Måndag

| Postat i: 2011
1

Lördagen spenderades med att köra skoter hela dagen. Underbart väder då det var nollgradigt och soligt! På kvällen for jag förbi hos Tessan en sväng där det var tjejfest. Och efter en sväng hos Jenny för att snacka fotboll for jag hem och sov.

Söndagen jobbade jag på en annan avdelning än jag är van vid. Men det gick bra ändå ;p

Idag blir det att plugga för fulla muggar då det är massor som snart ska vara klart! Är lite stressad så det blir att sätta fart nu ;)

Ha en bra dag!


Lördag

| Postat i: 2011
0
Idag blir det skooooooter :)


Torsdag

| Postat i: 2011
0
Började dagen med att stiga upp halv 9 för att sedan gå ner till Linnea och förbereda oss inför morgondagens artikelseminairum. Efteråt fortsatte jag att plugga, åt lunch, ringde comhem för att fixa kanalerna och plugga. Sedan vid fyra klev jag erika och zandra in på pontushallen där riktigt långa pojkar sprang omkring och jagade en boll, haha, vi skulle intervjua dom till en rapport vi skriver. Ändå trevliga pojkar som ställde upp att svara på frågorna :)

Har sen typ sex suttit och pluggat tills nu så ska ta å diska och packa lite innan jag ska lägga mig för kvällen. Blir en tidig morgon imorgon ;p

So long, suckers ;)

Onsdag

| Postat i: 2011
0
Det gick åt fan det där, men jag tar nya tag och låter inte detta få mig att deppa ihop!

När jag kom hem till lägenheten efter skolan kände jag mig riktigt less min lägenhet. Den har sett exakt likadan ut i ungefär 1år nu. Så jag drog in till stan och köpe en ny gardin (kappa), 3 lila ljus och 3 rosa ljushållare. Blev hur snyggt som helst. Nu sitter jag i mitt nystädade rum med massa ljus och myser av att ha lägenheten för mig själv en kväll :) Ska strax logga in på IKEA och drömma mig bort..

Såklart kommer ju plugget lite senare ikväll men just nu är min hjärna tömd och slut efter dagen. Så tar en paus och samlar nya krafter.



Bjuder på en dålig webcam bild men har inte kamerasladden med mig ;p

fortfarande tisdag

| Postat i: 2011
0
Har idag hunnit:
* tvätta tre maskiner med tvätt,
* kört en diskmaskin,
* burit in ved,
* packat inför luleå,
* lagat goo middag (pannkaka) 
* och förståss PLUGGAT!

Och ska på typ 1½ timme dra iväg på innebandyträning, effektiv dag så att säga :)

Håll nu alla era tummar på att jag klarar omtentan imorgon!


Tisdag

| Postat i: 2011
0

ÅÅ, kan det inte vara den 11 juni NU! Har massa saker ogjorda till skolan som jag hade velat vara klar med för att hinna göra andra och roliga saker. Men efter mars blir det nog lite lugnare hoppas jag.

Sedan vet jag inte hur jag ska göra. Har inbokat två resor till fjällen i början av Mars men nu har det blivit klassfest första helgen och födelsedagsfest för Erika andra helgen. Skulle behöva klona mig känner jag ;p

Men fick en glad överraskning då jag såg på schemat att vi är "lediga" från 20 april till 1 maj, alltså påsklovet :) Så det blir att tillbringa många dagar i fjällen, YEY! Med dagens teknik kan jag nu plugga från fjällen då jag har både mobilen och internet med mig. Sedan får jag se hur länge jag stannar, men behöver inte hem för skolans skull iaf :)

Ska fortsätta att plugga då jag har praktisk omtenta imorgon, BLÄÄ, fattar inte hur jag kugga sist!.

Ikväll ska jag eventuellt fara och spela lite korpenbandy då dom har efterlyst mig ;) haha! Kommer bli grymt kul!


Learn something every day

| Postat i: 2011
0
Women's hearts beat faster than mens

Lördag

| Postat i: 2011
0
Gårdagen spenderades med plugg så gott som hela dagen till jag drog iväg till domarcupen, herrar. Cupen började 17.00 och finalen skulle vara 01.20, PUH! SOM att träsmaken inträffade tidigt under kvällen så vi gav upp och for till nina vid 11-tiden. Där skulle det spelas monopol men det blev nintento, mario, istället.

Idag tog jag en sovmorgon då jag kom hem vid 3-tiden inatt. Sängen var grymt skön imorse så snoozade ett par gånger innan jag orka stiga upp. Blir att plugga en sväng innan jag ska göra mig klar för kvällen festligheter. Ikväll ska vi fira Ida då hon fyllt 22år för ett tag sedan, temat för kvällen är - spritfest, drick så mycket du orkar. Har även hört att det är tävling om vem som blir mästare? haha. Kanske ska sikta på det ;)

Då är dagens fråga - vad ska man ha på sig?

