140326

| Postat i: 2014
0
Har världens träningsvärk i så gott som hela kroppen! Fysträning med fotbollen måndag och eget gympass där jag körde ben med Emmy är resultatet till dagens osmidighet. Härlig känsla men lite jobbigt när jag tex ska plocka upp något från golvet, känns ordentligt. Ska väl försöka med kvällens fotbollsträning minska lite på träningsvärken - får se om jag lyckas eller om det bara blir värre ;) haha! Dagens i-landsproblem.
 
Slutade idag halv ett och har sedan suttit vid datorn och fixat med diverse teknik såsom att spara bilder från mobilen till datorn/externa. Tar sin tid men är alltid en bra känsla efteråt med ordning och reda även i telefonen.
 
Snart ska jag dra iväg på stan med mor min och äta middag. Skulle vilja en sväng förbi HM också - mamma är inte så svår att övertala så det borde gå bra. Behöver även in en sväng på "gröna skylten" men sparar nog det till imorgon eller fredag då lönen kommit ;) Ihelgen ska inte fröken Nilsson varken jobba eller vara nykter. Längtar!
 
 

140320

| Postat i: 2014
0
Försökte sova ut efter nattens arbete så länge det gick idag men kring två då gav jag upp. Klockan fyra for jag och åt middag med pappa som varit borta i sthlm de senaste dagarna på kurs. Sedan tog vi ett gemensamt beslut att ta en pn medan vi väntade på att mamma ville hämtas på Havsbadet. Fick huvudvärk som jag inte haft på länge så la mig och vilade en stund till innan jag for iväg på kommande natts arbete.
 
 

140319

| Postat i: 2014
0
 
Tänk att efter åtta år är du fortfarande en av mina bästa vänner - vi har hunnit gå igenom mycket lycka och sorg men tillsammans är vi starka 💪 Idag fyller du 25år 🎉 och börjar ett nytt kapitel i livet! Tack för att du är min vän och hoppas du vet att jag alltid ställer upp för dig! Kram ❤

140318

| Postat i: 2014
0
Sov ut till nio tiden och började att storstäda i lägenheten, flyttade om mycket inredning och mattor så nu känns det fräscht igen. Bytte "färgkod" i tvrummet till grönt och sovrummet till turkost så det känns lite mera vår! Ska imorgon hämta upp balkongmöblerna så man snart kanske kan sitta ute en stund i kvällssolen. Åt middag med mamma och for sedan på årets sista innebandyträning.
 
 

140317

| Postat i: 2014
0
Gårdagen spenderade jag på jobbet med alla gamlingar. Åkte sedan hem till byn för att påbörja "projekt hår"! Mamma fick färga det och Johanna fixade till det sista - vad det är får ni se när vi träffas :o När vi var klara for jag och mor in till lägenheten då hon ska spendera några nätter här hos mig - mys!
 
Idag sov jag fram till halv elva och sitter nu och funderar på vad jag ska hitta på idag. Ska iaf träffa farmor och farfar för fika på stan och sedan arbetskväll. Så kanske springer en vända på stan innan fikat.
 

Denna gullunge alltså :)

140315

| Postat i: 2014
0
Igår kväll hade jag, Linnea och Emma ordnat med ett överraskningskalas för Viktoria och Linda som har fyllt/fyller 25år! Vi gjorde fläskfilé i ugn med potatisgratäng och sallad - till efterrätt åt vi cheesecake. Grymt gott. Ett förslag kom att vi skulle köra "halv åtta hos Linnea" varje vecka ;) Viktoria och Linda fick varsin vit ljusstake i present som jag hoppas att dom blev glada över. Är inte det enklaste att kunna planera in något så att alla kan komma, så var riktigt mysigt att det fungerade igår.
 
Ihelgen har jag arbetshelg och jobbade den delade turen idag så imorgon har jag kvar a-turen. Skickade denna bild på snapchat för en stund sedan:
 
 
Haha. Blev en snabbis runt i lägenheten med dammsugaren då det följer in så mycket grus. Nu ska jag hoppa i duschen och sedan försöka somna. Ha en bra kväll alla partypinglor!
 

140309

| Postat i: 2014
0
Blev en liten impulsresa till fjällen för min del ihelgen. Fast jag slappnar aldrig av så mycket som när jag är där - mitt paradis! :) Kan väl inte säga att det var världens bästa väder men nån mil med skotern blev det i alla fall. Jag och Elin körde hem lite tidigare idag för att köra direkt till säsongens sista match. Vi fick avsluta med en ordentlig vinst på 2-12 och uppnå vårt mål med säsongen som var att komma femma i serien! Hejja oss.
 
Nu ska jag packa upp och sedan försöka sova.