Dikt

| Postat i: 2007-2008
0

I don't understand sometimes.. One time you can be great the next time you are worthless. I'm sorry that I just want to do my best and work very hard. I'm sorry that I don't have time with everything you ask me to do. I'm sorry that I exist. I'm so very very sorry. I'm sorry that I live and want to be friends with you. I can't be enough sorry for who I am, because I am who I am. And will always be. I don't have that great life after school, that because I feel good when I am good at school..

I am sorry for who I am!´

image18


Ont i ryggen

| Postat i: 2007-2008
0
Idag efter skolan for jag till Thomsom för att han skulle kolla mitt onda knä. Det visade sig att mitt högra knä böjer sig utåt när jag böjer på knäna. Och då kom han fram till att jag har typ en låsning som gör att knäet viker sig utåt. Då gjorde han så att det knäckte till i ryggslutet på mig två gånger och sedan knäckte han ryggen. Ni skulle ha hört vilka knakningar, lät som om något gick av. Thomsom sa sedan att jag skulle vila tills på måndag då vi har träning skulle han kolla upp mitt knä igen, fast jag har ju träning imorgon och match på söndag. Så jag ska se om jag ska vara med eller inte för just nu har jag JÄTTE ont i ryggen och vet inte om jag törs träna iaf just nu.

Partaj

| Postat i: 2007-2008
0
Igår var det fest hos Linda med några från klassen. Vi sjöng Singstar hela kvällen och man känner av att rösten är lite sliten idag :P Vi satt i hennes lilla boda men det var bara mysigt. sedan bar det av till Amanda en liten stund för att sedan fara till Pentan. Där dansade vi hela kvällen och träffade en massa söta människor som man inte ser varje dag. När Pentan sedan stängde så gick jag och Linda till Sunes och for sedan hem efter ett skrovmål. Snälla Anders kom å skjutsa hem oss så vi skulle slippa gå i kylan, tack. Efter att vi hade pratat om kvällen ett tag så la vi oss och sov. Nu är man hemma och ska tagga för ännu en fest, vi ska fira Johanna som har fyllt 19 ! Jag vet inte hur det blir ikväll men det blir nog ändå ganska lungt..

                             ;)

Måndag

| Postat i: 2007-2008
0
En helt vanlig måndag full med lektioner och träning direkt efter skolan. Har nyss spelat spel 3 omgångar med min bror och far. Förlora alla gånger och dom trodde att jag fuska med att "glömma" en bricka i lådan. Fast jag gjorde det inte med flit utan glömde att ta upp den ;P
Ledig imorgon från skolan, eller vi har "hemstudier" från religionen för att jag och några till bara har en lektion varje tisdag..Sköönt, och så ska jag jobba hos pappa så man tjänar lite pengar :)

Längtar som tusan till helgen, klassfest på fredag och födelsedagskalas på lördag :D det är en fullspeckad helg men jag tror att den kommer att bli riktigt bra och ROLIG :)

Godnatt ;>

Maktlös

| Postat i: 2007-2008
0
Även om jag inte vet orsaken till vad som hände idag kan jag inte glömma hur man kan behandla andra människor på det viset. Våld är inte lösningen på något problem. Jag kände att jag ville hjälpa till men kände mig maktlös. Jag står er inte så nära som dom andra gör, men jag ställer upp och försvarar er om det skulle hända igen. Jag tillåter ingen annan att behandla någon i min närhet sådär..

Jag förstår inte ibland hur människor tänker

Förkylning

| Postat i: 2007-2008
0
I torsdags kände jag av att det krånglade i halsen och fredag morgon var det kört. Förkylningen har kommit. Usch jag hatar att vara förkyld, kan inte träna och orkar inte göra någonting. Är fortfarande förkyld och snart är helgen över. Någon som har ett bra tips för att bli kvitt förkylningen? :P

Skolstart

| Postat i: 2007-2008
0
Idag har skolan startat igen, sista terminen på gymnasiet. Och hur känns det? HUR bra som helst, jag längtar tills jag får springa ut i studentmössan och få avsluta skolan. Fast jag hoppas på att få fortsätta studera till sjukgymnast i Umeå...
Hur kändes första dagen då? Jo, den kändes bra fast ganska så onödig. Började 8.10 med projektarbete och eftersom vi är klara så kom vi hit och pratade med läraren i 20minuter och sedan hade jag hål till 12.00 då vi började Religionen. Och nu har man suttit här sedan kl 13.00 och väntat på bussen hem som går 14.10. En mycket grymt onödig dag..

