...

| Postat i: 2007-2008
0

Snart hemresa

| Postat i: 2007-2008
0
snart ska jag hem igen till kära piteå, jag kom upp igår å ska hem imorgon. vi har bara haft lektioner igår å idag så farmor och farfar ska nog hämta mig imorgon så dom får se lägenheten :)

nu ska jag gå å pumpa cykeln så jag har nå luft när jag ska cykla till skolan.

Pusshej

Älskling, tänk som en skinkförpackning!

| Postat i: 2007-2008
0
nu sitter jag här i min lägenhet i luleå igen. har varit hemma sen i torsdas och har hunnit med mycket roliga saker.

i torsdas hade jag den sista träningen med fotbollslaget innan uppehållet.

fredag for jag med pappa, farmor och farfar till umeå för pappa skulle kolla om det gick att förbättra synen, så det blev operation på höger öga! på kvällen så for jag till mormor och morfar och sov över hos dom till lördag, det är så länge mellan gångerna jag träffar dom och så ännu mindre när jag flyttat.

på lördagen hade vi ommöblering i huset, jag flytta ner i brorsans rum, brorsan upp i ma&pa´s rum och dom in i mitt rum. det tog hela dagen och vi är inte riktigt klara ännu, nu är småplocket kvar innan jag iaf är nöjd :p På kvällen var jag i djupviken och såg film med nina, camilla, rickard och simon.

söndagen spenderades i skolböckerna och inte så många andra knop gjordes.

igår var jag och pappa in till stan, jag hade lite småärenden och pappa skulle göra lite pappersjobb på jobbet. sedan var det blåbärsgröt hos farmor och farfar till middag och så hade jag spelarrådsmöte på kvällen för att bestämma vad vi ska göra på avslutningen :)

idag for jag och farmor in till stan å fikade på ekbergs och sedan for jag med bussen hit, och nu sitter jag här :p det var min vecka hemma.

ska hem igen på fredag och då har vi fotbollsavslutning :) på lördag blir det mest troligtvis att vara med linda ekberg, var längesedan jag träffade den tösen! så är den helgen också fullspeckad, men det gör ingenting. Hellre det än att sitta hemma hela helgen ;p

- nu ska jag nog diska lite, handla mat och äta lite middag. å så blir det väl att plugga litegrann åxå. Ha det bra!

 
Nu är hösten här, jag ÄLSKAR alla färger!

Jason Mraz - Live High

| Postat i: 2007-2008
0
jävla skit att jag somnade och inte höra telefonen! hade sett fram emot att träffa dig. hela helgen har ´någon av oss hela tiden varit upptagen med annat när den andra har skrivit. synd att du är så dålig på att svara på sms eller vara inne på msn, jag törs inte ringa dej, fast det vet du redan ;p

hemma i byn har vi kommit på att göra en STOR rokad i huset med att byta rum. jag ska ner i brorsans rum, bror ska i mamma å pappas rum, å päronen ska i mitt rum. eller egentligen ska dom i pappas rum men det tjorvar bara om för er som inte har hört alla diskutioner hemma :p så vi får se vilket stök det kommer att bli i huset när alla ska byta rum. haha. men det är alltid roligt med förändringar : )   hoppas att det sker till helgen, längtar redan nu!

nu så sitter jag och väntar på att emma ska komma hit å så ska vi ut å gå mest troligt. hoppas bara att hon kommer innan det blir för mörkt ute.

jag vägde min skolväska innan jag for hemmifrån, 8,5 kilo! och det är inte ens alla böcker. usch. sammanlagt har vi 6böcker plus då block och en mapp med alla papper! väskan väger garanterat över 10kilo om jag måste ha med mig allt på samma dag! det blir bra träning för ryggen å axlarna. mitt bästa inköp är ryggsäcken, även om man känner isg som att man ska börja lekis :p

sista matchen imorgon, känns både tråkigt men ändå skönt. då kan jag koncentrera mig på skolan! men det är tråkigt för det är skönt att fara å träna och komma bort från pluggandet en stund. fast jag önskar mig ett STIL-kort så jag kan träna under uppehållet!


Uppdatering: Nu har jag och emma varit ute och gått, blev väl 45minuter i den friska luften. det är så härligt att promenera när det är lite kyligt ute för då blir det en sån friskluft att det är skönt att andas.

