Påsklovet

| Postat i: 2007-2008
0
Sitter här lördag eftermiddag och är bakis från igår ;P Jag kom till linda kring halv åtta och fick två shot med mintto och så drack jag en cider, och efter det kände jag alkoholen började verka, haha! Jag hade typ inte ätit ngt sen i onsdas pga magsjukan så det verkade direkt. Det blev lite lemon också fast det blev mkt kvar av den flaskan ska jag säga.
Vi började att vara hos Linda i hennes söta lilla boda, vi var som mest 9st i stugan samtidigt tror jag, men finns det hjärterum finns det stjärterum som man säger. Kring 10 skickade linda ut pojkarna och vi for till Nico (ellervadhannuhette). Där spelade vi lite gh och skrattade. Vi var inte där så länge utan vi for vidare till en kille som jag inte minns vad han hette och där blev det lite sång och mycket skratt. klockan tolv fick vi skjuts av henke till pentan och där dansade vi på och träffade mycket trevligt folk ;) När stället stängde så följde jag med till max och där väntade jag tills pappa kom och hämtade mih, var hemma kring halv 4. En riktigt trevlig kväll med underbara personer! Synd du var sjuk.

I torsdas var det Bond (James Bond) fest för Erik Erik Per Dan. Dom hade fyllt 19 under mars månad så vi höll till i Blåsmark i hembygdsgården där det var olika uppdrag för Bond-arna för att se vem som skulle bli kvällens riktiga Bond! En av alla roliga saker var att Jonas hade missförstått temat och trodde att det var Bonde tema ;P haha!

Jag tror att ikväll blir det spel eller ngt annat lungt, för jag har min första träningsmatch imorgon så jag måste ladda ladda ladda!

Vuoggatjålme 2008

| Postat i: 2007-2008
0
Torsdagen den 20 mars steg vi upp kvart över 6 för att packa bilarna och sedan bege oss till fjällen. Jag och bror for kring 7 och mamma och pappa for ca 15 min efter oss. Vi körde två bilar för mamma skulle hem måndag för att jobba tisdag. Fast jag bror och pappa stanna kvar till onsdag. Jag och bror kom upp kring halv 11 och började att skotta bort snö och packa in oss i husvagnet. Vi fick vänta 1timme innan päronen kom upp. Vi for inte ut med skotern nå på torsdagen utan jag och nina for och körde själva när dom kom upp :) sen på kvällen så såg jag och nina filmer och slöade.

Fredag steg vi upp kring 9 och ät frukost. Sedan begav vi oss ut och körde skoter. När vi sedan kom hem från skoterturen så for vi ungdomar ut och körde skoter, riktigt roligt. Och på kvällen så spelade vi maffia i typ 3 timmar, tänk vad tiden går fort när man har roligt.

Lördag var det skotertävling så vid 11 var vi alla nere på lill vuogga och såg på skotertävlingen. Jim ställde upp men det gick inte så bra för honom :P När vi blev less så for vi på hemlijaur och träffade lindfors där. Vi körde omkring på lillsjön och åt lunch. Sen kom jim, linn, madde och emma och frågade om vi ville följa ut coh köra, såklart att vi ville :) Så vi for igen ungdomarna och körde.. På kvällen så for nina hem och då såg hängde jag med grabbarna tills linn ringde och bad mej komma, nu var det fest pågång. Fast jag hade inte planerat det så jag var "fylle-chaffis", haha.

Söndag for vi till en sjö övanför arajaur och solade på. Vi blev bjudna på middag hos granbergs för pappa hade gjort en bordsskiva åt dom. annars så såg vi film och tog det lungt.

Måndag for vi till flygarn och klättrade uppför berget och såg när en kille blev påkörd av sin egen skoter, han beckla nog så mycket så han flög över styret och framför skotern som sedan körde på honom. Det gick bra för kille, säkert lite blåmärken och lite kyla. Denna dag for många hem och kvar blev jag, marcus, david, nicklas, linus, olivia, viktor, linus, maja och elin.

