130327

| Postat i: 2013
0
 En ny dag med nya tag. Har insett att nu kan allt bara bli bättre, på alla fronter. Måste börja ta hand om mig själv och skaffa mål att uppnå. Motivationen till att göra något har börjat komma tillbaka. Prioriteringarna ändras och nu är jag laddad igen. Innebandy säsongen är över och jag kan nu fokusera på fotbollssäsongen. Mer fritid över till annat roligt börjarnu finnas så dags att göra sådant jag verkligen vill göra. Dags för förändringar!
 

130312

| Postat i:
0
Var och hälsade på brorsan innan jag började jobba. Ett ljus brann i lyktan så tände det ljus jag hade med mig bredvid. Hade även skrivit på en sten som jag la på marken. Hör stiftelsens låt vi spelade på begravningen minst en gång per dag och kan inte låta bli att sjunga med, vet att brorsan inte tyckte om när jag sjöng men vet att han också sjunger med mig. Nu ska jag ladda upp för säsongens näst sista innebandy match.

Saknar dig♥



130311

| Postat i: 2013
0
Ser att några fortfarande är in och kikar här på bloggen. En liten update:
 
Världens bästa llillebror lämnade oss onsdagen den 23 januari. 22 februari var begravningen för älskade lillebror med mycket folk som kom för att hedra honom. Har börjat om att jobba igen och krigar på Källbogården samtidigt som jag söker jobb för fullt. Har hunnit upp till fjälls en sväng för att hinna lite mil på skotern. Planerar för fullt att åka upp igen över påsk och ev v16-17. Innebandyn börjar närma sig slutet på säsongen samtidigt som fotbollen drar igång inför sommaren. Rensat bort i lägenheten saker som inte behövs och för att rymma saker efter brorsan.
 
Lämnar bloggen så för idag och ska försöka komma igång med uppdateringarna igen.
 
Nu ska jag börja göra mig klar för dagens sista 5,25h pass av 10,5h. Vi hörs!