150729

| Postat i: 2015
0
Då var det tre arbetspass kvar då innan jag går på min efterlängtade semester!
 
Största delen av den kommer jag spendera på Rhodos med bästa MEZ. Sol, bad, träning och härliga brudar. Kan inte bli bättre :) Håller på med packningen som är så mkt svårare när man ska till ett varm ställe mot fjällen. Dit tar man typ underställ och mjukisbyxor så klarar man sig. Nu ska man ha svala kläder, eller iallafall jag då jag inte gillar att svettas utan att kunna byta om sedan!
 
Efter min semester startar jag ett nytt äventyr där jag tagit in proffessionell hjälp. Ska definitivt bli bättre på att uppdatera här då vad som händer och sker. Har sagt det alldeles för många gånger tidigare men nu jävlar ska jag nå mina mål!
 
Ha en bra fortsatt kväll. Ska försöka varva ner och somna så småningom.
 
 
 
Bild från sommarens outift till Nickes & Vickans bröllop :)

150702

| Postat i:
0
Ringde till hälsocentralen så fort jag vaknade och bokade tid för att kolla upp varför jag är så trött jämt :/ inte bra att jag nästan somnar så fort jag sätter mig ner..

En sväng hos frissan i byn där det blev lite ny hårfärg och fräscha toppar. Så skönt varje gång. Blir så fint och fräsch efter färgning.

Snabb lunch hemma hos mamma innan det bar iväg på mitt andra jobb i öjebyn. Jag riktigt längtar varje gång jag ska dit :)

Avverkade ett crossfit pass innan jag planerade lite med Nina inför hennes party på lördag.

Nu ska jag lägga bort telefonen och försöka sova. Lång dag imorgon också :)


150701

| Postat i:
0
Idag fyller bästa Nina 26 år - Grattis! 

Jobbade på munkis 7.30-16.00. For sedan mot byn för att äta saltströmming till middag hos farmor och farfar. Såg samtidigt då våra EM-hjältar kom till kungsträdgården, vad massor med folk som var där. Måste ha varit en grym stämning. 

Kring 18 var jag tillbaka i stan för att fara å gratta Nina och fika. Var kvar där till strax efter 20 då körde jag hem till byn igen för att sova över. Somnade direkt jag la mig och sov hela natten utan att vakna av att jag bäddar sängen i sömnen :p