Måndag

| Postat i: 2011
0
Har spenderat dagen med tre föreläsningar där jag har lyssnat på den världsberömde Yelverton Tegner! Om ni inte vet vem det är så är han en känd ortoped. Efter skolan gick jag hem och möblerade om lite i rummet mitt, sedan packade jag träningskläderna och gick på indoor walking. Detta är perfekt för mina knän! :)

Efter jag tränat for jag och handla inför en grej jag ska testa framöver, ska se om det ger någon effekt!

Fram till nu har jag suttit och planerat veckan och sett tv, måste egentligen läsa lite artiklar men jag orkar verkligen inte ikväll. Det blir att stiga upp i tid imorgon och lägga på ett kål. För jag ska träffa gruppen/eller delar av den iaf klockan 13.00 och då ska vi göra en powerpoint av våra artiklar. Och då är det en fördel att ha läst dom, eller vad tycker ni? :p




Dagens träning: Indoor walking, 45minuter.

Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider

| Postat i: 2011
0

Söndag

| Postat i: 2011
0
Gårdagen spenderades med 5mil skoterkörning och sedan tjejfest på kvällen. Jag och Linda började kvällen med middag för att sedan dra vidare till Tessan innan utgång på challenge :) Hade en grymt rolig kväll med några bland dom bästa, kvällen kunde nästan inte bli bättre!

Idag har jag pluggat och packat inför veckan i luleå. Har nyss kommit hem efter en kvällspromenad runt byn med pappa, det känns i kroppen av all skoterkörning så det var skönt att få "gå bort" lite träningsvärk ;) (även om det inte finns någonting som heter så!) Efter duschen blir det att återvända till packningen och sedan börja varva ner för att somna i rimlig tid idag.

På ska jag även testa en ny metod, mer skriver jag om det antingen imorgon eller på tisdag. Har även bokat in 7 träningspass på Stil så nu jävlar ska jag ha träningsvärk ;) älskar det!

Hejsvejs!


Dag 13: Du och någon klasskompis

| Postat i: 2011
0


Haha, vår vackra sida ;)

Dag 12: En bild på någon du har varit kär i

| Postat i: 2011
0

Dag 11: En person du kan berätta allt för

| Postat i: 2011
0

Fredag

| Postat i: 2011
0
Har haft en produktiv dag, hunnit: besikta bilen, shoppa, träna, söka jobb, handla matx2 och planerat morgondagen :) Bara plugga som saknades, men det ska jag göra på söndag!

Testade ikväll mitt nya nagellack, grafitty nails. Grymt häftigt blev det! Man målar först en basfärg och sedan på denna graffity, då blir det svart och lyser igenom den färgen man målat under. Rosa i mitt fall. Nu hoppas jag bara att det håller sig till imorgon kväll! ;>

Provade ta en bild men det är coolare i verkligheten ;)



Imorgon blir det först att bege sig ut och köra skoter för att sedan göra mig klar för tjejfest på kvällen :)
Ska först hos Linda där vi ska äta middag sen får vi se om vi drar vidare ;p

Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll

| Postat i: 2011
0

Torsdag

| Postat i: 2011
0

Dagen idag har spenderats med två lektioner innan jag tog limousinen hem till slottet, haha ;> När jag kom hem började jag att sortera och omorganisera i mitt rum, och det blev riktigt bra! Jag har endast ändrat i lådor så det syns inte för andra som kommer i mitt rum men jag märker det själv :)

Imorgon ska jag göra något jag aldrig gjort förut, jag ska besikta bilen!! haha. Får se hur det går. Ska även hinna med att träna, gå på stan och svänga förbi på hortlaxgården :)

Nu ska jag försöka att somna så jag orkar upp imorgon bitti, ska vara på besiktningen redan klockan 9.00!
Godnatt ;)




Dag 9: Någon i din släkt

| Postat i: 2011
1


Morfar :)

Onsdag

| Postat i: 2011
0
Idag hade vi tre lektioner och sista lektionen handlade om motivation ;) Perfekt inplanerat lektionen direkt efter lunch då man är trött och omotiverad! Gick därifrån motiverad ;o

Direkt efter lektionen gick vi till vår handledare och pratade om vårt pm, som vi nu ändrade inriktning. Så kvällens träningspass avbokades och vi skrev på pm:et istället. Ändå skönt att vi har skrivit klart det nu, bara hoppas att inte bli sågade vid fotknölarna ;) haha!

