10:e dagen av 12 i rad!

| Postat i: 2011
0

Ska snart dra iväg på mitt 10:e pass av 12 stycken (12dagar). Sedan har jag en välbehövlig ledig dag måndag sedan jobbar jag tisdag-söndag! Pengarna rullar in kan jag gott säga. Till veckan ska jag även på intro på ett nytt jobb, så har snart tre olika arbetsplatser där jag får jobba :)

For iväg idag för att träna på Korpen, blir lite pusslande med det också då jag jobbar så mycket. Men ska se till att fara iväg varje vecka, belönas ju i slutet!

Näe nu måste jag börja göra mig klar! Uppdaterar nog ikväll efter jobbet :)

Ha en bra kväll!


Regn regn regn

| Postat i: 2011
0
Onsdag idag, har då med dagens arbetspass jobbat 8 dagar i rad, 4 kvar innan jag är ledig ;) Cash is king!

Jag blandar att jobba på Hortlaxgården och en Hemtjänst här i stan, så från att ha varit ledig typ halva september blev det fullt upp sista halvan av månaden. Men då vet jag att jag har lön nästa månad också!

Annars då? Jag var på spinning i måndags på Korpen, svinjobbigt men kul. Kändes dock i arslet dagen efter då jag cyklade till jobbet. Försöker att fara minst 2-3 gånger iveckan, nu när jag jobbar mycket kan det bli mindre. Ska fara imorgon före jag börjar jobba, eventuellt träna fredag före jobbet också. Får se hur slut jag är...

Det är även full planering med fotbollen inför nästa säsong, jag och jenny satt igår och planerade då vi snart ska ha spelar och föräldra möte för just nästa säsong.

Idag efter jobbet for jag en liten sväng på stan, åt middag med mamma och bror, tvättade, diskade, skrev dokument till fotbollen och sett tv. Nu ska jag bege mig mot sängen, är riktigt trött. Avstod från att vila idag för att somna snabbt ikväll istället :) vuxenpoäng?

Godnatt!


Söndag

| Postat i: 2011
0
Jobbade då mellan 7-12 och for sedan hem till Hemmings för att hälsa på! Somnade dock i typ två timmar ;p Men det var välbehövligt. Sedan hjälpte jag till lite hemma, fick lite mat och for sedan in till stan för att ladda inför innebandy träningen. Spelade först en timme med laget och stannade sedan kvar och spelade med några mammor från ÖIF. Grymt kul men helt slut nu, orkar inte gå och duscha!

Imorgon blir det pass 6/6 dagar i rad, dock nu på hemtjänsten efter två veckor sedan introt. Lite nervös men tror ändå att det ska gå bra. Har bokat in ett pass på Korpen imorgon då vi inte har någon innebandy match. IT`S ON!

ÄH, nu måste jag gå och duscha för att somna någon gång ikväll!

Godnatt!


Lördag

| Postat i: 2011
0
Startade arbetspasset 7.00 och klev av det 16.30. Sedan for jag en sväng in på Coop och handlade lite mat, efter det for jag hem och städade lägenheten så den blev skinande ren :)

Ikväll blir det att umgås med Linda, vad vi ska göra får kvällen avgöra! Ha en bra kväll.


...

| Postat i: 2011
0

Lite skämt!

| Postat i: 2011
0
Tänk om alla företag skulle tillverka kondomer :)

GEVALIA kondomer: När du får oväntat besök.

NOKIA kondomer: Connecting people.

LÄTTA kondomer: När du bestämt dig.

GB-GLASS
kondomer: Jag o min Magnum.

ALWAYS
kondomer: En renare och torrare känsla.

LÒREAL
kondomer: Because you´re worth it.

OLW
kondomer: Nu är det dax för fredags mys.

TRISS
kondomer: Plötsligt händer det.

MARABOU
kondomer: Lite mer mmmmm i livet... :-))

ny design

| Postat i: 2011
0
Bjuder på en ny bloggdesign såhär på kvällskvisten...





Some people just need a high-five. In the face. With a chair.

jippie!

| Postat i: 2011
0
Korpen matchen gick inte som förväntat - behöver bara säga att vi förlora, mer behöver ni inte veta!

