150630

| Postat i:
0
Startade morgonen av larmet för att tvätta 07.00. Hade inte så mycket tvätt så blev bara två maskiner. Klockan nio var jag på banken för möte kring pensionssparande, bäst man börjar i tid ;) Så nu är ett sparande startat och hoppas kunna öka det längre fram i framtiden!

Mötte sedan upp mamma för att fara och handla lite blommor till min balkong och till graven. Hittade fina blommor till båda ställena. En lunch med mamma och pappa innan det var dags för kvällspasset på munkberga.

Efter jobbet for jag på Coop för att skicka tillbaka ett paket till hm, handla mat och blomjord. Planterade blommorna, bokade flygresan till och från Stockholm i augusti, renbäddade sängen och packat för övernattning i byn imorgon. Det var dagens aktivitet, igång sedan sju imorse men kan ändå inte somna nu :/

Ska ringa vårdcentralen imorgon tror jag!


Mina fina blommor på balkongen. Hoppas på lite sol så jag kan sitta där någon kväll :)

150629

| Postat i: 2015
0
ÄNTLIGEN!
 
På kvällens crossfit pass fick jag äntligen upp 100kg i marklyft! Lycklig tjej :)
 
Under föregående vecka har jag även deltagit i testveckan på Crossfit. Klarat PB då i både marklyft och i bänk. Är så sjukt svag i armarna att mitt PB i bänk inte är så mycket för världen - men mycket för mig. Jag ska ju endast jämföra med mig själv, som är grymt svårt att göra. Jag försöker ofta haka på i andras tempo och tyngder, men jag ska endast tävla med mig själv.
 
Jag är även så glad att jag hållit i denna träningsform med Crossfit så pass länge. Den första juni var det ett år sedan jag köpte mitt första sommarkort och förlängde sedan efter sommaren. Att jag tordes fara på ett pass helt själv och blev fast direkt. Styrketräning med puls som jag aldrig lyckas köra själv i gymmet.
 
Alla på Crossfit piteå är så underbara! Tack!
 
Annars rullar livet på i 110%. Jobbar nästan varje dag på mina (två-tre) olika jobb. Älskar att det är fullt upp då jag har svårt att slappna av. Men längtar ändå till min semester i augusti då jag ska dra iväg till Rhodos med (M)EZ. En träningsvecka i sol och värme, det kan inte bli så mycket sämre. Är laddad och så fort jag köper något är det med tanke till resan.
 
Ihelgen jobbade jag och under lördagkväll var jag bjuden på fest hos Rebecka och Jenny. Hade tänkt festa men ångrade mig och for hem när de andra drog ut på 1906. Kändes som ett bra beslut när jag söndag morgon tog en timmes promenad i solen. Ibland måste jag säga nej och känna efter vad kroppen säger. Den är sliten och behöver sömn, men har sovit som en kratta de senaste månaderna då jag blir pigg av solen på kvällarna. Spelar ingen roll när jag lägger mig men somnar inte tidigare för det.
 
Nu ska jag hoppa i duschen och sedan försöka sova. Börjar inte förrän halv ett imorgon, men ska hinna tvätta, träna, möte på banken, köpa blommor och luncha med mamma. Full fart!
 
 

150622

| Postat i: 2015
0
Vilken måndag.
 
Jobbat 7.30-12.30 på Munkberga. Sedan iväg på Öjebyns hälsocentral för att jobba där till 17.00. En sväng på stan för att göra lite ärenden. Käka middag. Träningspass 1 på Crossfit där vi körde 1RM front squat och avslutade med 6 minuters AMRAP med 1000 meters Rodd och sedan max antal Burpees på tiden som är kvar. TUNGT!
Träningspass 2 direkt efter med Elina där vi körde ben, perfekt planerat ;)
 
Nu har jag beställt lite från HM, hoppas kläderna blir bra så jag slipper leta mer. Strax ska jag hoppa in i duschen för att sedan lägga mig och försöka sova. Lång dag imorgon också!
 
