Fredag

| Postat i: 2011
0
Har idag hunnit med en sväng på stan, kom hem med en jacka, genomskinligt linne, ett par leggings och pilotbrillor :) Hittade inte de två paren byxorna som jag for in för att köpa ;/ menmen. Får göra ett nytt försök en annan dag.

Ikväll har jag inga planer än så länge. Ska äta middag hos farmor och farfar, funderar sen på att träna en sväng efteråt. Får väl se hur det blir sen ;)

Sitter nu och försöker se ikapp lite Big Brother avsnitt som jag har missat då jag varit i fjällen. Mycket annat har jag inte för mig ;d

Torsdag

| Postat i: 2011
0
Hemma från fjällen, blev totalt 9 dagar i vougga! Ville inte hem idag heller men måste hem till verkligheten igen efter en låååång "semester" ;) Har idag då jag kom hem hunnit att tvätta bort och packa upp allt från fjällen, städat lekstugan, burit ut vinterjackorna och kommit ikapp i cypervärlden :) haha!

Imorgon drar jag iväg på stan för att uppdatera garderoben lite och köpa lite saker inför valborgshelgen. Annars just nu har jag inte så många andra planer för helgen men dom kommer väl såsmåningom :)

Nu ska jag se klart Lyxfällan innan jag drar igång några OTH avsnitt!





bilder kommer senare.

Förinställt inlägg - onsdag

| Postat i: 2011
0
Nu har jag förhoppningsvis avslutat skoldagen och börjat bege mig hemåt mot byn för att packa klart.
Sedan ska jag bara vänta på att broder ska komma hem å lasta in i bilen och sen rulla vidare till fjällen :)

Glad påsk på er allihopa så hörs vi när vi hörs ;)



Jag, sportlovet då vi var i fjällen :)

Tisdag

| Postat i: 2011
0
Finally, tomorrow drar vi iväg till fjälls ;) som jag har längtat sen sportlovet!

Idag började jag dagen med att ta en promenad i det fina vädret, innan det blev att fara till stan med z och erika för att göra den osäker ;> jag kom hem utan några påsar men det var nog lika bra med min plånbok som är lite för tom.. Efter stadsrundan blev det plugg fram till att jag och z drog iväg och solade en sväng på StiL. Nu börjar det synas att jag har solat, mohaha! hoppas bara att det sitter i nu.

Nu ska jag ta undan disken och sedan lägga mig och sova. Blir en lång dag imorgon med mycket bilkörande!

Godnatt :)

Måndag

| Postat i: 2011
0
Då har ännu en dag snart passerat och färden mot fjällen närmar sig. På onsdag drar jag och brorsan iväg och jag kommer då vara där i ungefär en vecka!

Idag har vi haft två lektioner som har handlat om hypomobilitet i th4, haha, undrar hur många som förstod det ;) Sen ikväll har jag sett ikapp missade avsnitt på bigbrother,. Annars har jag skrivit lite på ett arbete och lyssnat på musik. En gode lugn kväll motför helgens aktiviteter ;p

Imorgon blir det att MEZ ska och göra stan osäker, haha! Ska ev köpa nya "aladin byxor" och så en kuvertväska till banketten. Undrar bara vilken färg jag ska ta? Funderar på en rosa för att få en färgklick i min outfit.

Nu ska jag göra mig klar för en tidig kväll för att ta igen mer sovtimmar och ladda för ifall jag ids gå på en promenad på morgonen innan vi drar på stan. Får se hur jag gör ;)

Godnatt!

Söndag

| Postat i: 2011
0

Hemma efter en helg med massor av aktiviteter.

Fredag: bowling med gänget, sedan for vi tjejer och kikade på Lenas lägenhet för av avsluta kvällen med att åka lite bil med pojkarna.

Lördag: klockan ringde 06.30 för att packa det sista och vara på Gotis i Öjebyn för att lasta av grejorna och sedan bege oss till arvidsjaur. I arvidsjaur hade vi först en fotbollsträning för att känna på konstgräset och finslipa lite innan vi skulle spela match där. Lunchen serverades på Hotell Laponia, dock lasagne ;p Matchen började sedan 14.00 där vi vann med 3-0 mot arvidsjaur. När vi kom hem igen till Gotis stod maten serverad och klar (tacos) som vi käkade direkt. Då vi hade ätit upp efterrätten blev det ombyte för mig och Jenny där vi hade rosa tofflor, rosa badrock, rosa solbrillor och silverkronor på huvudet. Som att alla skrattade och tog kort ;)

Under kvällen var det olika slags tävlingar som tipsrunda, charader, gemleken och teater :) Kring halv 12 somnade trötta ledare och spelare.