Ska nog dra dammsugaren över golvet en sväng innan jag börjar plugga. Är lite dammigt på golvet ser jag nu ;p Att det kan bli så skitit i mitt lilla rum på en vecka ;)



Jag och familjen ska nog dra upp till fjällen första helgen i Mars, jag längtar!

Torsdag

| Postat i: 2011
0
Är helt slut som artist. Går runt i mössa, mjukis och pappas tröja. Måste orka plugga lite till nu, blir en tidig kväll ikväll då jag känner att jag skulle kunna somna för natten nu!

Byebye!

Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

| Postat i: 2011
0


Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv

| Postat i: 2011
0

Tisdag

| Postat i: 2011
0
Steg upp halv 6 imorse för att göra mig klar för avfärd till Luleå. Tempmätaren i byn visade -27, burr! Det är lite svalt nu,. Sitter nu i datasalen och ska plugga lite innan vi ska göra grupparbete.

Idag är en mycket viktig dag och jag hoppas att det blir positiva besked! Håll tummarna.

Återgår till plugget nu, hejsvejs! :)


Måndag

| Postat i: 2011
0
Har hunnit massor idag tycker jag! Nöjd över dagens plugg. Ska plugga lite till iaf så jag kan vara ledig till helgen :) Kommer bli awsome!

Fick detta halsband idag av mamma som alla ♥ dag present!



Och detta hade jag skickat in till Piteåtidningen:


Dag 28: En tokig bild

| Postat i: 2011
0


Vi körde ut mitt i skogen för att ante, nina å tessan sedan skulle posa på en sandhög ;)

Glad alla Hjärtans dag!

| Postat i: 2011
0

Söndag

| Postat i: 2011
0
Helgen har varit magisk. Det är så skönt att kunna göra något roligt under helgerna utan att behöva dricka alkohol. Dagen efter utnyttjas så mycket mera då jag inte är bakis :p

Fredags spenderade jag hemma med päronen. Lördag körde jag och pappa skoter på dagen, och på kvällen var jag med Linnea där vi såg melodifestivalen. Söndag (idag) åt vi middag på pentryt med farmor och farfar, på kvällen var jag på fotbollsträning. UNDERBART!

Nu ska jag se lite OC sedan sova för att orka med pluggardagen som infaller imorgon! :) godnatt.

Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt

| Postat i: 2011
0

Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med

| Postat i: 2011
0


Pojkarna bus ;o

Fredag

| Postat i: 2011
0

Låg länge imorser och snoozade, orkade verkligen inte att stiga upp! Det var så varmt och skönt under täcket och kallt i lägenheten, burr. Menmen, tillsist var jag ju tvungen att stiga upp.

Vi, MEZ, har suttit nu på förmiddagen och skrivit om Basket. Ganska intressant historia bakom hur den uppfanns! Haha,. Nu sitter MZ och väntar på vårt handledarmöte som är kl 13.00, 45 minuter kvar så vi sitter i datasalen och surfar med musik i öronen.

Ikväll tror jag inte att det kommer hända så mycket för min del, spenderar den hemma med päronen. Skulle även behöva göra bort lite arbeten. Får se vad motivationen säger ikväll när jag kommit hem.

Funderar på att göra om min bloggdesign, är inte riktigt nöjd med den så kanske ska ta å söka några nu när vi inte har något speciellt för oss. See ya later!


Dag 25: En person som alltid gör dig glad

| Postat i: 2011
0


Tog två personer ;)

Torsdag

| Postat i: 2011
0

En lång dag som snart kommit till sitt slut. Skulle bara behöva att ett dygn är mer än 24 timmar just nu!

Imorse hade vi då vårt pm-seminarium, vi blev väl inte sågade men måste omformulera/skriva om nästan hela pm:et. Aja, det tar vi tag sen ihelgen/veckan. Efter lunch träffades MEZ och gjorde ett försök till att skriva rapporten i OMT. Det är så jävligt att det nästan blir ett examensarbete till, orkar inte!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!

Tror jag ska försöka sova nu innan jag stressar upp mig allt för mycket. Imorgon blir det mera plugg med MEZ, handledarmöte och sedan får jag ta bussen hemåt till byn igen :)

Godnatt


Dag 24: En bild som gör dig glad

| Postat i: 2011
0

Onsdag

| Postat i: 2011
0
Idag fick jag världens längtan till fjällen. Tänk att stiga upp på morgonen, köra skoter på dagen och bara ta det lungt på kvällen. Hoppashoppashoppas verkligen inte att lärarna lägger in några lektioner under "påsklovet" så jag kan vara i fjällen hela veckan! Skulle vara grymt underbart.






