onsdag

| Postat i: 2012
0
Stannade hemma idag också för att säkert bli frisk innan jag återvänder till jobbet! Har hunnit sova ikapp en massa missade sovtimmar på samma gång. Inte kul att vara sjuk men har bara kunna slöa hela dagen utan måsten att hinna träffa och umgås som jag känner när jag är hemma på helgerna. Jag vilar verkligen upp mig på veckorna för att orka med helgerna, lite tvärs om vad andra gör ;p

Nu mår jag mycket bättre och har planerat att gå till jobbet imorgon, snart helg juh ;)

Sitter nu och ser på big brother - Martin, Simon och Peter från förra säsongen är inne nu! Mina stora favoriter, förra säsongen var så mycket bättre än årets. Hoppas det blir bättre nästa år!

Får även uppdateringar från tjejernas match ikväll då Jenny glömt pennan hemma - gör inte mig så mycket då jag får resultat eftersom. Har inte hört något mer så verkar vara 2-0 till oss för tillfället :)



Våra underbara tjejer ;)

sjuk-tisdag

| Postat i: 2012
0
Tisdag idag och den har jag spenderat nästan all tid i sängen. Vaknade imorse och mådde riktigt dåligt och svettades. Så sjukskrev mig och sov fram till klockan 2, då gjorde jag dagens ansträning genom att gå till affärn och handla lite mat för att överleva. Får se hur jag ska göra imorgon då jag ännu inte känner mig riktigt bra i magen.

Uppdatering om helgen som var:

Fredagkväll for jag hem till mamma och pappa där jag sedan sov över. Lördag gick jag en sväng på stan med mamma, på kvällen var jag på inflyttnings/födelsedagsfest hos Jesper. Åkte hem till byn igen för att spendera natten där då de andra gick ut. Söndag for vi på Pentryt med familjen och farfar och farmor för att fira morsdag!

Snabbt och kortfattat, mer detaljerat orkar jag inte nu.

Ska fortsätta surfa runt ett tag innan det blir godnatt! :)

Fredag

| Postat i: 2012
0
Idag blir det hemgång efter en tung vecka i ovisshet! Vill bara hem till familjen nu..


senaste dagarna

| Postat i: 2012
0
Mycket positivt och negativt har hänt och har inte orkat uppdatera de senaste dagarna.

Helgen som var blev riktigt fullt upp så jag tog mig vatten över huvudet, men det gick. Matchen lördagen blev inställd och istället hade vi träning. Matchen mot Gällivare stannade jag hemma och umgick med mamma och pappa innan jag åkte tåg upp till Kiruna.

Brorsans lägenhet blev riktigt fin efter all pust och stön med upp-packning och ihopskruvning. Jag blev då nöjd iaf ;)

Den högeffektiva helgen resulterade i att jag sov bort hela måndagkväll när jag slutade jobba.

Igår däremot tog jag mig en promenad innan jag och emma gick tillsammans för att köpa pizza till middag. Trevligt att umgås även utanför jobbet. På kvällen pratade jag med familjen och såg BB som vanligt.

Idag ska jag också försöka ta mig ut på en promenad efter jobbet - var riktigt härligt med frisk luft och vackert väder såsom det är idag. Bara passa på ifall snön kommer igen, haha!

En snabb update vad som har hänt de senaste dagarna. Nu - back to work!



Jag och den bästa brorsan!


.

| Postat i: 2012
0
HELVETE!

Onsdag - snabb update om helgen

| Postat i: 2012
0
Nu är det en halv timme kvar tills jag slutar och 1½ innan tåget går hemmåt :) Är framme i Luleå kring 21.45 och dit kommer mamma och pappa för att hämta mig! Ska innan avfärden gå på ica och köpa lite färdkost, grymt sugen på en glass så slår kanske till om det finns någon god.

Ikväll blir det inte så mycket aktivitet förutom att packa inför torsdagen. För då är planerna: IKEA med mamma, middag hos farmor och farfar, spelarmöte och BB häng med Jenny. Fullt upp och det är bara början av helgen.

Fredag ska vi skruva ihop och ställa iordning i brorsans lägenhet med sakerna som vi köpt på IKEA. På eftermiddagen drar jag iväg till Luleå för att umgås med Erika och Zandra som har kommit upp för helgen.

Lördag är det fotbollsmatch klockan 11, kalas hos kusinen kring 16 och ledarkväll kring 19.

Söndag bär det av till Gällivare för fotbollsmatch och efteråt åker jag direkt upp till Kiruna för ännu en arbetsvecka.