Söndag: 8.00 ringde larmet för att vi skulle hinna äta frukost och städa innan vi hade träning 10.30 i bergsviken, fotbollshallen. Det blev en lite "lugnare" träning som innehöll allsvenskan och spel för att avsluta med veckans looser.

När jag kom hem från träningslägret var det bara att packa upp väskorna för att sedan börja packa ner saker igen. Har packat inför dagarna jag ska till luleå (mån-ons) och då jag far till fjällen. På onsdag blir det bara att köra hem och snabbt packa in sakerna i bilen för att sen rulla till Vougga, som att jag längtar :)

Nu ska jag ta och byta om lite innan jag och brorsan ska ner till farmor och farfar för att äta middag, VÅFFLOR :) mums!



Lagfotot som togs ihelgen för att sedan hamna på hemsidan :)


Fredag

| Postat i: 2011
0
Heeej allihopa!

Veckans lektioner (host, 4 st) är över och jag har inhandlat det sista inför helgen. Har försökt att packa ner det jag ska ha med men just nu går det varken framåt eller bakåt. Använder vissa saker dagligen och kan då inte packa ner det, näe blir att packa det sista ikväll när jag kommer hem eller imorgon bitti :)

Håller på att elda nu för att få varmvatten så jag sedan kan duscha och ladda inför kvällens bowlingmatch! Nu ska jag vinna över Linda, (brukar alltid förlora mot henne!)...

Ha en bra helg!

Torsdag

| Postat i: 2011
0
Har haft en konstig känsla i magen som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. usch, försvinn!

Idag har jag varit på jakt efter saker och kläder till helgens planer, haha. Det kommer bli grymt. Även om ursprungsplanen inte alls gick igenom så är det löst nu och vi kommer fortfarande att vara lejda. Uppdaterar efter helgen vad vi egentligen har sysslat med ;)

Var själv idag tränare på träningen med 18-19st tjejer. Var verkligen en utmaning ikväll... Men det är ändå alltid lika roligt att dra iväg på fotbollsträning! :)

Imorgon blir det iväg på två lektioner på förmiddagen innan det blir att resa söderut igen. Då blir det att packa och se till att allt är klart inför helgens planer,. sedan dra iväg och bowla med gänget. Ska bli roligt att göra någonting en fredagkväll för en gångs skull. Annars brukar det vara min lugna kväll för veckan.

Uppdaterade tidigare idag på facebook med denna status: fullt up från och med......NU och till söndag kl 13.00! men jag gillar det ;) sömnen får jag ta igen nån annan dag! Å det stämmer verkligen att jag har fullt upp. Nu borde dagarna innehålla mer än 24 timmar så jag får sova det jag behöver ;) aja. Det kommer ändå vara riktigt grymma dagar framöver.

Nu blir det godnatt för min del.

...

| Postat i: 2011
0

Tisdag

| Postat i: 2011
0
Gårdagen spenderades i Luleå med lektioner mellan 13.00-16.15. Sedan var det att åka hem med bussen, köra hem till byn, byta om och sedan köra till Öjebyn för kvällens träning. Första gången vi hade träning utomhus på en fotbollsplan, kan säga att jag längtar massor till säsongen startar :)

Idag spenderar jag tid genom att leta artiklar, tvätta och städa lite var stans. Päronen drar ju till fjällen på fredag/lördag så jag hjälper till lite med diverse saker då jag har lite tid över. Jag vill även så gärna börja packa mina egna saker men har insett att det måste vänta till söndag. Vi ska ha träningsläger till helgen och då behöver jag ha saker som jag hade kunnat packa redan nu ;p Men jag får allt vänta till söndag :)

Nu ska jag fortsätta med mitt artikelsökande, whieee!


