140131

| Postat i: 2014
0
Sov ut länge idag då jag inatt ska ut och jobba. Min andra natt iår. Hämtade upp Alexandra då hon slutade tolv så for vi och körde ben på Sensia. Riktigt roligt att träna och peppa varandra. Mitt mål med träningen var att Alexandra skulle ha en grym träningsvärk dagen efter! Hade sedan mamma och pappa på middag innan jag tog en pn innan jobbstarten.
 
 
 

140130

| Postat i: 2014
0
Delad tur på jobbet idag. Bra iaf att jag får sluta kvart över åtta ikväll så jag hinner på träningen. Sov mest på mina timmar. Ingen speciellt spännande dag i övrigt.

140129

| Postat i: 2014
0
Ställde klockan på nio men snoozade till halv elva. Ingenting ovanligt om man heter Malin! Har skruvat (läs: limmat) ihop de sista lådorna till garderoben - handy woman. Dammsugit och dammtorkat litegranna i lägenheten. Nu ska jag äta min smoothie och sedan dra en liten sväng på stan. Ska även träna på gymmet idag, vet inte riktigt vad jag ska köra - ben eller armar. Älskar att köra ben. Därför skulle jag behöva träna armarna ;)
 
Ikväll är det kvällspass på Källbo igen. Sedan ska jag nog ta ett beslut jag avvaktat lite på. Ha en bra dag allihopa!
 
 

140128

| Postat i: 2014
0
Fick äran att jobba den älskade delade turen på jobbet idag. Sov på mina lediga timmar. Sedan tillbaka för att ha en grymt lugn kväll. Betalade räkningar. Såg PH. Somnade lite väl sent.
 
 
 
 

140127

| Postat i: 2014
0
Löning! Måndag och tillbaka på jobbet. Jobbade eftermiddag så det betyder att jag såklart sov hela förmiddagen, haha!. Gick snabbt och smidigt kvällen då vi var extra folk då det var inflytt för en ny tant.
 
Hem. Såg PH. Rådfrågade lite vänner om en person. Somnade såsmåningom.

140126

| Postat i: 2014
0
Ville egentligen aldrig stiga upp idag utan fortsätta mysa i sängen! Puh, rolig dag igår betyder lite huvudvärk idag. haha! Smällar man får ta. Skulle egentligen på fotbollsträningen men den skippade jag och försökte ladda upp för kvällens innebandyträning. Gick lite trögt ibland men ändå nöjd över träningen. Svårt att somna efteråt med alla känslor men tillsist så somna jag. Nöjd tjej efter en bra helg :)
 
Clarion Sense - entren.

140125

| Postat i: 2014
0
Utvilade gick vi och åt hotellfrukost - det bästa som finns! Nästan högst upp i hotellet låg restaurangen så man hade utsikt över Luleå mot hamnen. Efter frukosten packade vi ihop och checkade ut för att springa lite på shoppingrunda. Pappa var väl inte lika nöjd som mig och mamma men han stod ut. Vi avrundade dagen på Storheden och middag på tre kronor.
 
Sedan kom Nina över till mig för att göra oss klara inför kvällens partaj. Rosa pantern och piggelindrinkar hann vi dricka innan vi gick över till Linkan och Linnea där festen skulle hålla till. Vi kom lite sent då vi missbedömde tiden med att hinna fixa oss, haha! Fint folk kommer sent, eller hur var det? Drack mycket gott och hann ramla på vägen till krogen. Mitt stöd skyllde på att jag hade bjudit honom på fishshot därför han inte var så stabil, haha! Dansade natten lång och när jag skulle hämta jackan visste jag inte i vilken garderob jag hade hängt av mig den, PINSAMT! Somnade gott efteråt ;)
 
 
 

140124

| Postat i: 2014
0
Hade tagit ledig från jobbet ihelgen för att tillbringa tid med mamma och pappa! Så på morgonen for jag å pappa ut å körde skoter, riktigt kallt och det saknas lite snö på vissa ställen. Men kul att äntligen få köra skoter!
 