Nu ska jag ta å spela lite nintendo innan jag lägger mig och sover. ska nog sitta i bibblan imorrn och plugga tills mamma kommer upp innan matchen. jag är grymt taggad på match! sista matchen ska jag springa och inte tänka på mina knän. usch blä för dom. knäna får jag vila sedan, nu ska vi vinna sista matchen! hålltummarna :)


en långtråkig dag blev en förhoppningsfull kväll

| Postat i: 2007-2008
0
idag har vi haft tre lektioner, två i M0024H och en i S0025H :p efter vi hade slutat for jag å emma på bibblan och kollade in Tortora-boken som ingenavoss har fått ännu. Vi satt där i en timme och kollade och diskuterade. Sedan for jag till studenthälsan och fixade en remiss så jag kan fara å kolla mitt, näe jag mena MINA dåliga knän!

besöket tog ca 15min sedan cyklade jag hem och skulle börja plugga. men insåg att jag bara bli distraherad av andra saker, så jag tog mitt pick och pack och for tillbaka till bibblan för att plugga i ett grupprum som finns där. jag kunde även använde de böcker som jag inte har fått och plugga med dom. Jag blev kvar i bibblan i 3timmar och var då tvungen att fara hem eftersom bibblan stänger 20.00 :p

nu sitter jag och ser tv och packar sakerna jag behöver till matchen jag har imorrn. direkt efter matchen far jag tillbaka hit (ule) och sover och far hem för helgen efter fredagens tidiga lektioner ,p om jag inte måste vänta på böckerna som jag hoppas kommer, då blir jag kvar till typ fyra i lule..

ska städa lite i lght sen ska jag se lite tv :p

19 sidor lång TENTA!

| Postat i: 2007-2008
0
ihelgen var jag hem och tog det lungt. familjen var borta och jag var med min granne linda och såg fotboll. nina kom även förbi en liten stund. på söndagen hade jag match, men inga kommentarer om den.

måndag åkte jag upp med mor och far som skulle hämta brorsans 125 :p tänk vad rika min familj blev när jag flytta, haha! sedan efter skolan hämtade jag böckerna och så bjöd mamma på middag och mat från ica. vi fick även igång boxern till tvn och bar ut fotöljen som jag inte har orkat göra.

imorse var jag på en föreläsning om studieteknik, riktigt bra tips! å sen sluta jag 12 så jag for hem och pluggade, powernappade och nu snart ska jag på träning. orkar egentligen inte, men måste.

ingen bra start på dagen!

| Postat i: 2007-2008
0
jag vaknade utvilad och kollade på klockan, 10!!! jag som börjar 8.15, OPS! det var att snabbt ta på sig nå kläder och cykla iväg till skolan, usch jag hatar att försov mig, tur att jag bara har gjort det typ 5gånger i hela mitt liv! det var en lättnad att det avr rast då jag kom så slapp jag smyga in mitt under undervisningen, puh!

sedan efter vi slutade så for jag hem, åt lunch och såg lite Oth. när vi ( jag och emma) hade smält maten for vi ut och sprang. men jag fick så mkt kramp och ont i knäna att det gick inte att springa hela vägen. och sen har jag fortfarande ont i knäna nu 7timmar senare! jag hatar mina knän.! mitt första projekt som sjukgymnast är att fixa mina egna skavanker!

efter vi hade duschat for jag å emma på stan och kollade in litegrann, köpte oss varsin ryggsäck, är verkligen behövligt med högen med böcker som vi kommer måsta bära omkring på!

ikväll hade jag tänkt att fara hos Hannah och hennes klasskompisar. men jag stannade hemma istället pga smärtan. så då har jag gjort lite nytta här, städat, diskat, tvättat, burit ut sopor och börja packa för hemresan imorgon.

ska nu plugga lite latinska ord som vi måste kunna och sedan se nån film och sova. imorgon ska vi ha kvastrace i lulecentrum å skämma ut oss :p

ha en fortsatt bra kväll.!

4e skoldagen

| Postat i: 2007-2008
0
idag är det torsdag, 4e skoldagen, och vi börjar 13.00 och slutar 16.15. efter skolan blir det att fara direkt hem och sedan på träning, usch snabbhet idag, inte så taggad faktist :p

det har verkligen varit en hård skolstart med mkt föreläsningar där vi bara sitter och lyssnar och försöker förstå. vi har gått igenom cellens uppbyggnad i minsta detalj å även kroppens anatomi, en massa latinska ord som vi ¨måste kunna! det är bara att börja plugga nu då ;p

vet inte vad jag mer ska skriva.

jo, lördag är det redovisning av nolleuppdraget i luleå centrum! kom dit och kolla vilka galenskaper vi hittat på, eller det är inte vi nollor utan det är generalerna och öph som har klurat ut allting!

längtar till lördag efter nolleuppdraget, då ska jag hem och vara hemma tills måndag morgon! det var inte så roligt att flytta hemifrån, saknar kompisarna, fotbollen och Familjen! men jag vill ju blir sjukgymnast så då får man offra lite. jag tycker synd om dem som har flyttat 100mil ifrån familj och vänner och inte har samma möjlighet som mig att fara hem när dom vill.

nu ska jag borsta tänderna och kolla om mina böcker har kommit i brevlådan och sedan börja bege mig till skolan!

The school starts today ;>

| Postat i: 2007-2008
1
om ca 55min sitter ja på min första lektion på Ltu! :)