Dag 23: En bild från i somras

| Postat i: 2011
0

Onsdag

| Postat i: 2011
0
Idag ska jag opponera på ett pm till ett examensarbete. Får väl se hur det går, vet inte exakt hur detta går till men det är ju bara att göra sitt bästa :p Efter opponeringen blir det att äta lunch och sen höra på ett annat pm-seminarium. Sedan när jag kommer hem ska jag....wait for it.... PLUGGA! haha. Det har jag ju aldrig tidigare skrivit eller gjort ;)

Ska ta och packa ihop väskan nu och göra mig klar!
Köpte världens skönaste byxor i måndags som jag aldrig vill ta av mig, haha! Svarta mjukisbyxor som är nästan som leggings, mitt bästa köp för iår :)


Tisdag

| Postat i: 2011
0
Är det tisdag idag? Jag hade söndag igår och onsdag idag så hur tusan det är tisdag har jag ingen aning om. Menmen. Åke upp med bussen imorse för att vara på tejp-lektioner på förmiddagen och på en föreläsning om dopning efter lunch. Sedan åt jag middag, tränade och handlade mat för veckan. Efter duschen har jag pluggat och rensat i datorn, jag hinner samla på så mycket skit hela tiden och det var behövligt att rensa lite!

Nu ska jag plugga en lite stund till innan det blir godnatt,! Är grymt trött då jag somna sent inatt :)


Dag 22: En bild på en tid du saknar

| Postat i: 2011
0

Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig

| Postat i: 2011
0

Söndag

| Postat i: 2011
0

Hela helgen har det varit fullt upp, men det har varit en grym helg.

Det började med att i fredags sitta i norrmalmia och kolla på herrarnas domarcup! Igår, lördag, kom kusin Viktor så lekte med honom och hann även vara och prova jw's balklänning som jag ska få låna till då jag går ut sjukgymnastprogrammet. Så klänning och frisör - check! På kvällen for jag, nina och johanna på thai garden och åt innan vi for och såg två filmer. Ena hette "Familjen Jones" (tror jag) och den andra "The Last Song". Alla ni som inte har sett den andra filmen måste se den. Idag, söndag, klev jag upp och for och var med på öjebyns träning med Jenny. Grymt roligt med motiverade tjejer! :) Blev grymt sugen att lira fotboll igen. Efter det tog vi i familjen en powernap innan middag med blåbärsgröt hos farmor och farfar.

Det var min helg, underbar! Börja med fotboll och slutade med fotboll :)

Nu ska jag se vad familjen gör och kanske plugga en stund innan det blir godnatt för mig!


Dag 20: En bild på dina närmaste

| Postat i: 2011
0

Dag 19: En person som är snygg

| Postat i: 2011
0

Dag 18: En bild på din fritid

| Postat i: 2011
0


eller det var då det jag gjorde på min fritid förr ;o

.

| Postat i: 2011
0
VILL BARA SKRIKA RAKT UT IBLAND!

Torsdag

| Postat i: 2011
0

Hade inte en allt för rolig natt inatt! Var tvungen att stiga upp, flytta sängen och torka skit efter katten. Det enda jag ser av honom är när han kommer in i mitt rum på nätterna för att pissa eller skita! Tycker inte alls om denna katt, men tycker synd om honom.

Annars idag har jag pluggat själv och planerat med gruppen om alla arbeten som ska skrivas ;o

Ska se the O.C. och sedan börja packa ihop mina saker inför hemresan imorgon :)


Dag 17: En ovanlig bild

| Postat i: 2011
0


Hade ett hjärta på golvet ;p

Onsdag

| Postat i: 2011
0
Har träningsvärk efter gårdagens pass och har även lyckats dra på mig en förkylning. Trodde att magsjuka vär påväg där ett tag men som tur är så slapp jag det i alla fall :) Idag har jag tvättat, diskat, slängt skräp och pluggat! Skippa träningen idag och det var nog bra det, är ganska "tung" i huvudet. Får se hur länge jag orkar plugga imorgon med gruppen ;p

Ska börja bege mig mot sängen och försöka sova bort förkylningen :p Längtar till helgen då det ser ut att bli fotboll, skoter och vänner :) underbart!

Bjuder på två bra låtar som jag nyligen hittat på spotify!


Dag 16: En bild på dig själv

| Postat i: 2011
0

Tisdag

| Postat i: 2011
0

Har haft onsdag idag så det har varit lite förvirrat här i skallen, haha! Pluggade med Linnea och Katja idag där vi gjorde vår powerpoint till artikelseminariumet som äger rum på fredag ;)

Annars har det inte hänt så mycket idag, det får bli imorgon istället. Eller ikväll blir det att fara iväg och träna Bodycombat, får se om det är en hit ;>



Dagens träning: Bodycombat, 60minuter.


Dag 15: En person som du vill vara med

| Postat i: 2011
0