tillbaka till skolbänken

| Postat i: 2010
0
sitter nu i datasalen efter att vi har haft lektion på förmiddagen, vi hade även lektioner igår.
nu har vi bara kvar ett seminarium i eftermiddag sedan far jag hem till byn igen. å då blir det direkt till träningen. hörde att laget trodde att det skulle bli en lugnare träning när jag håller i den, så ska försöka att köra hårt ikväll ;) haha!
Sedan blir det vougga hela påskhelgen, grymt skönt. vi var även där ihelgen för att lämna lite saker då vi inte rymmer allt i bilen. så hann med att köra några mil på fjället, på lördagen var det snöblint men på söndagen var det riktigt fint väder. hoppas att det är fint hela helgen så man hinner få sig nå färg ;p

menmen, nu orkar jag inte skriva så mkt mera utan ska höra med mina kompanjoner om vi ska gå å äta lite lunch :) börjar bli lite hungrig! ha det bra!

Söndag

| Postat i: 2010
1
Då har det än en gång hunnit gå en vecka sedan sist jag skrev. Känner att jag hinner inte skriva så mkt på veckorna då det nu har varit två tentor och fotbollsträning. Jag skriver då jag har tid helt enkelt.

Har ihelgen haft första fotbollsträningen utomhus på LF, lite kallt var det faktiskt. Och svårt att klä sig rätt när man känner om det vart för mkt eller för lite kläder först då man kommer ut på planen, även ganska kallt om fötterna då man har hål vid tårna ;p

Igår var jag på min sista utbildning i BAS1 i ledarutbildningen, Skönt! då var man klar för denna gång. blir nog ett tag tills jag går bas2, om det ens blir av :p På kvällen gick familjen över till viklunds som bjöd på middag, det var bara jag och bror där och föräldrarna så vi gick hem då vi ätit klart. Å så kom nina en liten stund och vi hann prata litegranna, trevligt :)

Idag har jag bara hållt på med skolarbeten. Har hunnit skriva klart två stycken och börjat på den sista. Måste ha gjort bort dom innan helgen då jag ska fara till fjällen! YEY!

nu blir det en dusch tror jag och sedan vänta på middag, börjar bli lite hungrig.
Ha det bra sålänge!

Helgen som varit

| Postat i: 2010
1
Har då tillbringat helgen i luleå. Det har hunnits med fotbollscup, shopping, middagsbjudning, pluggning, städning, m.m. Har hunnit med mkt på kort tid, men riktigt roligt har det varit. I fredags ät jag, erika och zandra tacos tillsammans mellan mina matcher. Vi passa även på att gratta erika i förskott då hon fyllde 21år igår :p Vi gav henne en lykta och en fotoram. Bilden som vi gav henne finns på http://maaaaaalin.blogg.se/foto/ om ni vill se den.

Här kommer bilderna som jag har lovat från lägenheten, är riktigt nöjd nu. Enda som saknas är en tv ;)









Detta är köket. Rakt fram ser man Zandras rum och till vänster är balkongen.
Ser ni katten vid matskålarna?

Nu ska jag ta å förbereda inför mitt och Jennys möte vi ska ha ikväll.

Ha det bra!


fotbollscup

| Postat i: 2010
0
Idag kl 15.00 avgår vi ifrån preem och kör till luleå, arcus. Vi har fotbollscup där hela helgen. Det är a-laget som ska fara men jag ska få följa som coach då dom andra är utomlands. Våran första match är 16.45 idag och sedan 22.15 ikväll. Det blir sent. Fast jag ska sova i Luleå så behöver inte köra hem, det var ju tur det. Sedan har vi även matcher imorgon men den är först 18.05 och beroende på resultat så har vi en till match på kvällen. Vi kanske har match söndag också, beroende på hur det har gått.

Imorgon blir det att renbädda och storstäda mitt rum, det är fullt i katthår så det behövs verkligen. Sedan har jag tänkt fara på stan och leta mig nå fotbollsskor, måste verkligen köpa nya då mina snart inte håller ihop. Har hål på vardera sko vid tårna och är inte så skönt att skjuta en boll. Näe, jag skjuter inte tåfjuttar utan det tar ont då jag skjuter vristare.

Nu ska jag göra mig klar så jag hinner och handla lite innan vi ska fara till luleå.
Håll tummarna på att det kommer gå bra :)





Bilder kommer från lägenheten efter helgen.

gårdagen

| Postat i: 2010
0
startade kl 7.00 med avfärd mot luleå. där lämnade vi av några grejor i lägenheten för att sedan fortsätta till haparanda/IKEA! där gick vi runt och lastade kundvagnarna med saker. blev en ganska dyr resa men mycket värt blev det, många snygga saker till både lägenheten och mitt rum hemma. Ska ta kort i lägenheten till helgen så ni får er en bild hur den ser ut :)

det jag köpte var bla:
- Bokhylla/tvbord
- sängkläder
- taklampa
- Lekman låda till bokhyllan
- stolsdynor
- ljus
- tyg som sedan ska bli en fondvägg i lägenheten
- burkar
å lite annat smått och gott.




Igår kväll var jag då hos Linda och spelade spel. Vi spelade först "pratmakarna" och sedan "med andra ord". Det är riktigt roliga spel där man får höra mkt roliga förklaringar och gissningar. Tex djur på nordpolen - får! Haha. Inte riktigt rätt men den gissningen kom iaf.



Idag har jag och mamma sytt till tyget till fondväggen, kommer nog blir riktigt fint om det går att hänga upp. Annars har jag städat och plockat i rummet. Ska nu börja å plugga inför tentorna nästa vecka. usch! vill inte. menmen, snart har jag ju gått klart skolan.

Ha det bra!

några bra videos :)

| Postat i: 2010
0

då var det helg igen.

| Postat i: 2010
0
Har varit ganska fullt upp iveckan så har inte hunnit uppdatera bloggen :p men här kommer en summering av veckan.

måndag var det praktik och efter det så var jag och klippte mig, SKÖNT. kan säga att det behövdes, håret var inte så sliten men det var för långt för att göra ngt med det. Efter klippningen gick jag på stan tills jag skulle på sektionsmöte.

tisdag var det även praktik, sedan på kvällen så var det plugg och städning av diverse papper och småsaker som har ovanan att hamna på fel ställen.

onsdag var jag på kärnhuset på praktik då min handledare var ledig. så fick se hur dom arbetar där. träffa även en patient som jag haft på sjukhuset och tränade, roligt att få se hur det var med den efter 3veckor. På kvällen mötte jag upp Linda och vi gick på nodo och åt varsin varmmacka innan vi skulle och se "Alice i underlandet - 3D". Filmen överrensstämmde inte riktigt med den teknade versionen men det var bra ändå. Man ska nog se filmen utan att tänka på vad som händer i den teknade. var hemma kring halv 12 så somnade ganska fort eftersom jag hade praktik dagen efter.

torsdag (idag) var det sista praktikdagen för denna vecka. har hunnit träna 5st på hela dagen, och då är det fullt upp. och ikväll har jag pluggat, sett tv, tvättat och diskat.

imorgon blir det en ledig dag = pluggardag och på eftermiddagen ska jag fara med min tränarkollega och handla in lite coach-kläder så vi är lika snygga på sidan om planen i vår/sommar :)

kommer uppdatera mera imorgon men nu ska jag ta och slå igång ett OTH avsnitt innan jag lägger mig och sover. Godnatt :)