad det var men minnet av det kommer finnas kvar. Vi kunde berätta allt för varandra, någonting som jag alltid har haft svårt att göra. Du var en vän som jag aldrig kommer att få igen. Vi gled ifrån varandra när du flyttade till stan, vi träffades ibland men vi gled ifrån varandra ganska snabbt. Tack för den tid som vi hade, du är den bäste vännen jag haft! Lycka till i ditt liv, vem vet, vi kanske hittar tillbaka till varandra senare i livet!..

11 maj 2008

| Postat i: 2007-2008
0

Helgen har gått ganska så fort. Har som varit upptagen hela tiden.
Fredag så hade jag först skola på dagen, som vanligt, och på kvällen hade jag match 19.30 på Heden. Efter matchen for jag hem med fotbollsgrejorna och for och såg film i stan.
Lördag sov jag gode länge eftersom jag kom hem halv 3. Vaknade kring halv 12 och halv 1 ålte jag in med Jocke för att se Hemmings - Älvsbyn på LF arena( eller kvarnvallen som alla säger). Där blev det såklart vinst för Hemmings, med 7-3 tror jag. På kvällen var jag bara hemma och såg Körslaget där Team Caens vann, Grattis!. Sedan hämtade jag mamma i bersika på Preem.
Söndag sov jag till klockan 11 och gjorde inte så mkt till en början. Började lite lätt med förberedelser för studenten. Vid halv 3 for jag och pappa och körde omkring med motorcykeln i piteå. Riktigt roligt, blev sugen att ta motorcykelkörkortet, fast ska nog vänta tills jag blir lite äldre. När vi kom hem for jag och mamma å sola å handlade mat. Till middag blev det våfflor med glass, riktigt gott. Sommarmat fastän det regnade utanför fönstret ;p Nu ska jag göra mej klar i håret och sedan gå å lägga mig, praktik imorgon!

-puss-


torsdag

| Postat i: 2007-2008
0
Sitter här efter träningen och orkar inte ta tag i pluggningen. Har prov imorgon i Pedagogiskt ledarskap fast mitt betyg är ändå satt om jag inte struntar i att lämna in de uppgifter vi har kvar. Haha, och det var ju lätt!
Annars har det inte hänt så mkt utan det vanliga praktik, fotboll och skola. Så har inget att rappotera.
Ska slita mig från datorn nu och plugga så jag klarar provet imorgon.

-puss-

8maj 2008

| Postat i: 2007-2008
0
Grattis Linda Viklund 18år!


Hoppas att du har haft en bra dag!

Citat från praktiken

| Postat i: 2007-2008
0
"Änglar behöver inte vingar"


Tisdag

| Postat i: 2007-2008
0
Idag har jag varit duktig, direkt när jag kom hem så starta jag tvättmaskinen, diskmaskinen, gick ut med soporna, gick med återvinningen och plockade undan saker i huset. inte ofta jag får sådana ryck men när jag väl får dom kan jag knappt sluta...

Ikväll ska jag göra bort lite olika läxor och arbeten som snart ska vara klara. Jag inte så mkt rest arbeten eller kommande arbeten vad jag vet, så jag är inte så stressad.

Dom ringde från hortlaxgården idag och vill förlänga mitt vikariat med 7dagar till, och det tackar jag inte nej till. Pengarpengarpengar ;P

-Vill ha sommar nu!-

Måndag

| Postat i: 2007-2008
0
Nu har praktiken och skolan börjat om igen. Jag läste någonstans att om 2veckor så sätts betygen, och jag fick en smärre panikattack att skolan snart är slut. Jag är en person som vill veta vad som händer och är inte så mycket för överraskningar, och nu när skolan tar slut så vet jag inte vad som kommer att hända. Hoppas till tusen att jag tar mej in i umeå och får studera! annars har jag ingen plan B, då blir det att spring vikariera där man får och hoppas att man har några pengar att leva för under månaderna. Skulle jag få ett jobberbjudande skulle jag inte tveka utan ta det direkt, spelar ingen roll vart bara jag får en inkomst. Usch, jag vill inte sluta skolan ännu.. Är det första gången man har sagt det eller?!

ojojojoj...!

Söndag

| Postat i: 2007-2008
0
Nu är snart lovet slut och imorgon börjar vi om med praktiken och skolan. Det är ca 4veckor kvar innan vi går ut skolan, tiden går så snabbt att man inte hinner med. Ihelgen har jag inte gjort så mkt, fredag var jag med linda v och lördag hade jag match mot fc norrsken. resultaten hoppar jag över. Sedan på kvällen var jag med farmor och farfar och såg på tv å fikade. Det kändes bra att umgås med dem när man ändå inte har någonting annat att göra :) Idag händer inte heller så mkt, familjen kommer hem från fjällen och jag ska nog fara å se saik div4's seriepremiär.

-puss-

Shopping!

| Postat i: 2007-2008
0
Efter träningen for jag till luleå för att hitta examensskor.
Det jag köpte:
* 2 BH:ar
* 2 par skor, varav ett till examen!
* 1 par strumpor
* Och gjorde två hål i öronen

Det sved lite i plånboken men päronen ska sponsra till mina examenskläder så det kommer inte att svida lika mycket. Nu har jag bara oköpt en väska och "cykelbyxor" sedan är jag klar med allt! Skööönt.

Ikväll vet jag inte vad som händer, det blir nog en hemmakväll eftersom vi har seriepremiär imorgon så måste ladda ladda ladda!

-puss-

OP3B ! se här.

| Postat i: 2007-2008
1
Jag har gjort en skiva med bilder från vår tid på Freja.
Alla som vill ha en kopia av skivan, säg till så fixar jag det.
Ge mig bara en skiva så får ni bilderna, det kan vara ett minne för livet!

     

Valborgs

| Postat i: 2007-2008
0
19.00 var vi först på Hifton och kollade på majbrasan och sjöng sånger. Sedan fikade vi lite innan vi begav oss vidare till johanna. Där grillade vi kött och åt en riktigt god middag på altanen.
Under kvällen:
* Plockepinn EM
* Kubb VM - tjejerna vann!
* Bilkörning - vi snodde ea's bil och körde iväg med per på huven
* Prat och mys
* Lite fotbolls match på tv

Sammanfattningsvis var det en trevlig och lugn kväll med många vänner.
Bättre kan det inte bli!