 
När mamma slutat jobbet drog vi iväg till Luleå där vi skulle tillbringa natten på det nya hotellet - Clarion Sense. Grymt snyggt och mysigt. Jag och mamma passade på att testa deras ansiktsbehandling, skönt! Vi åt en sen middag på Restaurang CG´s som verkade vara ett populärt och omtyckt ställe. Maten var hur god som helst, oxfile med gratäng och bea sås. Efterrätt tog jag glass och varma hjortron.
 
 
Kan ju erkänna att vi somnade fort allihopa på mätta magar! ;)

140123

| Postat i: 2014
0
Ett år av oändlig sorg och saknad.
Kan inte förstå varför det var din tur att lämna -
men jag vet att du har koll på oss från en bättre plats.
Det skulle vara du och jag mot världen!
Jag älskar dig för alltid älskade lillebror ♥
Vi träffas i drömmarnas värld!
 
 

140122

| Postat i: 2014
0
Ledig från jobbet även idag, känns lite konstigt men passar på att vila upp mig. Tog en vilodag för musklerna och fixade i lägenheten. Tycker det är så kul nu att flytta om och tänka inredning när jag har lite större lägenhet :) Åt middag med mamma och pappa på stan. Sedan hade vi tjejkväll jag, Linnea och Linda. Mys!
 

140121

| Postat i: 2014
0
Tog en sovmorgon imorse. Grym träningsvärk efter helgen och gårdagens fotboll. Älskar att den är igång nu. Hängt på arbetsförmedlingen. Träffade en speciell idag på gymmet, körde sedan järnet. Slängt kartonger och burit ner saker i förrådet, äntligen bortgjort! Diskat. Plockat undan i lägenheten. Sett två twilight filmer så nu har jag sett alla. Laddar nu upp för kvällens innebandyträning med avslutande fys innan det blir PH och god natt ;)
 
favoriter under nyår!

140120

| Postat i: 2014
0
Inbokat tvättstuga från 08.00. Lunch med mamma. Eftermiddags häng med Alexandra, du är grym tjejen! Middag i byn med mamma och pappa. Bokat in helgens planer. Fotbollsträning. Paradise Hotel. Helt slut Malin somnade fort efter dagen. Älskar mina dagar för tillfället!
 
 

140119

| Postat i: 2014
0
Helgens andra match spelades idag 13.30 i Hortlax sporthall mot serieledarna IBK Boden A. Vi hade grymt tempo och lyckades hålla kontroll på matchen. Trots detta stod det 0-3 till tredje perioden då vi ökade på och tog ikapp till 3-3. Matchen slutade lika men efter förlängningen lyckades dom tyvärr få in så slutresultatet blev 3-4. Denna match kändes dock som en vinst ändå! Ett tufft motstånd gav vi dom.
 
Kom hem helt slut i kroppen efter helgens två matcher. Hade inplanerat ett fotbollsmöte 18.00 men efter det slängde jag upp mina ben i soffan och satt där tills det blev dags att lägga mig. Grym helg!
 
 

140118

| Postat i: 2014
0
Match mot Kiruna 12.30 på Norrmalmia. Vi spelade bättre än matchen vi gjorde första mötet men tyvärr räckte det inte till vinst. Vi är på hälarna i början av matchen och när det närmar sig slutet så ökar vi tempot men hinner inte riktigt ikapp målskillnaden. Rackarns!
 
Efter matchen såg vi Wibax div två möta Kiruna som även där blev en förlust för hemmalaget.
 
