söndag

| Postat i: 2007-2008
0
nu är snart min lediga helg över och imorgon jobbar jag igen. fast till veckan jobbar jag bara en A-tur och två K-turer, tror jag att det var, och sen är jag även ledig fredag-söndag. SKÖÖNT! fast då vecken efter jobbar jag typ 6dagar av 7 möjliga, så det blir lugnet före stormen, men det kommer nog att gå bra. jag trivs verkligen jätte bra på hortlaxgården, det går inte en dag utan att jag skrattar, antingen åt personalen eller boenden!

ihelgen har jag varit och sett på pite summer games och även dömt. och idag på ca 30min ska vi och spela myr-fotboll. det kommer att bli jobbigt och varmt men det är en rolig träningsform! sedan är det em-final ikväll så det blir väl att se den :)

nu är det inte länge kvar innan jag får veta om jag flyttar till umeå, ca 17dagar! ojoj,.!

-pusshej-

inget speciellt

| Postat i: 2007-2008
0
Nu är det längesedan jag skrev i denna blogg, men jag har haft fullt upp med att jobba, sova och träna :p knappt jag hunnit med det.

under denna vecka har jag jobbat 5dagar, tränat, sett fotboll( både tv och inreal), varit i skeå på trav, varit på stan, å annat. orkar inte skriva exakt vad jag har gjort men det har hänt mkt under en vecka. tillveckan är det jobba och träna som vanligt, sedan får jag se vad jag gör till helgen. kanske ska till skeå igen ;)

jag längtar så mkt till juli måndag, då jag får veta om jag har tagit mej in i umeå eller inte. Jag hoppas såååå mkt att mina betyg räcker och att jag får flytta dit i höst! Det skulle vara roligt att få flytta och ha sitt eget place och få utbilda sig till sitt drömyrke, SJUKGYMNAST!



Orättvist behandlad!

| Postat i: 2007-2008
0


Allvaret börjar imorgon

| Postat i: 2007-2008
0
Imorgon börjar jag på riktigt med jobbet på Hortlax gården, efter 3 introduktionsdagar har jag ännu inte lärt mej allas namn och det känns lite jobbigt. Men jag tror att det kommer att gå bra ändå :)

Under denna vecka har jag spelat fotboll, sett fotboll, gått intro, varit med kompisarna, sett Sverige-Spanien på bio, slöat, och annat. Orkar inte skriva ner allt i detalj och jag tror inte att många orkar läsa ;p

nu ska jag gå ut å sola eller göra ngt annat ;>

ha det bra, p&k!

Sommarlov?

| Postat i: 2007-2008
0
Fredag var det en lugn kväll som spenderades med Lina v, vi for och badade hos jocke och spelade sedan kort med han å kim.

Lördag skulle vara en lugn kväll tills cornelia ringde och väckte mej å tvingade mig att stiga upp och komma till öjebyn. när jag hade gjort mej klar och farit till linda e för att hämta upp henne så säger cornelia att dom har farit till skeå. Så jag å linda spelade lite guitarhero innan vi for in till stan och åkte runt ett tag. Det var en trevlig kväll även om planerna blev ändrade ;)

Söndag hade jag träning på kvällen annars gjorde jag inte så mkt ;p

Idag har jag bara varit hemma, ledig till onsdag då börjar allvaret. Jag har städat lite och hjälpte till att kapa lite ved. kl 17.00 var det avfärd från Preem till arvidsjaur för seriematch. Vi vann med 7-0 och jag fick göra ett MÅL! på frispark.

Imorgon ska jag inte heller göra så mkt, kanske städa inne i rummet om jag orkar. annars är enda planen att fara på match med div 4 mot mssk!

Onsdag ska jag på nå grejs i stan å lyssna för sommarjobben inom äldrevården, hörde att det inte är så givande att fara dit, men får man betalt för det så ska man inte klaga ;) hehe. Sen har jag introduktion mellan 16-21 och efter det är det hem och sova för har även introduktion torsdag och fredag :)


Det blev mkt nu men har inte haft så mkt tid att sitta still vid datorn och skriva ner vad som har hänt och händer i mitt liv :) Ha det bra , vi ses!

