Är det torsdag idag?

| Postat i: 2012
0
Jobbat mina sista timmar på Granitens vårdcentral idag då jag har tagit semester på måndag ;) From första maj tillhör jag endast Malmens vårdcentral. Känns både och att "sluta" på Graniten, roligt har det varit iaf - och kommer ju träffa allihopa varje dag ändå :)

Har igår suttit med mitt CV och personligt brev för att börja söka lite jobb inför hösten. Några tips? ;)

Idag när jag skulle gå hem från jobbet så möttes jag i dörren av en gammal dam som funderade ifall vi hade stängt. Ja, det har vi. Hon frågade då när vi öppnade imorgon torsdag? Jag blev fundersam och sa att imorgon är det fredag och vi öppnar 8 och stänger kanske kring 3-4. Men tanten var 100% säker att det var onsdag den 25 april, så säker att tom jag blev fundersam ifall det kanske var onsdag idag. Haha! Hur som helst så åker jag hem imorgon med bussen kl 15.00 varesig det är torsdag eller fredag ;)

Mamma och pappa har då ikväll åkt upp igen till fjällen - vilka glidare dom är. Så dom är där då till tisdag då jag åker upp till Kiruna igen, inte lätt att träffa dom två när dom bara är borta när jag själv är hemma. Har då bestämt dejt med brorsan ihelgen så jag hinner träffa honom någon gång :)

Nu sitter jag och trixar med ipoden då den ska roa mig hela vägen hem i bussen. Har försökt att ladda hem en ny film på datorn men det går inte alls bra. Så får antingen se en gammal film eller sova hela vägen. Ska ha en kvällsdejt med Jenny och BB imorgon så bäst jag är pigg och vaken ;)



Här har jag och Jenny klätt upp oss inför fotbollsavslutningen i höstas ;)

lööön!

| Postat i: 2012
0




Längtar tills det kommer :) Har även hittat ett par grymt snygga leggings jag vill ha, men tycker inte om att handla kläder på internet då man inte vet om det passar. Ska fundera ett tag så får jag väl la se om det blir en beställning ;p

it´s all about me

| Postat i: 2012
0

Jag måste bestämma mig om vad fan jag egentligen vill. Har mycket planer fram och tillbaka men just nu står allt still. Fy fan, nu är det bara att köra full fart framåt! Det värsta som kan hända är en frontalkrock men det är bara att kriga sig framåt igen. Blir så less på alla rykten och prat bakom ryggarna istället för att säga som det är. Varför ska alla kort vara så säkra innan man lägger ner dom på bordet? Vad tusan gör det om någon skrattar åt en när man i slutändan mår mycket bättre än om man struntat i att blotta sig? Mår jag bra i mig själv blir jag lyckligare än att vara den som alla andra vill att jag ska vara..


Call me maybe?

| Postat i: 2012
0


Bra låt - även oväntat slut ;)

utbildning

| Postat i: 2012
0
Har idag varit på utbildning i Gällivare - så nu har jag grundutbildning i hjälpmedelsförskrivning, eller vad det nu hette ;) Sov i bussen dit och hem så var ganska utvilad när jag kom till lägenheten. Så jag packade direkt träningsväskan och drog till Actic. Sprang för första gången på länge på löpbandet, kändes ganska bra i knät men något tjorv är det - borde boka tid hos en sjukgymnast, haha.

Igår kväll hittade jag lite olika saker på internet som jag tillslut beställde, längtar tills dom kommer. Funderar på att köpa två par leggings också, får se om det blir en beställning, dom var sjukt snygga ;D

Bokade även en klipptid nu under långhelgen så jag får ordning på sidecuten och toppa lite i håret. Håller på att spara ut håret men behöver ändå klippa det lite så det fortfarande är en frisyr - växer som ogräs! Har även en liten plan som jag ska diskutera med min frisör, älskar att ha en kompis som frisör som säger vad hon tycker om frisyren och så vidare, klart värt att betala lite extra för det :)

Har även börjat spåra om en plan till valborgsfirandet, dock bara tre som svarat att dom kommer men pojkarna brukar inte vara så snabba på att bestämma sig. Är ju dock 6 dagar kvar ;)


Kiruna - Piteå - Sävar - Piteå - Kiruna

| Postat i: 2012
0
Fredagen började då med jobb. Sedan en bilresa hem till Piteå från Kiruna - böt väska, käkade middag och hämtade tjejerna - sedan bar det iväg till Sävar. Vi var framme kring åtta på kvällen och då fixade vi till madrasserna och käkade lite kvällsmat. Vi hade även en liten namnring innan vi la oss och sov.

