Lördag

| Postat i: 2010
0
Ihelgen är det midsommarfirande på alla kanter och håll ;p men jag krigar på jobbet istället och tjänar in massor med pengar som kan komma till användning under pdol och en ev utlandsresa :)

Jobbade midsommarafton 13-21, idag 7-16.30 och även 7-16.30 imorgon. Sedan jobbar jag en 7-12 på måndag innan jag är ledig tisdag :) Hoppas på fint väder då jag skulle behöva sola baksidan av kroppen då jag sist endast solade framsida. Haha. Detta har resulterat i att jag har bränt mig och det syns tydligt på bena hur vita vaderna är ;p Ser ganska roligt ut.

Ett snabbt inlägg innan det blir sängen för min del. Ha en bra fortsatt helg :)

Ron Pope - A drop in the ocean

| Postat i: 2010
0
A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most 'cause you are my heaven...


Tisdag

| Postat i: 2010
0
Igår gjorde jag bort första arbetspasset för denna sommar. En sk delad tur där jag först jobbar 7-12 och sedan hem på timmar för att börja om 16-21. Dagen gick fort och smidigt förbi, hade även intro så gick mest brevid och gjorde lite ditt och datt. Skön första dag. Jag börjar arbeta på allvar på fredag då jag jobbar mellan 13-21. Sen jobbar jag även lördag, söndag och måndag innan jag är ledig en dag :p Men att jobba midsommar gör att det blir extra cash på kontot sen :)

Idag, imorgon och torsdag är jag ledig så jag passar på att slöa ett tag till ;p Jag går även och väntar på att Linda E ska ringa och säga att jag ska komma och hjälpa dom flytta till huset :) Hoppas bara dom får nycklarna en dag då jag är ledig så jag kan hjälpa till.

Har inte så mkt mera att skriva, slänger in en bild.



Jag och Tessan för 4år sen ;p haha!

Söndag

| Postat i: 2010
0
Bror har varit hemma sen i fredags och mår bra :) Skönt!

Fredagen spenderades först med fotbollsmatch Isk/Hif2 - Öjebyn med Linda V och Nina. sedan for vi till coop och handlade gott inför fotbollsmatch nr 2 på tv hos nina. vi for även förbi en sväng till simon där dom var några pojkar, innan vi for hem och sov.

Lördagen blev det en impulsresa till luleå med Linda V och Nina. Där shoppades det glatt och vi hann inte igenom hela stan på 3½timma ;p Halv 3 bar det av hemöver för att hinna handla, duscha och ordna inför nästa aktivitet som var på kvällen. Då skulle det grillas hos mig :) Dom som kom var linda, linnea, viktoria, johan, holm, linkan, ekman, jeppe och david. Sen kom även micke och nina förbi en sväng. Vi tjejer utmanade killarna på pratmakarna där vi hade grymt bra förklaringar men vi förlora precis på mållinjen ;p Vi tar revansch en annan gång. Kvällen avslutades på olika ställen, vissa for hem, på challenge och statt :) En riktigt kul kväll ändå!

Idag har jag ordnat bland bilder då mitt externa minne har slutat fungera så jag har köpt ett nytt och då fört över till det. Dock har jag inga filmer kvar då det gamla minnet ej vill starta en sista gång ;p aja! det är bara att börja om... Kvällen kommer avslutas med fotboll i blåsmark, hoppas på samma bra uppslutning som sist :)

onsdag

| Postat i: 2010
0

då var det dags igen. håll alla tummar och tår för att allt ska gå bra !



Du är bäst BROR!♥


Tisdag

| Postat i: 2010
1

å ännu en vecka har gått. glömmer bort att uppdatera bloggen så det blir långt mellan gångerna, men så är det!

Nu har jag varit ledig i 1½vecka av mina 2 lediga veckor innan jobbet börjar. Känns väl både och, vill börja jobba fast samtidigt är det skönt att vara ledig och sova ut på dagarna. Hinner göra väldigt mkt nödvändigt som att rensa på balkongen, i rummet, städa lite överallt i huset och sommarstugan.

Det sistnämnda gjorde jag idag för vi ska nog vara där på lördag. Det blir nog äta grillat till middag, spela spel, utmana killarna i kubb och bara ha en lugn kväll. Efter att jag hade städat så passade jag även på att möblera om i sommarstugan (kanske laddar upp nån bild imorgon). När allt var klart så skrev jag en liten lista på sådant som skulle behövas till stugan och redan ikväll hann jag bocka av allt. Jag och mamma for in för att panta burkar och flaskor och köpte då även sakerna så nu är den redo för inflytt ;p kanske ska börja sova där på fredag :)

Helgen har jag inte att berätta så mkt om då fredagen är lite suddig av olika anledningar. I lördas var jag hos Johanna med Nina och Therese. För mig var det en nykter kväll men det gjorde ingenting för mig. När det bara är tjejer på en fest hinns det verkligen med att prata om allt mellan himmel och jord, och jag skojjar inte! Ibland blir jag imponerad hur vi tjejer kan börja prata om hår och sluta samtalet med att prata om tår ;p
På söndagen var vi i blåsmark och spelade fotboll, vi var nog ungefär 21st som spelade. tre tjejer och resten killar, MEN KUL VAR DET! Det är så roligt att spela fotboll utan detta allvar som blir i en serie och bara latja. Det gör att spelglädjen kommer tillbaka ;p eller nått.