Nöjd tjej idag som fick resultat från praktik rapporten - VG! WOW! Så nu har jag "sommarlov" på riktigt :)
 
 

150611

| Postat i: 2015
0
Dagens väckarklocka ringde 06.45. Tog en lugn frukost då jag skippade dagens morgondusch. Drog iväg på furunäset hc för att skriva några timmar. Gick sedan en promenad på 40 minuter - duschade - åt lunch - och sedan iväg på kvällsjobb på Munkberga. Efter jobbet mötte jag upp Elina för lite solning och en promenad. Vi skulle egentligen gymma men ingen av oss var direkt taggade så vi tog en vilodag ;)
 
Som jag tidigare skrivit - det är så fint nu igen ikväll att jag inte vill gå och lägga mig. Trots bra mörkläggningsgardiner är inte kroppen lika trött som hjärnan är på morgonen :p
 
Ha en bra kväll. Ett pass till imorgon sedan får jag helg!
 
 

150610

| Postat i: 2015
0
Jobbade på furunäset hc mellan 8-12 innan jag åt lunch med mamma på ängeln, för att sedan dra iväg till Luleå. Uppdraget var att hitta något att ha på mig till det kommande brölloppet i sommar. Tror ni att jag hittade något sådant? NÄE DÅ! Jag kom hem med allt annat förutom något klädesplagg som skulle kunna duga. Enda klädesplagget var en träningströja, konstigt! Jaja, hoppas jag hittar något annars får jag ta mina träningskläder ;)
 
Vi far först inne i stan och avslutade på XXL på storheden, såklart.
 
När jag kom hem tog jag en pn på soffan för att sedan cykla iväg för kvällens styrketräning med Elina. Vi är så grymma! Efter träningen passade jag även på att diska och städa lite i lägenheten när jag likaså var pigg. Det går verkligen inte att sova i detta ljus. Många kvällar är det så soligt och fint att jag bara vill vara ute och promenera. Fast det straffar sig ju varje morgon jag ska upp före tuppen (läs: nästan iaf).
 
 

150609

| Postat i: 2015
0
Jobb idag på mitt Munkberga. Slutade klockan fyra och råkade sedan lägga mig på soffan och somna någon timme. Varför är det som skönast att sova på soffan och sedan när man ska sova i sängen så är man hur pigg som helst? Halv åtta drog jag iväg på kvällens Crossfit pass där jag körde först: 3 push-ups i minuten i 8 minuter. Avrundade sedan med rodd intervaller där vi kör 2 minuter - vila 2 minuter i 6 varv. Usch, hata rodd var det första jag sa när jag kom till Nina. Vi brukar oftast köra 5 varv så det sista varvet var riktigt tungt...
 
Efter crossfit for jag till Nina för att hjälpa henne att planera lite inför kommande aktivitet :) Cyklade sedan hem och somnade ganska fort.
 

150608

| Postat i: 2015
0
Måndag. Första riktiga dagen på mitt jobb som läkarsekreterare. Grymt kul att få sitta själv och jobba :)
 
Jobbade till 17.00 och sedan direkt på StepIn och köra ett spinning pass och styrketräna med Elina. Som det var skönt att sätta sig i soffan sedan när jag kom hem. Effektiv dag redan från sex på morgonen! Like it.
 
 

150607

| Postat i: 2015
0
Dags att starta upp bloggen igen. Nu har jag (förhoppningsvis) fått sommarlov från skolan och kanske har mera tid att slänga in något inlägg här ibland. Håll tummarna på att jag klarar sista rapporten så jag kan ha sommarlov på riktigt.
 
Fast inte har jag ledigt för det. Har ju mitt jobb på Munkberga och ska även jobba extra som läkarsekreterare lite då och då för att få in en fot tills jag är klar med skolan.
 
Dessutom har jag och Elina börjat våran egna resa med träning och kost istället för att vara med i MRR. Vi har ett träningsupplägg på gymmet, byter matlådor för att få lite variation och dessutom vill jag hinna träna på Crossfit. Så fullt upp som vanligt.
 
Men nu ska jag hoppa i duschen efter kvällens fotbollsspelande på Hifton, grymt kul! Sedan packa för morgondagens jobb x2 och träning. Ha en bra kväll ni där ute! Vi hörs :)
 

Bjuder på en bild från gårdagens röjning i skogen med pappa. Kände mig som "Byfånen nr 2" när jag körde omkring i denna outfit som ni ser (Pappa är byfåne nr 1).