Takida

| Postat i: 2012
0
Imorse fick jag köra föräldrarnas bil då snälla pappa tog min bil och besiktade den idag då jag inte hade möjlighet att fara, tackar! Lite annorlunda att köra en annan bil då jag är van min lilla pärla :)

Idag är det först jobb i Älvsbyn och sedan direkt iväg på jobb i Hortlax - blir det sista arbetspasset på länge då jag inte är sugen att jobba på helgerna då jag jobbar i Kiruna. Ska bli skönt att ha lediga helger. I höstas var jag ju alltid redo för att få samtal om att jobba på helgerna, ibland jobba jag fem helger i rad - men är man arbetsnarkoman så är man...

Efter jobbet ikväll far jag hem till tha family och sover över i byn - verkar som att vi allihopa samlas ikväll, ganska ovanligt för att vara vår familj då vi har så olika arbetstider och orter ;)

Imorgon blir det att färga håret - för tror inte att det orkas med ikväll. Ska bli skönt att få färga håret även om jag inte får utväxt (typ) men mitt hår blir så glansigt och fräscht efteråt :)

Nu ska jag jobba lite - vi hörs!

Vill så mycket

| Postat i: 2012
0
Jag vill tatuera mig, förlänga håret, ta hål i näsan, rasa i vikt, tjäna massor med pengar, fara ut och resa, spela fotboll, vara fotbollstränare och massor mer! Ååååh, måste börja någonstans men vet inte vart. Vilket i-landsproblem.

Ikväll har jag berättat för fotbollslaget att jag kommer dra iväg till Kiruna och missar största delen av säsongen, buhu! Skönt att tjejerna inte firade att jag far i alla fall. Dom är bara allt för underbara! Det är det jobbigaste med att fara till Kiruna - att lämna fotbollslaget. Kommer ju fortfarande att finnas kvar i bakgrunden men inte alls på samma sätt som jag vill. Sedan blev jag grymt sugen att börja om och spela fotboll när jag igår var och tränade med Hemmingsmarks damlag! Men det kommer ju inte heller att gå när jag endast är hemma på helgerna. Så mitt mål är att komma i form så jag är redo för nästa års fotbollssäsong - som både tränare och spelare :)

Imorgon ska jag och klippa till kallufsen lite inför resan till Kiruna, ska även hitta en tid i veckan då mamma kan hjälpa mig att färga håret. Efter ansningen ska jag äta middag med mormor och morfar, trevligt! Ska sedan hjälpa mormor att få in office paketet i hennes dator, två flugor i en smäll vett ni :)

Nu ska jag byta om till pyjamas så jag somnar i bra tid idag då jag måste köra bil imorgon till Älvsbyn - godnatt!

pass it forward

| Postat i: 2012
0
Har verkligen inte sovit mycket inatt. Märkte att jag var vaken kring fyra och lyssnade på stackaren som plogade/skottade utanför. Var inte alls roligt att stiga upp imorse och sedan komma ihåg att jag skulle köra bil idag = ingen powernap på bussen. Men det gick faktiskt riktigt bra att köra idag - konstigt!

Väntar fortfarande på ett samtal från läkaren som sa att han skulle ringa i torsdags. Dessa läkare!

Packningen pågår då förfullt inför Kiruna, vill ta upp så mycket som möjligt i början så jag sedan kan pendla "lätt". Jobbigast med att börja jobba i Kiruna är att lämna fotbollstjejerna. Men kan verkligen inte tacka nej till detta jobb ifall jag vill fortsätta vara Sjukgymnast. Det blir enklare såhär! Kommer fortfarande finnas kvar i laget men inte se dom lika mycket som jag egentligen ska göra. Har gett förslag på att vi kör alla träningar och matcher på helgerna - å tjejerna var med på det. Men inte föräldrarna tror jag.. Jag ska då få ordna avslutningen till hösten - och det kommer jag verkligen ha tid med att göra ;)

Nu ska jag äta lite lunch innan jag ska fortsätta att jobba! Vi hörs!

nintendo

| Postat i: 2012
0
Helgen är inte över men det har hunnit med massor - mest i idrottens tecken :p Fredag kväll for jag med Jenny och såg när tjejerna spelade innebandy. Lördag dag gick jag på stan med mamma - spelade nintendo med linda på kvällen och somnade framför OC. Idag är det fotbollsträning - fotbollsmöte och tvättdag.

