140827

| Postat i: 2014
0
Startade även idag två tvättmaskiner när jag kom hem, så är det när det är många träningspass inplanerade per vecka. Övertalade sedan Jenny att vi skulle dra iväg på promenad trots lite sämre väder idag. Så vi gick 5km på SCA-spåret. Har aldrig gått där tidigare så var kul med annan runda även om jag var mest vilsen!
 
När jag kom hem så blev det en lite längre pn än tänkt, så två timmar senare tog jag mig ur soffan. Haha! Bra Malin.
 
Har sedan fixat lite kring skolan och kikat runt lite på träningskläder. Så det blev tillslut en beställning på två tröjor jag ska ha för träning. Även om dom är snygga annars. Bild kommer när dom är här!
 
Idag är jag som sagt ledig så kvällen har spenderats i soffan framför lite filmer. Behöver verkligen vila när jag väl har chansen då det snart kommer bli fullt upp! Minns inte vad filmerna hette men ser dom via netflix. Nu har jag tagit mig till sängen och ser PH samtidigt som jag skriver detta inlägg. Kommer bli svårt att se både PH och BB nu när det börjar på söndag. Fast annars finns ju internet.
 
Då ska jag lägga ifrån mig datorn, se PH klart och sedan försöka sova då det blev jobb på Källbo imorgon bitti.
 
Ha det bra så länge!
 
 

140826

| Postat i: 2014
0
Startade två tvättmaskiner när jag kom hem från jobbet, och passade på att vila en stund medans. Halv tolv var det dags för veckans andra crossfit-pass. Dagens WOD:
 

HANDSTAND AND CONDITIONING

A: AMRAP 25 min
400 m Löpning/500 m Rodd
10 Höga boxhopp 75/60cm
20 sek Handstående mot vägg, ansiktet mot väggen

B: 3 set
20 Oblique Sit Ups
20 Banded Pull Throughs

 

Kan säga att RODD är fasiken värre än att springa, så nästa gång väljer jag att springa! Remember that!

 

Efter paset for jag förbi hos brorsan för att tända ljus och lämna tre rosor. Saknar dig!

 

Handlade sedan lite till mamma innan jag for hem till byn. En dusch, mat och umgås med mamma och pappa var det sedan dags att redan 18.00 infinna mig på jobbet då det inte fanns några vikarier. Så ett 14timmarspass idag!

 


140825

| Postat i: 2014
0
Två månader kvar tills någon fyller år, så det håller på att planeras för fullt :)
 
Startade dagen med en promenad på Grisberget med Jenny, vi gick 5kms rundan. Det är alltid jobbigt att ta sig iväg men när man väl farit så är det grymt skönt att ha gjort det. Efter promenaden så snurrade jag på hemma med diverse innan jag drog iväg på crossfit. Dagens WOD:

Heavy Legs:

A: Front Squat 1RM
Bygg upp till man under högst 20 min

B: EMOM 9 min
Min 1: 6 Marklyft 125/90kg
Min 2: 8/8 Bulgarian Split Squat med viktskiva 20/15kg
Min 3: 8 Finnen

C: 4 Varv
30 Airsquat
10 Toes to Bar
10 Svingar 24/16kg

 

Sedan var det direkt in i duschen för att hinna till innebandymötet om kommande säsong, imorgon startar det! Yey! Å efter mötet var det bara sätta mig i bilen och köra till jobbet. 

 

140817

| Postat i: 2014
0
Vaknade hemma i byn. Mamma skjutsade mig till öjebyn för att hämta cykeln och min ryggsäck. For hem till lägenheten för att sova en stund innan jag for tillbaka till byn för att käka middag med mamma. Ont i handen, axeln, höften men främst i knäet där jag hade ett stort skrapsår. OJOJ! 

140816

| Postat i: 2014
0
Startade dagen med ett träningspass på Sensia. Alexandra följde mig sedan för att se Wibax andra träningsmatch mot Umeå City. Efter matchen var det direkt hem och börja göra mig klar för ÖIF-festen. Vi samlades några från div4 hemma hos mig innan vi cyklade till björklunda. Där åt vi en jätte stark thaigryta, gah! På något sätt så blev jag lite för full och ramlade i trappen så avslutade kvällen på akuten. Följde med mamma och pappa hem för att sova i byn. Hehe, bra kväll ;)
 
 

140815

| Postat i: 2014
0
Startade dagen med Arbetsplastträff med nya jobbet. Vissa förstår inte dolda budskap... Efter mötet drog jag en sväng på Sensia för att träna. Hem å duscha innan mamma kom för att vi skulle äta middag tillsammans. Klockan sju for vi på norrmalmia för att se Wibax spela sin första innebandymatch mot allsvenskt lag. Dock fick pappa främmande hemma så mamma for efter första perioden. Så gick och satte mig med några från mitt lag. När matchen var slut for jag hem för att se lite OTH och ta en nattpromenad med Jenny.
 
 

140814

| Postat i: 2014
0
Idag har jag först tagit det lugnt på morgonsidan. Satt med datorn för att beställa hem kurslitteratur och skriva ut olika dokument för första kursen. Snart startar det, wieeee! For sedan på Sensia för att köra armar. Har delat upp i två pass - armar och ben - där jag alltid avslutar med lite mage och rygg. Imorgon blir det ben.
 