Lördagen ringde väckarna klockan 07.00 och då var det dags att väcka alla spelarna för att byta om, äta frukost och åka iväg till fotbollscupen. Då det hade snöat massor och planen var täckt med typ 2dm snö så blev det en inomhuscup. Lite ovant för tjejerna då det var längesedan vi var i en inomhushall, men dom grejade cupen galant trots förlust i 3-4:e och finalen på straffar.. Är grymt stolt och överraskad över vissa spelare som glänste mer än vad jag förväntat mig. Bästa matchen var då dom mötte varandra :)



Efter cupen åkte vi iväg på ica så dom kunde köpa allt godis dom ville ha, för att sedan köra tillbaka till lokalen och börja fixa med middagen - tacos! När alla var mätta och belåtna och vi hade diskat undan lite så körde vi igång med lite lekar. Leken vi körde baseras på en tipsrunda där lagen ska chansa vem som vinner "uppdragen" - tex. vem är mest uppkäftig? och där skulle dom käka marshmallows. Efter lekarna fick tjejerna roa sig själva ;p Jag hade även krig med en viss Sara Jonsson som hade snott min telefon - vi har grävt ner krigsyxan och är vänner igen, haha!



Söndagen steg jag och två spelare upp lite tidigare än dom andra för att dra oss hemåt då jag ville hinna hem före jag skulle iväg med tåget. Hann sen sväng förbi farmor och farfar för att få lite matlådor, sedan for jag till Linda för att få prata om lite speciella saker jag var tvungen att få ur mig innan jag åkte till Kiruna. Livet kan vara allt komplicerat alltså...

Idag måndag har det då varit jobb som vanligt. Nu ska jag nöta lite dator innan jag går iväg för att träna och sedan handla lite  :)



min snygga bakgrundsbild för tillfället på datorn ;)

torsdag - redan

| Postat i: 2012
0
Denna vecka har då nästan susat förbi. Redan torsdag. Imorgon klockan 12.00 kör jag bilen hemåt mot piteå för att byta väska och sedan fortsätta ner till Umeå. Vi ska ha träningsläger med fotbollstjejerna i Sävar. Så det blir ungefär 70mil för mig imorgon i bilen ;) Men vad gör man inte för fotbollen...

Så fredag kväll blir mest att sitta i bilen och sedan umgås lite med tjejerna innan det blir godnatt. Lördag morgon är det själva fotbollscupen. Snön ställer till med lite problem då det för tillfället ligger 2 dm snö på planen vi ska spela på. Så ifall dom inte hinner få undan snön och det kommer mera så blir det att spela inomhus. Då cupen är över då kör jag och Nina hemmåt igen. Då kanske det blir pyjamasparty med "hemmings-tjejerna" :) Söndag är då som vanligt tåg upp till Kiruna.

En snabb uppdatering om helgen då jag mest troligt inte kommer hinna sitta så mycket vid datorn ihelgen.

Ikväll blir det att gå iväg till Actic och köra lite crosstrainer medan jag kikar på hockeyn. Brukar inte alls se hockey men nu är det så spännande om skellefteå ska klara att vända från 0-3 i matcher till guld ;) Det blir även ikväll att packa klart och städa undan så jag kan åka hemåt direkt efter jobbet utan att behöva svänga förbi lägenheten.

Mycket intressant information för er alla där ute, haha!

Back to work!

min första semestervecka

| Postat i: 2012
0
Fullt upp är något som stämmer. Har varken haft tid eller velat sitta vid datorn på länge.

Drog ju som sagt upp till fjällen långfredag och stannade där tills i torsdags. Har hunnit umgås mycket med familjen, kört skoter, ätit go mat, solat, sett film, slöat i husvagnet och druckit en och annan goo cider! Skulle lätt kunna vara där en månad - som pappa kanske ska - men plikten kallade ;p


En bild från min och pappas långtur med skotrarna :)

Torsdag körde jag hem och åt då middag hos farmor och farfar. På kvällen överraskade jag laget med att komma på fotbollsträningen. Sedan fick jag ett ryck och rensade ut min garderob som resulterade i två ikea kassar till myrorna :)

I fredags drog jag iväg till luleå för shopping. Det blev nya joggingskor, utemöbler, mjukiströja, leggings, linne, tränings tshirtar och en tunika. Mycket nöjd över min shopping då det blev några impulsköp :) På kvällen umgicks jag med Linda där det bjöds på palt och vin - inte tillsammans ;p haha! Vi såg två filmer innan det blev hemfärd och godnatt.

Lördagen så höll jag mig sysselsatt på dagen med att städa och stöka om i lägenheten. Skruvade även ihop utemöblerna som jag tänkte inviga under söndagen. Halv 4 bar det iväg till tre kronor för att köpa middag till kvällen som skulle spenderas med en fest hos Linda, firade lite nyheter :) Kvällen avslutades på challenge och en trött malin somnade direkt jag la huvudet på kudden.


Blev lite ändrade planer med invigningen då balkongen såg ut såhär ;)

Söndagen innehöll inte den vanliga söndagsångesten då jag inte skulle upp till Kiruna som vanligt. For hem till farmor där hon bjöd mig och brorsan på våfflor. Sedan tvättade jag och packade inför veckan innan det var fotbollsmöte hos Jenny med Emma och Nina. Kvällen avslutades som vanligt med BB :)

Måndag morgon körde jag då bil upp till Kiruna, jobbade sedan ungefär tre timmar innan jag checkade ut för dagen. Måste ju börja med en mjukstart efter semestern ;) Kvällen spenderades delvis på gymmet och hemma med diverse telefonsamtal.

