Några kilon lättare ;)

| Postat i: 2011
0
Började dagen med att ta en spontan sovmorgon, hade tänkt kliva upp kring 9 men fortsatte att sova till halv 11.

Förutom att sova har jag hunnit äta glass hos farmor, kolla på resväska inför gothia, bli några kilon lättare/klippt håret, kört igång disk- och tvättmaskin, gjort en pannkaka och hunnit sola en sväng. Ska efter middagen över till grannen och ta ett dopp i deras pool innan det blir att fara upp på Hifton och se Hemmings-Öjebyn herrar div 5, ska tydligen vara "seriefinal".



Bullerbyn ;)

Måndag

| Postat i: 2011
0

Idag klockan tolv gick jag av min jobbarhelg, jobbat från fredag-måndag. Sedan råkade jag somna när jag kom hem och sov fram till klockan fyra då det var dags att göra sig klar inför kvällens match och mat hos farmor. Det bjöds på blåbärskaka hos farmor och matcher förlorade vi, men tjejerna gjorde sin bästa match hittilst i säsongen! Riktigt kul att se hur taggade de var :) Keep up the good work!

Imorgon är det min lediga dag och den kommer spenderas med träning, klippning och fotboll. Underbart! Hoppas bara på fint väder så jag kanske hinner få lite färg, skulle kunna behövas :p

Jag laddar och längtar för fullt tills vi drar iväg till Göteborg på Gothia. Ska bli så huvva kul att fara dit då det aldrig blev att vi for med mitt fotbollslag. Vi håller på för fullt med förberedelser av allt möjligt kring Gothia, så jag hinner aldrig "glömma" bort att det är snart vi far :) Har själv börjat skriva ner en packningslista och ska kolla imorgon vilken resväska jag ska använda. Vill inte ha en för stor eller för liten ;)

Nu ska jag stänga av dumburken så jag inte sover bort hela morgondagen!



bjuder på en riktigt gammal bild ;)


Lördag

| Postat i: 2011
0
Lite förvirrande är det att jobba samtidigt då det är helg, och när många har långledigt så har jag söndag idag. Dock är det ju endast lördag :)


Midsommar
spenderades med goa vänner hos Linda och Lövan där det grillades, spelades fotboll och kubb, gick tipsrunda och bara umgicks! Jag var nykter och for hem kring 11 då jag skulle upp å jobba idag. Var en hyffsat lugn midsommar men det var ändå roligt! Har ju alltid annars jobbat sånna tider på midsommar att jag inte kunnat vara med och fira någonting ;p

Idag efter att jag kommit hem från jobbet så for jag och brorsan in till stan för att äta middag. Roligt att göra någonting med brorsan då vi båda jobbar mycket och olika tider :) Han bjöd på middag på tre kronor, riktigt gott var det. Har ett foto från att vi äter:



Ni som inte förstår bilden så kallas vi hemmingsmarkare för fiskmåsar ;)



Näe, nu blir det godnatt. Ska jobba sammanlagt 10 timmar imorgon, så ska ladda batterierna ordentligt inatt :)



Jag och brorsan på hans student! :)

nattjobb

| Postat i: 2011
0
Sista jobbarnatten för denna sväng, annars ska jag tillbaka och jobba i augusti. Riktig trevlig familj och hoppas att jag får komma tillbaka fler gånger och jobba :)

Idag hände det inte så mycket innan jag drog iväg på fotbollsmatch, blev en förlust mot serieledarna som vi egentligen borde ha vunnit mot. Dom imponerade inte alls som jag hade förväntat mig. Menmen, det är ju målen som räknas för vinst. Vi tar dom nästa gång! :)

Efter matchen for jag en sväng förbi Nina innan jag drog iväg på jobb. Var inte alls social men kände mig trött efter matchen ;p

Håll tummarna för den 29 juni hoppas jag på positivt besked :)



Mitt och jennys fotbollslag :)

Katy Perry - Last friday night

| Postat i: 2011
0


Alltså bästa musikvideon just nu! ;)

kvällsjobb

| Postat i: 2011
0
Idag skulle jag egentligen vara ledig och fara iväg till frisören och få frillan klippt, har ju inte klippt mig sen i december typ!? Men istället blev det att åka iväg och jobba kväll på hortlaxgården :) Tjänade ju pengar istället för att slösa pengar.