Fick även en positiv överraskning idag, OTH har kommit ut nu! Ni som inte är uppdaterade så är det serien One Tree Hill. Har väntat sedan i november tror jag då dom har tagit ett uppehåll (mitt i serien?).

Har även varit duktig ikväll och städat mitt del i lägenheten! Grymt nödvändigt kan jag säga. När katten springer omkring samlas det dammtussar lite överallt istället för bara under sängen, haha!

Nu är det godnatt så jag orkar med en dag imorgon med två lektioner och HEMFÄRD :)


Dag 8: En person som du saknar

| Postat i: 2011
0

Tisdag

| Postat i: 2011
0
Dagen har spenterats med att mejla och ringa. Vi trodde att det gick bra men sedan sprack allt! Satan, och det ska in imorgon ;p Hann även med att gå på indoor walking-pass på STiL igen. Grymt roligt och perfekt för mina knän :)

Har även börjar smida planer inför helgen och än så länge låter det underbart! Kan säga - när katten är borta dansar mössen på borden - haha! Stämmer ganska bra det om man tänker efter ;p

Nu ska jag ta och packa ihop skolväskan inför morgondagens - hör och häpna - lektioner, haha! Det är inte gott om dom kan jag lova, men desto mer att skriva hemma själv.

Ha det bra, pusskram!



Kortet är taget med webcamen på ett kort som jag tagit med mobilen, därför den grymma skärpan ;p
Detta ska alltså föreställa vår toalettrulle som katten rivit sönder! Haha.
Tror att vår katt är lite rastlös när vi bara sitter och pluggar - host!

Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp

| Postat i: 2011
0

Måndag

| Postat i: 2011
1
Vaknade imorse för att ringa ner till farfar och höra om han kunde skjutsa in mig till stan för att jag skulle slippa åka med 8 bussen från byn. Å det kunde han :) Så fick sova 3h till innan vi började rulla in mot stan till bussen som gick 11.40. har annars idag börjat läsa artiklar som ska vara klart nästa fredag, och det är inte bara EN artikel utan typ 15st vi nästan ska kunna utantill ;p

16.30 gick vi på ett pass på Stil som heter indoor walking för att sedan avsluta med spinning. Kan säga att jag är slut i benen, men det var skönt att få träna!

Nu ska jag läsa lite till på artikeln så är jag klar med en iaf ;) haha! Sedan blir det godnatt.

Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge

| Postat i: 2011
0

Helt galen!

| Postat i: 2011
0
jag tror jag blir knäpp snart, kan bara inte sluta tänka på dig. innan jul hade jag nästan släppt dig men då hamna jag i ett samtal så nu är jag tillbaka på ruta ett. det måste hända någonting snart antingen åt det positiva eller det negativa håller. BLIR GALEN SNART, jag lovar! det är även svårt att förklara för min omgivning och får olika råd av alla så blir inte klok på det heller. jag är feg och du är feg å det är ingen bra kompination i detta. måste samla mitt mod och satsa allting för det fungerar inte för mig att inte veta vad som är pågång eller inte. kan inte gilla dig på avstånd endast, har gjort det förut och det hjälpte ju inte ett dugg. får alltid höra att jag är tyst och blyg men jag är det kring personer jag tycker om, är även det kring nytt folk. lär känna mig ska du se att jag börjar prata mera. jag vill ha dig, det är någonting jag är helt säker på. vill båda satsa så får man ett förhållande att fungera även om det är fullt upp i vardagen.

Jag lovar här och nu att från och med imorgon händer det saker som jag ska satsa på fullhjärtat!
NU JÄVLAR SKA DET HÄNDA SAKER I MITT LIV!


Söndag

| Postat i: 2011
0
Dagen har gått så jäkla fort att jag har glömt bort det viktigaste jag skulle göra idag!

Satt idag och skrev på vårt pm i ungefär 3h, så nu är det bara och vänta å se om vår handledare hinner läsa igenom det innan det ska lämnas in. Vi skulle egentligen ha träffat henne imorgon men hon var tvungen att fara till Finland för att para en hund?!