Nu ska jag städa upp lite i lägenheten innan jag drar till träningen - ses!


...

| Postat i: 2012
0

Torsdag?

| Postat i: 2012
0

Fick imorse prata lite med Nina via msn - mycket roligt att höra av henne hur resan går! Avundsjuk delux, men förhoppningsvis blir det utlandet till hösten efter Kiruna :)

Idag är det arbete som gäller som vanligt. Sedan blir det hem och ladda för fys träning med laget. Har en grym träningsvärk sedan Kettlebells träningen i tisdags så det kommer bli intressant att gå igenom övningarna ;p

Har inte riktigt koll på ännu att det är Torsdag idag - har typ Tisdag eller något sådant. Så snart helg!

Bjöd föräldrarna (läs: mamma betala) på middag igår från tre kronor. Det är väl inte så att jag alltid måste hem och hälsa på dom - utan dom får ju komma till mig någongång. Brorsan kom även förbi en sväng då han inte behövde jobba natt då lastbilen var trasig. Alltid trevligt att umgås med familjen nuförtiden - händer inte allt för ofta ;)



Verkar som att pappa och bror ska upp till fjälls ihelgen - GRYMT avundsjuk!
Men vi har träning lördag kväll som jag inte kan missa. Det får bli en annan gång!


lättat hjärta

| Postat i: 2012
1
Då var man två-lägenhets-ägare ;) Nu är det ordnat med boende i Kiruna - en stor sten släppte från hjärtat! Så nu blir det att inreda ännu en lägenhet, den är ju möblerad, men lite mysig måste den ju bli då jag kommer vara där så pass länge!

Har bjudit hem mina föräldrar på middag imorgon - det roliga är att det enda som finns i min kyl är yoghurt och sylt, typ! Blir att handla imorgon direkt efter jobbet.

Var ikväll med fotbollstjejerna och testade på Kettlebells. Ganska roligt men saknade att plåga benen lite. Fast kommer nog få äta upp det imorgon då träningsvärken oftast kommer dagen efter. Tur att jag har förvarnat mina deltagare om ev träningsvärk, haha!

Har nu börjat på andra säsongen av The OC - jag blir riktigt besatt när jag väl börjar se! ;) Måste hitta någon mer serie att se framöver - tips någon?

Nu blir det godnatt!

bra reklam..

| Postat i: 2012
0

Kiruna och OC

| Postat i: 2012
0

Då har man gjort någonting som aldrig tidigare hänt - jag har sagt upp mig. Eller egentligen tackat nej till fortsatt arbete på mitt jobb i Älvsbyn! Ska iväg och jobba i Kiruna :) Trevligt värre!

Så ifall någon har ett boende i Kiruna tillgängligt - call me!

Eftersom det nu blir att pendla under veckorna blir det lite (läs:mycket) som måste handlas och förberedas. Tex - dubbla boenden - dubbelt av allt! Förhoppningsvis finns det arbetskläder på vårdcentralerna så jag behöver inte dra med mig så mycket ombyten då jag mest kommer hänga i boendet på kvällarna..

Idag efter jag har varit på jobbet och vårdcentralen ska jag en sväng på stan - längesedan sen sist! Skulle vilja ha en ny mjukisdress, fest-outfit, pyjamas, m.m. Upp till bevis om jag kommer hitta någonting ens. Det brukar bli så att när man behöver någonting så hittar man ingenting!

Ska fortsätta se lite OC på min lunchrast :) Det känns att det är måndag..


kanske var det bättre förr..

| Postat i: 2012
0

Jäkla busschaffisar

| Postat i: 2012
0
Som att dom lurar mig på bussen. Har betalat flera gånger 62kr och inte varit några problem. Men nu har dom fått för sig att jag ska betala 84kr för att jag är vuxen! Inget konstigt med det men ibland betalar jag 62kr och ibland 84kr... Så idag blev jag less - ringde då nyss till länstrafiken norrbotten och frågade vad det är egentligen jag ska betala.

Såhär är det: är man mellan 20-25år ska man betala 25% av vuxenbiljetten. Det spelar ingen roll ifall man har Hollo kort eller inte - det enda som behövs är legitimation för att styrka sin ålder.

Jag ska alltså betala 65kr (har hunnit höjas priset efter nyår) och inte 86kr som vuxenbiljetten kostar! Hoppas nästan att när jag ska åka hem idag att busschauffören tänker ta betalt som vuxen så jag får lära honom ;) haha!



Dagens i-landsproblem

Let me go

| Postat i: 2012
0
"Hur ska jag kunna förklara för dig så att du förstår när du knappt vill se åt mitt håll?"




Won't you let me go,
Won't you let me go,
Won't you let me go,
Won't you drive me home...x2

I don't really mind,
If you can't stay the night,
Thats alright by me...
An you can make believe,
Pretend that I don't see,
I sleep but never dream...
And outside of this door,
I know it's darker when your standing all alone,
But I could never stay,
To watch you fall from grace.

Won't you let me go,
Won't you let me go,
Won't you let me go,
Won't you drive me home...x2

The look upon your face,
The way your feelings changed,
Shook me to my knees...
The fading afternoon,
My thoughts of only you,
I'm here but you don't see...
And I'm not really sure,
If I'll be better off a hundred miles away,
But I could never stay,
To watch you fall from grace.

Won't you let me go,
Won't you let me go,
Won't you let me go,
Won't you drive me home...x2

~

Won't you let me go,
Won't you let me go,
Won't you let me go,
Won't you drive me home...x2

sjuk idag också

| Postat i: 2012
0
Är inte alls frisk ännu - usch för förkylning. Jag är egentligen bara snuvig, men huvudet känns tungt och jag orkar inte göra något nyttigt i lägenheten. Skulle behöva dammsuga men det får allt vara några dagar till. Jag har även tagit på mig att jobba hela helgen så måste bli frisk så jag orkar det! Har egentligen massor att göra på kontoret men det får vänta tills imorgon! Har verkligen inte tid att vara sjuk nu,,,

Någon som har en mirakelkur mot förkylningar förutom att äta lök? ;)

2012 - mitt år

| Postat i: 2012
0

Nu är det nytt år som jag ska fylla med nya saker och inte vara lite feg och blyg som förut. Året 2012 ska bli mitt år som jag ska komma ihåg i framtiden. Mycket saker har jag planerat och håller på att planera för att jag ska lyckas med mina mål. 2011 var ett mycket tungt år där slutet av året blev det sämsta som kunde hända. Nu är det dags att ta tag i saker och inte vara så jävla feg och hela tiden dra mig undan. Låt det bära eller brista! Jag ska främst tänka på min hälsa och mående!

Finns så mycket känslor jag ibland inte kan kontrollera och att personen i fråga knappt tittar åt mitt håll gör absolut inte saken bättre. Det är svårt att släppa en sådan fin person och gå vidare.. Har fått många råd men personen som har hjälpt mig mest finns inte längre kvar bland oss. Det finns absolut fler människor i min omgivning som ger mig råd men de ger så olika råd att jag inte riktigt vet vad jag ska gå efter. Jag har då bestämt mig att sluta sukta efter personen - utan ifall han har känslor för mig så får han allt ta å visa det. BLÄ! Skulle vilja skriva exakt vad jag känner men inte här i bloggen. Det som är lite komiskt är att "alla" i gänget vet om vad jag känner men det är som att alla låtsas att inte veta om det.

Utmaning till er läsare som umgås med mig och personen jag skrivit lite om: tänk på nästa gång vi alla umgås hur han beter sig omkring mig!

Känns som att jag bara har ordbajsat hela inlägget men behövde skriva av mig lite. Är sjuk så hinner tänka lite allt för mycket på olika saker, usch! Näe, nu är det dags att lägga mig och sova innan jag hinner skriva allt för mycket privat här i bloggen. Resterande saker hamnar i min dagbok på datorn!