Söndag

| Postat i: 2011
1

Då var denna helg snart över. Hade inga planer för helgen i fredags men tji fick jag ;p Blev jobb fredag kväll, shopping i luleå på dagen lördag och umgås med Linda och gänget på kvällen. Idag var det då träning och sedan planering inför kommande vecka med jenny och nu sitter jag med färg i håret :)

Älskar att ha fullt upp men det är även skönt att kunna sitta ner och ta det lungt nu såhär under söndag kväll.

Blev att jag köpte skorna som jag ska ha på banketten/balen under shoppingen igår, skönt att få bocka av eftersom med förberedelser inför avslutningsdagen :) Nu har jag frissa, skor och klänning. Saknas bara en klänning/tunika under dagen och sedan vilka/vad för smycken jag ska ha!

Till veckan blir det bara att fara upp till luleå under måndag och fredag, resterande vardagar är jag hemma och ska plugga och packa inför fjällen :)

Ska ta och plocka undan lite saker i rummet som hamnat på lite fel ställen under helgen och sedan skölja ur håret! Ha en bra fortsatt söndagkväll alla kära läsare ;)



(Har inga nya bilder att bjuda på då jag har varit dålig att ta kort, men bjuder på en som jag gjort om)


Fredag

| Postat i: 2011
0
Nu är förmiddagens lektioner över, och även veckans lektioner för den delen. Så äntligen är det helg och jag väntar nu bara på att bussen ska komma, halv 1, för att sedan bege mig söderut ;)

Ikväll tror jag inte att det kommer ske många knop förutom ev hårfärgning, behövs verkligen har jag märkt under veckan ;p haha! Annars ska jag bara ladda batterierna med en ev bra film hemmavid. Helgen i övrigt ser ganska lugn ut förutom söndagens träning på morgonen + planering inför träningslägret vi ska ha nästa helg, LÄNGTAR! Ska bli kul att umgås med tjejerna utanför fotbollsplanen.

Har även märkt under veckan hur min data skärm håller på att spricka, man ser nu in i skärmen (på baksidan). Kan inte vara ett bra tecken. Men den har varit mig trogen under dessa tre år och fått stå ut med mycket pendlande mellan piteå till luleå,. Det är bara frågan vad för dator jag ska köpa nu? Gillar ju min stora skärm då jag har skrivit arbeten och sett på film. Men då har den varit klumpig att bära med sig. Nu då? Förhoppningsvis ska jag inte skriva så många rapporter på ett tag och kanske inte behöver en lika stor dator. Men, jag ska ju fortfarande se filmer och sånt på den? I-landsproblem, JAG VET!

Aja, nu ska jag packa ihop grejerna och börja gå till bussen. Kånkar ju på en resväska, ryggsäck och dataväskan! Undrar om jag har blivit lite starkare under dessa år på all extra vikt som jag har burit på?

Byebye! :)


Torsdag

| Postat i: 2011
0

Skönt, idag gjorde vi bort vår lektion då som vi skulle ha med klassen! Riktigt nervöst både före och under lektionen men hur UNDERBART som helst att ha det överstökat :)

Annars idag tog jag mig en liten promenad, att jag alltid ska lyckas skaffa mig skavsår så fort jag går en längre bit ;/ sedan tvättade jag sängkläder, handdukar och kläder som jag har här i lägenheten! Duktiga jag :)

Har även packat väskan så den är redo för hemfärden imorgon! sen har det inte hänt så mycket för min del. Är lite trött efter nattens mardröm där en död ekorre börja leva och jag trodde alvarligt att den var i mitt rum, riktigt läskigt. Vakna helt yr och kunde knappt hålla upp ögonen men var för rädd för att somna, haha! Hade säkert varit underhållande att se hur jag i paniken letar efter tv-dosan för att slå igång tvn för att sedan kunna somna om ;p

Hockey ikväll, om det skulle vara någon som har missat det. Men jag ska inte se förän skeå leder!

Imorgon ska en stackars patient komma till skolan och bli bedömd av HELA klassen av vad som är fel med hans knä. haha. Hoppas för hans skull att han vet att vi är typ 30 pers som kommer sitta och titta på honom ;)

Näe nu ska jag ta på mig pyjamasen och lägga mig under täcket, håller ändå på att frysa ihjäl!

ps. är nästan klar med designen nu, lite småfix kvar med lite bilder och så men måste först hitta vilka bilder jag vill ha med. ds.




