141016

| Postat i: 2014
0
Mitt bloggande går verkligen upp och ner ;)
 
Idag har jag tillbringat min tid med att plugga och sova. Haha. Hann även med en middag med pappa.
Sitter nu och planerar morgondagen. Ska strax packa nattjobbs-väskan och plocka lite i lägenheten.
Har väl inte så mycket mer att skriva nu men återkommer inom en snar framtid ;p
 
 

141004

| Postat i: 2014
0
Gårdagens match blev en vinst med 10-2 mot BAIK. Riktigt kul att spela matcher där vi rullar boll och inte bara stirrar oss blinda på bollen. Gillar även att Bäx har ändrat i alla femmor från ifjol och alla femmor är då mer jämna. Kul att spela med olika då vi ändå ska ha samma spel. Är dessutom med i dagens pt, haha, inte snyggaste bilden dock :p (laddar upp senare för nu verkar det inte fungera).
 
Firade vinsten med ett benpass på gymmet idag. Har träningsvärk från all träning denna vecka men "ont ska väl med ont bedrivas" ;) haha. Är bara hem nu och byter om för att gå en promenad med Nina. Så skriver bara lite snabbt så ska jag dra iväg igen. Älskar att jag kommit igång med träningen nu. Bara hålla i!
 
 
 

141002

| Postat i: 2014
0
Efter nattjobb startade jag en tvättmaskin medan jag tog en pn. Har drömt så konstiga drömmar inatt att det var nödvändigt med en liten pn. Har sedan börjat plöja igenom en bok som lärarna skannat in på cambro. Grynt dåligt inskannat och jobbigt att läsa. Men det är bara att stå ut.
 
Ska idag på crossfit och sedan en sväng på gymmet. Har hittat ett nytt träningsupplägg som jag ska testa. Verkar inte ta allt för lång tid så jag hinner tills nattens jobb. Gillar att googla runt och leta nya träningsupplägg, kost och annat kul kring träning. Funderar på att anmäla mig till två tävlingar nästa år för att ha ett mål att sträva efter. Men ska fundera ett tag till ;)
 
Nu ska jag plocka undan lite i lägenheten och ladda för träning. Ska även fixa in träningsupplägget i telefonen så det är klart. För in allt i telefonen så jag kommer ihåg :p lättare att se förbättringar även i vikt då jag har sämst minne på att komma ihåg till nästa pass.
 
Hoppas jag får spela matchen imorgon, missar träningen ikväll men Bäx skulle höra av sig om jag spelar. Är grymt laddad!
 
Ha en bra dag så hörs vi.
 
 

141001

| Postat i: 2014
0
Oktooooober! Snart kan jag börja nedräkning till min födelsedag :)
 
Dagen har spenderats med plugg, en sväng på gymmet där armar stod på schemat, göra lite ärenden med mamma, middag med mor och far för att sedan dra iväg på nattjobb.