PDOL

| Postat i: 2011
0
Nu är det full uppladdning inför årets PDOL. Jag och Linda började med festligheterna igår med att sitta på hennes altan och mysdricka bara vi tjejer - hennes syster Emma kom senare och skjutsade in oss till stan. Efter att vi hade ätit varsin Langos - MUMS, men kladdigt - så skulle jag och Linda försöka ta oss in på 1906. Men efter ½timmes väntan skriker vakterna ut att ingen mer kommer in denna kväll! Så vi gav upp och for hem, blev en tidig kväll men det var ändå jätte trevlig!

Idag har jag sovit, betalat räkningar och gjort andra nödvändiga saker inför flytt och så. Nu ska jag gå och duscha för att sedan fara och jobba kvällspasset!

Ska även uppdatera er om att vår gård har blivit en byggnadsplats - typ. Nä men asfalten framför huset är uppgrävt och vi tar oss inte in längre med bilarna på gården! Blev ganska överraskad då jag kom hem igår efter jobbet då jag inte visste vart jag skulle ställa bilen. Vi ska nämligen gräva in fjärrvärme så dom gräver för fullt nu förbi alla på vår gata ;)

Inga bilder idag då jag ej hunnit överföra bilder från varken mobilen eller kameran!

Ha det bra!

Gothia veckan över - tillbaka till verkligheten

| Postat i: 2011
0
Som överskriften lyder, Gothia veckan har passerat och jag är tillbaka till verkligheten.

Vi åkte ju då tåg ner till göteborg förra lördagen och jag kom hem torsdag kväll med flyg. Veckan har innehållit både skratt och tårar - men jag är övertygad att vi nu är ett tajtare lag! Vi har hunnit spela matcher, vara med i piteåtidningen, sett invigningen, varit på liseberg, besök stan, promenerat i ösregnet, gått ca 120 trappsteg upp och ner tre gånger per dag till maten, varit på ledarkväll, åkt spårvagn och massor mera! Denna vecka är någonting som jag kommer minnas länge, tackar alla spelare och ledare för denna vecka. Då laddar vi om för seriestart på 1½vecka ungefär ;)

Jag kom då hem torsdagkväll och återvände snabbt till verkligheten då jag har jobbat 34 timmar de senaste fyra dagarna. Slutade halv två idag så for direkt in till stan för att inhandla pdol biljett och förnödigheter inför helgen ;) Imorgon bär det av till IKEA med mamma, Nina och Marie. Ska handla lite saker till lägenheten, kan inte köpa allting nu utan det blir en resa till i höst efter inflyttningen :)

Annars iveckan är det fotbollsledigt då många spelare är med familjen på semester - så jag fyller dagarna med jobb och umgås med kompisar.

Bjuder på några bilder från Gothia:









Kommer mer bilder då jag laddat in dom från kameran och telefonen!

GOTHIA torsdag

| Postat i: 2011
0
Nu har det berott på hur vi har spelat i gruppspelet om vi har någon match idag osv. Men annars underhåller vi oss med att se andra matcher, stan, liseberg, umgås med laget m.m.

Sedan åker jag hem idag med flyg då jag måste jobba fredag. Flyget går kring halv 5 på eftermiddagen från Göteborg, sedan mellanlandar jag i Stockholm innan jag är i Luleå kring 11 på kvällen.



Mer uppdateringar och bilder från veckan kommer då jag är hemma och har tid.

GOTHIA onsdag

| Postat i: 2011
0
Sista gruppspelsmatchen spelas idag klockan 15.00 mot Ljusdals IF, på Guldheden Södra. Då beror det på hur det går idag om vi går vidare och hur vi spelar kommande dagar.

Liseberg och Clus Gothia finns alltid som alternativ på kvällarna men det beror på vad tjejerna känner att göra vad vi hittar på. Jag och Jenny har även med oss lite lekar för att underhålla dom vissa timmar.


GOTHIA tisdag

| Postat i: 2011
0
Andra matchen på Gothia spelas idag klockan 17.00 där vi möter Boo FF, även här på Guldheden södra. Innan matchen blir det säkert liseberg eller gå på stan en sväng.

På kvällen ska jag och Jenny på "Gothia Leaders Party" som är mellan 19.00-24.00. Det är tajt mellan matchen och partyt men det löser vi säkert ändå! Medan vi är där lämnar vi över tjejerna till ledarmammorna som vi har med oss, de ska väl antingen på "Club Gothia" eller Liseberg under kvällen.


GOTHIA måndag

| Postat i: 2011
0
Första matchen på Gothia kommer spelas kl 13.00 på Guldheden Södra där vi möter Makati FC. Vad vi ska göra före matchen får vi se då. Kanske blir en sväng på Liseberg ;)

På kvällen är det den stora invigningen "Gothia Opening Ceremony" på Nya Ullevi, insläppet är 19.00 och det börjar 20.00. Kommer vara en upplevelse att få gå in där med alla lag. Som att kameran ska med. Ännu (tisdag) har vi inte bestämt vad vi ska ha för outfit men det har vi säkert gjort innan dess.


