tisdag

| Postat i: 2009
0

har varit på skolan idag, ovanligt eller hur :p haha! har haft föreläsning och lab med hand och armbåge. efter skolan så stannade jag erika å zandra å pluggade på några fall vi ska ha gjort klart till nästa vecka. gick inte så värst bra utan vi ska försöka själva att lösa fallen och sedan jämföra varandras svar.

ikväll har jag pluggat, ätit middag, pluggat, städat, pluggat å skriver nu här på bloggen.

ska nog göra ett sista ryck å gå igenom fallen innan jag ska lägga mig och sova. kan ingen bara skriva svaren så kan jag lära mig dom sedan, haha! läraren har skrivit förkortningar så man fattar typ inget ;)

aja, ha en bra kväll!


torsdag

| Postat i: 2009
0
åkte upp till mitt andra hem med bussen 11.40 å har sen dess suttit i bibblan och pluggat lite av varje. funderar nu på att fara förbi ica och handla lite innan jag beger mig hemåt å lagar middag :)

nu vill jag ha helg och bara slöa. har dessvärre (klagar inte) nästan fullt upp ihelgen åxå. fredag har jag inga planer för tillfället utan funderar på att bara vara hemma å se min nya film jag har köpt - i taket lyset stjärnorna. lördag blir det att fara å fixa allting inför avslutningen som är på söndag. på kvällen kanske jag ska vara med linda ekberg och sjunga singstar! som att det är HUR roligt som helst. måste övertala mamma att köpa det ;p sedan är det söndag och fotbollsavslutning, typ hela dagen går åt för det :9

ska ta mitt pick och pack och dra från bibblan nu. känner jag behöver mat. åt frukost vid 9-tiden imorse :p

ha en bra kväll :)

onsdag

| Postat i: 2009
0
nu var det ett tag sedan jag skrev :p men har man inte tid med vissa saker så måste man prioritera :)

vad har hänt då?

fredag bestod av middag på thaigarden, bowling och film :)

lördag bestod av tjejfest i luleå som började hos emma och slutade på stuk :)

söndag bestod av bakishäng hela dagen, haha! har aldrig varit så bakis som då, tror det berodde på sara's lakrits shots ;)

måndag bestod av skola och plugg :)

tisdag bestod av dugga på skolan och sedan hem till byn ;9 skjutsade å hämtade bror från träning och passa på under tiden att umgås med nina :)

onsdag, idag alltså, for å trånade på Step In imorse. Sedan har jag pluggat :) ska strax börja med middagen för att sedan fara å hämta newbody kläderna i bersika :)

det var det som har hänt på den senaste tiden i korta drag.

det som kommer framöver är skola och fotbollsavslutning. Ska eventuellt där emellan sjunga singstar och köra bilkurragömma :p men det får jag se om det blir eller inte närmare helgen :)

nu ska jag börja med maten så adjö för denna gång :)


torsdag

| Postat i: 2009
0
lektion idag mellan 8.15-11.45. lämnade igen en bok jag lånat från bibblan å fyllde på busskortet.
efter lunchen så for jag in till stan å tränade på Helex en stund. hade så huvva mkt träningsvärk att det gick typ bara att gå på rullbandet :p haha! gick även en stund på stan och köpte ett pannband. mitt "svarta"(som nu är solblekt till brunt) börjar vara lite slitet.

när jag kom hem så gjorde jag en jätte god middag, Ris å kyckling med cremefraiche å tacokrydda, MUMS!

sedan har jag diskat, kastat soporna, städat, packat å nu ska jag plugga en stund innan jag lägger mig.

Ha det bra :)


onsdag

| Postat i: 2009
0
slänger in ett inlägg innan jag går å lägger mig för kvällen.

hade skola idag mellan 8-11. sedan gick jag hem och pluggade. har sorterat papper och fått ordning :)

glömde även slå på ljudet på mobilen så när jag kolla på den vid 4 så hade jag 5missade samtal och 1meddelande. hade även mejl på facebook att jag skulle ringa linda :p haha! hon ville ändra på sing star i hennes stuga på fredag till lasergame och singstar med pojkar :p mamma hade även försökt att få tag på mig. fast fick plugga ostört iaf..


nu ska jag göra mig klar för natten. godnatt allihopa där ute :)


tisdag

| Postat i: 2009
0

idag har vi nästan gått skola hela dagen, mellan 8.15-14.30. Vi hade föreläsningar om sjukgymnastik vid reumatiska sjukdomar och om smärta. direkt efter skolan så begav jag mig med bussen in mot stan för att fara å träna på inpuls. det tog ett tag innan jag hittade gymmet, gick förbi innan jag insåg att jag gått för långt. tränade ungefär en timme innan jag for hem igen med bussen. ganska skönt att ha gjort bort träningspasset innan middagen.

