Skolfoto

| Postat i: 2007-2008
0
idag är det skolfotot återigen. hur fin man än gör sig så ser man ändå lika konstig ut på varje kort :P men det får man väl bjuda på. årets klassfoto kommer nog att vara klockrent och det blir som vi hade tänkt :P hehe

ikväll är det tjejkväll på stan, ska nog dit med linda v och shoppa lite. jag tror att det blir mkt folk eftersom nya gallerian har öppnat och det har blivit mera konkurans mellan affärerna så många kommer nog för att det finns bra erbjudanden.

igår var en stressig dag, först var man på skolan som vanligt. sedan for jag till linda e och färgade hennes hår för att sedan ta en buss till step in och träna. efter jag hade tränat klart så åkte jag med en buss till stan för att sedan åka hem med pappa. for till skolan 8 och kom hem kring 6 :P Stressigt men jag hann gör mkt under denna dag..

imorgon ska jag ha ledaruppgift på fotbollsgym, jag hatar att ha det men det är bra för betyget. och som tur är så är jag inte själv och har ledaruppgiften :P man får hoppas på det bästa.

ihelgen vet jag inte riktigt än vad som händer, en eventuell klassfest fast det är inte klart än :P



Keep on smiling :)

This weekend

| Postat i: 2007-2008
0
Fredagmorgon for päronen till fjällen för att ställa upp husvagnet. Så jag och brodern har varit hemma själv ihelgen. Det var skönt att få bestämma själv i huset men hade dock velat ha körkortet så man hade kunnat ta sej vart man ville. Hr varit beroende av farmor och farfar istället med skjuts och hämtning. Och dom vill man ju inte ha efter vägarna för sent om kvällarna.

Fredagkväll hade jag tänkt att vara hemma och ta det lungt och bli frisk från förkylningen. Men jag for och var med linda och jocke och några från hans klass. Det var riktigt trevligt :> lungt och skönt, såg idol och spelade lite "Rappakalja"..

Lördag så var det fotbollsavslutning med StorforsAIK.
Så vi var först på Step In och hade ett pass, Afrikansk dans. Det var hur roligt som helst, men kordinationen finns inte och har aldrig funnits ;P fast det var inte bara jag som tappa bort mej i stegen, hehe. Efter Step In så for jag till moster och duschade och gjorde mej klar, klockan 18.00 var jag på folketshus i bersika där vi skulle vara resten av kvällen.
Under kvällens gång så hade vi en massa lekar. Först när vi kom in så fick vi en stämpel så dom visste att man hade betalat 0kr i inträde. Sedan gick man upp en och en till fiskedammen och fick godis och berätta en händelse, plus att vissa fick olika uppdrag dom skulle göra under kvällen. Halv sju så serverades det god mat, kött och potatisgratäng med bearneise sås :) mkt gott. Till efterrätt fick vi kladdkaka och grädde.
Singstar, "rita på bordet"-tävling, Apelsintävlingen, Funny Bunny, plus en massa andra lekar hade vi under kvällen. Det var en riktigt trevlig kväll med massa skratt och skojj, bra arrangerat av "lekledarna" Eva, Lisa och Frida.

Söndag(idag alltså) så har jag varit en snabbis till lungsgärda för att få information om kottplockning :P
Annars har jag övningskört lite och ska snart göra lite läxa..
image5

Keep on smiling ;>









förkylning..

| Postat i: 2007-2008
0
Jag, Linda, Anders, Henrik och Nikita var ute på lördagskvällen och körde omkring i Cadillacen med öppna rutor. Det var super roligt att glida omkring på piteås gator och titta på det fina men dock (!) tomma Piteå. Men söndag morgon var det kört, förkylningen hade slagit till. Sedan dess har jag varit förkyld men har haft något viktigt varje dag på skolan som jag måste fara på att jag har inte kunnat stanna hemma.
Orkar inte vara sjuk nåmer utan vill vara frisk, får ta en lugn stund ihelgen så man blir frisk :)

Under veckan har jag haft halkbana, körlektion, hälsat på Linda, och varit på en titt i nya gallerian. Trodde faktigst att man var i Luleå å shoppade :P men det var så mycket folk att man orkade inte stå i kö för att köpa ngt, så inget inköp idag men kanske imorgon :> Blev även jagad av en mobiltelefon i gallerian, och när mobilen tillsist fick tag i mej så var det KIM som var däri och skrattade åt mej.. Det var längesedan jag var så rädd som jag var idag, Usch..

Ihelgen vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog fast i lilla hålan för päronen far upp till fjällen med husvagnet.
Lördag ska jag på fotbollsavslutning, vet inte riktigt vad som händer men någon sorts träning på Step in och sedan mat i bersika vet jag. Det blir nog trevligt : )


Om livet ger dig citroner så gör saft.