helgen är över

| Postat i: 2011
1
Min lediga helg har gått fort men den har varit grym!

Fredagen spenderades som jag skrivit tidigare på jobbet - klippning - och en skön hemma kväll som innehöll lite städning.

Lördagen började med målning av byrå hemma i byn för att sedan bege mig in till lght för att göra mig klar för halloween kvällen, när jag var så gott som klar med sminkning och dylikt insåg jag att jag var ju Amy Whinehouse! Haha. Blev perfekt :) Kvällen började hos mig med Linnea och Linda med middag och förkrök. Sedan hann vi med en fest hos Sandra och en hos Lena, effektiva! För att sedan avsluta kvällen på Statt! Hela kvällen var grym förutom i slutet då jag tappade min telefon på dansgolvet - den kommer jag aldrig mer att se.

Då mobilen är borta är det nu full sökning av en ny telefon, vet inte riktigt om jag vill köpa en likadan som jag hade eller köpa en annan. Tips?

Söndagen kom mamma och pappa förbi för att hämta brorsan som sov över här. Blev lite familjemys innan de for hem! På kvällen var det som vanligt innebandyträning.

Idag måndag var jag på Telia exakt 10.00 för att fixa nytt simkort så folk/jobbet får tag i mig. Blev även bjuden på middag av pappa då resterande av familjen inte skulle äta. Mys att vara med pappa! Ikväll är jag bara slö och är hemma i lägenheten - laddar för kommande arbetspass.


Ingen promenad - men städning istället!

| Postat i: 2011
0



helg på riktigt!

| Postat i: 2011
0
Igår började jag dagen med att jobba 07-16 på hxg, sedan begav jag mig direkt till Roknäs där jag jobbade 16.15-21.15 ;) 14 timmar sammanlagt på en dag utan något speciellt stopp. Men det gick hur bra som helst även om det var min första kväll i Roknäs. Fick även jobb idag i hxg så jobba till 12 och har sedan varit och klippt mig. Är hur nöjd som helst då jag valde att göra en ny frisyr! :)

Ikväll tror jag att det blir en promenad med Linda. Annars har jag inte så mycket planer. Skönt! Är ledig ihelgen och har tänkt att vara det då jag har jobbat massor denna månad. Är ju även Halloween så det blir att fira det lite ;)



Syns inte så bra!

onsdag

| Postat i: 2011
0
Veckan går fort när man fyller den med jobb.

Jobbade som sagt fredag-lördag-söndag på Hortlaxgården, och nu måndag-tisdag-onsdag på hemtjänsten och torsdag på Hortlaxgården. Har även under senaste veckan hunnit få omtapetserat och målat i lägenheten! Väntar spänt på skåpluckorna som är på målning.. Mamma och pappa kom hit i måndags för att hjälpa mig med uppsättning av diverse luckor. Det blev tre "hyllor" i toan, tre i klädkammarn 5 i rummet och så småningom en i köket. Så jag är så gott som nöjd med lägenheten nu :) Ska ta kort och lägga upp så småningom!

Igår fyllde jag hela 22år! Så släkten fick komma hit till lägenheten och se den så gott som klar :) Jag fick mycket fina presenter som jag önskat mig, såsom: matberedare, kniv, tallrikar och assietter, sängbord, strykbräda, pengar, fika, orkidé, lykta, m.m. Mycket nöjd över alla presenter men roligast är ju att samlas släkten och umgås :)

Idag gick jag ner och tvätta klockan 8 istället för att ta sovmorgon då jag inte börjar förän 12.00. Vuxenpoäng? ;)

Ikväll blir det att fara på funktional moves på Korpen, och annars har jag inte mycket planerat för dagen.


Tydligen så fyller jag år idag ;) fick vär...

| Postat i: 2011
7

Tydligen så fyller jag år idag ;) fick världens bästa grattis sms av brorsan! Återkommer med det när jag har tillgång till en dator :) är nu på jobbet och väntar på tvätten ska bli klar, sen tänkte jag smita hem lite tidigare ;) för ikväll kommer släkten på fika! :)


helg?

| Postat i: 2011
0

Denna vecka har passerat mycket fort -
Måndag: gjorde inte alls mycket på dagen utan mer mot kvällen for jag hem till byn för att sedan spela innebandymatch, vi vann med 5-2 och jag fick göra ett mål i krysset på frislag. Nöjd tjej.

