140930

| Postat i: 2014
0
Vaknade av mig själv kring nio, utvilad. Härlig känsla. Klockan elva satte jag mig i frisörstolen hos Johanna för att få lite ny hårfärg och klippa till topparna. Blev riktigt nöjd och det är alltid härligt att få skämma bort sig själv. Efter frisörbesöket for jag hem och pluggade en stund. Kvällen spenderades (som vanligt) med innebandyträning. Vi körde dock intervaller som jag fick en grym mjölksyra av. Pinsamt att jag inte orkade mer men att springa järnet runt planen utan vila tar verkligen på krafterna. Efter dusch och lite tittande på BB och PH så somnade jag och sov gott hela natten.
 
 
Svårt att få en rättvis bild men det är ljusare i topparna och mörkare i botten. Lite ombre.

140929

| Postat i: 2014
0
Slutade nattjobbet som vanligt 08.15 imorse. For hem och slöade fram till att det var dags för nästa arbetspass på Källbo. Var där fram till 16.00 och gick sedan hem. Käkade middag och avbokade crossfitpasset. Ikväll skulle jag bara "stirra i väggen". Behövde verkligen en kväll där jag inte hade några planer, förutom på BB och PH. Haha! Så var hemma själv i lägenheten med tända ljus och bara njöt. 
 

140928

| Postat i: 2014
0
Livet rullar på i 100% och känner mig lite utmattad ibland. Men ofta resulterar det i glädjerus. Såsom gårdagen.
 
Jobbar natt ihelgen så för att hinna vara med på matchen igår var mamma snäll och ställde upp å körde bil med mig upp till Arjeplog. Jobbade till 08.15, for å handla, packade och for sedan ca 9.15. När vi kommer till Arjeplog är vi före bussen då dom kört via Älvsbyn! Konstig väg.
 
13.00 startade premiär matchen för oss denna säsong. Vi leder med 1-2 i periodpaus. Tappar dock sedan till 5-2. Fast då börjar vi kämpa som ett lag och tillsammans vinner vi matchen med 6-7! Grymt stolt och vilket lyckorus.
 
 
Riktigt sliten efter matchen men det var bara att försöka ladda upp inför nattjobb. Imorse när jag kom hem så gick jag å la mig i ca 2h så nu börjar jag känna mig som en människa igen. Lämnat in rapporten så nu är jag ledig från skolan tills imorgon ;)
Ska nu städa i lägenheten innan jag drar iväg på innebandyträning och avrundar helgen med ett sista nattjobb.
 
Trots att jag känner mig sliten och trött så är jag lika glad varje dag att jag började om med innebandyn! Är så roligt och blir alltid glad när jag är tillsammans med laget :)
 

140914

| Postat i: 2014
0
Har glömt bort bloggen iveckan så kör en liten summering:
 
Måndag: Jobb på Källbo, tog en lång pn och sedan iväg på pers ass jobbet.
Tisdag: Såg ikapp både BB och PH jag missade under gårdagen. Sprang 2,5km. Pluggade. Tränade crossfit. Nattjobb. 
Onsdag: Sov en stund efter nattjobb. Pluggade. For hem till mor å far för att spendera natten där.
Torsdag: Lyssnade igenom föreläsningen och läste artiklarna en sista gång. For på klubbkväll på Team Sportia. Möte med innebandyn. Innebandyträning.
Fredag: Dugga 10/12 rätt, yeah! Crossfit. Kvällsjobb källbo. Nattjobb.
 
Lördag: Struntade i crossfit passet då jag hade så ont i ryggen under natten efter fredagens pass. Jäkla marklyft. For på tjejlunch med Emma, Linnea och Linda. Såg andra halvlek av Hemmings - MSSK där hif säkrade seriesegern. Impulsresa för att se skeå-modo med Jenny. Parkeringsböter. Soppatorsk. Nattjobb.
 
Söndag: Skulle egentligen vara effektiv nu på morgonen men efter gårdagens schema blev resultatet sömn. Haha! Dammsugit lägenheten och ska strax cykla iväg för att rösta. Kanske kikar en stund då Wibax har match. Sedan är det innebandyträning innan nattjobb.
 