Godnatt


sjukling

| Postat i: 2012
0
Den omtalade förkylningen har nu drabbat mig - suck! Kände redan ihelgen att jag hade ont i halsen så tog det lugnt och klädde mig varmt. Men, det hjälpte inte. Imorse orkade jag verkligen inte fara på jobbet så sjukanmälde mig och stannar hemma idag, hoppas bli kryare till imorgon.

Igår var det då min första fotbollsträning sen vi började om (första träningen var i söndags). Vi började träningen med fotbollsworkout - grymt svårt att öva mig inför det då jag inte haft någon boll. Men det gick bra ändå, tror jag då. Haha!

Idag blir det att hänga i byn och pyssla om båda mig och bilen. Bilen blir lite frusen då den står ute så nu blir den avtinad inne i farfars garage, och jag eldar hemma för att jag ska tina upp...





tillbaka till allvaret

| Postat i: 2012
0
Sitter nu på jobbet och längtar redan hem till sängen! Känner mig även lite krasslig i halsen,.. Buu, vill inte bli sjuk nu när fotbollen börjat om.

Jag har de senaste dagarna varit inneboende hos Linda, vi har hunnit med att köra skoter, se filmer, haft mysfest i pyjamas, haft fest i festkläder, sovit (kanske inte lika mycket som jag velat, men. sova får man göra sen), m.m. Har haft en riktigt rolig men ändå hyffsat lugn helg! Tack :)

Nu framöver kommer mycket av min lediga tid fyllas med fotbollsträningar - ska även återuppta min egen träning då den legat på is de senaste veckorna. Nytt år - nya tag!

Har bilderna från nyår på min andra dator, fixar de nån dag..

Ska väl fortsätta att arbeta lite nu. Ha det bra!

onsdag - eller torsdag?

| Postat i: 2012
0
Nu jäklar verkar det hända grejor på jobbfronten! Både positiva och negativa - typ..

Ihelgen kommer jag bosätta mig hos bästa Linda - vi ska ha myyys hela helgen. Jag ska bara först jobba (läs: hela dagen) imorgon innan jag far till henne. Ska bli riktigt skönt att bara umgås! Vi har sagt att vi ska lära oss dricka öl, gå omkring i pyjamas och sjunga singstar. Resterande tid får vi helt enkelt se vad vi hittar på - vi kanske ska ha lite träningsläger ;) haha!

Ikväll har jag umgått med mina (förra) grannar i byn - en av oss tre pluggar i gävle så vi ses inte så ofta längre. Så då passade vi på att äta middag tillsammans när alla är i samma stad :) trevligttrevligt.

Nu ska jag ladda in bilder från Kåbban - törs jag verkligen titta på bilderna egentligen?, haha! Får väl se om jag återkommer med ett till inlägg.

Imorgon är det ju även dag före röd dag så jobbar bara halvdag i Älvsbyn, sen är det långhelg - grymt!

2012

| Postat i: 2012
0
Här kommer det första blogginlägget för året 2012. Vad ska jag då skriva här?

Vi har tillbringat helgen i det beryktade Kåbdalis - favorit i repris från förra nyåret. En underbart rolig helg på så många olika sätt att det går inte förklara i skrift. Men ihelgen har jag märkt vilka underbara människor jag har runt omkring mig - dom visar omtanke om en även om det förstör lite av festkvällen. Historien är då att jag ramlade på dansgolvet och slog i huvudet på en kant. Fick direkt hjälp upp av några randoms men jag hade inga ben kvar så jag ramlade ihop igen. Smärtan från bakhuvudet slog till direkt och blev rädd att det var en hjärnskakning. Linnea hjälpte mig ut för frisk luft och sen kom pojkarna och hjälpte oss. Dom satt och höll koll på mig länge innan jag kunde gå tillbaka till stugan, underbara människor <3

Jag och Linnea har även passat på att motionera lite under dessa dagar - vi tog oss en runda upp och ner i backen. Vi gick ända upp i ena slalombacken för att sedan gå ner i nästa backe. Riktigt skönt när det var bortgjort för jag blev då piggare och redo för nyårsfirande.

Har inte hunnit kolla igenom kameran vad det har hamnat för bilder där - ska göra det här någon dag framöver å förhoppningsvis visa våra vackra trynen ;p

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon för arbetsvecka. Skönt att det är endast 4 dagarsvecka :) Godnatt!