Under det långa hålet så följde jag med Linda hem och gick ut med hennes hund Nikita. och när vi kommer in i stugan så har hunden tuggat på tidningar och batterier och kollegieblock. Vilken röra en hund kan ställa till med. Efter att vi hade plockat undan så gick vi en promenad på ca 1 timme. Ganska skönt fastän man bara hade klänning på sig ;P sedan tog vi oss ett glas vatten och gick tillbaka till skolan för att äta lunch, krov och mos.

Det var längesedan man åt skolans mat och satt i fiket. Jag insåg att det är ingenting man har längtat tillbaka till. Fast det var roligt att få se klassen samlad igen, hehe, det brukar ju inträffa dagligen.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ingen träning så det blir nog att göra lite läxor. Läxor redan? näe det är lite läxor som vi kunde få göra bort under lovet om vi ville men jag har inte fått det att bli av. Annars blir det att mysa i mjukisdressen framför tv:n.

Nyårslöften 2008

| Postat i: 2007-2008
1

Jag minns mina nyårslöften sedan 2007 och jag kan säga att jag inte har uppnått ett enda. Jag vill inte avslöja vilka det är men jag ska fortsätta på dom iår. och iår ska jag klara av dom. Det är hur lätt som helst att bara skjuta upp saker hela tiden men nu ska jag ta mig i kragen och klara av mina nyårslöften 2008.
Jag har även några nya nyårslöften:
* Spara alla kvitton och då hålla koll på hur mycket pengar jag spenderar.
* Äta och dricka nyttigt.
* Satsa på fotbollen.

Det är lätt att man har för svåra nyårslöften men jag känner att detta är något jag klarar av.


Nyår 2008 Kronogård

| Postat i: 2007-2008
0
Det var det bästa nyår jag har firat än så länge : )
Detta är vad som har hänt sedan i måndas..

Måndag: 10.00 avfärd från Forslunds Piteå mot Kronogård. Det var jag alec nina och camilla i bilen upp. Vi stannade till i Kåbdalis och hälsade på några där för att sedan fortsätta våran färd. Ca 13.00 var i framme men tommy var ute och körde skoter så vi tog oss inte in i stugan förän kring 2 halv 3. I stugan Maunalis sov jag camilla nina alec tommy niclas. När tommy kom tillbaka så packade vi in oss i stugan och gjorde klart. Pojkarna gick sedan och basta och under tiden så gjorde vi oss tjejer klara för kvällen. Kring klockan halv 7 började vi med maten. Nyårs middagen bestod av Fläskfilé, pommes frites och sallad, det blev riktigt gott trots dom få resurserna som fanns för att göra en god middag. Sedan under kvällen kom det och gick folk hela tiden till våran stuga, när vi tillslut tog oss ut så hälsade vi på dom andra stugorna och det var en riktigt trevlig kväll. Vi var säkert 30-40 personer som cirkulerade i stugorna. Vid tolvslaget gick alla ut och kollade på raketerna och önskade alla ett GOTT NYTT 2008! Sedan skulle jag och min nya kompis Patrik gå till puben, men som vi senare insåg så gick vi till fel hus och där var det ju inge folk. Så vi gick in i deras stuga oss satt där resten av kvällen. Jag måste bara erkänna en sak : Gällivarebor har den skönaste dialekten, jag och camilla satt bara och lyssna när dom prata för deras sköna dialekt.

Tisdag: kring 12 vaknade vi i våran stuga och klev upp och satte oss vid matbordet. Alla var lika slitna så vi gjorde ingenting speciellt på dagen, förutom dom som for och körde skoter. När klockan var kring 19 gick vi alla ut för att vi skulle fara ut med skotrarna och grilla. Vi var inte så länge vid grillplatsen för det blev kallt och vi for tillbaka till stugorna. Egentligen så hände det inget speciellt på kvällen heller, vi hälsade på dom andra stugorna men det var inget hålligång. Det var några få som festa men det var inte mkt drag som nyårskvällen ;)

Onsdag: Vi vaknar kring 10 och börjar sakta att packa ihop och städa oss ut ur stugan. Dom som hade skoter med sig for och körde och vi andra for hem.

Detta var riktigt roligt att fara till kronogård med allihopa för att fira nyår!!

Gott Nytt År 2008 till alla er :D