GOTHIA söndag

| Postat i: 2011
0

Det var beräknat att vi ska vara framme i Göteborg kring 11.15, men med SJ's rykte är vi säkert försenade någon timme ;) Dagens planering:

* Incheckning på skolan och upp-packning av saker och ställa iordning madrasser och liknande.
* Lunch
* Hämta coachtröjor, registrera laget och eventuellt söka upp vart fotbollsplanen är som vi ska spela på.
* Middag
* Kvällsaktivitet med eventuellt lekar eller fotboll ute på gården.
* Godnatt 23.00

Ett ungefärligt schema som säkert kommer ändras ;)


GOTHIA lördag

| Postat i: 2011
0
Om tåget går i rätt tid så åker vi iväg nu med destination Gothia! Hoppas att vi har fått alla kupeer nära varandra så jag och Jenny har lätt att hålla koll och hälsa på tjejerna under resan :) Jag är hemma igen på torsdag kväll/natt :)


avresa!

| Postat i: 2011
0

Idag bär det äntligen av till Gothia. Som jag har längtat. Har haft nedräkning på telefonen sedan en månad typ, nu står det "0 dagar kvar till Gothia". Mamma och pappa kommer skjutsa mig och Jenny till Älvsbyn och vi far kring 4 från oss och beräknar vara i Älvsbyn till kl 17.00. Sedan är det avgång 17.43 om SJ håller vad de lovar ;)

Ser att många tjejer i laget har ordnat gästbloggare under veckan, men jag har lagt till några förinställda inlägg sedan kanse det blir något inlägg via telefonen där nere. Fast lovar ingenting. Har tex med mig en bok ´som jag inte tror att jag ska hinna läsa innan jag flyger hem ;) Men den som lever får se!

Min status för tillfället på facebook: "Packat om väskan hundra gånger, drömt att jag glömt både maten och skorna, ska dela kupé med de surrigaste tjejerna, hittar inte öif jackan, skrivaren fungerar inte, väskan är proppfull, undrar om jag har med mig allt?!,.. Aja, Tåget går 17.43 mot GÖTEBORG och gothia ;) finally!"

Drömde inatt om resan ner i Gothia, brukar alltid drömma om när jag ska resa någonstans. Oftast är det om någonting jag glömmer och att jag missar tiden. Därför är jag extra noga dagen efter att kolla klockan och packningen så jag inte alls har glömt/glömmer något!

Nu ska jag försöka leta reda på min jacka en sista gång, sen ger jag upp. Ska även ner hos farmor och farfar å säga hejdå innan jag far. För dom ska iväg på en egen resa dagen efter jag kommit hem så hinner inte träffa dom på 2 veckor typ :p

Ha det bra!


update innan avresa

| Postat i: 2011
0
IMORGON åker vi äntligen iväg till Gothia! Som jag har längtat sen i februari då jag började träna detta lag tillsammans med Jenny! De senaste tre veckorna har varit olidiga då jag verkligen fick resfeber ;) haha!

Iveckan jobbade jag tisdagkväll, onsdag dag och torsdag kväll. Då jag har varit ledig har det varit att packa, planera vad jag behöver köpa, förbereda outfit till invigningen, packa, träna, diskutera kring fotbollen, planera övrigt kring fotbollen och Gothia, hälsat på Linda och sa adjö innan jag far till Gothia. Det har varit mycket nu kring fotbollen men när vi kommer hem blir det ett litet uppehåll igen innan vi kör igång höstsäsongen!

Håller på att packa och väga väskan om vart annat, är inte så nervös för packningen ner men ska ju flyga hem på torsdag å vill inte ha övervikt. Måste ju ha lite spelrum i väskan för eventuella inköp i Göteborg, uppe nu i 12 kg ;) haha!

Näe, ska umgås lite med mor å far innan de lägger sig. Fortsätter med packningen senare, just nu blev jag less!


Kvällsjobb

| Postat i: 2011
0
Var ledig igår efter jobbarhelgen, den spenderades mest på gräsmattan för att få mig lite färg på kroppen. Packade även lite inför Gothia, vi far på lördag så det är inte så länge kvar nu!! Bara svårt att hålla max vikt gränsen då jag ska flyga hem, annars hade det ju inte varit några problem på tåget ;)

Igår kväll hade vi en annorlunda träning med tjejerna, de fick utföra ett thriatlon. Först fick de cykla från Gotis till pottan, springa några vändor i sanden och sedan simma tvärs över sjön. Att springa i sanden var visst ingen hit men cykla och simma tyckte de var roligare ;) Vi delade ut priser i de olika grenarna och totalvinsten. Cyklingen fick en tuta, löpningen fick en hink och spade, simningen fick en badring och vinnaren av allt fick en medalj :)

Idag har jag plockat lite i rummet och huset, startat diskmaskin och tvättmaskin, packat, laddat kameror och ipod, sorterat bland papper och laddar också inför kvällsjobb.