Tisdag for vi till flygarn igen. Jag och min polare linus körde lite skoter och knöt fast viktor i boben och tänkte köra iväg med honom, fast vi gjorde det inte. När alla for hem så for jag pappa å bror på en egen expedtion. Det var roligt att få köra en liten omväg hem. Vi fick även svettas lite när vi skulle gena över ett berg. Det var knappert att pappa fick upp arken med ski-doo'n utan passagerare. Då kan ni kanske tänka hur svårt det var :P haha. På kvällen så hade linus elin olivia och viktor allsång för mig med låten Carina Berg av Björn Gustavsson. Jag har inte skrattat så mkt på läänge. Det var så roligt att se hur dom levde sig in i låten :p Haha. Sen spelade jag lite x-box innan jag gick hem och sov.

Onsdag vaknade jag kring 4 av att jag mådde illa. Och senare på morgonen så visade det sig att jag hade fått magsjuka. Så det blev ingen skotertur den dagen som vi hade planerat. Och pappa och bror for inte heller ut för dom ville inte lämna mig själv i husvagnet. Så medan jag sov packade pappa å bror ut allt ur husvagnet och in i bilen, diskade och dammsög. Dom var riktigt duktiga medan jag låg och sov för jag mådde så illa, så fort jag ställde mig upp blev jag yr! Vi for hem och var hemma kring 16.00. Då gick jag och la mej på soffan medan resten av familjen packade ur bilen. Sen låg jag i soffan resten av kvällen tills jag gick och la mej i sängen kring 9.

Det har varit underbart att få komma upp till fjällen och träffa alla och få köra skoter. Synd att det har varit så kallt utomhus annars hade man kunnat köra mer skoter och solat mer. Längtar redan till v15 då jag ska upp igen :) vet inte hur länge jag ska vara uppe då men ca 4-5 dagar iaf :)

image45 
Mer bilder finns på min pixbox: Mallan89

Fjällen 2008 ;)

| Postat i: 2007-2008
1
Nu är påskhelgen över och den har jag tillbringat i fjällen :) jag har kört skoter, sett skotertävling, spelat maffia, lekt, bergsbestigit, spelat gh och sjungt singstar och en massa annat skoj. Mamma och många mer for hem idag fast jag bror och pappa är kvar till onsdag :) detta är en liten "rapport" från mig i fjällen innan jag kommer hem :) ha det bra så länge, Puss !

Fyfan

| Postat i: 2007-2008
0
Jag blir så irriterad. Jag ställer upp å så sviker du mig sådär. Jag vet inte hur jag ska tackla detta, men du ska veta att ett förlåt hjälper inte !

Linda Ekberg

| Postat i: 2007-2008
0

image44


GRATTIS GRATTIS! Idag fyller denna sötisen 19 år :) Hoppas att du har haft en bra dag på vallsberget och får en fortsatt bra kväll. Jag misstänker att det blir singstar och mycket skratt ;) 

                                                                                                     








Morgondagens schema

| Postat i: 2007-2008
0
09.40 Hämta Tessan
10.00 Vara på Vallsberget med klassen :)
12.00 Lunch och grillning
14.00 Hemfärd från friluftsdagen
16.30 Mat hos farmor och farfar
18.00 Kalas hos 19åringen Linda Ekberg

sen när jag kommer hem ska jag sova för att stiga upp tidigt, kring 6, och börja köra mot Vuogga ;) är där till onsdag nästa vecka ;) Skoterskoterskoter i en vecka ;p wiieeeee

Fjällen

| Postat i: 2007-2008
0
Jag drar till fjällen på torsdag och det ska få bli så skönt att komma dit upp och köra skoter och sola ( hoppas på sol) :P Mer ska jag inte göra. eller jo, umgås med de andra ungdomarna som är där.

image43

Kick-off Fredag

| Postat i: 2007-2008
0
Igår hade vi ju som sagt kick off med Saik damlag.
Kvällen började klockan 18.00 med middag på Thai Garden, riktigt gott och mysigt.
Sedan bar det av till lokalen på zon som vi hade hyrt.
Liten lokal men den var mysig och tillräckligt stor. Vi satt och prata kring bordet och dansade litegrann.
Vi lekte lite lekar som inte gick så bra, och sedan i slutet så spelade vissa Öl spelet.
Kring 11 började vi att städa för att sedan dra ut på Pentan..
Jag dansade hela kvällen och hade hur roligt som helst, det var längesedan sist jag hade så roligt.
Det hände lite tråkigheter under kvällen, hoppas ni mår bra nu!
Jag var kvar till pentan stängde och stod och prata med några killar som jag inte egentligen visste vem det var.
Så kom mamma och vi skjutsade hem dom och sedan la jag mig och sov.