Veckans sammanfattning :)
 

Denna skylt fanns under Hemmings match! Så sant :)

140907

| Postat i: 2014
0
Sov ut ordentligt idag då jag inte hade något speciellt planerat på morgonen. Följde med mamma för lite lunch. Hann även en snabbis på Team Sportia och Rusta innan mamma skjutsade hem mig igen. Har suttit och försökt styra upp och skriva vilka böcker hör till vilken delkurs och sidanvisningar. Ska även försöka planera veckan lite så det blir effektivt och även hinna med att träna.
 
Ikväll blir det äntligen innebandyträning :) Hörde lite regler tränaren satt upp, vissa kommer nog få det tufft men jag gillar då det är uppstyrt och lite hårdare. Tex att man inte kommer 30sek innan träningen börjar och då har man inte knytit skorna, fyllt vattenflaskan eller satt upp håret. Ser fram emot denna säsong :)
 

140906

| Postat i: 2014
0
Sov ut för att hamna lite plus på sömnkontot - jag tror helt seriöst på att man kan ha plus och minus på ett sömnkonto :P 
 
Läste artikeln en gång till och gjorde sedan kursens första Dugga. Spännande och vet inte riktigt hur det gick ännu. Förstod inte riktigt frågorna men inte minus på hela testet i alla fall.
 
Följde med Linda, Nina, Malin och Jenny till byn för att se HIF herrar möta Haralds. Blev vinst med 5-0! Härligt.
 
Kvällen spenderades med Linda hemma hos mig där vi mest satt och surrade om allt möjligt. Längesedan jag umgicks med henne så det var trevligt att få lite update :) Måste göras oftare!
 
När Linda hade farit så såg jag ikapp de BB avsnitt jag missat under veckan och även kvällens avsnitt så nu är jag äntligen ikapp.
 
 

140905

| Postat i: 2014
0
Vi avrundade dagen kring 16.00. Så då började jag bilresan hemåt igen. Stannade till på Intersport i Umeå för att köpa två träningströjor. Jag var hemma ungefär kvart över sju. Kvart i åtta var det dags för fotbollsavslutnnig med div4. Vi bowlade först och for sedan hem hos mig för att spela spel. En ganska lugn avslutning men jag hade då kul ändå :) Jenny var kvar till ungefär halv två å sedan somnade jag direkt jag la mig efter en lång och händelserik dag :P

140905

| Postat i: 2014
0
 

140904

| Postat i: 2014
0
For hem för att duscha innan jag började bilresan ner till Umeå. Mötte upp Hillevi för att lämna grejorna i hennes lägenhet där jag skulle spendera natten och gick sedan mot universitetet. Bäst att gå i tid för att hitta rätt sal :) Var på skolan mellan 13.00-17.00 med information och föreläsningar. Programmet bjöd sedan på middag på universitetet där vi kunde sitta och lära känna varandra. Gick hem till Hillevi kring 18.00. Vi tog sedan en lång promenad på ungefär 1,5h innan vi såg en film hemma hos henne. Jag somnade fort efter filmen slutat då jag var helt full av information och intryck efter dagen.
 
 

140903

| Postat i: 2014
0
Efter nattens jobb så sov jag en stund hemma i soffan innan jag tog tag och pluggade lite. Passade även på att diska, städa och packa inför morgondagens tur till Umeå. Alltid skönt att komma hem till en städad lägenhet :)
 
For halv fem för att köra dagens crossfitpass:
 
Kom över min rädsla för boxhopp och klarade äntligen att hoppa fastän jag även stod på en viktplatta. Äntligen! Nu vet jag att jag klarar att hoppa. Såsmåningom kanske jag kan hoppa utan viktplatta också :p
 
Sedan var det bara hem för att duscha och packa det sista innan det var dags igen för nattjobb.

140902

| Postat i: 2014
0
Idag fyller världens bästa pappa år :) Grattis på din dag! 
 
 

140901

| Postat i: 2014
0
Idag öppnade första modulen på Vårdadministrativa programmet via Umeå! Äntligen är jag igång. Det var inspelat två föreläsningar och hänvisning till en artikel vi ska ha läst inför duggan vi har på fredag. Lite svårt såhär i början att veta vad jag ska ha för upplägg för att klara kursen. Det klarnar väl eftersom :)
 
Annars var jag bara hemma och pysslade på, for å såg f00 spela match 18.30. Sedan kom Jenny för att vi skulle se andra avsnittet av BB. Lite körigt nu för mig att hinna se både BB och PH.
 
 Jag och min älskade lillebror <3 saknar dig!