Tisdagen spenderades i lägenheten tills jag drog till byn och åt blåbärsgröt hos Farmor för att sedan stanna hos mor och far en stund under kvällen.

Onsdag var det jobb på schemat, sedan hem en stund och sedan vidare på ledarmöte - hemma kring 11.

Torsdag - idag - var det också jobb på schemat. Fick även jobb fredag, lördag och söndag, great! Då jag kom hem har jag hunnit diska, tvätta, plocka undan och skriva lite dokument till fotbollen. Funderar på att dra iväg på korpen och träna lite då helgen blev fullspäckad med jobb!

Imorgon - fredag - jobbar jag 10 timmar sammanlagt. Så blir nog inte så mycket aktivitet under dagen/kvällen då jag sedan jobbar resten av helgen.

Näe, nu drar jag till korpen! Hejsvejs.


Blev full rulle hela dagen idag, först hem...

| Postat i: 2011
0

Blev full rulle hela dagen idag, först hem å måla, en sväng till Luleå med farmor, umgås med pappa och nu korpen innebandy match :) håll tummarna för vinst!


Helgen har gått fort men har hunnit med my...

| Postat i: 2011
0

Helgen har gått fort men har hunnit med mycket : fotbollsavslutning, hjälpa morfar på gården, ha feber, sett film med linda, målat spegeln, skjutsat/hämtat brorsan, sett fotboll, varit på möte och sammanfattat dokument till onsdag! Uppdaterar mer imorgon, godnatt :)


finaly friday!

| Postat i: 2011
0
Nu äntligen är det fredag och avslutning med fotbollen, jag längtar inte för att fotbollen är över utan för att vi ska göra alla olika aktiviteter som jag och Jenny har planerat och förberett. Jag blev klar igår med ett projekt jag a7har sysslat med HELA veckan. Var många gånger jag höll på att ge upp då vissa filer var i fel format och inte ville sammarbeta! Fast efter lite konventering och tålamod blev jag ÄNTLIGEN klar! Puh. Skulle inte bli förvånad om jag börjar gråta imorgon då den ska framföras ;)

Idag blir det att fixa det sista inför ikväll såsom lite inköp och packning. Skulle behöva diska och dammsuga här hemma men får se om jag hinner annars får det vara.

Bäst att börja rappa på så det inte blir panik i slutet ;)


vinst

| Postat i: 2011
0
Matchen igår var hur rolig som helst att spela mot tjejerna. Jag och Jenny fick spela forward hela matchen och jag producerade två mål! och jenny ett mål! Vi gjorde alla målen med vänsterfoten, grymt nöjda ;) Sedan att vi spelade lika, 4-4, under matchen och sedan vann med 7-6 på straffar gjorde kvällen :) Mammorna och sina döttrar hade tydligen haft sms terror under hela dagen och det var säkert skönt för mammorna att vi vann. Dock inte lika roligt att komma hem med en sur tonåring ;) haha!

Revanch nästa år tjejer!

Vaknade imorse igen av mattläggarn som kom, och jag som hade tänkt att hinna vakna och se något anständig ut. Men så blev det inte idag heller. Så nu är mattan i klädkammarn klart! Läste på PiteBo´s hemsida och såg att det kommer vara tre firmor inblandade i "renoveringen" av lägenheten, detta kommer ta tid. En firma har nu varit här och gjort golvet. Så väntar nu på dom andra två firmorna att höra av sig och dyka upp!

Nu ska jag ner till tvätten och sätta igång ännu en tvättmaskin. Älskar att tvätta!!


ny vecka, nya möjligheter!

| Postat i: 2011
0
Innebandyn igår var riktigt roligt och givande då lokalen hade blivit dubbelbokad och vi mötte då "mammorna" som kom! Vi hann spela tre matcher där försten till 5 mål vann, och vi vann två av de tre matcherna. Blev mycket mera givande då vi kunde ha avbytare och då kunna ge gärnet i 30-40 sekunder för att sedan byta och ladda om batterierna :)

Denna dagen började med ett ryck till vaknande då matläggarn kom medans jag sov, haha! Sicken syn han fick då jag öppnade dörren i pyjamas.. Han kommer tillbaka imorgon för att göra klart golvet så ska då försöka vara lite mer vaken än idag. HAHA.