Kvällen var planerad att vi skulle umgås vi alla i laget. Så tacos stod på menyn med Gino som efterrätt, MUMS! I alla fall för Ginon, haha. Dom hade glömt köpa min kyckling till tacosen så jag åt mest grönsaker, nyttigt! Under kvällen hann vi köra lite olika lekar och spel. Mycket trevlig kväll att umgås utanför innebandyplanen :)
 
 

140117

| Postat i: 2014
0
Sov fram till ett, tur jag hade ställt väckarn annars hade jag nog sovit så mycket längre ;p
 
Fick hjälp av mamma och pappa efter dom slutat jobbet med att få hem min nya garderob och sätta ihop den. Kan bara säga att det blir inte att handla på jysk igen, vilken usel kvalitet. Trasig innan den ens var klar. Menmen. Så går det när man köper billigt. Den duger ett tag iaf :)
 
 
Bild kommer när garderoben är på plats :)

140116

| Postat i: 2014
0
Idag har jag mest försökt att vända på dygnet och sova för att orka jobba min första natt på Källbogården. Sov fram till klockan tio då hyresrättsföreningen plingade på dörren och väckte mig. What a waste of time! Drog en sväng på stan för att köpa tavelhyllor, ramar, mat och nya joggingskor.
 
Tappade sedan orken för att fara på gymmet så testade på mitt nya Xbox spel: Just Dance 4. Kan säga att det var riktigt jobbigt men grymt kul att dansa hemma i vardagsrummet ;) Tur ingen såg mig, haha!
 
Duschade sedan och vilade ca 3,5h innan jag for iväg på innebandymöte innan jobbet.
 
 
 
Mina nya snabba skor ;)
 

140111

| Postat i: 2014
0
Idag var det delad tur som stod på arbetsschemat. Efter jobbet drog jag iväg med några kompisar och bowlade. Sova kan man ju göra sen ;) Hamnade efteråt hos Linkan och Linnea där vi såg en rolig film som de från Jackass hade gjort. Ibland ganska grym men kunde inte slita mig från den och gå hem utan ville se den klart.
 

140110

| Postat i: 2014
0
Jobbade kortdag idag, det var faktiskt tur det. Sprang runt och hjälpte till i nästan alla hus och våningar. Visste knappt vart jag hörde hemma efter en stund ;) Tur för dom att man är flexibel.
 
Nu är det dags för match. 19.00 på norrmalmia. Då kör vi brudar!
 
 
 
 

140106

| Postat i: 2014
0
Jobbade idag 7-16, hem och tog en liten pn innan det var dags för fotbollsträning. Jag vill så gärna spela fotboll men är så jobbigt att måsta jaga folk för att vi ska bli några stycken. Hoppas det blir bättre när vi får börja träna med div2. Då jag kan bara fara när jag själv har tid och vet att vi kan genomföra träningen. Tycker det är så roligt med sport!
 
Nu ska jag strax hoppa i duschen och sedan städa lite i garderoben. Ser ut som ett bomb-nedslag, pust! Så blir det alltid när jag jobbar mycket och knappt är hemma. Sliter fram kläder och struntar i att lägga tillbaka på rätt ställe. Men det är ju jag själv som får städa.
 

Sliten tjej - men imorgon 21.00 får jag helg ;)

140105

| Postat i: 2014
0
Körde även idag en delad tur på jobbet, söndagen är räddad! Sov mig även idag igenom mina lediga timmar. Skickade även sms till mina innebandytränare att jag inte skulle komma på träningen pga jobb, tjejen med koll hade dock glömt bort att vi inte hade någon träning. Haha! Trött tjej!. For efter jobbet hos John och firade honom i förskott. Fika, hockeyfinal och lite spel innan jag gick hem och däckade i sängen. Fick trevligt sällskap hem iaf ;)
 
 

140104

| Postat i: 2014
0
Idag var det 7-16 på arbetsschemat. Tog mig sakta igenom dagen och for sedan hem för att duscha. Hade bjudit över en kompis för att se film och spela tvspel. Det blev ingen film men lite tvspel där jag vann (yey!) och övrig tid av kvällen satt vi och pratade om allt möjligt. Mysigt! Blev idag även sent - men inte har jag tid att sova när jag kan ha roligt istället!
 