Helgen snart förbi

| Postat i: 2011
0
Helgen har och kommer spenderas på jobbet, jobbade långkväll i fredas, en a-tur igår och delad tur idag som innebär 10timmars arbetsdag. Som jag ska sova på timmarna ;)

Gårdagskvällen spenderades först på Sjöbodan för att äta middag då vi firade morfar som fyller 70år! Sedan gick vi till västra kajen där mormor/morfar och vi hade husvagn. Så det blev efterrätt, paketöppning och mys där under förtältet. Men kunde och orkade inte vara kvar så långt in på natten då jag då skulle upp idag och jobba.

Dagens planering innehåller då som sagt 10 timmars arbete med 4 timmars vila som kommer innehålla sömn ;) Annars hinns det inte med så mycket mera under dagen.

Inte att förglömma - i fredags blev jag väckt av ett samtal från Pitebo som meddelade att jag har fått lägenheten i stan!!! Så 1 september blir det flytt och jag blir stadsbo :) YEY. Hoppas bara att mina planer för lägenheten får genomföras.

Ha en bra söndag!



bjuder på en bild på mamma och mig då vi var små ;)

lediga dag

| Postat i: 2011
0
Slutade tolv igår så passade på att ligga ut å pressa då solen lyste ;) Hann även med at tvätta av bilen invändigt och utvändigt, skönt det är bortgjort! Sen på kvällen for jag iväg med Linda och Viktoria på cafe humlan och fikade. Skitmysigt var det men lite jobbigt då en unge hela tiden skulle springa runt oss och störa ;)

Idag tog jag mig en liten sovmorgon för att sova ikapp lite timmar. Sedan startade jag en tvättmaskin och begav mig ut på gräsmattan för att sola, tog en paus från liggandet och klippte gräset för att sedan lägga mig och läsa en bok. "Ett steg för långt" är en av mina favorit böcker från när jag var mindre och läste som mest. Skitmysigt att ligga ute och sola samtidigt som jag läste en bra bok! Har kvar ca 50 sidor innan den är utläst, så måste hitta mig en annan bok som jag ska läsa på Gothia.

Ikväll blir det träning efter ett tre-dagars uppehåll, uppladdning inför Gothia :) Har även smått börjat packa i resväskan det som går att packa redan nu. Kan det inte bara bli lördag 16/7 någongång?!


onödigt inlägg ;)

| Postat i: 2011
0
Ännu en arbetsdag har passerat och imorgon hoppas jag på riktigt fint väder ute så jag kan ligga en stund och pressa efter att jag slutat.

Vi har ledigt nu från fotbollen fram till torsdag och jag har svårt att sysselsätta mig med något nu. Har inte gjort många knop idag efter jobbet förutom en snabb runda på stan. Vill så gärna börja packa inför Gothia men jag vet att jag kan inte göra det ännu.. LÄNGTAR SÅ MYCKET DIT ;) haha!

3 dagar kvar till ett spännande besked och 11 dagar kvar till GOTHIA!


...

| Postat i: 2011
0

Äventyret över

| Postat i: 2011
2
Har ju som sagt varit på äventyr med farmor och farfar idag.
Nu blir det bara att vänta på den 8/7 på besked, så håll nu alla tummar ni där ute som är här å kikar ;)


PSG

| Postat i: 2011
0
Nu är PiteåSummerGames över för detta år. Första gången jag är där som ledare, var inte alls samma sak att vara ledare som spelare. Haha! Stress hela helgen med planering, invigning, utlåning av spelare, matcher, m.m. Men det har varit hur roligt som helst att se tjejerna spela. Ihelgen fick vi nya målskyttar som kom fram och gjorde riktigt snygga mål, underbart att se när tjejerna utvecklas och blir bättre :)

Vi kom tvåa i gruppen och gick vidare till 8 delsfinal - dock förlust där men vi fick avsluta turneringen med en rolig match där många fick nya positioner som de klarade galant! Vi spelade även mot ett lag ifrån USA i torsdags som sedan vann hela turneringen, roligt att ha fått spela mot dem och se hur bra de var!



Jag hade en ledig helg från jobbet som har varit fyllt med fotboll från torsdag till söndag ;) Kommer sova riktigt gott inatt.


Ikväll ska jag iväg på äventyr med farmor och farfar, hemligt än så länge ;) Annars händer det inte så mycket. Mamma och Pappa kommer hem ikväll efter att ha varit i sthlm på 1700-tals bal, haha, älskar deras outift de fick ha under kvällen. Påvägen hem stannade de en sväng på IKEA så får hem nå hjul till min bokhylla som jag hade tänkt köpa sist jag var på IKEA, men då var det slut ;p