Käkade matlåda från gårdagen, duktiga mig - åt inte kvarg som annars. Hörde sedan hur någon bankade på balkongen och det är signalen från pappa och mamma att dom är utanför. Men jag förväntade mig inte att dom skulle komma. Fast dom kom med blommor för att gratulera min FASTA ANSTÄLLNING åt kommun! Äntligen!
 
Efter dom for hem så skruvade jag klart dörrarna till min nya byrå och cyklade sedan till Björklunda för fotbollsträning. Kändes skönt att cykla dit men hem var det lite jobbigare då jag var trött i benen, fast nu är det gjort. Skönt!
 
En bra dag som inte alls har varit stressig eller har behövt hålla några tider utan bara rulla på. Dessa semestrar är även nödvändiga :)
 
 

140813

| Postat i: 2014
0
Sov en stund efter nattens jobb. Nu kan jag äntligen säga - Äntligen SEMESTER-! Även om det bara är en vecka så ska jag försöka njuta så mycket som möjligt. Måste även fixa med skolböcker och annat inför skolstarten. Som jag är taggad :)
 
Jag for och handlade, pantade och kastade kartonger innan Linda kom för en promenad genom stan. Trevligt att gå omkring och prata medan man rör på sig också. Halv fem bjöd jag mamma och pappa på middag innan jag och pappa skulle iväg för att riva staket efter Nolia. Gick ganska fort och smidigt. Hellre gör jag dessa uppdrag än att sälja saker.
 
Hem för en efterlängtad dusch. Har även äntligen fått igång skrivaren till nya datorn. Klurigt med nya system men det klarnar. Nu ska jag bara förstå hur jag får apparna till skrivbordet. Någon?
 
Nu ska jag se lite OTH innan det blir godnatt för min del. 
 
 

140812

| Postat i: 2014
0
For hem och sov en stund innan jag drog iväg till Luleå för lite shopping. Blev en ny dator och två par träningsskor. Som jag skrev på instagram - kan man ha för många par träningsskor? ;)
 
Blev vilodag från träning då jag kände mig lite sliten. Nya tag imorgon!
 
Städade till lite i lght innan jag svängde förbi fotbollsträningen innan sista nattjobbet! Sitter nu och ser OTH samtidigt som jag leker med datorn. Kul med nytt men klurigt att förstå ibörjan.
 
 
 

140811

| Postat i: 2014
0
Pallrade mig till Crossfit passet 17.00 trots min enorma träningsvärk i benen. Har knappt kunnat gå ihelgen på jobbet. Dagens pass:
 
 
Puh! Kan ju säga att svetten rann även idag! Efter passet drog jag en sväng på fotbollsträningen innan det var dags för näst sista nattjobbet innan min veckas semester.

140809

| Postat i: 2014
0
Nu var dagen D här. Idag var det äntligen dags för årets kubbturnering mellan oss, Granbergs, Risbergs och Viklunds. Vi gick ut hårt och vann första matchen mot Viklunds. Sedan vann vi på 2-3 omgångar mot Granbergs där vi hade alla kubbar kvar när vi fällde kungen. Så vinnare för andra året i rad och fjärde på de tio åren vi har spelat :)
 
Efter turneringen åts det som vanligt surströmming fast till oss andra serverades det tacos. Jag var tyvärr tvungen att avvika halv nio då jag skulle jobba min sista planerade natt på Källbo för i sommar.
 
 

140808

| Postat i: 2014
0
Dagens crossfitpass såg ut såhär:
 
Vi skulle jobba i par och tillsammans göra alla övningar och repetitioner. Kan ju säga att det var grymt jobbigt och svettigt då vi även var full lokal i folk. Benen bar mig nästan inte uppför trappan till cykeln. Då är det ett bra pass.
For hem och duschade. Sov även en stund då jag ska ut och jobba inatt på Källbo. Nu håller jag på att koka ägg som jag ska äta till min gröt. Har även startat två tvättmaskiner så jag har gjort lite hushållsarbete idag.

140807

| Postat i: 2014
0
Direkt efter jobbet for jag hem för att duscha innan jag skulle iväg med mamma och pappa på IKEA. Vi mötte även upp moster och kusin vitamin som spenderat sommaren i Seskarö. Blev ingen större shopping förutom en byrå och lite blommor. Efter IKEA for vi allihopa till Seskarö för att se vart dom står med husvagnen.
 
Vi åt middag tillsammans innan jag, mamma och pappa for hemåt för att hinna till jobbet.
 
En mysig dag med familjen :)
 
 

140806

| Postat i: 2014
0
Skulle egentligen på Sensia idag och köra ett pass, men kände mig helt slut i kroppen efter nattens arbete så jag uteslöt den och tog en vilodag. På kvällen hade vi fotbollsmatch men då jag började jobba 20.00 så hann jag vara med på uppvärmningen och for sedan då matchen startade. Tyvärr förlust.

140805

| Postat i: 2014
0
Dagens crossfitpass:
 
Kan ju inte säga att jag någonsin övat på att stå på huvudet. Så idag var nog första gången i mitt liv jag försökt ;)
 
Sedan var det bara hem, duscha och gå iväg på nattjobb på Källbo.