imorgon skulle vi egentligen bara ha en lektion på morgonen, fast såg på fronter ikväll att vi ska få information om vårterminens praktik på pass 2 imorgon. hoppas att daina pratar fort så vi inte behöver sitta där så länge :p
 
funderar på att fara å träna imorgon åxå eller om jag far på torsdag? tror jag far på torsdag istället så träningsvärken får lägga sig, haha!

nu ska jag gå å dejta kudden så man orkar stiga upp ännu en tidig morgon :)

sovgott allihopa :)


måndag

| Postat i: 2009
2
då var det ännu en skoldag bortklarad. helgen har varit full med aktiviteter men det klagar jag inte på. jag har hunnit med att spela lasergame, se film, se fotboll, ätit goood mat, spelat kubb, sovit i en stuga, tränat, planerat fotbollsavslutning och umgås lite med familjen :) Spenderade hela helgen med en viss Linda Ekberg, hon är en riktigt bra prick tjejen där :) har aldrig tråkigt med henne ;p

hade lektion idag mellan 13-16.15. Fick sluta tidigare så jag gick å handla å hämta ut skolböckerna som hade kommit. ska strax betala räkningar så snart blir det mindre pengar på kontot :p funderar på att gå ut å gå ikväll en sväng, men får se hur jag gör. känner av knäna sen gårdagens träning.

pappa sa igår att jag kanske skulle kunna vara tränare åt laget när jag ändå knappt kan spela. har faktist börjat fundera på det och det skulle vara riktigt roligt faktiskt. vi kommer tappa alla tränare utom en inför nästa säsong, så vi behöver tränare. Ska ta å fundera ett tag på den idén :)

nu ska jag ta tag i räkningarna å sedan ta en promenix. ha en bra kväll allihopa :)



mina tre hemmagjorda tavlor :)


lördag

| Postat i: 2009
1
igår följde jag med linda å spelade lasergame. det var hennes första gång men hon tyckte att det var skitkul, hon ville boka in detta nästa helg åxå :p det är riktigt kul å svettigt att spela, å man slutar aldrig å skratta, haha!

efter lasergame for vi å såg film, college, en komedi med mkt naket, haha! både rolig å samtidigt lite äcklig film. linda vet vad jag menar ;p

idag snart ska jag dammsuga nera eftersom pappa har ritat en sådan fin bild om vem som skulle dammsuga vart. klockan tolv ska jag fara på matchen vi har idag mot öjebyn. vinner vi så kan mssk gå upp till 3an, å vinner öjebyn så kan dom gå upp i trean. viktig match för speciellt öjebyn å mssk ;)

ikväll ska jag följa med linda till en stuga i rosvik där vi ska äta grillat, godis, chips, grilla korv. vi skulle mest äta så funderade på att skippa mat idag ;p haha!

nu ska jag stänga av denna burk å slå igång nästa burk ;p ha en bra helg.,!

marratech

| Postat i: 2009
0
vi sitter nu i en datasal och lyssnar på en lärare som undervisar oss i handkirugi från umeå.
tidigare har vi suttit och sett på en stor skärm eller läraren i samma rum. vi har inte själva suttit vid en dator med hörlurar och lyssnat. tjorvigt är det verkligen, innan allting fungerar :)

vi har även marratech föreläsning på eftermiddagen. tror att vi skulle sitta i en sal som vi brukar göra då.

nu ska jag avsluta detta inlägg och fortsätta med föreläsningen!

Pusshej!


tisdag

| Postat i: 2009
0

har nu suttit ett bra tag med denna blogg design. jag har fått in översättningsverktyget så att eventuellt laura kan läsa min blogg. skulle även få en en profilbild men det lyckades jag inte med. fick in twitter även på bloggen. har även börjat att sortera bland kategorierna efter årtal, inte ett litet projekt märkte jag :p

idag är vi lediga, eller vi skippade att fara på sjukgymnastens dag eftersom vi ska plugga istället. så kl 13.00 ska jag zandra å erika träffas i bibblan och göra uppgifterna som ska vara klara på torsdag :p

ikväll är det match mot Luleå DFC kl 18.30 på skogsvallen i Luleå :)