Tisdag: körde ett pass på korpen och fick sedan ett samtal av målarn att dom skulle komma dagen efter och göra om i lägenheten. Så resterande tid av dagen blev att packa ihop alla saker så det inte skulle vara ivägen.

Onsdag: körde spin och core på korpen. Annars hängde jag bara hemma i byn.

Torsdag: jobbade 7-12 och for sedan hem för att måla en möbel. På kvällen for jag förbi lägenheten och sedan tränade ett tag på korpen.

Idag, fredag: vaknade jag av ett samtal där jag fick jobb idag och imorgon. Så ikväll efter jobbet blir det att fara till lägenheten och ställa iordning så jag kan sova där.

Nu ska jag springa ut och måla lite på möbeln och sedan göra mig klar för jobb!


Helg?

| Postat i: 2011
0

Helgen är snart över och jag har hunnit med två arbetspass och en utgång! Hade en riktigt trevlig kväll med Linda då vi började hemma hos mig med tjejmiddag och fix innan vi for till pojkarna. Utgången blev inte så långvarig men inte klagar jag för det :)

Har fått en inbjudan till halloween fest så nu är det förberedelse med förklädnad. Beställde hem lite saker i fredas så får se när paketet dyker upp hur allt blir tillsammans! Hoppas det blir bra.

Som det ser ut nu är jag ledig till torsdag så jag ska passa på att vila upp mig. Har varit ganska mycket på senaste tiden så behöver lite sovmorgon och lugna dagar.


Arbetarn

| Postat i: 2011
0

Veckorna går verkligen fort då man håller igång. Jobbade måndag och tisdag, for till IKEA med mamma och mormor onsdag, jobbade torsdag, hämtade pappa på sunderbyn och var sedan hemma fredagen i byn.

Har ännu en jobbhelg ihelgen, tror att det är fjärde i rad.. Men det är ju pengar! Jag har dessutom fått de bästa jobbtiderna ihelgen så ikväll blir det goo dricka med tjejen nere på bilden! :) Vi ska börja här hos mig med middag och korka upp innan vi beger oss till pojkarna.



Har pysslat lite här i lägenheten med alla saker från Ikea för att få ordning och fint. Tyvärr har inte målarn inte varit här ännu så jag kan inte få allt klart. Alla hyllor som ska upp står just nu nere i förrådet och väntar på att få komma upp på väggarna. Tror det kommer bli riktigt bra när allt är klart. Men det tar sin tid. Snart har det gått två månader sen jag flytta in..

Någon som har tips på en snygg hall-lampa säg till,! För jag har ingen aning vad jag vill ha för lampa.

Nu ska jag börja göra mig klar för snart kommer mamma och hjälper mig med håret :)


DU VET ATT DU ÄR EN RIKTIG NORRLÄNNING NÄR:

| Postat i: 2011
0
Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E4.

Du mäter avstånd i timmar.

Du ser folk ha på sig jaktkläder vid social evenemang.

Du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta.

Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka.

Minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen för det är hans bror.

Du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem.

Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum.

Renar är bara en del av sceneriet.

Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern.

Du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft.

Att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor.

Du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon.

Du kan namnge alla som du tog examen med.

Du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest.

Skolorna inte stänger för att det snöar.

Du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder.

Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun.

Du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner.

Du tycker att män som har rosa tröjor är gay.

Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder.

Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll det fanns bara ett.

Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts.

Helgspänning innebär att åka till IKEA.

Din lärare förväxlade dig med ditt syskon eller din moder/fader.

"Gula sidorna" består av 4 sidor.

Du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall.

Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer.

Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten.


Bästa reklamen just NU!

| Postat i: 2011
0

Måndag, eller?

| Postat i: 2011
0
Helgen är över men inte arbetspassen. Jobbar nu åtta dagar i rad innan jag är ledig! Ihelgen jobbade jag i hemtjänsten och for till therese's inflyttningsfest då jag slutade i lördags. Men var riktigt trött och var inte alls social på festen så jag blev inte kvar så länge. Hem och somna innan jag hann lägga huvudet på kudden!

Söndagen jobbade jag till två för att sedan fara på ett träningspass på Korpen, C-fit. Drog sedan direkt hem till mor och far för lite middag innan jag hade innebandyträning. Idag kan ni kalla mig: AGDA 90 ÅR för jag går exakt och rör mig som en 90 åring, vilken träningsvärk jag har idag. Och har match ikväll klockan nio så får se hur det går, måste nog värma upp ordentligt..