Imorgon blir det att fara på stan och leta något fint inför helgens planer. Det blir även middag i stan med familjen innan bror och pappa far till sunderbyn, och sedan blir det träning.


Min gulliga kusin som hade varit hos frisören
och fått en fin grön slinga i håret :)

PS. saknar erika och zandra ;) hehe!


Söndag

| Postat i: 2010
2
Då har man sommarlov! :) Eller fick ju det egentligen i torsdags men har inte orkat uppdatera bloggen ;p

Hade då sista seminariumet för denna termin i torsdags där vi skulle redovisa vår rapport och svara på frågor av dom som hade läst igenom den. Gick hyffsat bra fastän jag stamma mig igenom redovisningen då jag HATAR att stå framme vid "svarta-tavlan" inför folk. Efter seminariet som sluta kvart över fyra for jag till lägenheten och hämta sakerna som skulle hem för sommarn och så for jag hem! Grymt skönt.
När jag sedan kom hem var det att fara på träning och sedan somna gott för natten :)

Fredag så sorterade jag bort en massa papper och böcker från skrivbordet, har tänkt ha sommarlov ett tag innan plugget börjar igen ;p Sedan på kvällen hade vi laggrejs med fotbollen. Det började med skattjakt där vi skulle hämta allt från bildäck, tåsockar, rullskridskor (den gamla modellen), nätbrynja, porrtidning, sexleksak, bild på när laget är i en sjösatt båt, m.m.
Efter skattjakten blev det andra tävlingar åxå som där alla i laget skulle rymmas på en ihopvikt sopsäck, danstävling, roligaste historien och bästa partytricket ;) Å efter all denna tävling var det mitt lag som vann!! Skönt!

Lördag var det upp för att gratta mamma som fyllde år. Jobb mellan 11.45-16.30 och sedan bar det av för att skjutsa päronen och några till vuxna till 120årskalas. Börjar mina föräldrar bli gamla så säg? ;) Efter jag skjutsat dom for jag till Linda E och såg på film, it's complicated, riktigt bra film. Sedan hann vi några svängar på crousingen innan bror ville ha skjuts hem och päronen ringde och ville ha hämt.

Söndag blev en slö dag för att ta igen allt flängande på lördagen ;p Bjöd farmor och farfar på grillat för att mamma fyllde år igår. Har även planerat för match imorgon borta i Älvsbyn. Vi har lite kris på spelarfronten så måste ringa alaget för att få ihop till ett lag till matchen. och det löste sig efter några om och men ;)

Imorgon blir det att göra lite ärenden inför kommande lördag's planer. Ska nog även rensa lite på balkongen. Och inte att glömma Ladda för match! :)

Godnatt




En bild på zandra och jag :) Har ingenting med inlägget att göra.

Why does everything have to be so complicated!

Tisdag

| Postat i: 2010
0
sitter nu och försöker hitta motivationen igen att plugga inför morgondagens tenta. Borde orka det eftersom det är en tenta och ett seminarium kvar innan jag får SOMMARLOV! Fick även mitt sommarschema igår så jag kommer få ungefär två veckors sommarlov innan jag börjar jobba. Grymt skönt när detta förhoppningsvis är sista sommarlovet innan jag börja jobba :)

Igår hade vi våran andra seriematch som vi även denna vann, nu med 1-2. Grymt skönt. Vunnit två av dom 9 seriematcher vi har i sommar ;)

Förutom att plugga idag sitter jag och försöker smida lite roliga äventyr nu till sommaren. Är ledig pdol så det blir att fara dit. Jag och Linda planerar att kanske hyra en stuga eller fara på äventyr med en båt :) Sitter även och kollar när det skulle passa att fara utomlands med den andra Linda. Vill så mkt men tiden räcker inte riktigt till.

Har även nu två helger utan alkohol som känns grymt bra, detta för att jag skjutsar mina päron då dom var/ska på galej. Helgen som var skjutsade jag dom till lillpite och helgen som kommer ska dom till nybyn. vardera sida om piteå ;p I fredas var vi i Hednäs och firade mormor, moster och mamma. Morsdag och födelsedagar. Efter att jag hade skjutsat päronen i lördas for jag till gläntan där Linda, Johan, Ida och Anders var med sina hundar :)

Nu till helgen blir det på fredag lagfest och lördag blir det jobb, skjutsning av päronen och ev crousing.

Näe nu ska jag plugga lite, så jag kan detta till imorgon. Ha det bra!



Jag när vi var i Österrike i 8:an?