Imorgon blir det att försöka sova så länge som möjligt då jag har match och ska sedan iväg på nattjobb, sista passet för denna gång. Får se hur jag får ihop detta med sovtimmarna, inte en lätt lek att beräkna hur mycket sömn jag behöver för att inte vara trött och orka jobba natten. Fast än så länge har det fungerar utmärkt för mig att vara vaken på natten. Värre att försöka vakna dagen efter ;)

Näe, ska lägga mig nu och sova bort lite träningsvärk som jag fått efter gårdagens deltagande i fotbollsträningen. Haha!

Chris Medina - what are words

| Postat i: 2011
0


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was saved
Just for me and I know I'm meant
To be where I am and I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by her side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I'll keep
'cause what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

nattjobb

| Postat i: 2011
0

Inne nu på sista jobbnatten av de tre jag hade nu ihelgen. Har kvar en jobbnatt på onsdag innan jag börjar på sommarschemat på Hortlaxgården :)

Idag hade vi då match mot gammalstad, vinst med 1-5. Skönt! Var riktigt roligt att vi fick nya målskyttar som gjorde riktigt fina mål. Det känns riktigt bra då träningarna har gett resultat!

Imorgon blir det ingen sovmorgon för min del utan jag ska iväg till stan och lämna in bilen för kamremsbyte, sedan är det träning på kvällen. Som att jag ska sova natten till tisdag! längtar redan.

Ska fortsätta å jobba = titta till barnet.


tänkvärt!

| Postat i: 2011
0

People change, thing go wrong, Shit happens, Life goes on. 

Vänner är som gatulampor, dom gör inte vägen kortare, men dom gör den enklare att gå.

I wanna feel the way you make me feel when I'm with you.

Ibland kan det kännas som man är helt ensam, även fast man står mitt i en klunga fullt med folk.

Du kunde få mig så lätt och ändå tvekade du.

In your eyes I see the sunshine.

En tår är inte bara en salt droppe, en tår är ett hav av känslor.

Never say hello if you really mean goodbye.

Ju mer man vet, desto mer upptäcker man att man inte vet.

Hade inte han funnits, hade jag inte varit den jag är idag.

Just kiss a boy who eyes are blue, he kiss you much, and will always love you!

Över dörren till mitt hjärta skrev jag; genomfart förbjuden. Men kärleken kom skrattande förbi och sa; jag går in överallt.

Sometimes you can't make it on your own.

Det som inte tål att skämtas med förtjänar sällan att tas på allvar.

Vänskap går ofta över till kärlek men kärlek aldrig i vänskap.

Att le är det näst bästa du kan göra med läpparna. T

he greatest thing you'll ever learn is to love and be loved in return.


nattjobb 2

| Postat i: 2011
0
Är nu inne på min andra jobbarnatt av de tre jag har nu. Sov idag mellan 7.30-15.30. Kan säga att det var riktigt skönt att sova. Jag sov först i sommarstugan men vaknade av att jag var pissnödig kring 12 så efter toabesöket gick jag och la mig i mammas och pappas säng. Där somna jag direkt och sov som en stock.

Efter middagen som var grillat begav jag mig först till Johanna där det var tjejfest. Efter ett kort besök for jag vidare till Linkan och Linnea där det var inflyttningsfest, vilket drag det var där ;) Grymt bra planlösning på lägenheten, det syns dom nyss flyttat in men det kommer bli grymt fint där! Såklart var det fint där nu också!