Tack för en underbar kväll tjejer, det måste göras om.
Det känns bra inför sommaren att vi kan ha roligt utanför planen även!

image42

Freeeedag

| Postat i: 2007-2008
0
Idag äre kick-off (inte avslutning) med laget ;P Kvällen börjar med middag på Thaigarden för att vi sedan ska bege oss till en lokal i stan och ha olika aktiviteter där. Sedan avslutas kvällen på Pentan, hoppas många kommer dit.

Jag har bestämt mig, jag vill flytta till Umeå och gå utbildningen där till Sjukgymnast. Skolan är riktigt stor och vi hann absolut inte se hela under dagen igår. men det som jag såg tyckte jag var riktigt fint och mysigt ;D Jag vill bo i Umeå helt enkelt!

Ha en bra helg ;P skriver mer imorgon..

Umeå universitet

| Postat i: 2007-2008
0
Imorgon bitti går bussen 6.40 från Piteå busstation till Umeå Universitet. Jag Linda Cornelia och Frida ska fara ner på studiebesök och kolla in universitetet. Sen kanske vi hinner med en runda på stan innan vi beger oss hem igen ;P


Taggad till fredag ;)

Äntligen

| Postat i: 2007-2008
0
Nu har jag gjort bort religionsprovet som jag har oroat mig för i över en vecka.
Det tog 2 timmar och 13 sidor innan jag var klar med provet (var inte hela a4).

Sköööönt, att det är bortgjort :)

Träning

| Postat i: 2007-2008
0
Idag har jag varit på den sämsta träningen i hela mitt liv. Inget tempo, ingen röd tråd, bara tidsfördriv. Jag hade kunnat stanna hemma och ändå inte missat ngt. Skärp dig!

Sen for jag ut i snöstormen och såg lite av träningsmatchen mellan saik - isk.

Ikväll blir det mest att plugga plugga och slutligen plugga !

Hade inget intressant att skriva, menmen. Ha en bra fortsatt söndag ;P

8 mars 2008

| Postat i: 2007-2008
0
Idag ska jag inviga mina slalompjäxor och skidor som jag fick förra året i julklapp ;P
Jag linda och corny ska på valls och åka omkring.
Så se upp i backen, tusen hål i nacken !
Haha, vi får hoppas att det går lyckat.
Jag ska då åka på mina skidor som jag aldrig har åkt på.
Linda har åkt en gång tidigare.
Corny ska åka snowboard som hon inte har gjort på ett tag.
Kan bli en farlig dag, fast jag tror att det kommer bli URKUL!


Konstigt hur det kan bli..

| Postat i: 2007-2008
0
För ca 1½år sedan så skrev du till mig på msn och frågade hur jag mådde. Jag visste inte vem du var med jag svarade dig och frågade detsamma. Sen dess har vi pratat med varandra via internet av och till och hört hur det var med varandras liv. Det är ganska intressant att bara från ingenstans började vi att prata och har sedan dess hållt igång konversationerna. Att du och jag som var främlingar för varandra tillslut möttes på internet och lärde känna varandra. Under denna tid som vi har pratat har jag endast pratat med dig två gånger, och en av dom var i fyllan då jag inte riktigt visste vem jag själv var. Vi har pratat om allt möjligt med varandra, tråkigheter och roligheter. Det är som att vi har känt varandra länge fastän vi knappt har pratat med varandra i det verkliga livet. Vi pratade om detta för någon dag sedan och vi kommer inte ihåg hur allt egentligen började. Vi tror att det var via lunarstorm som vi hittade varandra och så känner du en av mina kompisar. Vi pratar mer och mer nu med varandra och snart kanske vi möts på riktigt och inte behöver prata genom en dataskärm...

Det är konstigt hur en sak kan leda till en annan..

image37( min bror och jag)

Du ska alltid vara glad, för du vet aldrig vem som blir förälskad i ditt leende.

Intressant ;P

| Postat i: 2007-2008
3

Så du vill ta ledigt en dag?