Klockan fem blev det mat hos farmor, alltid lika gott! Sedan hem och slänga i en ny hårfärg för att sen köra in till stan och gratta Johanna som fyller 22år ;) Kom hem för ca 30min sen så nu blir det godnatt för jag orkar inte att packa väskan inför luleå nu. Hoppas även att farmor och farfar kan skjutsa mig till stan imorgon till bussen som går kring 12 så jag slipper åka så "tidigt" till luleå ;p

Näe, godnatt!

Dag 5: En gammal bild på dig själv

| Postat i: 2011
0

Lördag

| Postat i: 2011
0
Nina väckte mig idag för att vi skulle dra iväg och köra skoter! Det var tur att hon ringde för det var verkligen en perfekt dag för skoter. Vi for och körde mot bersika, ganska spännande då man kan ta flera olika vägar så jag chansade och tog vänster och ibland höger. Vi beslutade oss sedan att fara och besöka Linda E :> Har aldrig tidigare kört den vägen vi körde men det gick bra ändå! Nina passade perfekt in att köra fast då brorsan och hans kompisar körde förbi oss, så dom fick dra loss hennes skoter! haha.

Sedan följde vi efter pojkarna hem som tog en egen "genväg" hem bara för att vi körde efter dom ;p haha! Men det var roligt ändå.

Annars idag är jag bara hemma och ser film. Familjen är borta så det är skönt att vara själv ibland :)



Här sitter jag i pappas tröja, osminkad, dunsockar och en bra film.
Kan bara bli bättre på ett sätt ;)

Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv

| Postat i: 2011
0
Denna bild är den svåraste av dom alla. Lägger upp en bild som får mig att tänka på den iaf :p


Dag 3: En bild på någon i din familj

| Postat i: 2011
0

Dag 2: En bild på någon du älskar

| Postat i: 2011
0

Torsdag

| Postat i: 2011
0
Idag fick vi sluta tidigare så nu istället för att vänta 45minuter på bussen får jag sammanlagt vänta 1½ timme ;p vi skulle egentligen ha slutat nu! Har fördrivit tid på bibblan med att hänga på facebook och kollat lite mejl ;>

Tar å uppdaterar senare med dagens bild då jag kommer hem då jag har tillgång till mina bilder :)

Annars idag blir det inte så spännande aktiviteter, tror det blir pluggning iaf! Ska nog tvinga ut pappa på promenad så man får dagens motion. Hade jag vetat att vi skulle sluta kring 11 idag hade jag gått å tränat på STiL.

Ha det bra sålänge!

Onsdag

| Postat i: 2011
0
Idag har vi då testat på Bodybalance, skitroligt men skitsvårt samtidigt! Jag märkte då hur stel jag egentligen är, så det blir att fortsätta att gå på detta pass :)

Annars idag har jag sysslat med pm:et och ringt runt lite i olika ärenden. Strax ska jag packa ner det sista i väskan för imorgon efter skolan bär det av söderut :>



En bild gjord av "smäm", en riktigt duktig konstnär helt i min smak ;p

Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med.

| Postat i: 2011
0


Lista

| Postat i: 2011
0
Ska köra på denna lista, verkade roligare än att alltid skriva allt ;p
med start från imorgon.


Dag 1: En bild på en person du umgås ofta med. 
Dag 2: En bild på någon du älskar
Dag 3: En bild på någon i din familj
Dag 4: En bild på en konstig tid i ditt liv
Dag 5: En gammal bild på dig själv
Dag 6: En bild på du och en vän du inte varit med på länge
Dag 7: En bild som du aldrig lagt upp
Dag 8: En person som du saknar
Dag 9: Någon i din släkt
Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll
Dag 11: En person du kan berätta allt för
Dag 12: En bild på någon du har varit kär i
Dag 13: Du och någon klasskompis
Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider
Dag 15: En person som du vill vara med
Dag 16: En bild på dig själv
Dag 17: En ovanlig bild
Dag 18: En bild på din fritid
Dag 19: En person som är snygg
Dag 20: En bild på dina närmaste
Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig
Dag 22: En bild på en tid du saknar
Dag 23: En bild från i sommras
Dag 24: En bild som gör dig glad
Dag 25: En person som alltid gör dig glad
Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med
Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt
Dag 28: En tokig bild
Dag 29: Den nyaste bilden på dig själv
Dag 30: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Tisdag