FULLT UPP kommer jag minst sagt ha ihelgen. Blir att vila upp mig nästa vecka ;)

Har även idag fått beviljat semester v25 så nu börjar nedräkningen, 4 veckor! Då ska jag bara vara hemma och njuta utan att ha några speciella planer. Ska bli riktigt skönt!



Erika, Zandra och jag för snart ett år sedan ;9

Tisdag

| Postat i: 2012
0
Igår var jag som vanligt på jobbet och hade patienter hela dagen, skönt att ha något att göra för då går dagen fortare! På kvällen var jag bara hemma och sysslade med diverse jobbsök. Dags att börja nu för att få in en fot någonstans i Piteå så fort som möjligt :)

Idag är det då också jobb på tidsschemat. Sedan ikväll funderar jag på att gå och handla lite gott till middag och bara ladda upp inför den intensiva helgen som kommer. Är verkligen sjukt hur mycket jag ska hinna med på en helg. Uppdatering om det kommer senare. Men alla aktiviteter jag planerat in är något som jag vill göra! :)

Nu ska jag förbereda mig inför patienten som snart kommer! Hörs.

Helgen!

| Postat i: 2012
0
Sitter nu och steker på min balkong. Äntligen har jag invigit mina utemöbler! Det är verkligen varmt då det är vindstilla, men då och då kommer det riktigt kalla vindar.

Helgen har gått i lugnets tecken. Härlig uppladdning inför nästa helg som kan bli intensiv;)

Fredag gick jag upp på LF när jag kommit från Kiruna och såg andra halvlek av öjeby dam mot norrsken, vinst med 6-0 till öjebyn! Efteråt följde Jenny och Nina hem till mig i väntan på BB. Nina gick hem precis innan BB så jag och Jenny såg själva.

Lördag for jag på stan med Nina för att leta tillbehören för pysselkvällen vi skulle ha, pärlbrickor och kedjor var det som handlades! Klockan ett var det fotbollsträning, var själv med och spelade - riktigt kul att spela fotboll igen. Vem vet - comeback snart ;) När träningen var slut så for jag hem till byn för att äta middag med mamma, pappa och brorsan - grillat! Umgick med dom tills jag for tillbaka till stan för att starta pysselkvällen med Nina. Resultatet av kvällen blev två häftiga halsband - ska inviga ett av dom nästa helg ;)

Idag söndag har jag varit förbi hos Jenny med fotbollsgrejorna och såklart blev det lite fotbollssnack också :p konstigt! Annars sitter jag nu på balkongen och väntar på att mamma och pappa ska komma förbi en sväng innan jag åker till Kiruna.

Blir ju en snabbvisit nu till veckan då jag bara jobbar måndag-onsdag, så åker hem onsdagkväll igen :)


bilder på facebook

| Postat i: 2012
0


Hitta denna bild på en annan bloggs sida. Tyckte att det stämmer så bra att jag lånade den ;)

...

| Postat i: 2012
1

FYFAN!

Ibland kan jag bli så jäkla less på mig själv. Ena dagen är jag jätte peppad och nästa dag ligger jag och sover hela kvällen utan att göra någonting vettigt. Motivation var är du? Och inspiration för den delen också. Jag har nu börjat sätta upp mål i alla fall för framtiden som jag ska uppnå. Så därför är det bara att sätta fart. Finns inga ursäkter egentligen till varför jag gör som jag gör utan det är ett enda stort frågetecken eller blanksteg. Har hittat en blogg som ger mig lite motivation och en blogg som ger mig lite inspiration om hur jag vill vara som person. Nu är det bara att ta tag i allt! Vafan har jag att förlora - ingenting. Blir bara värre om jag fortsätter såhär..


pust!

| Postat i: 2012
0
Är så jäkla less alla mina designer och vill ha någon ny. Men det stora problemet är att jag inte hittar en färdig design som jag vill ha - jag vet - ilandsproblem! Så nu får bloggen se ut såhär tills jag hittar eller orkar göra en design.

Ikväll efter jobbet blir det att gå iväg på cirkelfysen och träna! Är så sugen på styrketräning men har ingen inspiration att gå själv på gymmet, så därför blir det grymt att träna ikväll :)

Har börjat fila på lite planer träningsmässigt jag vill göra nästa år. Därför måste jag även hitta inspiration för att klara målen. Kikar runt på olika bloggar och sidor för att hitta inspiration för träning och kost, har hittat några stycken men som inte riktigt faller mig i smaken. Så tips?! Sökandet fortsätter..


måndagmåndag...

| Postat i: 2012
0

Snart har måndagen susat förbi. Har inte haft mycket på jobbet idag men har ändå hunnit göra mycket nödvändigt :) Var även iväg och körde 45min crosstrainer innan jag handlade mat. Har även skrivit klart mitt CV och Personlígt brev så nu är det bara att börja söka jobb inför hösten!

