150218

| Postat i: 2015
0
Att inte bara klara av fysiska hinder i träningen utan även mentala hinder. Det kanske inte är så mycket för världen - men för mig att klara box jumps utan att stå på en vikt är ett stort mål för mig. Har alltid haft problem med att hoppa upp jämfota på olika hinder, men idag - yeah! Är även lite feg med att lasta på för mycket vikt vid exempelvis marklyft på crossfit då jag är "rädd" för att bli för trött. Så ska passa på att träna upp själv på gymmet då jag har tid att vila så mycket jag vill. Körde marklyft 50kg 3x5 sedan 60kg 1x5 och 70kg 1x3. Skynda långsamt!
 
Hade även bokat in ett spinningpass idag som jag körde innan gymmet. Ska absolut försöka fara oftare på spinning och även indoor walking som jag ska på imorgon innan jobbet.
 
Nu har jag intagit en sen lunch - ska se klart "the little couple" å sedan är det dags att dammsuga lite sand i lägenheten. Ha en bra dag!
 
 

150217

| Postat i: 2015
0
Efter gårdagens nattjobb och dag arbete på Källbo for jag iväg med pappa för inköp av nya skoterbyxor. Hoppas dom är lika bra som dom jag haft tidigare :) Sedan följde jag hem för att tillbringa natten i byn. Somnade tidigt och vaknade av mig själv vid halv nio tiden. Utvilad. Åt frukost med mamma innan jag drog iväg på dagen WOD på crossfit piteå. Den bestod av:
 
A: Box squat med band 1RM
B: Lying leg curls 100st
C: 21-15-9 Deadlift (kroppsvikt) och burpees.
 
Klarade även efter passet hela TRE double unders. Inte mycket för världen men mycket för mig som inte klarat en enda tidigare. Haft ett medlems möte med Tobbe där jag satt upp mål för min träning på Crossfit.
 
Kortsiktikt mål: Vill klara 100kg i marklyft och double unders.
Långsiktigt mål: Klara armhävningar på tå och pullups utan gummiband.
 
Så det jobbar jag på!
 
Ikväll blev innebandy träningen inställd så har en kväll med mig själv där jag har pluggat å anser mig klar med uppgift 3 som ska in imorgon. Sitter även och planerar lite kommande träningspass. Kul!
 
Nu ska jag fortsätta slappa i soffan innan jag ska försöka lägga mig tidigare även ikväll. Godnatt!
 
 

150211

| Postat i: 2015
0
Somnade en stund efter nattens jobb - riktigt skönt. Sover inte alls nå bra på jobbet. Sedan tog jag tag i pluggandet. Hann några sidor innan jag drog iväg på en promme med Jenny innan det blev allt för mörkt ute. Dock halkigt som satan så ångrade att jag inte tog dobbarna. Vi har även blivit duktiga och börjat gå med stavar, känns faktiskt i axlarna att jag går mer upprätt. Tummar upp!
 
Efter prommen tog jag tag i kylskåpsmaten och gjorde middag plus åtta matlådor. Kunde inte hålla mig. Min nya frys kommer imorgon så längtar tills jag får plats att lagra en massa matlådor så jag inte börjar äta skitmat igen. Viktnedgången går bra och därför vill jag ha mer utrymme för mat då jag inte alltid orkar ställa mig och laga mat. Var även duktig och diskade undan direkt efter all matlagning - plus i kanten där.
 
Nu har jag nyss duschat och ska strax krypa ner under täcket och försöka somna tidigt ikväll. Blir en lång dag imorgon. Sovgott!
 
 

150209

| Postat i: 2015
0
Ibland behöver jag lugna helger där jag bara gör det jag vill: köra skoter, umgås med familjen, fixa i lägenheten, se innebandy och bara andas. Fick i fredags även veta att jag fick VG på senaste hemtentan och godkänd på sista inlämningen. Sedan blev praktiken fixad så var där idag och samtidigt sökt tjänstledigt från jobbet. Ibland så rullar allt åt rätt håll. Nu ska jag se klart lite gossip girl innan det är dags att sova. En fullspäckad dag väntar imorgon!