söndag

| Postat i: 2009
0
midsommar firades hos jens och tessan i stan. firade att jens fyllde 20 samtidigt. Vi åt smörgåstårta, spelade kubb, åt grillat, lyssna på musik och annat trevligt. sedan begav vi oss mot hemmingsmark och for till jens viklund där det var fest. jag for hem kring 1 tror jag, resten stanna kvar ett tag till.

fick höra dagen efter att det hade varit slaggis och soffan hade brunnit senare på kvällen. inte så bra slut på midsommarkvällen.

lördagen följde jag med nina å johanna till midsommartravet i skellefteå. spelade bara en gång å det var på hemmingshästen, vann 28kr :p å spela på en tjuga. så plus 8kr, inte dåligt.

idag har familjen tvättat båda bilarna, å jag har varit på fotbollsträning och hunnit med att spela tennis en stund åxå.

nu ska jag gå å sova för att inte sova bort morgondagen. har hört att det ska bli fint väder så ska passa på att sola lite :p

godnatt!


(bilder ska jag försöka orka lägga upp imorgon :p )

söndag, igen :p

| Postat i: 2009
2
har inte orkat uppdatera under hela veckan. så nu kommer en liten sammanfattning av veckan som gått.

måndag: var på sjukhuset på dagen, och på träning på kvällen.

tisdag: for till lägenheten och städade för sommaren och tog hem det sista. sedan på kvällen bar det av till havsbadet och kika på alla som gick balen.

onsdag: gjorde inte mkt knop den dagen. var hemma och slöade på.

torsdag: blev väckt kring halv 11 på dagen av att malin från hortlaxgården ringde och fråga om jag kunde komma och jobba kväll. så kvällen bestog av jobb.

fredag: jobbade till klockan 12 å for sedan direkt till stan för att gratta å se alla studenter fira deras skolslut. på kvällen pkte jag motorcykel med mor å far och for runt å körde.

lördag: såg hemmingsmatchen och sedan på kvällen for vi till tessi där det var fest. festa dock inte för vi hade träning tidigt söndag.

söndag/idag: klockan 10 var det träning i regnet. och sedan har jag lyssnat på musik. sett tv och pysslat lite. sitter nu i stugan och ska slå igång en film innan jag går och lägger mig.

det var en kort sammanfattning av veckan. men det räcker ;)

under veckan har jag även rensat bort bilder i datorn. jag kunde radera 1000 biler som mest var suddiga och onödiga. Kände att jag inte behövde spara kort på måsar från havsbadet å ninas fötter, hehe :p

det som kommer hända till veckan är jobb och eventuellt ikea med mamma. ska väl höra vad man ska hitta på midsommar också, fundera på om vi kunde fara å vara hos mormor å morfar men vi får se vad som händer. blir väl att vara i stan och "mysa" på.

nu ska jag avsluta detta inlägg och se en film.
Ha en bra kväll allihopa.
Pusshej :)


                     cool man var i sjuan, haha!

helgen som varit ;)

| Postat i: 2009
0

i fredas planerade jag en hemmakväll med familjen, hade ingen speciell ork att planera nå. så jag följde med mamma på kvantum med moster å viktor för att handla inför lördagens kalas. fick då ett sms av nina som sa att vi skulle spela fotboll på hifton. så vi handlade klart och for hem å sen begav jag mig upp för att spela fotboll.

det var jag, nina, linda, per, john, niclas, johan, rickard, sås, jens, å jocke ett tag som var på hifton. efter vi hade spelat klart for vi hem till mig och spelade lite kort och pratade. kring tolv begav vi oss till stan för att äta på max. efter nattmålet for vi förbi hos nina å kollade in hennes lägenhet.

lördag var det kalas för att moster hade fyllt år, mamma hade fyllt år å så morsdag. istället för att fara å gratta på olika dagar så har vi en dag där vi firar alla :p mkt smart tycker jag. vi grillade och åt efterrätt. kri´ng halv 8 for jag ut till linda på degerberget och var på inflyttningsfest där. mkt nytt men roligt folk :) efter singstar, bad i bubbelpool och prat for vi ut på 1906. trodde först att jag inte skulle ta mig in men träffade dock flera 90:or så det var nog ganska lungt.

vi dansade på hela natten lång, nästan :p avslutade kvällen på adana och sedan for alla hem till sig. en riktigt trevlig och rolig kväll som måste göras om :)

idag har det varit en seg dag. vaknade kring 2 att mamma kom å väckte mej. hela familjen har varit sega idag :p fast jag å mamma har städat sommarstugan så snart går det att börja bo där. allt ska bara vädras och tvättas sedan blir det att sova där.

imorgon är det dagen D. ska till ortopeden och få mina knän undersökta. hoppas att dom hittar något som går att fixa till- Annars måste jag leva med smärtan, och det orkar jag inte. håll tummarna!

nu ska jag gå igenom gamla bilder och rensa lite på datorn. ha en bra kväll. Pusshej :)


suck*

| Postat i: 2009
1
för denna dag, det enda jag har att säga !