Zandra, Jag å Erika i storforsen i våras :)


måndag

| Postat i: 2009
0
i fredas blev det som i tidigare inlägg hemma kväll med fotboll å onyttigheter. synd bara att sverige förlorade annars hade det varit en perfekt kväll :p

lördag så var jag och extraknäckte på hortlaxgården, 7-16.30. när jag kom hem var det direkt in i duschen och sedan dra vidare till tessan där det skulle bli tjejfest. det blev tjejer men inte så mkt fest :p jag tessan å elin festa. vi såg även då fotboll, nu var det dock herrarna. Sverige vann med 2-1, grymt bra. tyckte dock inte att zlatans mål var det snyggaste, var mest tur att det gick in så att säga. Ger mera plus till försvaret eftersom dom oftast glöms bort i vinster :p vi gick senare ut på kalles där det var mkt folk men inte så många som man kände.

söndag plugga jag lite å hade fotbollsträning. på kvällen samlades vi hela familjen för första gången ihelgen, haha! att man kan missa varandra även om man bor under samma tak. vi såg lite tv och mös innan vi alla gick och la oss för att vara redo för denna veckas äventyr :p

idag plugga jag zandra erika litegrann, sedan åt vi lunch och hade lab på eftermiddagen. efter skolan for jag å zandra på storheden och handla mat å kolla på en bilstereo till fam nilssons nya tillskott på bilfronten (dock farmor å farfars gamla bil, men den duger! :p ) ikväll har jag inte gjort så mkt, sett tv å slöat. orkar inte ta tag i ngt just nu. funderar på att lägga mig under täcket och sova inom en snar framtid :p

haha!

om ni inte märkte det så bestod hela min helg av fotboll, men jag klagar inte! det är ju något jag älskar <3

ha en fortsatt trevlig kväll allihopa. Pusshej :)



kusin viktor, jag å bror på trampcyklar i lycksele :)

fredag

| Postat i: 2009
0
sitter hemma nu i byn. familjen är borta så det blir en lugn hemmakväll med fotboll. kan inte bli bättre :p haha

hade lektion imorse om samma ämne som igår, ortopedi. vi skulle egentligen sluta halv 3 fast vi var klara kl 11 och fick sluta då. så jag tog bussen till piteå å gick på stan där tills mamma sluta å så åkte jag hem med henne.

har inte så mkt mer att berätta just nu utan ska ta å se försnacket för matchen.

ha en bra kväll :)



cool bild, ska föreställa svenska och norska flaggan :p

torsdag

| Postat i: 2009
0
idag har vi sovmorgon till 13.00 då vi börjar med föreläsning om Ortopedi. Vi ska även sitta på marratech. För er som inte vet vad marratech är så sitter vi via datorn och lyssnar på en föreläsare som sitter i en annan stad. Vi ser honom på en stor skärm och för att prata med honom måste vi prata genom mikrofon. Ganska cool hur samhället har utvecklats :p




det är skönt med sovmorgon men inte att gå till 18.00 ikväll. skulle hellre ha börjat tidigare för nu går man mest och väntar på att gå till skolan :p har fixat lite med skolböckerna och papper så lite nytta har jag gjort idag.

imorgon är det dags att fara hem igen till piteå. nu börjar denna buss pendling igen. men det fungerar bra när jag slipper pendla vareviga dag.

imorgon kväll har jag inget planerat ännu. lördag är det däremot tjejfest, ska bli kul att träffas igen :) det var verkligen längesedan.


onsdag

| Postat i: 2009
0
tredje skoldagen idag. hade lektion imorse och sedan lite plugg med gruppen inför eftermiddagens lektion.
går ganska bra i skolan nu, har börjat få igång tagget att snart är det ju faktist över :p två år kvar :)

i måndas så kom mamma hit å hjälpte mig att handla mat, stryka gardiner, putsa fönster, hänga upp tavlor å städa. Tack för hjälpen! du betyder mycket även om jag inte säger det så ofta.

igår var vi på skolan, eller vi var på cityrehab första och fjärde lektionspasset. efter vi var klara på eftermiddagen så for jag, erika å zandra på stan och gjorde den osäker. blev mest nödvändiga inköp men det är bra för plånboken, nu när man återigen är beroende av studiebidraget :p på kvällen fixade jag med att kolla böcker, boka en tripp till umeå, få ordning i läggan å annat roligt.

nu ska jag ta å göra mig nå lunch innan jag ska göra lite skolarbete. ska även kolla om jag ska beställa böckerna, 1500spänn för fyra böcker. usch! det märks på sparkontot kan jag säga :p

slänger in en bild åxå.

ha det bra, Puss!



linda, frida å så jag. grannarna i bullerbyn ;)