| Postat i: 2011
0
Fick en sovmorgon idag, skönt! Ställde klockan på 9 men steg inte upp förän 10 ;p Idag har det mejlats, ringts och skrivit lite inför pm:et. Vi har även varit på pilates 60minuter, kommer att ha träningsvärk i magen tror jag men det var lite för osvettigt för min stil ;p Imorgon blir det att prova på Bodybalance och se om det passar mig bättre.

Ska ta och göra mig lite mat för jag är hungrig efter träningen. Vi hörs imorgon! Funderar på att köra en "bild-lista" istället för att köra som många har gjort där man skriver om sig själv och sin omgivning. Med denna lista visar man med bilder istället :)


Måndag

| Postat i: 2011
0
Idag har vi då haft introduktion i våra nya kurser, de jag läser nu heter "Ortopedisk manuell terapi" och "idrottsmedicin" :) skittaggad för kurserna även om det kommer att bli MASSOR nu ett tag framöver!

Efter skolan var jag å z duktiga och gick å tränade för att sedan handla mat inför veckan. Kom upp hit till Luleå idag och åker hem igen på torsdag :)

Ska gå mot sängen nu då jag endast sovit 4-5timmar inatt! och nu börjar tröttheten höra av sig ;p



lite dålig bild, men detta är vår katt för tillfället ;p "Vickan" hade sprungit bort och hör egentligen hemma i öjebyn? hur långt har katten sprungit egentligen?! Dom har hittat ägarna så dom kommer snart och hämtar henne. Synd, för hon är en riktigt goo katt :)

Söndag

| Postat i: 2011
0
Idag har det inte gjorts många knop. Har endast lämnat in hemtentan och packa väskan inför veckan i luleå ;) Imorgon blir det att köpa träningskort på STiL och träna järnet så man bli fit-for-fight igen :p

Har inte tid att skriva så mycket mera, ska fortsätta se "Robin Hood" med familjen :)




en liten bild jag hitta sen vi var en sväng på havsbadet typ 2007.
hade gjort en "tatuering" under pdol, kinesiskt tecken som jag inte minns vad den betydde ;p

Söndags-kul

| Postat i: 2011
0
Tio orsaker till att GUD skapade EVA.

10. Gud var orolig för att Adam skulle gå vilse i Edens lustgård eftersom han inte kunde fråga någon om vägen.
9. Gud visste att en dag skulle Adam behöva någon som letar rätt på och ger honom fjärrkontrollen.
8. Gud visste att Adam aldrig skulle köpa ett nytt fikonlöv när det gamla var utslitet och behövde därför Eva att köpa ett åt honom.
7. Gud visste att Adam aldrig skulle klara av att boka tid hos doktorn, frisöern eller tandläkaren åt sig själv.
6. Gud visste att Adam aldrig skulle komma ihåg vilken dag han skulle ställa ut soporna på uppfarten.
5. Gud visste att om världen skulle bli befolkad skulle mannen aldrig klara av den smärta och olust det innebär att föda barn.
4. Gud visste att Adam, som trädgårdsmästare i Eden, aldrig skulle komma ihåg var han lagt sina trädgårdsredskap.
3. Uppenbarligen behövde Dam någon att skylla alla sina problem på när Gud fann honom gömd i trädgården.
2. Som Bibeln säger: Det är inte bra för mannen att vara ensam.

Och den främsta anledningen till att Gud skapade Eva:

1. När Gud hade skapat Adam, gick han ett steg tillbaka, kliade sig i huvudet och sa: "Jag kan göra bättre än såhär!".


18:39

| Postat i: 2011
0

Lördag

| Postat i: 2011
0
Vaknade ungefär halv elva och såg att solen sken ute och blev grymt sugen att fara ut och köra lite skoter :) Men då jag kollade på tempmätaren och den stod på -27grader så struntade jag i den idén :p Det får bli en annan gång!

