Torsdag

| Postat i: 2012
4
Dagarna går så fort helt plötsligt - redan torsdag! Och det innebär ju att jag åker hem idag :) Semester imorgon och flexar ut nu efter lunch och åker med 13.25 tåget. Sedan är brorsan så snäll att han kommer till Luleå och hämtar hem mig :) skönt att slippa vänta och åka buss hem sista biten.

Piteå Summer Games börjar idag med spännande matcher såsom allsvenskan. Så ihelgen - ni som inte vill trängas i Piteå Stad, håll er undan ;p

Vi kommer delta iår igen i PSG - matcherna är Fredag 22.00, Lördag 9.00 och Lördag 14.00! Sedan beror det på hur det går när vi spelar nästa match, vi har självklart GULDET i sikte :)

Har även köpt en ny kamera, då min inte fungerar så bra och det är lite klumpigt att kånka runt på systemkameran. Så jag hoppas att den hinner komma innan helgen så jag kan använda den. Annars blir det systemkameran ;)



Från förra årets PSG!

sant!

| Postat i: 2012
10

tisdag

| Postat i: 2012
0
Många pratar om det nya blogg.se som har kommit. Men jag kan då inte ha fått det ännu då det ser likadant ut som tidigare då jag loggar in...

Andra arbetsdagen idag efter semestern. Var riktigt trött imorse även om jag sov typ hela kvällen igår och la mig vid halv 11. Konstigt! Idag är det mycket bättre väder än igår så ska ut på en promenad efter jobbet, måste ju klå förra veckans 1,4mil på två dagar. Så bara sätta fart när jag kommit igång bra med promenaderna ;)

Kvällens planer -förutom promenaden- blir att planera inför PSG helgen med matchuttagningar, söka jobb, köpa flygbiljett, städa och eventuellt handla lite till tågresan hem - TORSDAG -

Har även börjat med diverse dokument inför Dana Cup som det snart är dags för. Har jag sagt att jag gillar att göra dokument ;) haha! Kanske skulle hitta ett sådant jobb..


Tillbaka till allvaret

| Postat i: 2012
0
Måndag morgon och jag vaknade före väckarklockan, var längesedan det hände! Brukar oftast snooza bort 45 minuter och sedan stressa upp på morgnarna. Men imorse klev jag upp i tid och hann käka frukost i lugn och ro. Riktigt härligt. Är även sugen att börja promenera på morgonen, fast det blir upp till bevis - haha!

Känns riktigt bra att vara tillbaka på jobbet. Börjar ju även med en mjukstart efter semestern då jag är ledig nu på fredag och åker hem redan torsdag 13.25 med tåget. Piteå Summer Games spelas ihelgen och kände att jag vill vara ledig fredagen för att ladda upp inför alla matcher ;)

Back to work!



bild från midsommar

Midsommar

| Postat i: 2012
0
Idag är det då Midsommar :) vädret är då på topp, skönt.

Jag har de senaste fyra (?) åren jobbat under midsommar så denna är min första riktiga på några år. Jag ska äta hemma hos mamma och pappa innan jag beger mig in till stan för att fira hos David. Får se vad kvällen bjuder på men det blir säkert trevligt!

Nu ska jag tvinga ut pappa att hjälpa mig att tvätta vinterdäcken och bilen ;)

GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!


impuls

| Postat i: 2012
0
Igårkväll var jag på min första riktiga fotbollsträning sedan två år typ - grymt roligt! Har så gott som bestämt mig att börja om att spela nästa år, vet bara inte vilket lag ännu men jag jobbar på det ;)

