I´m coming home!

| Postat i: 2012
0

120830

| Postat i: 2012
0
Idag har jag ätit min sista matlåda i Kiruna, mat utan ris HERE I COME! Har så gott som käkat ris varje dag sedan jag började i Kiruna, längtar efter potatis... Åt idag min tredje korvstroganoff låda, denna vecka ;)
 
Lägenheten är nerpackad förutom det sista som jag använder imorgon bitti. En sista dusch och sedan går jag på jobbet i några timmar innan jag beger mig hemåt! Är skönt på ett sätt att sluta i Kiruna, slippa alla pendlingstimmar och att få mer tid hemma med familj och vänner. Kommer dock sakna alla kollegor och jobbet då det har varit hur bra som helst på alla sätt. Hade jag inte trivts så bra som jag gjort på jobbet så hade det blivit en jobbig period. Blir säkert jobbigt imorgon att säga hejdå till alla - men vem vet - kanske vi ses fortare än vi anar ;)
 
Nu ska jag lägga mig och sova för ska upp lite tidigare imorgon för att hinna klart allt innan jobbet.
 
Godnatt

120830

| Postat i: 2012
0
Endast en uppstigning kvar i Kiruna!
 
Igår bjöd jag och Emma då på vårt avslutningsfika. Många kom och vi fick även varsin present som minne från våra kollegor, så vi inte ska glömma bort dom och Kiruna.
 
 
En Giron-Kiruna-Ripa :)
 
Annars spenderade jag då gårdagskvällen med att städa och packa ihop i lägenheten. Var ändå ganska dammigt även om jag inte tyckt att det sett ut så. Ikväll blir det att bära ut i bilen så jag imorgon bitti bara har det sista att ta ut på morgonen. Synd att det är så dimmigt och dåligt väder idag, annars hade jag kört runt lite med bilen och tagit mer kort från Kiruna. Återstår att se om det ev klarnar upp.
 
Nu ska jag gå till fikat och se till att kollegorna äter upp allt som blev kvar från igår ;)

120829

| Postat i: 2012
0
Gårdagskvällen spenderades med Emma i köket, vi lagade inte mat som kanske många skulle tro, utan vi bakade! Vi ska bjuda på avslutningsfika idag på eftermiddagen så vi bakade kladdkakor. Farmor hade tidigare bakat två olika kakor som vi också ska bjuda. Vilken sockerkick alla kommer att få, haha!
 
Ikväll ska jag börja packa ihop och städa i lägenheten. Har inte så mycket saker i lägenheten men så allt kommer hem igen ;) Ska ju lämna in lägenhetsnycklarna på fredag och vill inte ha bakläxa på städningen. Fast tror inte att dom är så noga som när man flyttar ur en "vanlig" lägenhet. Blir säkert bra!
 
Hittade igår när jag surfade runt på internet en jätte bra inspirationssida för träning. Fyra pojkar som är riktigt vältränade skriver för att inspirera och tipsa andra som tränar. Perfekt! Hittade ett grymt pass för ryggen, bara resten av kroppen kvar då... Blir att fortsätta ikväll efter städningen och söka.
 
Köpte ihelgen en träningskalender som jag endast ska använda som träningsdagbok. Kan vara roligt att bläddra tillbaka och se en utveckling. På tisdag börjar innebandyn - fystester. Spännande! Haha. Ligger nog lite efter de andra men tävlar ju endast med mig själv och blir även det ett mål att klå i vinter.
 
Nu ska jag återgå till jobbet efter en god lunch!
 
submitted by drop-pounds-not-weights
 

Träningspass

| Postat i: 2012, träning
0
Kände mig inte riktigt pigg i kroppen, eller snarare fortfarande trött från natten, så körde inte det planerade löppasset utan:
 
Gick 2 min, sprang 10 min och gick 2 min.
Körde sedan raka och sneda situps, ryggups och bäckenlyft.
 
Ska imorgon göra olika pass jag kan alternera till löpningen. Så jag har färdiga övningar att köra efter så inte det är fantasin som tryter vid träningen ;p

120827

| Postat i: 2012
0
Fredagens möte tog ungefär 3h med mycket bra och intressanta diskussioner! Kan inte berätta något här ifall någon nyfiken spelare är in och läser ;) Men det kommer avslöjas om ett par veckor!
 