Summering av helgen då:

Fredagen tog jag då tåget hem till p-town. Packade upp väskan och drog iväg till Linnea där det var tjejkväll med Linda och Emmelie. Dom drack lite vin medan jag var nykter då jag inte orkade dricka ;p Vi pratade om allt möjligt som det brukar bli då det bara är tjejer i rummet.

Lördag steg jag upp och sprang en snabbis på stan innan jag körde hem till mamma och pappa för att träffa dom efter deras långa vistelse i fjällen, hade inte träffat dom på en månad ungefär. Brorsan kom även hem så vi for en sväng med hans nya bil innan vi bjöd farmor och farfar på grillat till middag. Riktigt gott :) Och som alltid är det snöstorm när pappa ska grilla.. Egentligen skulle vi ha haft träningsmatch mot Hemmings damer men den blev inställd pga vädret, lite skönt var det ändå...

På kvällen var det vikariefest så jag, Emma och Sara började lite tidigare hos mig innan vi for till Trogen där Sanna och Sofie också var. En trevlig kväll med mycket snack om det var ett stort eller litet A, eller kanske till och med ett D. Internt skämt då vi tidigare jobbat på äldreboende tillsammans. Kvällen avslutades på challange innan jag somnade utslagen i sängen ;p

Söndag kom mamma och pappa för att umgås lite till innan jag skulle åka iväg med bussen/tåget till Kiruna. Har även hunnit planera in vad vi ska köpa åt brorsan på IKEA, ganska kul att handla och inreda åt någon annan som skickar med kontokortet ;)



är vi inte lika så säg?!


VARNING för lååångt inlägg!

| Postat i: 2012
0
Nu kommer ett långt inlägg om mina senaste dagar:

Fredag åkte jag då hem med bussen och var hemma kring 21.00. Packade då upp väskan och begav mig till Jenny där det var BB-häng. Hann självklart prata det vanliga ämnet: fotboll!

Lördag steg jag upp och sprang en runda på stan innan det var dags för fotbollsträning. Efter träningen bjöd brorsan på middag - eller egentligen betalade han tillbaka lite av sin skuld till mig. På kvällen umgicks jag med Nina hemma hos henne och drack lite vin. Vi avslutade med en utgång på challange där vi träffa mycket folk och dansade lite innan vi gick hem och sov :)

Söndag sov jag ut för att sedan bege mig till hemmings för att städa och tvätta bilen. Åt även middag hos farmor och farfar med brorsan. På kvällen blev det en liten städrunda innan jag återigen for till Jenny för att se BB ;)

Måndag hade jag bokat frisörtid hos Johanna så fick håret klippt och stylat innan jag plockade upp Linnea för att åka till Hemmings för att fira valborg. Vi kom dit kring 1 och resterande dök upp kring fyra. Under kvällen blev det grillat till middag, hög musik, tjejsnack, fotografier i badkaret och lite allvarligt snack som egentligen inte var så roligt.. Men en grym kväll som avslutades med övernattning hemma med Linda och söta Tuva!



Tisdag städade jag och Linda undan det som var kvar från kvällen, käkade lite smörgåstårta och körde sedan hem till stan igen. Klockan halv 2 gick jag upp på LF för att vara med på samlingen då vi skulle ha träningsmatch mot Pif. Hann se ungefär en kvart av första halvlek innan jag gick till bussen för att åka upp till Kiruna igen!

Onsdag var det då tillbaka på jobbet och kvällen sov jag så gott som bort! Sliten efter en fullspäckad helg ;)

Idag har det också varit jobb, skrivning av CV, prat med mamma och pappa, slöa framför tvn och nu ska jag göra mig klar för sängen och se om jag orkar vara vaken till BB ;)



Bild från i måndags efter friseringen - grymt nöjd :)

torsdag

| Postat i: 2012
0
Mycket har hänt sedan sist jag skrev. Återkommer om det ikväll när jag slutat jobba! Har nu börjat jobba heltid på Malmens vårdcentral i Kiruna. Kommer kirra gött i kassan sen ;) Jobbar endast tre dagar denna vecka så imorgon bär det av hemåt igen. Ska äntligen få träffa mamma och pappa efter typ en månad, när jag har varit hemma så har dom varit i fjällen och tvärt om har jag varit i Kiruna. Dom sa snabbt i tisdags att dom kanske skulle upp till fjällen igen till helgen men då sa jag STOPP DÄR! Vill ju ha mat, haha. Så det blir att umgås med dom på lördag, kanske skulle få grillat till middag, MUMS!

Som sagt, återkommer senare ikväll. Back to work :)