tisdag

| Postat i: 2009
2
har hunnit plugga, spela lite fotboll, cykla i regn, sett nya skotern, städat, lastat bilen och betalat räkningar.

imorgon blir det att fara till luleå å plugga med erika inför nästa veckas tenta!

orkar inte skriva så mkt. ska gå i duschen innan det blir läggdags :p

ha det bra!

Torsdag

| Postat i: 2009
0
iveckan har jag inte gjort så mkt förutom att jobba å träna. var ledig måndag och tisdag så då pluggade jag i och för sig. men det är inte så roligt att man helst vill glömma det. Idag har jag jobbat klart min sista dag på schemat, det enda som är kvar å jobba är lördag å söndag då jag jobbar extra. Det blir bra i börsen :) på tal om börsen så börjar snart skolan igen, å det fattiga studentlivet. fast nu är det bara två år kvar å sedan får jag hoppas att jag får jobb å en fast inkomst. det skulle vara wonderbart :)

har inte varit så duktig på att uppdatera med varken inlägg eller bilder. så lägger upp en bild på kusinen då han körde bobbycar då vi var i lycksele med moster, urban, mormor, morfar å familjen. han har börjat att bli riktigt stor. snart blir det att börja träna fotboll :) kanske ska se om det finns fotbollsskor till julklapp. det hade varit guld :) så han är redo för sommarn nästa år. då har han fyllt tre så då är det bara att börja träna, :p haha!



lägger även in lite bilder från då vi hade såpafotboll i blåsmark.!


vinnarlaget :p

publiken :)


ska försöka bättra mig med inläggen som jag säger varje gång. ska höra med hannah om hon inte skulle vilja hjälpa mig med en ny bloggdesign? är inte riktigt nöjd med denna heller. fast får se. kanske duger ändå :p

Pusshej

...

| Postat i: 2009
0

under uppbyggnad