Lördag hade jag inte ställt någon väckare men vaknade ändå kring halv 10. For en sväng på stan innan jag åkte hem till mamma och pappa. Hjälpte till med diverse på gården och inne i huset då vi håller i årets kubbturnering till helgen. Åt middag hemma med hela familjen innan jag gick över till Viklunds för att umgås med Linda och Nina. Både längesedan vi tre umgicks och att vi var hemma i hemmings tillsammans ;) Trevliga minnen! Sov sedan över hemma i byn.
 
Söndag morgon åkte då jag och mamma in till stan för att köpa mig ett träningskort på Sensia24, 995kr för ett gymkort för ett helt år. Grymt bra pris. Var även bra pris på träningskort att träna både på gym och pass, men jag ska ju börja spela innebandy igen i höst och kommer då inte ha tid att gå på pass! Kring fem började jag bilresan upp till Kiruna för sista gången på ett tag ;p
 
Innebandy har jag skrivit tidigare som -aktiviteter till hösten- men ville inte avslöja innan det var helt klart att jag fick komma. Ska spela med några av fotbollstjejerna så mig slipper dom inte i vinter ;) Missar första träningen imorgon som är fystester då jag är i Kiruna, så min första träning blir nästa tisdag!
 
Bjuder på en bild från när jag spelade innebandy sist för ÖIBF. Hittar ni mig? ;)

120827

| Postat i: 2012
0
Helgen är över och mer än halva måndagen har gått. En uppdatering om helgen kommer senare ikväll efter mitt löppass på jobbet. Var igår och köpte träningskort på Sensia24 (läs: stepin24) så nu har jag fixat för löpträningen i vinter förutom mina andra träningspass, vad det är kommer senare ikväll...
 
Idag regnar det i Kiruna, så är inte så motiverande att jobba. Men nu är nästan alla tillbaka från semestern så det är ändå roligt :)
 
Skriver mer ikväll !

120824

| Postat i: 2012
0
LÖNING idag, yey! :)
 
Även äntligen fredag! Ska nu vara bassängvakt för att sedan börja bege mig hemmåt, plockar bara undan lite och skriver någon rad innan jag flexar ut.
 
Ikväll ska vi ha möte med föräldragruppen om kommande säsong, blir säkert intressant. Funderar på att bjuda mig själv på en god middag (läs: köpa hämtmat) för att fira en vecka kvar i Kiruna. Känns såklart både och att sluta men för det säger jag ju inte aldrig igen ;)
 
Ha en bra fredag!
 
 
 

120823

| Postat i: 2012
1
Skippade träningen idag då jag kände mig lite sliten i kroppen. Har sovit lite oroligt de senaste nätterna så tog en vilodag. Somnade en stund efter jobbet och har även hunnit plocka ihop för morgondagens hemresa. Ibland är det bra att ta vilodagar för att hinna annat utan att stressa :)
 
Började idag även fundera över vart jag ska köpa träningskort för hösten. Tror att jag har bestämt mig för sensia/stepin då dom har ett super bra erbjudande på träningskort nu på söndag under deras öppet hus. Ska dit och kika för att säkert slå till! Snart börjar även de andra aktiviteterna, spännande!
 
Har dessutom hunnit söka diverse jobb inför hösten, hoppas på något napp för det är det enda som saknas ;)
 
Nu är det dags att lägga mig under täcket för att somna i rimlig tid, ska ju köra hem imorgon och det är lite jobbigt att köra själv. Men har ännu inte somnat under sträckan Piteå-Kiruna!
 
Ha det bra!

LÖPPASS 4

| Postat i: 2012, träning
0
Stannade som jag tidigare skrev kvar efter jobbet för att köra löppass nummer 4 på 1½vecka!
 
Fjärde passet:
Promenerade 2min
Joggade 15min
Promenerade 2min
Joggade 10min
Promenerade 2min
 
Tempo:
Löpning 6,2km/h
Gång 5,2km/h
 
 
Det är så underbart härligt att springa igen. Springer inte så fort men så pass att jag klarar det med andningen och lite krämpor med knän och höft. Mitt mål är långsiktigt och därför tar jag det lugnt för att inte bli less och sluta. Har därför också satt upp ett kortsiktigt mål men även två långa :) Mer kommer jag att berätta när det är aktuellt!

120822

| Postat i: 2012
0
Efter jobbet igår tog jag bilen till affären och handlade för veckan! Enda gången jag saknar min bil är vid handlingen. Till Ica är det nedförsbacke men hem med alla varorna är det en lååång och jobbig uppförsbacke. Passade även på att tanka bilen så den är redo för hemfärd på fredag ;)
 
Klockan sju var jag på folkets hus för att se bio med Emma och Hanna - Snabba cash 2. Den var ganska bra men skulle ha sett första filmen nu så jag hade kommit ihåg den, plus att det måste komma en trea med det avslutet på filmen.. Bara vänta och se. Var trevligt ändå att gå på bio istället för att bara sitta hemma själv.
 
 
Vill även visa det brorsan skrivit på sin facebook. Han säger inte så mycket men när han skriver det på facebook så andra kan se så blir jag glad :) Finns ingen bättre bror!
 
 
Ikväll efter jobbet blir det att springa igen! Kändes så grymt bra i måndags så ska springa idag och imorgon, får se efteråt vad knäna säger men det är så härligt även om det är inomhus jag springer :)

LÖPPASS 3

| Postat i: 2012, träning
0
Stannade idag kvar efter jobbet och körde pass tre som jag egentligen skulle göra i lördags. Men då det var så fuktigt och ibland regnade det så skippade jag passet då.
 
Tredje passet:
Promenerade 2min
Joggade 20min
Promenerade 2min
 
Tempo:
Löpning 6,2km/h
Gång 5,2km/h
 
Kändes riktigt bra i benen och hade kunnat springa längre. Men vill inte riskera något med knäna så fokuserar att följa upplägget! Använde mina nya spring-sockar som är hur underbara som helst. Sitter fast på foten och nöter inte lika mycket på hälarna som vanliga sockar gör. Tur jag köpte två par!
 
 
 
 

ÖIF festen

| Postat i: 2012
0
Riktigt rolig kväll med alla föräldrar, ledare och dam/herr-laget :) Cyklade till Jenny kring fyra och höll redan då på att svettas ihjäl. Äckligt fuktigt ute! Fick sedan skjuts av Therese till Lundins då jag inte ville cykla till Öjebyn ifall om det skulle börja regna.. Hos Lundins kom nästa svett anfall - haha! Efter några drinkar gick vi till björklunda där det bjöds på tacos. Kring 9 började musiken spelas och bord flyttades för att dansgolvet skulle rymmas ;) Dansade med många av föräldrarna och fick höra många bra saker om oss som vi inte hört tidigare av de personerna. Blir så glad när man gör något rätt för tjejerna när man ofta får höra det dåliga.
 
Halv två åkte jag in till stan med Emma och somnade ganska fort. Aldrig dansat så mycket på en kväll och det kändes i fötterna :)
 
Inga bilder från festen då mobilen låg ofta i väskan då jag inte hade någon ficka. Men det finns lagrat i minnet ;)

120819

| Postat i: 2012
0
Detta är ett tidsinställt inlägg!
 
Brukar inte ha varken tid eller lust att uppdatera på helgen så har gjort ett inlägg i förväg och sedan kommer jag skriva mer i detalj efter helgen :)
 
Med tanke på nivån som är satt till ÖIF-festen kommer denna dagen säkert gå i lugnets tecken, endast packa bilen inför att köra till Kiruna. Till middag har jag beställt blåbärsgröt av farmor som jag sedan ska bjuda Emma på till lunch måndag. Sedan kommer kvällen spenderas i bilen, ska ladda med bra musik så jag håller mig vaken, haha!
 

120818

| Postat i: 2012
0
Detta är ett tidsinställt inlägg!
 