Jag vill köra motorcykel ;)


ombyggnad!

| Postat i: 2011
0
blev så jävulskt less att jag inte kunde byta header på förra blogg-designen så en ny kommer att komma upp någon dag framöver. Orkar inte mera ikväll..

Onsdag

| Postat i: 2011
0

Ännu en dag har passerat här uppe i Luleå.

Idag har jag spenderat den genom att plugga och förbereda oss inför morgondagens lektion som vi ska hålla i inför klassen.

Efter vi var klara och ätit lunch drog jag och Z iväg på en impuls tripp till storheden. Jag fick äntligen tag i nya skoterglasögon då mina har blivit så råpiga. Så nu kanske jag ser lite bättre då jag kör skoter ;) haha! eller så inte.

Ikväll har jag bara tagit det lungt och kikat runt lite på datorn. Hade lätt kunna lägga mig och sova nu men ska hålla ut ett tag till så jag sover hela natten. Skulle vara jobbigt att vakna vid 5 och vara pigg, som att det skulle inträffa nångång ;)

Imorgon blir det då skola och förhoppningsvis en promenad efteråt ifall vädret tillåter. Sedan blir det att tvätta sängkläder och handdukar, ev städa lägenheten. För på fredag blir det att fara hem till P-town igen, SKÖNT!


Tisdag

| Postat i: 2011
0
Sorry för gårdagens sista inlägg. Kände mig bara allmänt less. Nu är det mycket bättre efter en natts sömn och en powerwalk! :)

Idag började jag dagen med att ha lektion mellan 8.15-11.45. Sedan gick jag hem direkt, böt om för att ta en powerwalk. Blev en promenad på 40 minuter, riktigt skönt efteråt.

Har sen sett bigbrother avsnittet från igår, sökt artiklar och laddat hem lite filmer inför fjällen resan. Bäst att börja i tid så vi har med oss tillräckligt med filmer :)



Mitt motto framöver :)

...

| Postat i: 2011
0
Just nu vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen, ångrar en sak så grymt mycket men jag kan inte ta tillbaka det. Längtar till fjällen! Har så många bollar i luften nu att jag vet inte vart jag ska börja. Det blir istället att jag sover eller sitter vid datorn en hel dag istället för att ta tag i grejer. Jag har börjat ett nytt liv som jag verkligen ska hålla i. Jag vill verkligen upp till fjällen nu och stänga av allt som har med elektronik att göra och bara skita i allt för en liten stund. Vad ska jag göra med mitt liv efter sommaren? Vill verkligen flytta hemifrån och starta mitt egna liv i mitt egna hem. Nu pendlar jag mellan två stycken och har ingen ordning någonstans och rättar mig efter andra hela tiden istället för mina egna rutiner. Kan ingen bara ge mig pengar så jag får bygga upp allt igen. Nu babblar jag bara på men jag behöver få ur mig saker nu. Har sådan panik över skolan att jag orkar inte prata om det. Vet inte hur jag ska lösa detta. BLÄÄÄ! näe nu stänger jag ner detta och försöker att sova bort alla funderingar och tankar jag har nu för stunden. Imorgon blir det en powerwalk efter skolan och en solning, bara vara med mig själv och försöka släppa loss. Du skulle ha hämtat mig ihelgen! Haha. Hoppas verkligen att ingen har läst allt detta, vet knappt själv vad jag har skrivit.


Måndag

| Postat i: 2011
0
Då var det måndag igen och skoldags efter en veckas "ledighet" ;p

Ihelgen var jag på födelsedagsfest hos en kompis med utgång på Challenge som avslutades hos Linda och Johan, jag sov över där för att på söndag cykla till träningen i bergsviken. Var riktigt gulligt av dom att låna ut en sängplats åt mig :)

Idag har vi, MEZ, varit och pluggat inför en lektion som vi ska hålla i på torsdag. Känner mig ganska lugn nu men får väl se hur det är på onsdag kväll ;o haha!

Annars händer det nog inte så mycket idag, ifall det blir bättre väder ska jag ta en promenad men är inte så sugen då det småregnar.

Nu ska jag ta å plugga lite så jag har kvällen fri för att slöa, haha! Inget intressant inlägg idag, hade inte så mycket inspiration till att skriva. menmen, det kanske kommer senare!

Ha det bra ;D



Såhär blir det lätt då sjukgymnast studenter ska plugga, Haha!