Vet du egentligen vad det är du begär!? Året har 365 dagar men du arbetar ju inte varje dag. Under årets 52 veckor har du ledigt 2 dagar varje vecka. Då återstår 261 dagar. Du är ledig 16 timmar varje dag det blir sammanlagt 170 dagar. Då återstår 91 dagar som du kan arbeta. Varje dag tar du lunch en timme. Det blir sammanlagt 48 dagar. Nu återstår 43 dagar. Du behöver inte arbeta 6 röda dagar under året vilket gör att det blir kvar 37 dagar. Varje dag tar du kafferast i 10 minuter, totalt elva dagar. Kvar nu finns då 26 arbetsdagar kvar. Sedan har du 25 dagar semester. Då återstår det bara en enda dag och den kan du inte ta ledigt ifrån förstår du väl.


Avril Lavigne - forgotten

| Postat i: 2007-2008
0

Hallåj, om du läser detta så kan du väl börja logga in lite tidigare än efter elva.
I like talking to you, men jag orkar inte vara vaken så länge (;

image35

Fotboll är inget måste, fotboll är inget krav, man har det bara i kroppen.
Och man ska aldrig släppa taget om det.
För fotboll är en unik sport som alla kommer att komma ihåg, i alla tider.
Ingen kan allt om sporten och det kommer aldrig finnas någon,
fotboll är det bästa valet jag gjort i livet, och det kommer jag aldrig ångra..


Skillet - the last night

| Postat i: 2007-2008
0
Om ni undrar varför jag alltid har låtar som mina rubriker är för att jag har dålig fantasi, och det är låtarna som spelas/spelades när jag skriver i bloggen..

Idag har jag gått halv sovandes igenom skoldagen, har varit så trött att jag slockna direkt då vi hade avslappning. Jag kan inte somna på nätterna utan ligger vaken och tänker på allt möjligt. Och ibalnd är det även bra på tv som jag måste se klart och då hinner klockan bli sent och jag är trött nästa dag.

Det blev inget fjälls ihelgen som jag hade planerat. Så nu har jag inte planer för helgen, eller jo jag å linda ska å åka slalom på lördag :) annars har jag ingen aning, träning som vanligt men det är inget nytt.

En rolig sak som hände imorse var att när mamma skulle fara iväg med bilen så inser hon att det är punktering på bakhjulet. Det är oftas jag som kör den bilen nuförtiden och bara för att jag inte behövde den idag skulle mamma ta den, och då är det punktering ;P så nu får inte mamma köra den längre för varje gång hon har den blir det punktering, HAHA. Hon fick även punktering med den i somras.. SÅ nu är mamma portad från S40:n ,P hehe...

Och pappa har köpt en motorcykel.

Ska fortsätta plugga Religion nu, Hejs så länge :)

Takida - Stay in the rain

| Postat i: 2007-2008
0
Idag har jag bara suttit och lyssnar på föreläsningar, en om anhörig till missbrukare och om anorexia.
Annars har jag gjort PL uppgiften och pluggat religion. Även tränat och plockar undan och sorterat in viktiga papper in i pärmar.

Har inget speciellt att berätta idag, har som inte hänt så mkt..

image9

Don't worry, be happy (;

Cascada - What hurts the most

| Postat i: 2007-2008
0
I can take the rain on the roof of this empty house, that don't bother me
I can take a few tears now and then and just let them out
I'm not afraid to cry
Every once in a while even though goin' on with you gone still upsets me
There are days
Every now and again I pretend I'm okay but that's not what gets me

What hurts the most, was being so close
And having so much to say
And watchin you walk away
Never knowing, what could have been
And not seein that lovin you
Is what I was tryin to do

It's hard to deal with the pain of losing you everywhere i go
But I'm doin it
It's hard to force that smile when i see our old friends and I'm alone

Still harder gettin up, gettin dressed, livin with this regret
But I know if I could do it over
I would trade, give away all the words that I saved in my heart that I left unspoken

What hurts the most, is being so close
And having so much to say
And watchin you walk away
Never knowing, what could have been
And not seein that lovin you
Is what I was tryin to do

I'm not afraid to cry
Every once in a while even though goin' on with you gone still upsets me
There are days
Every now and again I pretend I'm okay but that's not what gets me

What hurts the most, was being so close
And having so much to say
And watchin you walk away
And never knowing, what could have been
And not seein that lovin you
Is what I was tryin to do

Kayne West - Stronger

| Postat i: 2007-2008
0
Hallåj, vart har du tagit vägen? Skrämde jag iväg dig i söndas så förlåt.
Hade bara en dålig dag..

 
image34

Jag saknar medvind, när fan ska det vända?

