160207

| Postat i: 2016
0
En helg går så fort när jag har roligt :)
 
Fredagen var det först jobb och sedan direkt upp till Kåbban för att spendera helgen där. Vi började korka upp lite smått i bilen och sedan var det fest samt utgång på krogen. Blev inte där så länge och vissa tog sig inte ens dit, haha! Många roliga bilder som inte alla minns.
 
Lördagen tog vi oss till slut upp och klädde på oss för att gå och se på skotertävlingen som Northern Night Films hade anordnat. Tråkigt nog så var det dåligt väder och snö så vi var väl där drygt en timme innan vi gick tillbaka till stugan. Där blev det lunch och en powernap innan vi drog till krogen. Vi var där lite för tidigt men vi ville ha ett bord på After-skotern. Detta slutade med att vi hann dela på ett antal kannor öl innan vi gick tillbaka till stugan. Vilken toppform vi hade (tjejer) när vi gick hem för att duscha och göra oss klara. Klockan sju var vi tillbaka på restaurangen för att käka middag, grymt gott var det! Perfekt stekt kött med strips, såser och annat spännande. Sedan tillbaka till stugan, vi hann gå några vändor ihelgen, för att starta festen. Grannarna under oss kom även upp då vi verkade ha roligare fest än dom, haha! Det är bra betyg. Vi dansade och hann även köra lite Crossfit (?!) innan vi drog ut på krogen, där blev vi inte alls länge utan gick hem för efterfest. Ena fullare än den andre så blev mycket roliga diskussioner och telefonsamtal!
 
Söndagen var ingen alls sugen på att stiga upp, bra betyg för gårkvällen! Men det var bara att packa ihop och städa oss ur stugan för att bege oss hem. Mat på 3 kronor innan jag somnade på sängen hemma. Grymt rolig helg med ett grymt gäng! Måste göras om. Det bästa var egentligen att kvällens träning blev inställd så jag kunde spendera söndagen i soffan och ladda för kommande vecka :)
 
 
Hittills till 160207





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: