saknar dig så fruktansvärt

| Postat i:
1



130122

| Postat i: 2013
0
Troubles mound and you're longing for home
Calling the nurse cause you're feeling alone
These are the tragic times, no way out
 
The doctor enters the room, is it time?
His troubled face gives you all the signs
But the answer holds you back from tearful eyes
You've been reaching for the bright light since this morning, go tonight
 
The mother still holds on, though her heart is broken now
The father is gone, it makes you want to know, just scream out loud
One last goodbye, a trooper seeks his home
 
A last breath of life and soon you're on your own
One last goodbye, now you see it clear
Disappointment running through you, now the end is near

130120

| Postat i: 2013
0
Vaknade tio i sju imorse och vi hade samling halv 8 i Öjebyn så det blev en liten stressig morgon. Hann självklart ändå till samlingen och vi begav oss för bortamatch mot Kalix. En mycket hård och ful match med dock sämst domare resulterade i förlust med 2-9. Fast vi ska inte hänga med huvudena tycker jag då vi gav dom en ordentlig match och dom ska ju vinna då dom leder? serien.
 
Hemma igen i Piteå två, så packade upp väskan och åt mat innan jag åkte upp till sjukhuset. Nu har jag sökt två jobb och ska imorgon söka det tredje, berättar senare vad det var för jobb. Härligt! Hoppas det ger något positivt svar ;)
 

130119

| Postat i: 2013
0
Vaknade kring nio för att hoppa i duschen innan jag åkte upp till sjukhuset. Hann vara där ca en timme innan dom ringde från jobbet och ville att jag skulle komma och jobba 12-21, det lustiga var att jag skulle jobba på den norra sidan istället för den södra som jag aldrig varit på. Gick väl ändå hyffsat bra även om jag var lite förvirrad ;) For sedan direkt hem efter jobbet för att sova och ladda inför morgondagens match!
 
 
dagens ungdomar ;)

130118

| Postat i: 2013
0
Blev en liten oplanerad sovmorgon innan jag åkte upp till sjukhuset. Avbokade kvällens middag med Jenny då orken inte riktigt finns. Har inte så mycket att skriva nu utan ska sätta mig och söka lite jobb!

130117

| Postat i: 2013
0
I'm doing my best, but it's hard to keep a happy smile on when i'm broken inside.

130117

| Postat i: 2013
0
Torsdag idag. Sov ut till nio då värkarna ringde. Behövligt! En snabbis förbi clasohlson för att köpa ett minneskort till surfplattan, till telemäklarna för att lämna in min gamla telefon och sedan upp till sjukhuset. Är fortfarande kvar här men ska snart börja åka för att hinna äta innan träningen. Träning 20.30-22.00 och sedan blir det godnatt.
dagens kort på en kall dag, minus 30. Men blir så härligt fint med solen :)

130116

| Postat i: 2013
0
Steg upp 06.00 for att vara med brorsan då pappa for på jobbet. Somnade om ganska fort och vaknade vid 9 för att äta frukost. Var på sjukhuset tills jag åkte för att jobba 15.45-21.00. Fick äntligen min medicindelegation idag! Skönt. Svängde förbi fotbollsträningen efter jobbet och ska nu lägga mig och sova. Än så länge är jag ledig imorgon så blir en snabb sväng på stan och sedan upp till sjukhuset. Godnatt! 
Nyaste inköpet - en surfplatta! /It-nörden

130115

| Postat i: 2013
0
Tisdag. Samma händelseschema som under gårdagen. Jobb 7-16 och sedan middag med pappa på ängeln innan jag åkte å hälsade på bror! Synkade en pn med brorsan innan innebandyträningen. Efter träningen for jag med nå fotbollar till den nya fotbollstränaren å sen hem och sova med mamma.

130114

| Postat i: 2013
0
Måndag. Jobbade på källbo 7-16 för att sedan åka upp till sjukhuset och hälsa på bror. Kring sju bar det iväg på innebandyträning i hortlax. Hände inte så mycket spännande denna dag!

130113

| Postat i: 2013
0
Dagen match var en underlig en, mycket mål åt båda hållen som tyvärr resulterade i förlust med 9-13. For sedan direkt till jobbet för att jobba fyra till nio. Grymt trött i benen efter att ha hållt igång hela dagen. Imorgon blir det en sväng förbi på jobbet och sedan upp till sjukhuset hos brorsan! 
 
Sovgott!

130112

| Postat i: 2013
0
Dagen har spenderats på sjukhuset med familjen. Brorsan behövde lite påfyllning av diverse. Har väl inte gjort så mycket, kapp sov med brorsan en stund. Laddat för matchen vi har imorgon, första efter uppehållet. Taggad som tusan!
 
Hemma för en stund sedan och har tänt alla ljus i lägenheten för att hinna få nå värme innan jag ska sova. Inte alls normalt att måsta sova i leggings, tjocksockar, tshirt och långärmad för att inte frysa ihjäl. Burrr..
 