Brukar inte ha varken tid eller lust att uppdatera på helgen så har gjort ett inlägg i förväg och sedan kommer jag skriva mer i detalj efter helgen :)
 
Lördag morgon kommer börja med en tid hos frissan, är inte helt 100% på hur jag ska klippa mig men det brukar lösa sig. Har sedan tänkt en sväng på stan och gröna skylten som brorsan brukar säga. För på kvällen är det partyy då det är ÖIF-dagen. Dom har ställt upp ett tält där det är mat och musik hela kvällen. Förra året jobbade jag så var bara där en liten stund, men iår ska jag också vara med och skaka rumpa med alla föräldrar och ledare ;)
 
Förra året stängde Jenny stället så får se om det blir repris iår igen, haha!
 

120817

| Postat i: 2012
0
Fredag Fredag Fredag!
 
Hade en grymt jobbigt dröm inatt där jag missade tiden hos frisören och tog mig inte upp till Kiruna förän 20.00 på söndag! Puh. Hatar att ha drömmar där jag glömmer eller missar tider. Och imorse när jag vaknade hade jag ett mejl från frisören som påminde mig om min tid imorgon, slumpen eller? ;)
 
Idag har jag två patienter kvar tills jag slutar kvart i ett. Sedan ska jag åka min sista tågresa på MYCKET länge! Nu dom två sista arbetsveckorna ska jag köra bil, därav drömmen inatt att jag knappt tog mig iväg..
 
Ikväll blir det att åka hem och umgås med mor och far - kanske bli bjuden på nå mat.
 

LÖPPASS 2

| Postat i: 2012, träning
0
Andra passet idag, inte alls så jobbigt med andningen utan ont i höger höft och vänster knä. Måste kanske kolla upp det...
 
Andra passet:
Promenerade 2min
Joggade 10min
Promenerade 2min
Joggade 10min
Promenerade 2min
 
Tempo:
Löpning 6,3km/h
Gång 4,8km/h
 
 

UTMANINGEN

| Postat i: 2012
0
Har startat en till blogg - kallar den för "utmaningen"! Min utmaning att komma iform för kommande aktiviteter jag så gärna vill delta i utan att hamna efter. Har flera mål som jag tar upp i denna blogg för nästa år, både kroppsligt och själsligt. Vill inte dela allt offentligt så har då därför kopplat till en privat blogg :)
 
 

Löppass 1

| Postat i: 2012, träning
1
Körde idag första löppasset på grymt länge! Var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara.
Stannade kvar på jobbet och körde på löpbandet - hatar att springa i uppförsbackar och det är lättare att fortsätta springa på löpband när motivationen tryter. Kommer bli att jag kör på löpbandet på vardagarna efter jobbet och utomhus på helgerna när jag är i Piteå. När jag flyttat hem ska jag skaffa träningskort (vet ej vart ännu) och då fortsätta på löpband!
 
Kommer försöka köra tisdag-torsdag-lördag träning. Men vissa veckor kan det bli ändrat men varannan dag ungefär.
 
Första passet såg ut såhär:
Promenerade 2min
Joggade 10min
Promenerade 2min
Joggade 10min
Promenerade 2min
 
Och sedan var passet slut :) Lagomt tempo på 6,5km/h vid löpning och 4,8 vid gång. Ska ta kort nästa gång så jag kan ha det dokumenterat - kan vara roligt att se utvecklingen senare!
 
IT*S FUCKING ON! :)

120814

| Postat i: 2012
0
Igårkväll efter jobbet gick jag iväg till affärn för att handla mat inför veckan. Gick i tshirt och träningsleggings kring sextiden och svettades både till och från affären. Riktigt varmt för att vara Kiruna ;)
 
Sedan spenderade jag kvällen med att redigera filmer inför avslutningen. Kommer ta flera timmar så måste börja i tid. Satt även och rensade bland alla bilder jag har från året som gått. Minst 500kort bara från när vi var i Danmark, kan inte visa alla så måste rensa bort så bara dom bästa och roligaste är kvar :)
 

120813

| Postat i: 2012
0
Helgen över och arbetsveckan har startat. Igår åkte jag tåg för sista gången till Kiruna - har bestämt mig sedan fredagens försening att jag ska köra bil de sista två veckorna :) Så har kvar en hemresa med tåg! Sedan är det endast två veckor kvar i Kiruna.
 
Har idag börjat planera hösten - det enda som saknas är ett jobb, fast håller på att söka runt lite!
 
Fredagen blev att jag såg en film med Nina "en gång i Phuket". Hon hjälpte mig även att ta ut löshåret! Hann inte riktigt klart så mamma fick ta bort det sista.
 
Lördagen var det först fotbollsträning, hälsade på mormor och morfar, handlade, hem till byn på middag och färgning av håret!!, hälsade på farmor och farfar. Avslutade dagen med att ha tjejkväll hos mig med Linnea, Viktoria och Linda. Jag och Linnea gick på 1906 och skakade rumpa innan vi gick hem och sov.
 
Söndag blev en dag i lugnets tecken, plockade undan från festen och packade inför Kiruna. Mamma kom förbi en sväng och bjöd på mat till tågresan.
 
Idag känns det mycket bättre i halsen och förkylningen, men ska vila en extra dag och imorgon ska jag ut och träna! :) Har ju som sagt spånat lite möjligheter nu i höst och måste då komma ikapp de andra så jag inte ligger så långt efter, haha!
 
Ha det bra så länge!

Jäkla kossa!

| Postat i: 2012
0
Har försökt logga in men den där blogg-kossan har satt stopp för mig hela förmiddagen. Den är söt men irriterande ;)
 
Ungefär 20minuter har jag kvar att jobba innan jag checkar ut från jobbet och in på tåget! tre resor kvar innan jag kör bil de sista två veckorna ;p
 
Igårkväll hakade jag på Emmas och Julias plan att käka pizza och kladdkaka på Julias balkong! Solen sken fastän klockan var kring 6. Sedan såg vi "The hunger games", ganska bra film men ingen jag själv skulle välja. Var hemma kring halv 11 och började att packa ihop. Imorse diskade jag undan innan jag gick till jobbet kl 7,. Det var tur för Mats att jag var där tidigt annars hade han måsta åka hem igen då han glömt nyckeln.
 
Veckan har gått ganska fort och jag har varit ensam sjukgymnast på Malmens Vårdcentral, skönt att det har varit lugnt med telefonen och nya patienter. En vecka till själv sedan börjar alla komma tillbaka från semestrarna :)
 
Nu ska jag byta om och sedan börja bege mig till tåget. Fint väder och hoppas att det är skönt utomhus!
 
(ingen bild då arkivet är på underhåll ,p )
 
IKVÄLL BLIR DET MAKEOVER - så det ska bli skönt!
 
 

120808

| Postat i: 2012
1
Igår kväll efter jobbet gick jag med Emma och käkade middag på Artic, thaimat restaurang här i Kiruna. Var jätte gott men blev riktigt starkt i slutet så fick lämna innan jag skulle brinna upp ;)
 
På kvällen smeds det lite framtidsplaner innan jag somnade utan att ställa sleep på tvn. Sliten tjej eller?
 
Det jobbiga är att jag har blivit förkyld, mest ont i halsen och lite snuvig. Orkar inte bli sjuk nu. Var nära att sjukskriva mig imorse men kan tyvärr inte göra det då jag är själv på vårdcentralen.. Känns bättre nu på dagen men är trött. Blir hem och vila middag ett tag när jag slutar jobbet. Jag som var sugen att starta upp mitt springande,.. Har gjort en planering för ett par veckor framöver - satsar på att bli helt frisk först och sedan ska här tas tag i livet :) Som jag har hört många ska göra - undrar om det handlar om att sommarens festligheter har satt något spår på folk. Haha!
 
Jag har satt upp som mål med mamma att vi nästa år ska springa Tjejjoggen i Luleå och Tjejmilen i Stockholm, bäst att börja i tid så inte morsan vinner över mig ;)
 
Back to work!
 

120807

| Postat i: 2012
0
Har börjat spåna efter lite planer till helgen. Ska göra en hår-makeover då jag börjar bli less löshåret. Har även ordentliga tjorvar i hårbotten som kommer bli roliga att kamma ut. Funderar på att färga om det, men det återstår att se till helgen hur det blir.
 