Ikväll ska vi mammor/ledare möta tjejerna i en fotbollsmatch som en liten avslutning av säsongen. Hoppas bara det lugnar ner sig lite med regnet så man inte är genomblöt innan ens matchen börjat. Så kom och hejja oss till vinst ikväll 18.30 på Gotis i Öjebyn ;)

Förutom besöket av mattläggarn har jag hunnit diska, laga matlådor, förbereda inför avslutningen och fixa lite här i lägenheten. Svårt att göra helt klart när jag vet att det kommer snart målare för att göra om "hela" lägenheten.. Kommer dock bli så fint och bra sen. Har även suttit och skrivit listor över vad som ska inhandlas inom närmsta framtiden så en tripp till IKEA ska snart planeras in då jag vet när målarna kommer.

Nu ska jag smått börja packa väskan och fundera på vad jag ska äta för middag!



Får se hur mycket "jobb" jag får efter matchen då det är blött och halkigt ute = sträckningar! Haha!

Började dagen med att gå till lf och kolla...

| Postat i: 2011
0

Började dagen med att gå till lf och kolla på länslägret som var! Sedan har dagen gått i lugnets tecken, förutom att tömma klädkammarn har jag legat och halvsovit i sängen :) grymt skönt att ligga i sängen och inte på luftmadrassen! Laddar nu för innebandy :) ha en bra kväll!


Lördag

| Postat i: 2011
0
Introduktionen på nya jobbet har gått riktigt bra och har hunnit få några arbetspass där redan!

Fredagen innehöll många timmar på stan, först med Farmor och sedan med Brorsan! For efter stadsturerna hem till byn för att få håret färgat och snika lite middag ;) Under kvällen var jag med Jenny och planerade fotbollsavslutningen som inträffar nu på fredag. Kommer bli grymt kul tror jag! haha.

Idag skulle jag egentligen ha inflyttningsfest men den blir inställd då typ ALLA är borta eller sjuka. Fattar inte att det var en sådan dålig helg att ha festen på ;) Nya tag vid senare tillfälle.

Nu väntar jag på att familjen ska dyka upp med min säng då jag är SPYless att sova på en luftmadrass. Ska bli skönt att få gå ifrån en 80s luftmadrass till en 120 säng!

Håller även på med fix inför avslutningen! Har ett grymt tema för kvällen som jag inte kan avslöja ifall någon av spelarna läser min blogg, man vet ju aldrig ;) Avslöjar det efter avslutningen! Kan vara kul att ha under en vanlig tema-fest också :)


lägenheten

| Postat i: 2011
0

Nu har jag sovit 5 nätter i lägenheten och det känns grymt bra, förutom att jag för tillfället sover på en luftmadrass då vi ej ännu tagit hit min vanliga säng! Men till helgen ska vi ta hit den :)

Efter besiktningen av lägenheten så blev det bestämt att detta ska åtgärdas/göras:

o Köksbänken ska bytas
o Skåpluckorna ska målas vita
o Träet runt barbordet ska målas vitt
o Nya tapeter i rummet
o Boaseringen ska målas vit
o Ny matta i klädkammarn
o Väggarna ska målas vita i klädkammarn (plus ta bort hål)
o Garderobsdörren i hallen ska målas vit
o Väggarna i toan ska målas vit

Så jag kan inte riktigt färdigställa lägenheten då den ändå ska göras om!

Förutom att köra mellan hemmings och stan för att sedan bära alla kartonger och möbler till lägenheten har jag även hunnit börja spela innebandy, gått en promenad på 8km, sett Sverige spela, tränat fotboll och har introduktion på ett nytt jobb här i stan :) Livet rullar på bra just nu!



Även om lägenheten inte är klar så har jag bestämt att ha inflyttningsfesten på lördag. Fast vi verkar inte bli så många men vi kör väl en vanlig fest då ;) haha! Grymt sugen på utgång..

Nu är det dags att börja göra mig klar för introduktionskvällen jag har ikväll! Vi ses. Nu kanske jag hinner blogga lite som vanligt än senaste veckan.


Har fullt upp med flytten så uppdaterar då...

| Postat i: 2011
0

Har fullt upp med flytten så uppdaterar då jag har tid! ;)