130111

| Postat i: 2013
0
 
Dagen spenderades hemma i lägenheten med städning och diverse andra behövliga saker. Sprang även ner på stan en sväng då mamma bjöd på lunch. Köpte en ny väska så jag rymmer min surfplatta (när den då kommer?), dator och alla andra saker jag börjar behöva ha med mig i väskan jämt. Blev även ett impulsköp, en ny jacka. Fick den för en billig peng då jag har kontakter på intersport, hihi!
 
Klockan sju träffades jag, Linnea, Emma och Viktoria på challange för en tjejkväll. Det blev buffé med fanta, MUMS! Avrundade kvällen med lite bowling. Riktigt roligt att umgås utan alkohol och pojkar! Detta ska absolut göras om, speciellt då Linda tyvärr var sjuk :/
 
Nu sitter jag i sängen och ska snart lägga mig under täcket och bara ta det lungt innan jag somnar. Imorgon blir det en sväng på sjukhuset och förhoppningsvis hem till byn!
 
Kvällens utstyrsel:
Invigde min nya svarta jacka, syns väl inte så mycket hur den ser ut. Men absolut värd priset!
 
Och min nya väska, som inte är invigd ännu men fylld :)

130110

| Postat i: 2013, träning
0
Då var dagens träningspass avklarat.
 
Höll i dagens uppvärmning och fys innan själva innebandyn började. Testade köra "Tabata" som det skrivs och används mycket i dagens träning. Innehållet är jobba 20sek och vila 10sek. Det finns flera olika upplägg att man har ett block som man kör två eller tre varv. Jag hade detta upplägg, ett varv:
 
1. Höga knän
2. Utfall
3. Squat thrusts
4. Mountain climbers
5. Benböj
6. X-hopp
7. Höga knän
8. Plankan
9. Squat thrusts
10. Mountain climbers
11. Plankan
12. Höga knän
 
Lägger upp en video som visar övningarna: Squat thrusts, x-hopp och mountain climbers.
 
 
 
Efter detta körde vi två varv med Luleå Hockeys magövningar innan det var dags för innebandy. Väl på innebandyn var jag helt död i benen. Känner av träningsvärken från passet igår. Så nu blir det lugna två dagar fram till matchen vi har på söndag! Vill inte vara sliten tills dess :) Nu dusch och sedan godnatt!

130110

| Postat i: 2013, träning
0
Redan torsdag, dagarna flyger verkligen förbi när man har roligt.
 
I tisdags var jag på Sensia och sprang 30minuter innan jag åkte vidare på innebandyträning. Är så härligt att innebandyn har börjat fungera bättre för mig nu, efter ett uppehåll på ca 10år är det kanske inte så konstigt att jag är lite efter de som hållit på desto längre.
 
Igår var jag på Sensia igen och körde ett pass med Linda. Vi värmde upp och startade sedan med "Komplex 5an". Blev även lite ben i maskiner och "Luleå Hockeys magövningar". Erkänner att idag känns det i kroppen ;)
 
Var även på fotbollsmöte igår inför kommande säsong. Träffade en av de nya tränarna och det känns riktigt bra med hans inställning till allt kring fotbollen. Tog på mig rollen som it-chef, min favorit roll! Så redan nästa onsdag kommer dom köra igång på riktigt, LÄNGTAR!
 
 
Här nedan har ni en video på vad Komplex 5an är för något:
 

20130108

| Postat i: 2013, träning
0
Nytt år, nya möjligheter och ny bloggdesign. Härligt!
 
Blir alltid mycket roligare att blogga om jag har en snygg bloggdesign. Bara så svårt att hitta en exakt som jag vill ha när jag inte heller är så duktigt på att göra helt egna designer. Men nu kommer denna följa med ett tag framöver i alla fall.
 
Har - som jag tidigare skrivit - funderat på årets nyårslöften och mål. Här kommer några:
 

Mina mål för 2013

  • Orka göra två strikta chins.
  • Träna minst 200 pass.
  • Minska min vikt med 21 %.
  • Träna minst ett styrke- och två konditionspass i veckan förutom innebandyn.
  • Springa 5km under 30minuter.
  • Testa crossfit.
  • Försöka att bara ha en "ätardag" i veckan.
  • Må bra!
Nu kör vi!
 

130106

| Postat i: 2012
0
Håller på med en ny design för detta nya år med nya mål! Kommer tillbaka inom kort :) håll ut!

130101

| Postat i: 2013
0
Första inlägget på året 2013. Håller på att samla information och inspiration för mina mål och nyårslöften för detta år. Kan eventuellt ta några dagar - men snart kommer det ett lååångt inlägg. Ska inte skriva så mycket nu utan återkommer senare! Gott nytt 2013 på er alla.