måndag

| Postat i: 2009
0

har då haft en heldag på skolan med ett icke så intressant ämne, barnhabilitering. det hade kanske varit intressantare om det var en annan föreläsare.. menmen, så är det ibland.

medan vi satt inne i klassrummet såg vi ut och såg när snön föll ner. fast det tog inte så länge så började det regna så snön försvann lika fort som den kom. äsch då! ´snön måste komma innan jul så man får nå julkänsla! :)

ska ta å diska bort middagen å sätta mig och fortsätta se tv. känner att jag orkar inte göra mkt mer ikväll.

Ha det bra!


...

| Postat i: 2009
0
varför ska allt vara så krångligt?!

söndag

| Postat i: 2009
0

har nu suttit och försökt komma igång att plugga men som ni kanske förstår så går det inte så bra. utan hamnar på bloggar och facebook istället, mkt roligare.

ihelgen har jag varit hemma och fixat i rummet med att byta till julgrejorna. har inte pyntat så mkt eftersom jag inte är hemma så ofta. har hängt upp en julstjärna, ljusstake, en gris och en tomte. det är mit julpynt iår.

igår började jag dagen med att fara till mormor å morfar för att hjälpa dom med att plocka bort deras stationära datorn och installera den nya bärbara. hjälpte dom även med att installera skrivare, mus, usb-minne och trådlöst nätverk. det tog sin tid men detta tycker jag är roligt.

sedan när jag var klar med all elektronik så for jag hem och gjorde mig klar för att först fara till Annas inflyttningsfest i blåsmark. kring halv 10 for jag in till stan för att följa med linda hem och vara på johans födelsedagsfest. trodde att kvällen skulle sluta med utgång men vi var kvar hos dom till två då mamma kom och hämtade mig. Mkt trevlig kväll :)

idag hade jag som sagt tänkt att plugga innan jag ska å jobba. men får se hur det blir med den saken. känner inte tagget :p

imorgon blir det luleå som vanligt. en heldag från 8 till fyra, troligtvis handlar dagen om Habilitering. men jag vet inte.

Näe, nu ska jag dra mig härifrån och få ngt vettigt gjort idag! Ha en bra dag!



slänger in en bild från TC i umeå när vi var å såg Takida :p


Ni måste kolla in denna video!

| Postat i: 2009
0
Haha, det går då att göra sånger om allt ;)


onsdag

| Postat i: 2009
0
sitter nu i datasalen i Ahuset och nördar på facebook/farmville. vi hade examination i fm om vårdhygien. Fick G utan att ha gjort något, NICE! haha. fast har man varit i vårdyrket så vet man att man alltid ska använda handsprit, inte så svårt egentligen.

vi väntar nu på att klockan ska bli 1 sedan ska vi på lektion med TOCA, tommy, och ha föreläsning och psykiatri. kan ibland vara ganska intressant men inte när vi har lektion från 1 till kvart över fyra. man blir ganska så trött när det är så länge och även när det hinner bli så mörkt ute.

imorgon har vi lektion från 8 på morgonen till kvart över fyra på eftermiddagen, samma på fredag. kommer inte vara hemma i byn förän vid kl 6 på kvällen. känns inte så taggande ;p

menmen, ha det bra!

måndag

| Postat i: 2009
0
uppe i luleå igen. for med 8 bussen från byn för att jag ska hinna göra klart det vi ska ha på seminariet i eftermiddag. börjar kvart i tre men kände att jag inte vill stressa mig igenom uppgiften.

vad har jag gjort ihelgen då?
i fredas
så for jag till david och var med linda och johan och såg på idol. en lugn fredag men jag klagar inte.

i lördas så plugga jag lite innan jag for in till stan en snabbis. köpte cd skivor och julklappar till släkten. Har nu endast kvar två julklappar som jag väntar att dom ska komma till butiken, sedan är jag klar :) skönt!
kring 8 så begav jag mig in till stan för att vara med linda och the gang. vi for å hyrde film på hemmakväll och for sedan till ekman och såg. Killarna sa att det var en komedi men jag skratta då endast bara för att det var så jäkla overkligt. jag kommer inte ihåg vad filmen hette men den var inte i min eller lindas smak :p vi hyr en annan sort nästa gång ;)

söndagen spenderades hemma framför datorn och böcker. på kvällen så var jag på träning i fotbollshallen. söndagar brukar aldrig vara någon spännande dag :p

å idag är det måndag :) ikväll kommer mamma hem från en lång-weekend i London :) undrar om hon bara pratar engelska nu? ;)

nu ska jag fortsätta med pluggandet, ha en bra dag!