Idag blev det en impuls tripp till Luleå stad med farmor. Hon ville ha sig en ny kjol men vi hittade ingen som passade henne, fast hon blev iallafall två tshirtar rikare! Jag sprang in på Stadium och kom ut med en tränings t-shirt, ett par skor, fotbollsskor och en praktisk väska :) Grymt bra shopping på en affär! Åt sedan middag hemma i byn innan jag for iväg på fotbollsträning med tjejerna. Ringde Nina efter träningen så vi gick ungefär en 7km promenad, skönt både med motion och surra lite! Nu sitter jag och rensar lite på sådant jag inte orkar hålla koll på längre bland bloggar. Funderar även starkt på att pausa facebook ett tag fast är bra att ha då tjejerna kan skriva på ÖIF-gruppen ibland, så får fundera till efter säsongen ;9


typ mina nya fotbollsskor - lätt värt 400 spänn :)

senaste veckan

| Postat i: 2012
0
Längesedan sist jag skrev. Men har verkligen inte prioriterat bloggen så här kommer en sammanfattning av senaste veckan:

Torsdag jobbade jag som vanligt hela dagen, sedan efter jobbet hade vi brännbollsmatch. Primärvården mot slutenvården, och vi i primärvården vann :) Avslutade dagen med korvgrillning med Emma, Frida och Hanna.

Fredag jobbade jag till klockan tolv, då flexade jag ut och började min bilresa hemåt och min semester! Kom hem kring fyra så for direkt till byn och umgick med familjen, vi såg även Sverige matchen.

Lördag hade vi fotbollsträning till tolv och därefter fotografering, riktigt snyggt att vi var ca 10 pers när vi är 25 spelare på pappret ;p Eftermiddagen spenderades i min lägenhet med mamma där vi storstädade allt! Har även hunnit tvätta och bära undan massor så för tillfället är det riktigt snyggt i lägenheten, känns riktigt fräscht. Åt grillat till middag hemma i byn innan jag drog iväg på Ekmans 25årskalas. Kvällen avslutades på 1906, somnade sedan direkt jag kom hem.

Söndag var det f18 match där det tyvärr blev förlust, vi tar dom nästa omgång. Efter matchen hade vi föräldramöte där vi fick mycket gjort och diskuterat. Guldstjärnor till de tjejer som försvarade oss tränare i vissa sammanhang ;) For sedan direkt till Johanna där håret blev längre ,p bild kommer upp senare!

Måndag var jag hos tandläkaren, hade ett hål som ska lagas till hösten - blä! Åkte sedan hem till byn där endast mamma var hemma. Solade ett tag och drog sedan med mig mamma på stan för lite ärenden. Både hon och jag hittade lite kläder och fick viktiga saker gjorda :) Klockan fem var det dags för fotbollsträning. Efteråt for jag med Jenny och såg damernas första halvlek innan vi åkte till mig för en akupunkturbehandling på Jenny. Avslutade dagen med att sova i byn :)

Idag har vi röjt i ett av alla rum hemma i huset. En bra början i alla fall! Nu ska vi snart äta våfflor och sedan laddar jag för fotbollsträning, bara det slutar spö regna så kommer det blir superkul med fotboll igen :)

Bjuder på en gammal bild på mina favoritflickor ;)


städdag

| Postat i: 2012
0
Idag har vi städdag på jobbet. Dock verkar det som att många är borta och sjuka just idag så vi får väl se hur långt vi hinner ;p

Igår somnade jag direkt jag kom hem från jobbet och vaknade kring 21, så bytta om till pyjamas och la mig för att sova igen. Snacka om sliten tjej - men från vad?..

Nu ringer det - bäst att svara. Uppdaterar mer ikväll.

måndag

| Postat i: 2012
0
Sitter och ser Sverige spela fotboll, just nu ligger de under med 2-1! Kom igen Sverige..

I fredags kom farmor och farfar å hämtade mig i Luleå så jag skulle slippa vänta på bussen, underbart! Sedan for jag hem till byn och träffade familjen som kom hem från Umeå, sov sedan över där :)

Lördag var det träning på morgonen och sedan for jag tillbaka till byn för att umgås med familjen. Farmor bjöd även på saltströmming till middag - mums! På kvällen for jag på Lindas inflyttningsfest, utgång på 1906 som avslutades ganska tidigt...