Anton - I don't wanna lose you

| Postat i: 2007-2008
0
Jag har nu pluggat religion mesta delen av dagen,
har lagt ifrån mig boken nu och kollar runt på datorn.

Jag vill ha just nu:
Nytt soffbord
Datalampa
Externt minne till datorn
Bokhylla
Klänning
Aco Hudkräm

Men var finns pengarna? q;

Ihelgen vet jag inte riktigt vad jag vill göra. Eller hur jag ska göra. Jag vill upp till fjällen och ta det lungt men jag vet inte om Bror följer annars far jag ju inte. Skulle vara skönt att fara upp själv men det kändes som lite onödiga mil.
Jag tror att det blir att vara hemma och då blir det fotboll för hela slanten..


Min hemlighet gör för ont för att skriva ner

Shapeshifters - New Day

| Postat i: 2007-2008
0
Skulle egentligen jobba idag men jag måste verkligen lägga ner all tid jag har nu för att lära mig religionprovet.
Det är nog det svåraste provet vi kommer att ha i tre:an.
Annars händer det inte så mkt idag, ska fara in på religionen och ställa lite frågor till Maria
Sen ska jag hem och fortsätta plugga tills jag somnar.

Logga in ikväll ;>

SOL IDAG UTOMHUS, DET GÖR MIG GLAD. SKULLE VARA GREAT MED EN SKOTERTUR :)              

From the inside

| Postat i: 2007-2008
0


 

Vad skönt det var när man va liten
Då existerade inte skitsnack
kärlek var en puss på kinden
och pappa var den bästa killen på jorden
höjden av smärta var när barbiedockan tappat benet
värsta gråten var när man ramla och skrapade upp knät
största rädslan var för monstret under sängen ..


Nu när man är äldre är skitsnack vardagsprat
man pussar alla på kinden och kärleken har blivit svårare
ibland känner man att mamma är den värsta fienden på jorden
höjden av smärta är när man inte fick sin vilja fram
och den värsta gråten är när ens vännerna plötsligt sviker en
Den största rädslan är att förlora dom man älskar mest ...

The Streets - Dry your eyes

| Postat i: 2007-2008
0
Halv ett börjar skolan om igen efter sportlovet. Fast det är bara 2½ vecka så är det påsklov.
Så det känns ganska så bra. Ett prov vad jag vet just nu ska vi hinna ha innan lovet.
Någon som är expert på Buddhism och Kristendomen? Hör av dig ;P
Att börja halv ett känns som en bra start på skolveckan, fast då slutar vi halv fem.

Under sportlovet har jag varit i skeå, tränat, spelat cup, varit med kompisar, sovit, varit i fjällen och kört skoter.

Tack, för pratstunden igår, det behövdes...

Jag ska nu ta och hoppa ur pyjamasen och in i vanliga kläder och börja bege mig till skolan.
Ha en bra dag ; )

Hallå?

| Postat i: 2007-2008
0
Kan du inte logga in någon gång? ;) Haha..

Jag tror jag nått botten

| Postat i: 2007-2008
0
Just nu orkar jag ingenting, Jag vill bara ta ihop mina saker och flytta till mitt andra hem och stanna där.
Det finns inget bättre ställe än fjällen, där kan man vara sig själv utan att behöva tänka vad andra tycker om en.
Jag var hemma ihelgen och där tillbringa jag lördag kväll med Granbergs och jag har inte mått så bra på länge.
Vi såg film, skrattade, såg melodifestivalen, spelade spel, skratta ännu mera.
Och jag brydde mig inte alls om att jag var med dom istället för vännerna. I fjällen kan jag leva i mjukis och osminkad utan att någon bryr sig. Jag kan sova hela dagen eller skratta hela dagen.
I detta hem är jag mig själv och jag är lycklig. Det är ingen som kan förstå hur mycket jag älskar fjällen.
Det är det bästa som finns, köra skoter hela dagarna och skratta hela kvällarna, det är livet <3

image33