160223

| Postat i: 2016
0
 
 

160211

| Postat i: 2016
0
Snart har halva torsdagen gått förbi, snart helg!
 
Måndagen blev jobb och träning. Hann även med en sväng till tandläkaren för att laga en visdomstand, men det blev att dra ut en annan visdomstand istället och återbesök om två veckor för att antingen laga eller dra den först tänkta tanden. Tror det blir att dra ut den också då man inte behöver visdomständerna samt att det inte är så säkert att det blir bra ändå!
 
Tisdag jobb, mat hos mamma och pappa, hälsa på farmor och farfar en sväng innan jag for på innebandyträningen. Gick inte alls bra då huvudet dunkade, berodde säkert på den utdragna visdomstanden!
 
Onsdag spenderades på jobbet, ovanligt! Avbokade Crossfit passet och tog en vilodag istället, ibland behöver kroppen mer vila än vad jag kanske ger den. Så åt middag i lugn och ro innan jag drog iväg och såg film. Perfekt lugn kväll :)
 
Idag, torsdag! Snart helg. Ikväll blir det innebandyträning så hoppas det går bättre idag än i tisdags. Annars blir det att städa och handla inför helgens aktiviteter :) Ser fram emot den. Hoppas det blir bra väder så kanske jag tar mig iväg och kör lite skoter på söndag.
 

- The quickest way to aquire self-confidence is to do exactly what you are afraid to do! -

160207

| Postat i: 2016
0
En helg går så fort när jag har roligt :)
 
Fredagen var det först jobb och sedan direkt upp till Kåbban för att spendera helgen där. Vi började korka upp lite smått i bilen och sedan var det fest samt utgång på krogen. Blev inte där så länge och vissa tog sig inte ens dit, haha! Många roliga bilder som inte alla minns.
 
Lördagen tog vi oss till slut upp och klädde på oss för att gå och se på skotertävlingen som Northern Night Films hade anordnat. Tråkigt nog så var det dåligt väder och snö så vi var väl där drygt en timme innan vi gick tillbaka till stugan. Där blev det lunch och en powernap innan vi drog till krogen. Vi var där lite för tidigt men vi ville ha ett bord på After-skotern. Detta slutade med att vi hann dela på ett antal kannor öl innan vi gick tillbaka till stugan. Vilken toppform vi hade (tjejer) när vi gick hem för att duscha och göra oss klara. Klockan sju var vi tillbaka på restaurangen för att käka middag, grymt gott var det! Perfekt stekt kött med strips, såser och annat spännande. Sedan tillbaka till stugan, vi hann gå några vändor ihelgen, för att starta festen. Grannarna under oss kom även upp då vi verkade ha roligare fest än dom, haha! Det är bra betyg. Vi dansade och hann även köra lite Crossfit (?!) innan vi drog ut på krogen, där blev vi inte alls länge utan gick hem för efterfest. Ena fullare än den andre så blev mycket roliga diskussioner och telefonsamtal!
 
Söndagen var ingen alls sugen på att stiga upp, bra betyg för gårkvällen! Men det var bara att packa ihop och städa oss ur stugan för att bege oss hem. Mat på 3 kronor innan jag somnade på sängen hemma. Grymt rolig helg med ett grymt gäng! Måste göras om. Det bästa var egentligen att kvällens träning blev inställd så jag kunde spendera söndagen i soffan och ladda för kommande vecka :)
 
 

160203

| Postat i: 2016
0
Har en grym träningsvärk efter måndagens pass med Tobbe på Crossfit, kan nästan inte sträcka ut armarna och låren börjar också göra sig påminda. Hjälpte ju inte riktigt heller med att vi körde olika stafetter igår på innebandyträningen, fast kanske hade varit värre om jag inte tränat igår.
 
Nu är jag inne på min tredje dag som anställd Vårdadministratör på sjukhuset, dagarna går fort då vi har massor att göra. Samtidigt som vi jobbar hårt med gamla diktat gör läkarna nya! Men det är kul :) Har även lämnat in för semester i vår så jag tar mig iväg till fjällen, hoppas bara det fungerar bra med skolan. Att vi inte har massa obligatoriska saker man måste närvara på då internet inte är det bästa där uppe :)
 
Idag är det ju då såklart först jobb, Crossfit och handling till helgens bravader i Kåbban. Ska bli så kul att fara iväg en helg med party och skoter! Sedan ikväll ska jag nog iväg och se film, hoppas inte på skräck, haha!
 
Nedan ser ni dagens WOD, perfekt för mina ömma armar och ben ;)
 
 
 

160201

| Postat i: 2016
0
Jobbade min sista kväll på Munkberga i fredags, sedan har jag haft semester i helgen :)
 
Spenderade lördagen i Luleå först med match mot Stil, vinst med 12-4, och sedan mat och en sväng på stan med mamma, moster och lill-kusin som varit och sett vår match. Hittade inget på stan men jag var inte så shoppingsugen just då, mest slut efter matchen och träningsvärk från veckans träningar.
 
På kvällen var jag hos Linkan och Linnea med Vickan, Nicke, Daniel och Emma där vi spelade spel. Många nya spel som dock gjorde att man blev trött i huvudet med alla nya regler. Men hädanefter ska vi spela ett nytt spel per gång och börja kvällen med det spelet, så man orkar komma ihåg alla regler :)
 
Söndagen var jag mest hemma och slöade med lunch på tre kronor och några filmer i soffan. Kvällens innebandyträning blev inställd och kan erkänna att jag tyckte det var skönt med en träningsfri dag, har blivit mycket träning på senaste tiden. Tränade alla dagar förutom igår förra veckan. Denna vecka blir det träning alla dagar förutom fredag och lördag då vi drar ett gäng till Kåbban :)
 
Idag har jag gjort min första dag som anställd Vårdadministratör på sjukhuset, känns väl inte sådär märkvärdigt just nu då jag varit här sedan i oktober. Kommer bli svårt att vänja mig med att inte jobba några kvällar och helger till en början, men som jag har längtat till att få slippa det. Och inte missa saker på helgerna bara för att jag jobbar, utan nu kan jag välja om jag vill vara med eller inte ;)
 
Nu ska jag till byn för att käka middag hos farmor och farfar. Sedan blir det att umgås med mamma och pappa innan jag ska träna Crossfit ikväll.
 
Ha en bra fortsatt dag!
 

- Stop being afraid of what could go wrong and start being positive about what could go right! -