Ikväll blir det nog att fara på Nodo och fika med några vänner. Känns skönt att det blir en lugn helg efter veckan! Orkar då också ladda om för kommande vecka med kursstart :)



hitta denna bild på internet, haha!, gillade texten!

Fredag

| Postat i: 2011
0
YES! underbart. Klarade den praktiska tentan så nu kan jag stryka den från min "TO DO"-lista! :)

Sedan hann jag även springa in på Stadium och köpa jackan (dock inte i grått) innan bussen gick hem till Piteå ;p

Ihelgen blir det att skriva klart hemtentan, kolla igenom studiehandleningar inför de nya kurserna som börjar på måndag och packa inför en vecka (läs: 4dagar i luleå). Mycket mera har jag inte hunnit planera in ännu men det brukar alltid hinnas med något roligt under helgerna :) Ev blir det skoter imorgon beroende på väder!

Nu ska jag slå igång en film och sedan lägga mig för att sova, är ganska trött efter dagens nervositet (;



gillar denna bild på många sätt :) jag å linnea i kåbdalis!

Torsdag

| Postat i: 2011
0
Några dagar har gått sen senaste uppdateringen men jag har varken haft tid eller lust att uppdatera bloggen.

Idag återvände jag till Luleå för seminarium till för-pm:et, gick hyffsat bra och lärarna tyckte att jag och z hade en bra idé till c-uppsatsen. Lite förfining av vissa delar så blir detta riktigt bra :) Efteråt har jag pluggat inför den praktiska examinationen som jag har imorgon, är super nervös men jag måste bara lugna ner mig så ska detta allt gå bra!

Pappa sa igår att vi behöver upp till fjällen för att titta till husvagnen och jag är grymt sugen på att följa med. Ifall vi tar med skotrarna så ska jag absolut följa med :) Längtar nå grymt till fjällen!

Näe, borde ta å lägga mig så jag somnar i rimlig tid eftersom jag tänkt stiga upp kring 8 imorgon för att hinna läsa lite till innan examinationen. Godnatt!



Denna bild har mormor själv fixat och trixat med för att få från kameran till datorn för att sedan skicka till mig på mejlen. Övning ger färdighet eller hur mormor? ;) Detta är en bild från i somras på mig och min kusin innan vi for iväg och körde med gräsklippartraktorn. Vi hann inte så långt innan vi fick soppatorsk så morfar fick komma cyklandes med bensin ;) haha!

Måndag

| Postat i: 2011
3

Imorse var det grymt tungt att stiga upp då jag under "lovet" knappt öppnat ögonen kring halv 11 ;p Men nu är denna tenta bortgjord, nu är det bara att nervöst vänta på resultatet! Efter tentan for jag in till stan en snabbis medans jag väntade på mamma, moster och viktor som jag skulle åka hem med. Dumt drag att fara in till stan, hittade min drömjacka men det fanns inte rätt storlek i rätt färg. Den fanns i rött men jag vill ha den i grått ;/ Det blir att leta vidare, annars hade jag köpt den direkt!


Söndag

| Postat i: 2011
0
Orkar inte skriva om gårdagen förutom - UNDERBART! saknades bara en...

Just nu har jag så många tankar och funderingar att jag inte vet hur jag ska tolka och behandla dom. Vissa saker borde vara så mycket enklare än vad dom är i verkligheten. Det gick så bra där ett tag men sedan så vet jag inte vad som hände. Jag ville prata ut om dessa men det blev aldrig, så nu har jag kvar frågorna i huvudet och vet inte om jag någonsin kommer att få svar på dom. Inte bra, inte bra! Måste ta tag i detta innan jag blir tokig!


Söndags-kul

| Postat i: 2011
0

Fördelar med att vara KVINNA:

* Vi blev räddade från Titanic först
* Våra pojkvänners kläder får oss att se små och vackra ut. De ser ut som idioter i våra.
* Vi kan vara groupies. Manliga groupies är stalkers.
* Vi kan gråta och slippa fortkörningsböter.
* Taxibilar stannar för oss.
* Män dör tidigare än oss, vi inkasserar livförsäkringen.
* Vi ser inte ut som en groda i en mixer när vi dansar.
* Gratis drinkar, gratis middagar.
* Om vi inte tjänar tillräckligt kan vi skylla det på glastaket.
* Inga modemissar vi har gjort eller kommer att göra kan någonsin mäta sig med Speedo.
* Vi behöver inte fisa för att roa oss själva.
* Om vi glömmer att raka oss, behöver ingen få reda på det.
* Vi behöver inte ta oss mellan benen titt som tätt för att försäkra oss om att våra intima delar fortfarande finns kvar.
* Om vi är dumma kommer en del människor att tycka att det är sött.
* Vi har förmågan att klä oss snyggt.
* Vi kan prata med personer av det motsatta könet utan att behöva föreställa oss dem nakna.
* Om vi gifter oss med någon som är 20 år yngre så inser vi att vi uppfattas som idioter.
* Det finns tillfällen då choklad faktiskt kan lösa alla våra problem.
* Vi behöver inte ångra att vi piercade våra öron.
* Vi kan läsa av personer enbart genom att titta på deras skor.
* Vi behöver aldrig upptäcka att vi blivit lurade av en vadderad BH.

HAHA!


Fredag

| Postat i: 2011
0
For in till stan idag för att äta lunch med Frida och Linda, mina grannar som ena har flyttat till Gävle för att plugga och den andra har flyttat in till stan och jobbat. Vi har inte umgåtts på länge och hade mycket att prata om :p vi var på Blå Ängeln kring halv 1 och for därifrån kring halv 3. Men vi böt bara ställe till Kvartersbageriet och fikade där till typ 5 och sedan for vi hem :) tiden går så fort när man har roligt som man brukar säga.

Ikväll har jag pluggat psykiatri och suttit och klurat på mitt och Z för-pm som ska in på måndag. Usch var svårt det är ibland att formulera sig :p

Tomorrow ska jag fara in och se på StepIn cupen, vet inte riktigt vilken tid jag ska in men första matchen är kl 8.00 på norrmalmia! Sedan får jag se hur länge jag är kvar där då jag ska iväg till Rosvik och umgås med goa vänner. Där blir det att äta tacos, basta och spela spel :) En lugn kväll med ev goo dricka ;p



Linda, Frida och Jag :) från sk Bullerbyn (;

Torsdag

| Postat i: 2011
0
Igår skjutsade jag brorsan som for iväg till Kåbdalis och sedan for jag hem och pluggade, as usual ;p På kvällen for jag till Linda och Johan å såg en grymt bra och rolig film - the back up plan - tror jag att den hette!

Idag står det även plugg på schemat, blä! vill bli klar nångång.

Imorgon står det plugg på schemat.

Men lördag till söndag ska jag tillbringa med goa vänner på en stuga i Rosvik. Ska bli skönt att få slippa böckerna och artiklarna ett tag då ;) Å ladda upp batterierna för ännu en vecka i pluggandets tecken ;p

Tisdag

| Postat i: 2011
0
Har knappt lämnat sängen idag då jag har pluggat konstant (läs: nästan)! Det är ganska mycket att göra i skolan nu och det kommer inte att lugna ner sig förän i juni ;) Men det är sista terminen nu! YAY.
Det ska skrivas för-pm, hemtenta, omtenta inom en vecka! Jobbigaste just nu är att jag tar mig inte i säng i tid på kvällarna och då blir det att jag sover halva dagen. Måste ändras på det nu.

Ska strax fråga pappsen när vi ska gå ut på en promenad, kan behöva att lämna datorn en stund :p



Sammanfattning av året 2010

| Postat i: 2011
0
Januari

Min första praktik som sjukgymnast på ortopeden på PÄS. Flyttade ut ur min studentlägenhet. Spelade fotboll. Var på Johan och Lindas "förlovningsfest". Blev spelande tränare i SAIK.









Februari

Flyttade in i nya lägenheten med min klasskompis Zandra. Började min andra praktikplats på Stöd och omsorg i Piteå. Åt middag på Challenge med goa vänner. Spelade domarcupen. Var på olika ledarutbildningar för fotbollen. Fick en tränarkollega, Jenny :)












Mars

Praktik. For på IKEA. Spelade spel med vännerna. Fotbollscup i arcus. Tillbaka till skolbänken.



April

Inflyttningsfest i luleå med några från klassen. Tjejkväll med Linda och Viktoria. Skolan brann. Var i fjällen. Firade valborg med goa vänner hemma hos mig i byn.











Maj

Pluggade. Började umgås med en speciell person privat. Var på tjejfest och inflyttningsfest. Fotbollsserien började.



Juni

Lagfest med fotbollen. Var chaffis åt föräldrarna. Firade mamma, mormor och moster för födelsedagar och morsdag. Var på gläntan. Jobbade på Hortlaxgården. Pluggade det sista innan sommarlovet. Hade grill och spelkväll i sommarstugan. Såg och spelade fotboll. Impulsresa till Luleå med Nina och Linda. Hjälpte Linda och Johan att flytta in i huset.




Juli

Jobbat. Spelat fotboll. Sovit i sommarstugan. PDOL. Spelat volleyboll.













Augusti

LK. IKEA. Kubbturnering. Spelade paintball och avslutade med födelsedagsfest. Tjejfest. Gubbfotboll. Gjorde en egendesignad tvhylla. Åt på Golden Dragon.











September

Skolan började om. Lekte engelska fängelset i mörkret. Sista fotbollsmatchen för säsongen. Körde fort med pappas motorcykel.
Pluggat. Såg " i rymden finns inga känslor" med Nina och LindaV.



Oktober

Praktik i sex veckor i arvidsjaur. Fyllde 21. Avskedsfest. Brorsan fyllde 18. Såg hockey och åt på challenge. Såg film. Klädde ut mig till mördartingeling på Halloween.











November

Två veckors praktik på STaR. Spelade korpen-innebandy. Firade farsdag. Lagfest med korpenlaget. Planerade inför kåbdalis. Lekte bilkurragömma. Hade överraskningsfest för Lövan.



December

Handlade julklappar. Tränade på STIL. Hade spelkväll med goo dricka till. Fick mina nya glasögon. Pluggade massor. Julafton. Challenge go christmas på juldagen. Grisfotsfest/släktträff. Nyår i kåbdalis.




Sammanfattningsvis har detta år varit mycket händelserikt både positivt och negativt. Har hunnit med massor under 2010 och hoppas nu att 2011 också blir ett år att komma ihåg. Ett nyårslöfte jag har kommit på nu är att jag måste bli bättre på att ta fram min egna kamera då den oftast blir kvar i väskan även om jag alltid har med mig den. Många bilder som jag har lagt upp nu har jag tagit av Linda E som är mycket duktigare än mig på att ta fram kameran :)

Måndag

| Postat i: 2011
0
Efter att ha sovit ungefär 16 timmar har jag börjat känna mig som människa igen ;p

Helgen har då spenderats i Kåbdalis om ni skulle ha missat det. I fredas kl 12.00 rullade vi från Piteå och var framme ungefär kring halv 2 tiden i stugan. Medans pojkarna sprand iväg till afterskin gjorde jag och Linnea oss klara för kvällen och började med maten. Det kändes härligt att ha doserat matmängden bra då ingen var hungrig efter middagen :) Sedan började festen på riktigt. Vi hann springa runt i olika stugor och på krogen innan kvällen avslutades i vår egen stuga!

Lördagen började med att jag och Linnea gick ut i backarna för att leta en grillstad för att grilla vår korv. När pojkarna slöt upp med oss så slutade det med att korven låg ju kvar i kylskåpet och det blev varmkorv på spisen istället ;) Sedan blev det att gå på afterski innan vi skulle äta middag i baren. Efter detta kom festen verkligen igång! När pojkarna gick upp till grannarna ovanför oss så drog jag och Linnea igång festen själva med max på volymen och på sången! haha. Vi satsade på att det skulle höras upp och det gjorde det.! Efter en krogrunda hamnade vi alla hemma hos oss där det även ramlade in massor med random folk som ingen kände. Men det var roligt ändå!

Helgen har varit underbar på flera olika sätt att det är svårt att beskriva såhär i text! Men detta nyåret har varit det bästa än så länge :)

Bjuder på några bilder medan resten finns att se på min facebook. Jag har även endast hälften av alla bilder då Linnea har dom andra. När jag får tillbaka minneskortet så kommer det fler kort :)





















UNDERBART!

GOTT NYTT 2011

| Postat i: 2011
0