Söndag hade vi match mot Pajala, 1-1. Blev sedan bjuden på grillat till middag i byn, körde sedan bil upp till Kiruna för att jag ska komma hem fortare på fredag då jag börjar min "en-veckas" semester :)

Det var helgen i stora drag. Nu ska jag förbereda mig för sängen och sedan sova. Vill att det ska bli fredag NU.
Godnatt

torsdag

| Postat i: 2012
0
Smed lite planer med en kompis igår kväll så inom snar framtid blir det en förändring :) Vill inte avslöja nu för er mina MÅNGA läsare, haha! Jag tror det kommer bli bra och nu inför sommarens aktiviteter kan det vara roligt med en förändring. Nyfikna?

Satt igår och kikade runt på lite sommarkläder på internet, men det är skit svårt att veta om klänningen/tunikan/linnet/tröjan är lika fin i verkligheten som på skärmen. Skulle behöva en sommar-outfit inför Dana Cup och Piteå Dansar och Ler, är väl enda gången jag ska klä upp mig lite finare. Annars hänger jag ju mest i Kiruna i mina arbetskläder ;p

Brorsan är nu på undersökning i Umeå så hoppas på goda besked - om det finns några i detta läge - och eventuellt ska jag, farmor och farfar ner på Lördag och hälsa på! Hatar att leva i ovisshet och bara vänta vänta och vänta... Håll alla tummar och tår!

Sitter och funderar på ett (som jag hade kallat) i-landsproblem. Ska jag eller ska jag inte köra till Kiruna på söndag? Jag jobbar en vecka till sedan har jag semester en heeeel vecka :) Så om jag kör bil kan jag åka senare på söndag och komma hem tidigare på fredag. Vad tycker ni?


onsdag

| Postat i: 2012
1

.. idag, och ledig dag är det dessutom. Det är ju Sveriges nationaldag och det firas med sovmorgon ;) Har fortfarande på mig pyjamasen och har precis bäddat sängen. Riktigt skönt att få en lugn dag mitt i veckan då jag bara kan slöa. Fast ska diska och ta en promenad - men det är det enda på agendan. Kanske lite internetshopping ;)

Sitter just nu och ser på Sunes Sommar, den filmen kan aldrig bli för gammal. Tror många som är hemma idag ser den filmen om dom zappat förbi den.

Tjejerna hade match idag så har även fått rapport från Jenny hur det gick, dock förlust men Jenny var super nöjd med deras spel då dom passade varandra istället för att bara slå långa bollar. Dom har verkligen utvecklas sedan vi började i laget :) Fick även höra att två spelare vill bli som oss när de blir stora - dom är så underbara!


måndag

| Postat i: 2012
0
Gick på jobbet i torsdags och jobbade i ungefär fyra timmar innan jag gick hem igen. Hade fortfarande feber och ont i magen men var tvungen för min del att ordna upp och boka in patienter för kommande vecka. Hatar att vara sjuk när jag vet att folk har bokat in att träffa mig. For sedan hem med halv två tåget då jag lika gärna kunde ligga hemma sjuk i Piteå som i Kiruna.

Har sedan spenderat största tiden av helgen på sjukhuset med brorsan. Han har en infektion så måste ligga inne. Orkar inte berätta allt annat. Så förutom att vara med familjen har jag coachat match, haft bb maraton med Jenny och varit en snabbis förbi hos Linnea på festen där. Söndagen var det som vanligt tåg till Kiruna.

Big Brother finalen var igår så nu vet jag och Jenny inte längre vad vi ska göra med all fritid vi fått :p Kanske lägga sig i tid och vara pigg på jobbet på morgnarna - men det är inte lika kul, haha! Eller ta tag i livet för att uppnå nästa års motionsmål.. Vi får la se.

Idag har jag nästan haft alla patienter från förra veckan - snart ikapp. Lika stressigt imorgon men det blir bra sedan då det lugnar ner sig. Jobbar ju även bara denna vecka och nästa, sedan har jag semester en vecka! Efterlängtat.

Har ikväll suttit med diverse uppgifter inom fotbollen som jag styrt upp ganska bra tror jag. Nu ska jag se om jag orkar gå en sväng på affären eller om jag ska surfa vidare på datorn. Tidig kväll blir det iaf :)