Vilken underbar kväll : )

| Postat i: 2007-2008
0

Jag kom till Linda kring klockan 5 på eftermiddagen och gick direkt och duschade och sedan sprätta jag första cidern vid middagen :) Efter vi hade ätit lasagne började vi oss att göra oss klara för 80talsfesten. Linda fixade mitt hår å jag såg till en början ut som ett troll, och det gjorde jag oifs senare under kvällen också. Kring kanske sju kom helena och viktoria.. Eftter ett tag kom cornelia och camilla åxå :D Vi började att dricka och spela kort, cornelias påhittade öl spel. haha. Sedan dansade vi till 80talsmusik och sedan till modern musik. Vi kom på att vi skulle köra "gräsklippar-dansen" på pentan senare under kvällen, och det gjorde vi också. Kring klockan 11 började vi att bege oss till staden, när vi kom in var det endast 4 91or som stod och dansade, inget annat folk var där. Men då gick vi ut på dansgolvet och körde "gräsklippar-dansen" och efter det vart det kroktjockt med folk som dansade. Under kvällen blev det mycket skratt och dans, så roligt har jag inte haft på länge :) Vi kom oss inte därifrån förän dom stängde, å då for vi på Bigboy. När dom andra hade ätit och jag och linda skulle bege oss hem till henne så var det svinkallt ute. Så vi tog taxi hem ;P den söta taxichaufförn gav oss rabatt så det blev inte så dyr resa.

Tack för en underbar kväll Flickor och Pojkar. Så kul har jag inte haft på länge.
Detta måste ABSOLUT göras om :D

image15


För det är min födelsedag...

| Postat i: 2007-2008
0
Idag, 25oktober, är alltså min födelsedag, nu har man fyllt 18år och körkortet närmar sig mer och mer... Jag längtar tills jag kan ta bilen och fara vars jag vill och när jag vill. OJOJOJ vad roligt.. Då ska det köras bil mktmkt första dagen. jag har redan passagerare som vill åka :P

image13

Ihelgen är det fullt upp, ska jobba på havsbadet fredag, lördag ska jag först göra högskoleprovet och sedan fara på 80tals-fest med Linda : ) Och söndag ska jag äta på Tommy's i jävre med släkten för att fira min och farmors födelsedag. Det är en fullsmockat helg men jag tror att den kommer att bli ROLIG hur som helst :)

Oktober

| Postat i: 2007-2008
0
Nu är det inte många dagar kvar tills jag fyller 18! På torsdag då smäller det : )

Ihelgen har jag sett film med vännerna och tagit det lungt hemma. Eller inte så lugnt för vi gör om i hallen. Först skulle vi bara måla om väggarna men det blev även att byta golv i hela hallen. Ett litet projekt blev snabbt ett stort.. Vi rev golvet i fredas och la dit spånplattor och har nu idag målat väggarna i "sand-färg". Så än är vi inte klara.

image12



Längtar till 27oktober.                            
Då är det fest och utgång med Sötisen Linda Ekberg!


Lördag kväll

| Postat i: 2007-2008
0
Jag håller på att göra mej klar för vi ska se sverige matchen ikväll hos mej. sedan ska vi bada badtunna hos linda sedan får vi se vad som händer. det blir säkert lite maffia eller ngt annat roligt.

Ha en bra kväll :)

Studenten

| Postat i: 2007-2008
0

Student mössan är provad och till fixad.
Nu är det bara att vänta...


Hednäs

| Postat i: 2007-2008
0
Igår efter skolan for jag till mormor och morfar i Hednäs för att hälsa på. Det var trevligt att träffa dom eftersom det var längesedan sist. Under kvällen lärde jag mormor att hantera digitalkameran, gjorde lite läxa, lite teori, körde lite bil och såg tv. Först såg vi "Grannfejden" och sedan såg jag och morfar "13 snart 30", en riktigt rolig film..
Fick även lite kvällsfika, mjölk och en bulla, riktigt gott :)

Imorse steg jag upp halv 7 för att äta frukost och packa ihop mina grejor. 07.24 ! kom busschauffören rolle som jag skulle åka med till skolan. Så idag åkte jag buss från Hednär 07.24 och var framme i stan 08.45. Typ 1½timmas bussfärd.

Nästa gång jag ska upp har jag förhoppningsvis körkort så jag slipper åka buss och kan istället köra bilen till skolan.

image8

Vandring

| Postat i: 2007-2008
0
Ikväll fick jag ett il att jag skulle ut och gå. Jag blev less att sitta inne framför datorn och tv och ingenting göra. Så jag tog på mig joggingskorna och skulle gå en sväng i hemmings, men jag tyckte att det inte räckte så jag satte fart och gick mot blåsmark. Jag bad mamma hämta mig om 45minuter och när hon kom hade jag gått 6km och jag var i blåsmark. Det var riktigt härligt att få gå och tänka på allt möjligt. Jag lyssnade även på riktigt bra musik hela vägen så om någon hörde mig så vet jag att jag inte kan sjunga(!) Men jag bryr mig inte, det var så härligt att få sjunga lite och tänka alla möjliga tankar utan att behöva prata med någon.

en promenad var något som jag verkligen behövde...

image6

Vägen var mödosam och lång att gå,
hade jag bara vetat exakt vad som väntat
skulle jag sprungit direkt.

dagens datum

| Postat i: 2007-2008
1
idag är det den första oktober, min födelsedag har börjat att närma sig. jag längtar så mycket tills jag blir arton och får körkortet. då är man inte så beroende av föräldrarna eller släkt med skjuts å sådant. man kan ju då själv fara vars man vill även om ingen är hemma. första dagen som jag har körkortet ska jag köra omkring som en galning :P har längtat sedan i våras..

Vi har varit på Thai garden idag med klassen och ätit lunch. det var riktigt trevligt, och mätt blev man även. orkade knapp gå uppför trappen i freja :P tur att jag kunde åka bil tillbaka till skolan, annars hade det blivit en tung vandring. Linda fick köra davids bil, hehe, det var riktigt roligt att åka med henne..

Ikväll är det träning på Step In som gäller, ska dit och köra mitt träningsprogram sedan ska jag hem och sova. är så huvva trött att jag orkade knappt stiga upp imorse. och så skulle jag köra bil in till skolan med farmor och farfar så dom skulle slippa köra i dimman. Höll nästan inte på att orka vara vaken hela vägen, men det gick bra.


Ta var dag som den kommer : >