140220-140223

| Postat i: 2014
0
Redan i torsdags bar det iväg mot fjällen med mor och far. Kan säga att det var riktigt välbehövligt för min del att komma iväg och kunna slappna av ifrån allt möjligt från jobb och träning. Vi kom fram kring tio på kvällen och efter att vi packat in oss i husvagnen somnade vi allihopa gode fort.
 
Fredag väckte pappa mig klockan nio, då hade jag för första gången på länge sovit en HEL natt utan att vakna en endaste gång. Kan säga att det är över en månad sedan det hände. Telefonen var på ljudlös eftersom jag hur som helst inte hade kunnat arbeta. Att ständigt vara redo för arbete tar verkligen på krafterna. Vi åt frukost och for sedan ut för att köra skoter! Jag lyckades köra fast så jag och pappa fick svettas litegrann för att skotta loss skotern. Träningspass!
 
Som ni kanske inte riktigt ser men fredagen så snöade det, inte bästa vädret men vi frös då inte ;)
Fredagkväll spelade vi ett nytt tärningsspel som jag inte spelat tidigare - var väl därför det gick så bra, nybörjartur!
 
Lördagmorgon väcktes jag igen kring nio för att börja göra oss klara för dagens skotertur. En HEL natts sömn igen! Idag var Lindfors även med så pappa hade lite bärgarhjälp, haha! Det blev en längre tur idag med lite fler fastkörningar. Föret är ju underbart, mycket snö men ändå hårt under så jag inte kör fast hela tiden. När vi kom tillbaka till husvagnen tog jag en liiiiiten powernap - grymt slut tjej efter dagens träningspass.
 
Söndag var det bara jag och pappa som for ut och körde en sväng innan vi lastade skotrarna för att åka hemåt Piteå igen. Var väl hemma kring fem och varit på innebandyträning ikväll.
 
Kan säga att jag har typ träningsvärk i höfterna och händerna efter helgens skoterkörning. Har ibland fått kämpa mig svettig för att inte köra fast och hinna efter i pappas tempo. Men övning ger färdighet. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan sova. Fjällen resan har gett mig ny energi för kommande veckor - då kör vi!
 
 

140215

| Postat i: 2014
0
Intensiv dag kan väl vara sammanfattningen för dagen. Jobbade 7-12. Halvsprang sedan till krokodil för att pärla "fuck cancer" armband i två timmar. Klockan två avfärd mot Kalix för innebandymatch. Tyvärr förlust men vi spelar bra mot ett bättre lag! Hemma kring tio och slocknade fort i sängen.
 

140214

| Postat i: 2014
0
Alla hjärtans dag. Firade den genom att äta middag med mamma och pappa på Pentryt. Somnade sedan hyffsat tidigt som uppladdning inför kommande helg.
 

140213

| Postat i: 2014
0
Startade dagen på jobbet med ett pass till tolv. Gick sedan hem och "vilade" tre timmar. Åt middag. Vilade 1,5h och for sedan på innebandyträning. Trött tjej somnade fort efter träningen. Tar på krafterna att jobba dygnet runt!

140212

| Postat i: 2014
0
Idag fick samordnaren på jobbet prata i telefon med två olika Malin. Först ringde hon kring nio för att boka in mina arbetspass ihelgen och då fick hon prata med en yrvaken Malin. Sedan ringde hon kring ett för att höra om jag kunde jobba kvällen - hon sa då att jag lät mycket piggare än under första samtalet. Haha! Tur det. Fick då tillbringa kvällen på slottet!
 
 

140211

| Postat i: 2014
0
Hade egentligen tänkt stiga upp i tid för att hinna in till stan för några ärenden. Men som vanligt snoozade jag maximalt, duschade och for sedan till jobbet för att jobba långkvällen. Har sjukt svårt att somna på kvällarna men grymt lätt att sova länge på morgnarna/dagarna.
 
Lyckades för första gången göra en inbakad fläta på mig själv, stolt tjej! Ojoj, haha!