Imorgon trodde jag att jag skulle få en efterlängtad sovmorgon, men icke det, blir att fara på vårdcentralen klockan nio.. Har då även bokat in ett pass på Korpen, Functional moves, haha! Undrar om jag har tagit mig vatten över huvudet.

But, it's on!..



blir kanske inte nå fjällen till påsk..

Freitag

| Postat i: 2011
0
Jobbat de första 5 timmarna av dagen, hälften kvar!

Gårdagen hann jag med mycket innan jag började jobba klockan 16.00. Jag började dagen med sovmorgon, lunch med pappa, skicka viktiga papper, tvätta, diska, plocka lite i lägenheten och se tv. Blev själv förvånad att jag hann med så mycket, annars brukar det bara bli att jag går och väntar på att börja jobba..

Ikväll blir det då också jobb, efter det blir det att sova för att orka med resterande jobb ihelgen!


losing my mind

| Postat i: 2011
0
Dagen idag har ändå gått ganska fort, mycket intryck men tror detta ändå kommer gå bra! :) Nu har jag diskat och plockat undan sedan jag hade sovfrämmande, så väntar på att Jenny ska sluta så vi sedan kan fara iväg till spelarmötet. Blir kul att träffa tjejerna igen!



Har lite ont i magen ibland när jag tänker på dig. Funderar ofta vad som egentligen hände. Hur skönt det kändes i magen till att det nu drar ihop sig. Vad kunde jag ha gjort annorlunda? Ville att vi skulle prata men det blev aldrig av. Hade säkert blivit lättare att släppa taget om dig ifall jag fått veta hur du egentligen kände istället för att du bara försvann. Har många drömmar om dig och har samma ångest då jag vaknar och inser att det bara var en dröm. Jag vill släppa taget om dig men det är inte lika enkelt som det verkar. Jag försöker fylla mina ensamna timmar så jag inte behöver tänka så mycket. Vill kunda släppa och gå vidare. Usch! Varför?

moves like jagger

| Postat i: 2011
0
Fick fin främmande igår som sov över här hos mig, trots att han snarkade så att jag vaknade av att jag håller för öronen så är han välkommen tillbaka :) Roligt att umgås med honom nu när det inte blir så ofta!

Dagen idag började med sovmorgon, SKÖNT!, sedan med ett träningspass på Korpen. Jag testade på Functional moves och jag ska definitivt pröva det igen. Blir nog enklare att följa med i rörelserna ju mer jag övar. Har sedan jobbat under kvällen och ska strax lägga mig och sova.

Imorgon ska jag iväg på introduktion till mitt nya jobb! wieee. Lite nervös är jag så kommer nog inte sova så mycket inatt. Tur jag jobbar kväll på torsdag ;)

Jag och mamma har även bestämt att fara iväg på IKEA nästa vecka, så jag har suttit ikväll och kollat vad jag ska köpa till lägenheten. Blir mest förvaringssaker men det behövs till min lilla lya.


äntligen måndag

| Postat i: 2011
0
Inte ofta jag längtar till måndagar, men just denna måndag är speciell! Jag har jobbat 12 dagar i sträck, och idag är min enda lediga dag innan det blir 6 dagar i rad med jobb igen. Jag klagar inte men jag kallar denna dag för "min heliga måndag"..

Dagen har spenderats med en sovmorgon (vakna dock 9.00 ändå) och sedan lite småplock/fix i lägenheten. Sökt lite jobb och ordnat med papper. En riktigt lugn dag kan jag säga. Funderar på att fara och handla innan jag beger mig hemåt till byn. Idag blir det blåbärskaka hos farmor innan jag har innebandy match 20.00 i Hortlax. Perfekt uppladdning!

Då jag har jobbat 12 dagar i rad har det inte funnits mycket tid för att fara hem och hälsa på familjen, I miss them!



En bild ifrån en släktträff för många år sedan...

Orkade inte blogga igår när jag kom hem. V...

| Postat i: 2011
0

Orkade inte blogga igår när jag kom hem. Var helt slut men hade ändå jätte svårt att somna, vaknade flera gånger inatt och trodde jag skulle upp å jobba! Kommer bli grymt skönt med sovmorgon på måndag! :) ska även efterlysa målarna till veckan, nu vill jag få klart..