-snälla hör av dej så vi kan prata ut

Proud Student 2008 !

| Postat i: 2007-2008
0
Sammanfattning av studentveckan!

Lördag: klassfest hos Elin i Böle och sedan utgång.

Måndag: Frukost i freja med A klassen. Lunch på Siggans stuga med klassen. Och på kvällen spelade vi kubb u badhusparken och fikade sedan på Nodo.

Tisdag: Balen för många men vi var tvugna att fara på skolan iaf, så vi var 3st från klassen som satt i badhusparken i 40minuter med våran mentor. På kvällen var jag och kollade på alla fina människor som gick på röda mattan!

Onsdag: 12.00 dukade vi för studenten i klassrummet, Fr2. Sedan for vi till Öjebyn och pyntade vagnen, för att sedan äta på Thai Garden med klassen 16.30.

Torsdag: STUDENTEN! 7.30 var vi i Badhusparken och hade champagne frukost, 9.00 lyssnade vi på rektorn i lillasamlingssalen, 10.00 var det konsert på gräsplätten, 11.00 åt vi med klassen och fick betyg och gav mentorerna presenterna. 12.00 SPRANG VI UT! vi var först av alla. 12.30 Åkte vi med vagnen runt i stan.
14.00 fikade jag med släkten. Det blev smörgåstårta, tårta, fika och presentöppning. 19.00 var det sista klassfesten med OP3B och sedan utgång på Valdino.

Det har varit en underbar sista vecka med klassen och det är tråkigt att vi nu går skilda vägar när vi lärt känna varandra. Jag önskar alla lycka till i framtiden och så ses vi på återträffen om 10år!


kolla in min pixbox för att se bilder från studenten!
mallan89
http://www.pixbox.se/usr_show_id14859_page0_order1.html

STUDENTEN 2008!

| Postat i: 2007-2008
0
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
JAG HAR TAGIT STUDEEEEENTEN! FY FAN VAD VI ÄR BRA !!!!!!!



uppdaterar senare om hela veckan när jag har nyktrat till ,)

Måndag!

| Postat i: 2007-2008
0
Klockan 9.00 var vi på skolan och åt frukost med OP3A. Det bjöds på juice, yoghurt, müsli och smörgåsar. Kring klockan 10 for jag och linda till Siggans stuga där vi skulle äta lunch med klassen. Vi var ganska så tidiga och resten av klassen kom inte förän halv 11. Till lunch bjöds det på morotssoppa, som är mkt godare än vad den låter, sedan fick vi även Britts hembakade fika. Under tiden vi var på stugan så solade vi, pratade och skrattade, vissa gick och kände på vattnet och hade bara allmänt trevligt.

Klockan 19.00 träffades vi klassen igen på Badhusparken och spelade Kubb. Det var bara 3 som fattades så det var en ganska så bra uppslutning. När vi hade spelat färdigt kubb så gick (körde bil) till Nodo och fikade dära. Efter skratt och skoj for vi alla hem till sig för att det är ju balen imorgon. Dom som inte ska gå ska dit och titta så imorrn träffas vi nog klassen igen. Alla kommer att vara så fina på den röda mattan! Efter balen blir det nog att fara på fest någonstans, vet inte vars men det ordnar sig nog :)


Mys på Siggans stuga :)

Lördag!

| Postat i: 2007-2008
0
Då började tagget för studenten 2008 för OP3B! Vi var dock inte alla där men det var en riktigt trevlig kväll. Vi kom till Elin i böle kring 7 och började att dricka gooo dricka. Vi satt och pratade och lyssnade på musik, När klockan hade blivit lite senare så gick vi ut och spelade kubb, det riktiga sommarspelet! Mitt lag vann förståss ;P haha. sedan blev det även gruppfotografering och försök till en studentsång. Det kördes även "jag har aldrig.." innan vi drog vidare till stan. När jag väl kommer in till stan upptäcker jag att mitt leg följde med tessi hem till hemmings och jag tog mig inte in utan leg. Jag smet hoppa över staketet men vakten kände senare igen mig och skickade hem mig. Så jag gick därifrån i ilska...
Men annars var det en riktigt trevlig kväll med klassen :)



jag vet att jag är sen på att uppdatera men det är fullt upp nu så jag skriver då jag har tid ;)