140103

| Postat i: 2014
0
Vaknade av väckaren 06.00 och for sedan iväg på jobbet för att köra årets första delade tur, varför mjukstarta efter ledighet. På timmarna sov jag endast för att ladda om batterierna. Efter jobbet var jag lite dum och började se tredje filmen av twillight, den var klar kring 2300 så sedan var det bara försöka sova och inte drömma om vampyrer och vargar. Har inte egentligen sett alla twillight så har bestämt mig för att se dom så alla kan sluta tjata om att jag inte har sett. Så har två filmer kvar nu :)

140102

| Postat i: 2014
0
Fick vara ledig även denna dag. Så jag sov ända till klockan slog tolv, då tvingade jag mig upp för att kunna sova inatt. Jag gjorde inte så värst mycket denna dag, stökade runt lite i lägenheten och bara tog det lugnt. Åt middag med mamma och pappa på Ängeln innan jag for på årets första innebandyträning, KUL!
 
 

Om mig - mallan!

| Postat i: Om mig
0
Mitt namn är Malin och föddes i skorpionens tecken 1989. Born and raised i en by utanför Piteå. På gymnasiet gick jag omvårdnads och är utbildad undersköterska. Efter gymnasiet tog jag mitt pick och pack för att flytta till Luleå för att börja min treåriga sjukgymnastutbildning på Luleå Tekniska Universitet.
 
Efter examen flyttade jag in i min lilla etta i Piteå och ströjobbade som undersköterska under hösten tills jag fick ett sjukgymnastvikariat på vårdcentralerna i Kiruna. Där bodde jag i sju månader sammanlagt innan vikariatet tog slut och hemlängtan blev för stor.
 
Min familj består av mamma, pappa och min lillebror i himlen. Min bror förlorade kampen mot sin cancer och lämnade oss januari 2013. Det går inte en dag utan att vi tänker och saknar honom. Det är inte rättvist att jag redan ska behöva möta världen utan min lillebror. FUCK CANCER!
 
Nu försöker jag ta vara på dagarna och göra det jag vill göra då man aldrig vet vad som händer nästa dag. Därför spenderar jag nästan all min fritid där jag trivs bäst - antingen på gymmet, i en sporthall eller på en fotbollsplan. Jag styrketränar på Sensia24, spelar innebandy i Öjebyns IBF damlag och i fotbollen representerar jag Öjebyns IF. Utan sporten och mina lagkamrater skulle vardagen vara mycket tyngre än vad den redan är.
 
Skoterkörning är också ett stort intresse och kör gärna omkring på min Summit när vi är uppe i fjällen med familjen. Jobbar för tillfället på Källbogården och krigar för en fast anställning. Skriver mest här i bloggen för min egen skull. Men välkomna att läsa om mitt liv!
 
 

2014

| Postat i: 2014
0
Har inte skrivit på några veckor och orkar inte börja fylla i. Men det rullar på det gamla vanliga: Jobb, träning, kompisar, julafton, m.m.
 
Nu över nyår drog vi iväg ett gäng på 21 personer till Storklinten. Måndag morgon gick några bilar upp för att åka ett par åt i slalombacken. Grymt hårt och isigt så jag gav upp efter ett par åk. Fick låna ett par skidor då mina inte skulle rymmas, tack! Vi käkade middag på restaurangen och fortsatte sedan festen i stugorna.
Tisdag var den andra stugan piggare än oss och laddade för att åka mer slalom. Många av oss satte oss istället vid eldstaden och grillade ett par korvar. Klockan två gick vi till restaurangen för att käka lunch, dricka ett par drinkar och se JVM, grattis till vinsten Sverige. Sedan började vi göra oss klara för nyårsmiddagen, pyntade i stugan och dukade. Trångt blev det med alla i samma kök men mycket trevligt. Allt var väldigt uppskattat och det känns bra så mycket som vi har planerat och ordnat i förväg! :)
 
Sammanfattningsvis kan jag kalla mig själv för grinolle dessa dagar då det är känsliga veckor såhär kring jul och nyår. Men tack vare fina vänner som finns för mig har jag haft riktigt grymma dagar och vi planerar redan för nästa år! Började även året 2014 med det bästa sovsällskapet ;) Gott Nytt År allihopa!
 
 
 
ps jag tänker inte göra en sammanfattning som de flesta gör. ds.