130930

| Postat i: 2013
0
Långt mellan gångerna som jag sitter vid datorn och kommer ihåg att logga in här på bloggen ;)
 
Vad har hänt sedan sist då? En snabb resumé.
 
Tjejmiddagen förra lördagen avrundades med spelkväll här hemma hos mig. Kul!
 
Söndag spenderades i lght och på innebandyträningen.
 
Måndag följde jag med Linda till Luleå för att släppa av Emma på Kallax och sedan gick vi en runda på stan. For efteråt hem till byn och sov över där.
 
Tisdag - kommer inte ihåg vad jag gjorde på dagen men var på innebandyträningen på kvällen iaf.
 
Onsdag var jag på Nodo med mamma, Elin och Christina Skoog för att surra ikapp lite. Blev både middag och fika innan vi åkte till mig för att fortsätta att surra ;)
 
Torsdag var jag mest i lght och gjorde inköpslista inför kommande IKEA resa :p
 
Fredag gick jag förbi jobbet och bjöd på lite fredagsgodis. Åt lunch med mormor och morfar. Åkte sedan hem till byn för att spendera kvällen och natten där.
 
Lördag åkte jag, mamma och Catta till IKEA där vi shoppade lite för mycket så vi fick packa in lite i Lundins bil ;) Fick hem mycket fint som behövdes i lght för att det skulle bli lite mer mys-känsla! Spenderade kvällen i byn där vi hälsade på Granbergs med lite vin.
 
Söndag åkte vi till brorsan för att göra höstfint, blev jätte snyggt. Sov sedan i soffan innan jag åkte in till stan för att närvara på innebandyträningen :)
 
Måndag, idag, åt jag lunch med mamma och fick en inköpslista för att handla middagen som vi åt hos mig. Fick lite hjälp att snygga till på balkongen nu till hösten och fixa lite i lght. Bra att få hjälp av fler händer när jag som bara har en ;) Ikväll har jag varit på möte inför kommande träningsresa med fotbollslaget, längtar!
 
Bjuder på lite bilder:
 
 
 
 
 
 

130921

| Postat i: 2013
0
Jäkligt ont i handen idag. Vet inte om jag lyckades röra för mycket på fingrarna igår. Har även blivit blå kring långfingret, undrar hur blått det är under gipset ;p
 
Har fått vara hos Johanna idag som var så snäll och hjälpte mig att fixa till håret inför ikväll. Vi ska några tjejer och äta middag på challenge och sedan ha spelkväll :) Då jag bara har en hand att använda var det snällt av henne så jag törs visa mig utomhus, haha!
 
En liten smygtitt ;)
 

130919

| Postat i: 2013
0
Dagarna bara flyger fram och försöker ta det lugnt. Men har ändå hunnit med mycket den senaste veckan. Mys på Nodo, shoppat på storheden, hälsat på mormor och morfar, sett innebandyträningar, gått på stan, myst framför film i lght, haft sovmorgnar, m.m. Har alltid något inplanerat en stund varje dag.
 
Idag ska jag å fika med moster och kusinen :) Får se vart vi hamnar.
 
Var på återbesök igår på ortopeden så det läker rätt frakturen och vi bandagera om kring gipset då det hade börjat skava. Känns redan mycket bättre!
 
 

130915

| Postat i: 2013
0
Fjärde dagen som sjukskriven, ändå lyckats fylla varje dag med någon sorts aktivitet. Men blir fort trött och ont i armen. Måste försöka ta det lugnt. Inatt sover jag i lägenheten (sovit mest i byn), så imorgon ska jag försöka att bara pyssla lite i lägenheten och ev en promenad. Är lite svullen i armen och fingrarna och vill att detta ska bli bra så fort som möjligt ;)
 
 
Hösten, kom nuuuu!

130913

| Postat i: 2013
0
Fredag den 13 idag, har ju redan en fraktur från onsdagens fotbollsmatch så borde väl inte hända så mycket olyckor idag för min del :p
 
 

130910

| Postat i: 2013
0
What have I done to deserve this....
 
 

130909

| Postat i: 2013
0
Gjorde bort en del ärenden idag innan jag gick på kvällsskiftet, skönt att ha det borta ur världen. Fick även direktrapportering från matchen ikväll som jag missade - hade skrivit ett litet meddelande på tavlan till tjejerna och hoppades att någon hade möjlighet av de som inte spelade. Vinst med 7-1, härligt! Endast två matcher kvar nu av säsongen och sedan kan jag fokusera allt på innebandyn.
 
 

130907

| Postat i: 2013
0
Då kör vi - skål!
 
 

130907

| Postat i: 2013
0
Sov hemma i byn från igår till idag, fick grillat till middag och en ordentlig frukost - gott! :) Hann även tvätta när jag ändå var hem, inte dumt alls! Har även förändrat mitt hår lite hos Johanna igår, får väl se de som träffar mig om de ser något :o
 
For en sväng på stan idag och fyndade ganska mycket: tränings t-shirts, shorts, innebandyskor, två t-shirtar, två linnen, en långärmad och en väska :) Behöver shoppa lite inför Turkiet resan så detta var en bra dag!
 
Ikväll blir det äntligen invigning av Challange så vi kör förfest hos Linkan och Linnea även om vissa sviker ;) Så sitter nu och funderar vad det blir för outfit ikväll! Förslag?
 
Ha det bra!
 
 
 

130903

| Postat i: 2013
0
Varför tror jag att det är onsdag idag hela tiden när det "bara" är tisdag. Jobbigt!
 
Jobbade till fyra idag och for sedan å handlade med mor & far. Hade glömt börsen hemma annars hade jag handlat igår. Bjöd hem dom på potatis och laxknyten, grymt gott! Lite för mycket lök men då vet jag det till nästa gång. Läste receptet på facebook för ett tag sedan och tyckte att det lät gott - fick goda recensioner av försökspersonerna ;)
 
 
Halv åtta var det dags för innebandyträning och debut med min nya klubba, att det kan vara så stor skillnad mot min gamla! Än så länge nöjd och ska bara vänja mig med min vän...
 
Nu är det god natt,!