Tjejfest verkar det bli på lördag. Allt är inte spikat ännu men det är ju bara tisdag idag :)
 
Nu åter till jobbet - skriva bort lite journaler då patienten inte kom. Ha det bra!

DANMARK - DAG 6

| Postat i: 2012
0
Denna dagen startade jag min hemresa från Danmark. Skjutsen kom 05:00 för att bege oss till flygplatsen. Mellanlandade i köpenhamn och stockholm innan jag äntligen var i Luleå 12:40 där mamma stod för att hämta hem mig :)
 
 
Det var en underbar vecka med tjejerna. Märks att alla är ett år äldre och har lyssnat på vad vi har sagt. Vi ledare är även mer rutinerade än förra årets tripp till Gothia så veckan gick smärtfritt :)
 
Bjuder på en bild av vårat hemliga vapen - Mickan ;) Sötast i världen...
 
 
Det var min summering av veckan i Danmark med ÖIF f969798 :)

120805

| Postat i: 2012
0
I like you so much it hurts...

DANMARK - DAG 5

| Postat i: 2012
0
Torsdagen. Då vi tyvärr förlorade två matchen blev vi trea i gruppen och gick då vidare till B-slutspel. 12.10 mötte vi ett lag från tyskland (kommer inte ihåg vad dom hette) där vi hade många tjejer som var trötta, slitna och hade små krämpor så det blev förlust och inga fler matcher denna vecka. Tjejerna har andå gjort en kanon vecka och jag är stolt över dom även om det blev fler förluster än vinster. Men vi har haft roligt och det är det viktigaste :)
 
På kvällen gjorde vi oss alla klara och gick iväg för att vara på Dana Cup området. Vissa ville kika mer i säljtältet, gå på tivoli, discot, se fotboll, m.m. Blev till och med att jag och Jenny var in på discot, haha! Som att vi var för gamla för det.. Men vad gör man inte för spelarna ;) Somnade kring halv 1 på natten efter en lång diskussion vad för aktiviteter dom skulle göra under fredagen!
 
Tjejernas hår och sminkcirkel ;)

DANMARK - DAG 4

| Postat i: 2012
0
Matchdags redan 10.30 på onsdagen mot Byåsen så det blev en lite tidigare morgon. Åkte i en varm buss till planen som låg ca 1,2 mil utanför Hjorring. Tyvärr blev det förlust med 1-5 även om vi satte in vårt hemliga vapen "mickan" ;) Efter matchen var det direkt till lunchen och börja ladda om för match på kvällen.
 
Kvällsmatchen spelades mot Hinna Fb där det även där blev förlust med 3-0. Dock osportligaste lagledaren hos motståndarlaget... Orkar inte gå in på det mer - men dessa norrmän kan inte respektera avstånd från linjen vid avbytarbänken.
 
Blev en tidig kväll då många var slitna efter dagens värme och matcher.
 

DANMARK - DAG 3

| Postat i: 2012
0
På tisdagen var det uppladdning inför match. 12.30 var det match mot Skedsmo och resultatet blev vinst med 4-0 :) Varmt och fuktigt men härligt när det inte regnar iaf.
 
 
Efter matchen var det fri lek för tjejerna fram till middagen. När det var dags för middag fick lagledarna ta över ansvaret för tjejerna då dom skulle på discot/tivolit och vi tränare for på ledarkväll :) Ett band som spelade, god mat och bra snack kring allt möjligt som vi inte kunde med tjejerna runt om. Få slappna av för en kväll var riktigt skönt och ladda om batterierna för veckan!
 

120803

| Postat i: 2012
0
Idag är det äntligen fredag - veckan har gått riktigt fort även om jag inte har gjort något speciellt. 13.25 går tåget hem till Luleå för att sedan åka buss hem till Piteå. Ifall tåget är i tid funderar jag på att springa in på stadium innan bussen går - återstår att se hur det går ;)
 
Ikväll har jag inga större planer - ska nog bara vara i lägenheten och ta det lugnt. Ev umgås med brorsan annars ska jag pyssla med hans tavlor.
 