längtar till den 5december

tisdag

| Postat i: 2009
0
hade lektion idag mellan 8-12, om psykiatri. det är ganska intressant hur människors huvuden kan snurra om. tommy, läraren, berättade och visade många fall som han har träffat under sina år som sjukgymnast. att man kan få en människa att ändra sin kroppsuppfattning utan att ta i personen, intressant!

efter skolan så gick jag hem och tog en powernap. sedan har jag pluggat lite och städat lite här i läggan. har även betalat räkningar och sorterat papper. ingen riktigt händelserik och rolig dag men ibland/ofta blir det såna här dagar när man pluggar på universitet :p

imorgon är vi lediga så jag ska ta en ordentlig sovmorgon. sedan ska jag Z och erika plugga inför torsdag och måndag.

nu ska jag fortsätta se Ugly Betty och sedan lägga mig i sängen :) behöver sova ikapp några timmar sedan helgen :p

ha det bra!

måndag

| Postat i: 2009
0
sitter i lägenheten och ser på "the biggest loser". just nu så tävlar dom mot en som går första klass, ska se hur det går.. haha! dom förlorade stort. finns inte så mkt annat att titta på just nu.

ihelgen var jag då i umeå med trevligt sällskap och hann med att gå på stan, äta goo mat, se TAKIDA och avslutade lördagen med en utgång. en underbart roligt helg att det är svårt att förklara det här på bloggen ;p
glömde kameran hemma så det blir inga bilder idag, heller ;9 haha. är grymt dålig på att ladda upp bilder, men så är det.

har framför mig en ganska så lugn vecka i skolan, så ska försöka göra bort en massa "hemläxa" eller vad det nu heter på universitetet :p

ha det bra! nu ska jag fortsätta se tv :)

måndag

| Postat i: 2009
1
nu är helgen över och även första skoldagen denna vecka.

helgen spenderades med kusin viktor, en snabbis på stan, hemma kväll, umgås med linda och sofie, skjutsa bror på hockey, farsdag och fotbollsmöte. Fullt upp!

idag började vi klockan 1 med att vara på Liko i alvik, för att kika på hjälpmedel som lyftar och selar. lärde mig ändå något nytt även om jag kunde det mesta. men små knep som jag antingen har glömt eller inte lärt mig. roligt att gör någonting annat än att sitta vid bänkar på föreläsningar.

sedan efter liko for jag och Z å handlade på kvantum. så nu har jag mat för denna vecka. jag har även hunnit inviga min nya dammsugare och pluggat inför morgondagens dugga! effektiv dag!

nu ska jag bege mig mot sängen och sova så man orkar morgondagen!
ha det bra! pusshej :)


fredag

| Postat i: 2009
0
så nu har man helg då. har suttit framför datorn på marratech från 8 imorse till ca 3 idag. skönt att vi fick sluta lite mer än en timme tidigare :)

igår kväll så böt jag mina gröna saker i rummet till dom svarta sakerna som jag köpte på ikea. ikväll ska vi även bygga ihop Malmbyrån och byta rullgardinerna. lägger upp en bild när det är klart :)

imorgon så kommer kusin viktor hit och ska tillbringa dagen här hos oss medan moster och urban gör om i hans nya rum. å på kvällen ska jag nog hitta på ngt med en viss Linda Viklund som jag inte har träffat på evigheter :p

söndag är det fotbollsmöte :)

det är väl min helg i stora drag. ska nu gå i duschen å sedan slöa tills familjen kommer hem.


ha en bra helg :)

tisdag

| Postat i: 2009
1
börjar inlägget med att GRATTA ZÄTA än en gång :) 20år idag!
 Grattis grattis grattis grattis grattis !!!!!!!




Började dagen med att fara på skolan mellan 8.15 till ungefär 11.00 då vi fick sluta tidigare. sedan begav jag mig med mamma, moster, mormor å morfar till IKEA! Där sprang vi omkring i flera timmar och köpte grejor :) ganska kul att gå med morfar då han följde efter mormor och såg till att hon inte köpte något onödig ;p
jag fick med mig hem lite småsaker och även lite julklappar :9 jag stannade i luleå eftersom vi har skola imorgon så jag längtar tills jag kommer hem och får göra klart/om i mitt rum.

nu ska jag sätta mig och leta böcker inför denna läsperiod och ordna med alla papper :p Här ska det skärpas med skolan! det blir mitt nyårslöfte som 20åring! haha!

ha det bra! kanske lägger upp nån bild ihelgen om jag hinner bli klar med rummet :)