Som att det var jobbigt att fara iväg och jobba då de andra drog iväg ut på krogen. Var riktigt partysugen då jag vakna idag och visste att de flesta skulle festa idag. Men, istället för att slösa pengar så tjänar jag pengar ;) Såg att jag endast har kvar typ 50 kr på kontot, tur snart löningen kommer ;)

När jag då kom hit till jobbet var barnet vaken, den brukar alltid sova då jag kommer. Men nu blir det inte samma rutiner som det varit de andra nätterna, fast det går ju bra ändå! Barnet är ju så gulligt.

Imorgon blir det att sova tills jag ska fara iväg på match med laget, gammelstan står för motståndet denna gång. Blir inte att sova lika länge idag, samling halv 2 så det blir väl att vakna kring halv 1. Får ta och sova lite då jag kommer hem efter matchen ;)



saknar dig

nattjobb

| Postat i: 2011
0
Sitter nu återigen på nattjobb, har kvar ca 2timmar av denna natt. Sedan jobbar jag två till innan jag är ledig två nätter, jobbar en natt till, ledig en dag och sedan börjar jag på sommarschemat på Hortlaxgården ;)

Har nu (nästan) köpt en bil. Så nu behöver jag inte be mamma eller pappa om lov när jag vill ha/behöver bilen! skönt. Var vi inte förvirrade förr vilken bil vi menade av de tre vi hade, kommer vi vara ännu mer förvirrade när vi har FYRA bilar. Där alla är av märket volvo, tre har färgen röd och två av dom är av samma modell. haha!

Ska fortsätta arbeta så jag håller mig vaken de sista timmarna. SOM att jag längtar hem till att få sova :)


kletigt

| Postat i: 2011
0
Sitter här vid mammas och pappas dator medan jag väntar på att överföra några filmer till usb minnet. Sedan ska jag ut i min lilla sommarstuga och se film å sova, gött!

Idag blev det en lugn dag, jag laddar inför jobb-sommarn. Jag steg upp kring 11, efter att ha snoozat i två timmar, haha! Låg ute en stund och sola, blir så grymt rastlös och vill helst inte ligga still men klara av att sola iaf i två timmar. Och det gav ändå resultat, jag blev röd som nu har börjat övergå till brunt, YEY! Hoppas på en solig förmiddag imorgon också för då blir det att fortsätta sola. Tror inte att jag kommer hinna sola så mycket i sommar som jag ska jobba. Men det är ju cash!

Har betalat halva bilen ikväll till mamma, väntar till lönen då jag ska betala av sista halvan. SÅ jag äger en halv bil just nu ;) haha! Men snart är den min.

Nu är filmerna klara på 25sekunder så ska börja avrunda mitt helt onödiga inlägg, godnatt!

tisdag - fortfarande

| Postat i: 2011
0
Fick ett ryck och for ut på en promenad innan middagen, på ca 3,5 km. Sedan for jag och mötte Jenny som kom och cyklade från stan, mötte henne i blåsmark. Å så for vi upp på hifton och såg fotboll innan det blev att cykla hem igen - jag har ju inte lika långt hem då som jenny ;) Men för min del blev det ändå typ 1,2 mil, happy!

Nu efter duschen blev det att skriva lite på examensarbetet - snart klara :) - och skicka det till Z å se vad hon tycker innan vi lämnar in det till examinatorn.

Näe, nu ska jag bege mig ut till stugan och sova, har inte tänkt att sova bort hela dagen imorgon som jag gjorde idag.

Godnatt! :)

test

| Postat i: 2011
0
testar bara!

tisdag

| Postat i: 2011
0
Det har hänt mycket sedan sist jag uppdatera!

Firade brorsan i fredags då han tog studenten, var huuur varmt som helst och jag svettades i linne och leggings. Tyckte synd om brorsan som hade jeans, shorta, kavaj och studentmössan på sig! iofs alla andra studenter också.


Lördag blev det att stiga upp tidigt för att tvätta och vaxa min blivande bil ;) Blev hur fiint som helst! Fick förstärkning av farfar och farmor som gjorde att det gick mycket fortare att bli klar.