140210

| Postat i: 2014
0
Sov nästan hela dagen och hade inte så mycket energi över till annat. For hem till byn, åt middag hos farmor och farfar! Blåbärsgröt - mums :) Sov över i byn!

140209

| Postat i: 2014
0
Steg upp för att fara ut och få lite mil på skotern med pappa. Lite mer snö än förra gången vi var ut och körde men tragiskt lite för att vara februari. For till Bergsviken och hälsade på Emil & Alexandra, precis när vi kommit fram ringde dom från jobbet och ville att jag skulle jobba kommande natt. Fick lite bråttom hem men hann vila, äta middag, träna innebandy och sedan jobbnatt. Sova kan man väl göra sen? ;)
 
 

140208

| Postat i: 2014
0
Matchdag mot IBK Luleå som vi vann mot i söndags i dm. Blandade känslor då vi vann med det kändes inte riktigt som en vinst när vi sjunker ner i deras tempo. Glad ändå när jag tydligen blev målskytt. Haha. Trodde först att någon annan petade in den då det knappt var ett skott fast fick sedan se på resultatet att det var jag som gjorde målet. Första målet för säsongen - nöjd tjej! For sedan hem till byn då ingen knappt är hemma för att kunna umgås med. Har ätit en god middag med efterrätt, bokat reunion med MEZ i Stockholm och ser nu hockey. Skönt att ha en lugn helg ibland.
 
 
 MEZ - vilken oslagbar trio! ;)

140207

| Postat i: 2014
0
Efter lite ändringar blev det att jag jobbade eftermiddag och kväll. Skulle egentligen och träna på Sensia innan jobbet men lyssnade på kroppen och sov istället. Efter jobbet såg jag en film på tv innan jag somnade. Orkade inte fara på herrarnas domarcup då det knappt var nå kvar av den.

140206

| Postat i: 2014
0
Sov till halv ett för att sedan åka på läkarbesök. En tung natt då jag inte hade sovit tillräckligt. Tur dom är förstående personalen :) For en sväng på stan och hittade lite på H&M  där jag hade en rabattcheck. När klockan slog fyra åkte jag och pappa för att handla middag som vi åt i byn. Spelarmöte 19.45 och sedan träning!

140205

| Postat i: 2014
0
Det är tur att man är flexibel som vikarie. Jobbet ringde på morgonen för att jag skulle jobba 7-12. När jag kom dit så fick jag förlängt till fyra. Efter lunchrasten hann jag arbeta i en kvart innan jag fick gå hem och vila för att orka jobba natten! For hem till byn för att äta middag med mamma och pappa. En pn på soffan och sedan jobb!

140204

| Postat i: 2014
0
Tisdag blev jag utringd för en kväll på slottet ;) Städade och rensade i lägenheten, fick dock inte upp hänglåset till förrådet så det står fortfarande kvar i lägenheten det som skulle bäras bort. Får försöka få upp den snart!

140203

| Postat i: 2014
0
Vikarie möte på jobbet. Fick veta lite om framtiden vad som kommer ske med det nya systemet kring bokningar av oss vikarier. Bra möte där vi även fick tycka till lite och diskutera olika funderingar vi hade. Hade sedan inbokat en BIA-mätning på Sensia som jag kan använda som underlag för vårens utmaning. Lättare att se förbättringar och förändringar än att bara kolla på vågen.
 
 

140202

| Postat i: 2014
0
Idag var det DM på agendan med innebandyn. Fick endast sova tre timmar efter nattjobbet men vi vann med 10-2 och vidare till final. Åkte hem och tog en liten pn för att orka kvällens finalmatch mot Notviken. Blev tyvärr en förlust 8-1 men riktigt nöjda över vår silvermedalj.
 

140201

| Postat i: 2014
0
Nattjobbet gick bra och jag sov till ungefär två på eftermiddagen. Gick sedan iväg för att köra ett arm-pass på Sensia. Fick se en kille som gjorde dom sjuka magövningarna - typ humanflag. Imponerad! Åt middag - tog en pn - for sedan på jobbet för mitt andra nattpass.
 
Lördagsmiddag på ängeln.