Lördag är det fotbollsträning 10.00 - blir kul att träffa tjejerna igen! Hoppas alla har kryat på sig både kroppsligt och själsligt ;p Efter träningen blir det en sväng på stan och handla lite tränings- och mjukiskläder, mina börjar bli lite slitna.. Kvällen är inte planerad ännu men något blir det säkert, annars åker jag hem till mamma och pappa för att umgås med dom.
 
Söndag är det packning och säkert kommer familjen innan jag åker iväg upp till Kiruna igen. Bara 4 tur&retur resor kvar till Kiruna ;o Sedan blir det bil sista veckan till Kiruna, eventuellt veckan innan också bara för att jag känner för det.
 
Det var en liten uppdatering inför helgen då jag ofta inte sitter så mycket vid datorn. Återkommer mer efter helgen :)
 
Trevlig helg!
 
 
Ibland blir jag sugen på rött hår igen ;)

120802

| Postat i: 2012
0
Hakade på efter jobbet idag att träna Cirkelfys med Heidi och Emma. Riktigt effektiv träning där vi hann köra igenom hela kroppen på en timme :) Älskar sånna träningspass. Sedan har jag ätit middag, duschat, diskat och packat inför hemresan imorgon :) Att veckan redan har gått, Augusti kommer swischa förbi ;p
 
Nu ska jag lägga mig under täcket och börja slappna av för att somna i tid.
 
Godnatt!

DANMARK - DAG 2

| Postat i: 2012
0
Måndagen sov vi fram till halv 9 då vi begav oss till frukosten som var på innergården. Sedan var det dags för upptäcktsfärd - checka in, spana in Dana Cup området, se vart vi skulle spela match på tisdagen, se vart mattältet låg, tivolit, discot, m.m. Lunch åt även då på innergården. Fram tills middagen var det "fri lek" som jag kallade det. Tjejerna passade på att gå på stan, m.m. Efter middagen gjorde vi oss klara inför invigningen som vi då hade temat "tjuv och polis". Själva invigningen liknade PSG men vi ordnade DEF efterfesten ;)
 

DANMARK - Dag 1

| Postat i: 2012
0
Kommer skriva om dagarna i Danmark nu framöver samtidigt som vanlig uppdatering.
 
Sammanfattar resan ner till Danmark som en dag :)
 
Startade med tåg från Älvsbyn kring 19.40. Underbart mycket roligare tågresa då än när jag åker till Kiruna själv. Tjejerna är så roliga när dom väl vill ! Kring halv 1 släckte vi ner och förhoppningsvis somnade tjejerna någon gång under natten ;p
 
 
Klockan 9 var det väckning för frukost och ihoppackning innan vi skulle kliva av i Göteborg kl 11.00. I Göteborg åt vi på Burger King och sedan fick tjejerna springa omkring bland affärerna medans vi ledare vaktade alla väskor ;p Klockan fyra var det påstigning på båten och middagsbuffe. Spenderade sedan resterande av resan i trappuppgången. Klockan sju hoppade vi av båten och på bussen som skulle ta oss till skolan i Hjorring.
 
Det blev uppackning och dusch innan alla la sig och somnade fort efter en lång resa :)

tshirt - danacup

| Postat i: 2012
0
Skulle ha köpt den till pappa ;) (Taken with Instagram)
 
¨Skulle ha köpt den till pappa som vägrar facebook ;)

20120801

| Postat i: 2012
0
Redan Augusti - nedräkningen har börjat :)
 
Btw, var så jäkla trött igårkväll att jag redan vid sju böt om till pyjamas och la mig i sängen, orkade verkligen inte sätta mig framför datorn. Pratade även med mamma typ i sömnen, haha! Vill inte erkänna att jag sov ;)
 
Efter jobbet igår snikade jag skjuts med Emma och Hanna till affären för att slippa gå hem. Saknar min bil just vid handlingen, annars klarar jag mig utan. Men verkligen HATAR att bära hem matpåsarna när dom ibland blir så tunga.
 
Idag ska jag iväg och fika med bla Emma och Hanna. Blir trevligt att slippa sitta själv i lägenheten :) Uppdaterar mer ikväll.
 
 
På ledarkvällen fick vi varsin BJ, perfekt size motför den vanliga :)