Idag är det då tisdag och arbetet är i full gång :)

brb

| Postat i: 2012
0
Återkommer ikväll med uppdatering om vad som hänt senaste veckan. Ha det gött så länge ;)

nedräkning

| Postat i: 2012
0
Kan hända att det blir låg uppdateríng från fjällen beroende på om internet fungerar! Å såklart om jag har tid att skriva. Mina planer är nu att njuta fullt ut och bara koppla bort allt. Köra skoter, dricka öl och sola ;)

Ska då ha med mig kameran så hoppas att det blir några bilder att lägga upp här iallafall :)

Tänkte jobba fram till halv 12 ungefär sedan blir det att flexa ut och gå till lägenheten och packa ihop allting. Tåget går då 13.25 mot Luleå - byte till buss - och kring 19.00 är jag hemma i Piteå :) Då blir det att packa ihop det jag har i lägenheten där och åka hem till byn. Ska hämta skotergrejorna där så sover då över där och kör upp till fjälls imorgon bitti kring 07.00 :)

GLAD PÅSK på er så länge!



Fjälls :)

GLAD PÅSK!

| Postat i: 2012
0

så sant!

| Postat i: 2012
0

tisdag

| Postat i: 2012
0
Stannade efter jobbet och tränade på gymmet - skönt att göra bort träningspasset direkt! Dessutom blir det gjort och jag fastnade inte i sängen, haha.

Annars nu funderar jag på om jag ska lägga mig och sova eller vänta på BB? Hatar att det är så sent...

Längtar hur mycket som helst till torsdag så jag får ta tåget hem till Piteå - packa - sova - för att sedan åka upp till fjällen fredagmorgon :) Ska bli riktigt skönt att få åka iväg och bara slöa, umgås med familjen och köra skoter! Fixa en fjällen-bränna är ju standard...

Vet inte ännu riktigt hur länge jag stannar i fjällen - det får vädret avgöra. Har lite jag vill hinna göra hemma i Piteå också innan påsklovet är över :)





Bjuder på två bilder från tidigare fjällen besök ;)

...

| Postat i: 2012
0

WHYWHYWHY! Varför ska det vara så svårt när det borde vara enkelt?! Och vilka missuppfattningar det blir när båda är för blyga för att prata med varandra! VAFAN! Hjälp?


2a april

| Postat i: 2012
0
Då kommer den vanliga sammanfattningen av helgen:

Fredag kväll kom jag hem 21.00 och då blev det BigBrother och maxmat med grymmaste Jenny! Alltid trevligt att umgås med henne utanför fotbollsplanen (dock är det inte lika mycket vi umgås på planen som förr, men ändå!)

Lördag vaknade jag redan vid sju på morgonen och då satte jag igång med alla ärenden och planer jag skulle hinna med. Jag hann städa lägenheten och tvätta innan klockan nio då jag drog hem till byn. Pappa hade ringt fredagen och sagt att jag hade ett paket hemma som var mitt men han hade inte tänkt säga vad det var - så nyfiken som jag är var jag ju tvungen att fara hem och kolla vad det var. Jag hade fått en ny dammsugare av bästa mamma och pappa - perfekt - för den jag hade innan den spotta mer än den sög!

Efter jag hade varit hem till byn så for jag en sväng på stan för att hitta en partyoutfit - hitta dock inget så det blev att leta fram något i garderoben. Halv två var det fotbollsträning och efteråt var det bara att börja göra mig klar för att äta middag med Linnea och sedan promenera till David som fyllde 25år!

Vi hann dock inte ända fram till David så mötte vi Micke som sa att festen inte var hos David - utan det satt en lapp på dörren som sa: trodde ni att jag skulle ha min fest hemma i lägenheten, den är på storgatan (vilken nummer det nu var). Blev riktigt sur då det låg på andra sidan stan och vi hade ju högklackat - tur så fick vi skjuts av pojkarna... En rolig och blöt kväll som slutade med utgång på challenge! Ska dock bli skönt med en lugn helg så tarmen får vila lite - haha!

Söndag packade jag ihop för fjällen då jag åker hem på torsdag från Kiruna och upp till fjälls fredag morgon. Å ska hem torsdagkväll till mamma å pappa för att hämta skoterkläder och hälsa på farmor och farfar en stund så sparar lite tid med att ha färdigpackat. Ser som vanligt ut som att jag ska flytta dig, haha! Sedan var det som vanligt avfärd 15.00 mot Kiruna.

Idag måndag har jag fått veta att jag börjar gå på heltid from 1 maj! Ska bli kul med lite mer pengar i kassan ;) Annars har jag sovit hela kvällen då jag som vanligt är trött på måndagar..



Tur att världens bästa flickor finns när man behöver dom!



Pusspuss!



over and out - mallan!