På kvällen for jag iväg på södra hamn med Linda för att sitta där, surra och dricka goo dricka! Sedan gick vi ut på 1906 där mesta tiden tillbringades på dansgolvet :)



Söndag var det en bakisdag till jag drog iväg på fotbollsträning. Sedan sov jag resten av kvällen och natten, haha, sliten eller vad?!



Måndag blev det en städdag där jag har börjat att städa ut husvagnen, tvätta och diska. På kvällen var det fotbollsträning igen ;)



Idag fortsätter jag med städningen av husvagnen, fixar även med papper till facket och sorterar papper från skoltiden. Kan säga att det finns mycket papper och block som inte är nödvändiga och kommer att slängas ;)


torsdag

| Postat i: 2011
0

Nu är jag ledig fram till nästa helg då det vankas nattjobb igen! ;)

Så idag har jag passat på att tvätta bilen och städa nedervåningen, släkten kommer hit imorgon för att fira min examen och broders student! Då måste det vara fint hemma :)

Jag fick även nå ryck så jag passade på att förena nytta med nöje, cyklade från Hemmings till träningen i Öjebyn och sedan hem igen! Tog mig till träningen utan att det kostade något (förutom träningsvärk) och tränade samtidigt :) Perfekt kombo! Gick dock enklare att cykla dit än hem då det är uppförs hela vägen hem.



En bild på några av oss från klassen under banketten förra helgen!


nattjobb

| Postat i: 2011
0
Är nu på min sista natt av de tre jag ska ha jobbat nu. Sedan blir det att jobba nästa helg, cashing ;)

Imorgon ska jag dock orka köra till luleå och besikta lägenheten innan jag får fara hem och sova! Tuungt.



Ska fortsätta se film nu ;)

nattjobb

| Postat i: 2011
0
Sitter nu och är inne på min tredje timme på jobbet. Har hunnit få massa information kring allting så nu blir det att försöka komma ihåg allt ;) Verkar som att jag ska jobba min första natt själv redan imorgon ;p haha! Jag har inte fått något schema ännu, måste fixa det imorgon. Annars går det bra än så länge att hålla mig vaken! Roar mig med att surfa runt på internet, har hunnit göra några nödvändiga saker som jag har skjutit på ;)

Nu ska jag fortsätta jobba ;)

laddar för nattjobb!

| Postat i: 2011
0
Nu har ännu en helg passerat. Jag har hunnit städa ut lägenheten, haft fotbollsträning, jobbat x2, fotbollsmatch, varit på crousing, sorterat bland flyttsakerna, sett sverige-moldavien på challenge och sedan utgång på 1906.

En fullspäckad helg och ännu är den inte över. Ska på mitt första intropass på ett nytt jobb som jag fick i torsdags, utn att ha sökt! ;) Jag ska vara personligassistent och jobba natt nu under juni. Perfekt med cash såhär i början av sommaren. Annars skulle jag ha haft "sommarlov" i tre veckor innan jag börjar på Hortlaxgården midsommar. Är mitt första arbetspass som jag jobbar natt, spännande!

Ska göra mig färdig nu för jobb och sedan rulla till ica och köpa lite förnödigheter ;)

Ha det bra!


tankar

| Postat i: 2011
0

Fråga dig ibland på fullaste allvar om de människor som du umgås med lyfter dig eller drar ner dig.


onsdag

| Postat i: 2011
0
I'm back ;) efter ett litet blogg uppehåll för att fokusera på den sista studie tiden är jag nu tillbaka!

Det har hunnit hända massor sen sist jag skrev! Jag har hunnit ta examen, gå på bankett/bal, firat morsdag, PLUGGAT, klarat tentor och håller på att städa ut ur lägenheten i luleå.

Imorgon blir det att åka upp och städa ut å ta hem det sista från lägenheten, finally! så jäkla skönt att få slippa den lägenheten. Det var inget problem med min sambo ;), men har inte trivts att bo i luleå! frågan är bara vart allt ska rymmas här hemma.

Har lite bilder att bjuda på från lördagen: