torsdag

| Postat i: 2012
0
Redan torsdag och snaart är den över! Denna vecka har gått hyffsat fort - inte lika fort som innan men jag tror att det beror på att jag inte har tränat på kvällarna som jag brukar utan har istället sett tv :p Svullnaden har gått ner i knät men blåmärket är kvar och har fortfarande lite ont när jag går. Så ska vila denna vecka och köra nästa vecka! Emma gav mig lite scanlab idag på knät för att minska svullnaden och jag ska nog köra en till omgång imorgon då jag har tid, perfekt att man har det jobbet man har när man skadar sig, haha! ;)

Skrev på facebook att det verkar hända mycket saker nu som är mycket mycket spännande! Men jag kan nog tyvärr inte avslöja något offentligt förän allt är klappat och klart. Den som väntar på något gott....

Ihelgen blir det tredje födelsedagskalaset på rad! Först var det Linda, sen Linkan och nu David. Jag har bjudit in Linda och Linnea på en liten förförfest innan vi går till David. Ska bli trevligt. Har bara lite svårt hur jag ska hinna allt under dagen på lördag. Behöver på stan - städa - tvätta innan jag ska på fotbollsträning. Det löser sig säkert!




over and out - mallan!

 

funderingar

| Postat i: 2012
0

Helgens bravader

| Postat i: 2012
0
Helgen har susat förbi som alltid annars. Fredagen for jag hem och sov hos mamma och pappa. Lördag morgon så passade jag på att måla min bänk jag ska ha på balkongen och färga mitt egna hår. Sedan var det lunch hos farmor innan fotbollsträningen. Halv sju på kvällen bar det iväg på födelsedagsfest hos Linkan där alla körde all in. Har några filmer på olika danser och sångkörer under kvällen. Kvällen avslutades på challenge och sedan på Big Boy för lite mat. Hade laddat upp för ett intressant samtal men det får bli kanske till helgen..

Skulle ju egentligen starta med mitt nya träningsschema idag. Men helgens bravader sätter stopp på planerna ett tag då knät är svullet och jävligt. Ekman kom på under förfesten när vi dansade att han skulle lyfta mig - fast kom då på sig att han bröt ju benet i december och vi föll som timmerstockar i backen - och jag måste ha landat på knät då det är så svullet. Är lite blå på insidan av knät också...

idag blir det att städa lite i lägenheten och kika runt på datorn. En lugn måndag egentligen - kan vara bra! Så knät minskar i svullnad fort så jag kan träna igen :)

Bild på knät kommer kanske upp ikväll - bjuder på några från helgen istället.





Våra fester brukar alltid börja med att alla sitter ner....



.... sedan är festen i full gång och alla är och dansar!



och lite allt möjligt kan få vara med i danserna ;p



Finaste flickorna :)

Over and out - mallan!

Träningsschema

| Postat i: 2012
0
Från och med nästa vecka drar träningsschemat igång. Påsken kommer dock in och stör litegrann men har redan nu igång planer för hur jag ska träna under min ledighet.

Här är träningsschemat:


Matdagbok ska jag börja föra för att lättare hålla koll på mitt intag. Den ska fixas imorgon på jobbet.

Här har jag en video från youtube vad komplex 5an är:

 


Over and out - mallan!

LET`S GO!

| Postat i: 2012
0
Nu är det verkligen dags att börja ta i med hård handskarna. Jag slarvar mycket med maten och måste styra upp det så den delen är bra. Träningsdelen ska jag schemalägga så jag inte har några undanflykter för att slippa. Jag har ju guldmöjlighet att träna på jobbet, där blir det styrke och på actic blir det kondition.

Ska sätta mig ner nu ikväll och skriva ner upplägget och sedan kommer det upp på bloggen. När jag väl skriver ut det här är det lika bra att följa annars blir det ju pinsamt.

IT`S FUCKING ON!

Vad tycker ni om min bloggdesign? Är inte riktigt klar men orkar inte mer ikväll.

The mind is everything. What you think you become.

| Postat i: 2012
0
Ikväll kommer det mest troligt ske en förändring här på bloggen. Ska ändra lite i min inriktning och skriva lite om mitt jobb som sjukgymnast och min väg till personlig förändring. Och som alltid - med ny inriktning vill man ha ny design. Lovar inte att allt blir klart ikväll men jag börjar då! :)


20 mars

| Postat i: 2012
0

Dagarna går så himla fort härt uppe i Kiruna. Kanske beror på att jag sover-jobbar-tränar för att fördriva tiden ;)

Fick idag skriva på anställningsavtal för april månad. Yey! Snart går jag också upp i heltid och tjänar lite mer pengar. Just nu är det precis att allt går runt iomed att jag har dubbla boenden och tågresor hem. Men det är det värt :) Erfarenhet erfarenhet erfarenhet!

Helgen som var fullde Linda år, helgen som kommer fyller Linkan år och helgen efter det fyller David år. Och - helgen efter det är det påsk och ledighet :) Mycket firande nu! Linda har då satt ribban högt på födelsedagsfirandet - får se om pojkarna kan klå det ;p

Brorsan har även gått och blivit med lägenhet så ihelgen blir det säkert en sväng förbi där och kika - vi måste snart på IKEA ;) haha, eller hur brorsan?

Nu blir det att avsluta dagen med BB innan det blir godnatt. Imorgon bitti hade jag tänkt ta mig en liten sovmorgon då jag har huuuur mycket flextid som helst ;p Sovgott!




Lånade en bild från Linda från ihelgen ;)


19 mars

| Postat i: 2012
0
Idag fyller världens bästa Linda år! Vi firade henne redan i lördags med att vi tjejer åkte på cau co+ och hade tjejkväll. Där fick vi testa på alla de krämer som finns att smeta ut i ansiktet :) efteråt fick vi hjälp med att sminka oss och Johanna fixade vårt hår! När vi var vackra allihopa åkte vi till linda där festen skulle hålla rum :) en mycket rolig kväll som avslutades med utgång på Challenge. Hoppas att du linda har haft en bra dag idag och att lördagen blev lyckad trots att vi lurade dig ;) du är värd allt!

15 mars

| Postat i: 2012
0
Torsdagen är ju snart över - och det vet ju alla vad det betyder nu! - snart fredag och helg. Dock är jag inte hemma förän 21.00 imorgon kväll så fredagen är så gott som över då ;/

Idag har jag haft två patienter och sedan varit på utbildning resterande av dagen. Ganska intressant men mycket man känner igen sedan tidigare. Nu sitter jag och förbereder datorn, ipoden och telefonen för bussresan hem imorgon. Någon som har tips på filmer??

I söndags när jag åkte upp till Kiruna såg jag två riktigt bra filmer:

Something borrowed handlar om två kompisar, en kille och giftemål. Resten kan ni säkert räkna ut.
Whats your number handlar om en tjej som letar efter sin blivande man!

När jag tänker efter verkade jag ha ett tema på filmerna jag såg - haha!

Nu blir det att diska och packa inför morgondagen. Hejsvejs!


14 mars

| Postat i: 2012
0
Fullt upp på jobbet som vanligt. Har precis haft en patient så ska skriva lite journal nu innan dagens sista patient kommer. Funderar på att gå hem lite tidigare idag och njuta av solen. Skulle behöva gå och handla så då blir det lite trevligare om solen fortfarande är framme.

Ikväll är det inplanerat cirkelfys som vanligt. Är så roligt med cirkelfys då det är jobbigt och går riktigt fort så är man klar :) Snabbt och effektivt!

Annars ska jag försöka att lägga mig tidigt och sova ikväll då vi har utbildning imorgon och ska orka sitta och lyssna. Det är inte hela dagen jag ska sitta still men blir oftast fort trött ändå. Så BB skippar jag ikväll och ser reprisen imorgon.



Bjuder på en bild tagen på min sjukgymnastexamen! Älskar frillan Johanna gjorde.

13 mars

| Postat i: 2012
0
Är grymt nöjd med min senaste förändring! Ville bara säga det.

Igår kväll hade jag planerat att traska iväg och träna på Actic, men det sket sig totalt när jag somnade på sängen. Hann istället ringa ett par viktiga och roliga samtal under kvällens gång :)

Idag däremot ska jag gå och träna, måste även fråga dom varför jag inte kan boka pass och varför jag inte ännu fått mitt kort. Hinner ju nästan gå ut innan jag får det.. Skulle behöva traska iväg och handla nå frukost också då det enda som finns i kylskåpet är äppelmos, lingonsylt, lite mjölk och skinka.

Nu har jag inplanerat administrativ tid på jobbet så det är dags att sätta fart med det så det blir klart. Blir nog tajt iveckan att hinna skriva kommande patientbesök.. Men kul är det :)

helgen

| Postat i: 2012
0
Direkt jag kom hem i fredags så for jag då till farmor och farfar, fick goo middag med efterrätt - ris a la malta MUMS! Farmor hade även några matlådor jag kunde ta med mig hem och två semlor :) For till lägenheten kring 22 och somnade direkt - vaknade då pigg klockan 07.00 igår! ojoj, har aldrig hänt att jag vaknat själv den tiden..

Höll i fotbollsträningen igår som jag inte har gjort på en månad, inte jätte många spelare på träningen men det är ju sportlov så många kommer nog hem idag från stugor och annat dom har sysslat med. Roligt att få träffa tjejerna igen, ska få ha nu tre träningar till på lördagar nu i mars :) Nästa helg kanske jag ska hålla i träningen själv - spännande om alla 33 spelare kommer.

Igår kväll blev det efter några ändringar fest! Vi var hemma hos Linda ett par stycken och hade en ganska lugn fest. Laddar för nästa helg ;) Blev då utgång på challenge där det inte var jätte mycket folk, men vad gjorde det - var kul ändå!

Imorse vaknade jag tidigt och tog en promenad till Linda för att hämta hem bilen - riktigt härligt väder ute så var ett bra beslut av mig att lämna bilen där så jag tog mig ut idag :) Har nu även packat inför Kiruna och håller på att ladda hem lite filmer jag ska se nu på tåget. Om någon har tips på en bra film så skriv! :) Har massor med tid att se filmer nu ;) haha!

Har inga bilder från gårdagskvällen - bjuder på en gammal festbild istället.



snygga ;)

Augustana - more than a love song

| Postat i: 2012
0


What can I say, I miss your eyes. Nothing more.
What can a love song provide? Nothing more.
Words are a lovely try for something more.
And I want to give to you, give to you

more than a love song can give,
more than a feeling like this,
more than a dim light upon the path you walk,
more than my words can explain,
more than the falling rain,
more than the sun shines upon your lovely face;
it's more than a love song.

And I found a way you call to me. You show me where,
you show me where I used to be. You bring me there.
And this is the life to seek: something more.
And I want to give to you, give to you

more than a love song can give,
more than a feeling like this,
more than a dim light upon the path you walk,
more than my words can explain,
more than the falling rain,
more than the sun shines upon your lovely face.

That look upon your face, it's beauty to me.
That look upon, it's beauty to me,
and it's beauty to me,
and it's beauty to me,
to me, to me, to me, to me, yeah.

More than a love song can give,
more than a feeling like this,
more than a dim light upon the path you walk.
More than my words can explain,
more than the falling rain,
more than the sun shines upon your lovely face;
it's more than a love song.

It's more than a love song.
It's more than a love song.
It's more than a love song.
It's more than love.

Lördag!

| Postat i: 2012
0


Tonight it´s party with these guys ;) å säkert fler ockå!

Freeeeedag!

| Postat i: 2012
0
Finaly fredag, dock har veckan susat förbi i 280km/h då jag har haft fullt upp på dagarna med patienter och diverse arbetsuppgifter. Riktig rolig vecka - lär mig nya saker varje dag.

Slutar ungefär kring 12 idag så ska jag hem och packa ihop sakerna inför tågresan hem till piteå. Jag har många hem om ni har märkt, hem i kiruna - hem i lägenheten - och hem i byn. Har lätt för att ändra så att jag har hem och inte boende, eller hur jag då ska förklara. Där jag hänger jackan är mitt hem - typ ;)

Ikväll är det planerat att hälsa på farmor och farfar. Kanske ska få mig en semla och lite fika - mums! Som jag skrivit tidigare så har familjen åkt iväg till fjällen så därför passar jag på att fara till farmor och farfar. Funderar på att göra något busigt imorgon - får se om jag törs och vad det kostar. Nyfikna?



Både Robban och Jenny är med i tidningen idag - kampen mellan Luleå och Skellefteå på Intersport;)

sj

| Postat i: 2012
0
Jäkla SJ! Här sitter jag och ska beställa resorna för nästa vecka - och vad ser jag! Dom har tagit bort tågresan jag alltid åkt hem med vid 13.25!! Då är jag hemma vid sju - nu finns det bara ett tåg som går typ 15.00 å då är jag hemma 21.00. Alldeles för sent då jag knappt annars hinner vara hemma, buhu!

Uppdate: efter att ha läst lite och kollat runt så verkar det bara vara typ tre fredagar det blir så. Dom ska tydligen bygga om tågrälsen.. Okej då Sj!

Nu blir det att se lite bb innan det är godnatt! Imorgon är det en lång dag där det är fullt upp nästan hela dagen. Hoppas att den susar förbi så det snart är fredag. Dock har familjen smitit iväg till fjälls ihelgen så kommer inte träffa dom. Det som är roligt är att vi har fotbollsträning som jag kan vara på :) wiee!


Draw something

| Postat i: 2012
0

Helgen går så fort förbi när jag har trevligt!

Fredagen
var jag i tid hemma igen - kors i taket SJ! haha! For hem till mamma och pappa å umgicks. Överraskade pappa med gamla chips då det var som krav om jag skulle komma hem. Sov sedan över hemma.

Lördagen
vaknade jag tidigt, utvilad. For en snabb sväng in till stan med mamma innan jag åkte hem till byn igen för att fara och köra skoter med Nina. Jag tänkte hinna hem till hennes föräldrar innan henne - men jag hann inte så vi missade varandra precis. Så det var bara att vända och köra ikapp Nina som var påväg mot Hemmings. Sedan tog vi en långtur från hemmings - blåsmark - svensbyn - vallsberget - bergsviken - hortlax och sedan hem igen! Grymt nöjd att jag hittade trots några funderingar. På kvällen for jag, Amanda, Johanna, Nina och Kajsa på Valdino och åt god mat och hade en tjejkväll. Riktigt trevligt att träffas förutom på fester. Efter varmrätt och efterrätt for vi till tessan där det var full fest :) Var där ungefär en timme innan jag gick hem och sov.

Söndag
vaknade jag tidigt - igen. Mamma sa till och med pensionärsvarning på mig - men jag kontrar med att jag är då vaken längre än dom på kvällarna. Efter en stund kom solen så jag klädde på mig och gick ut och solade på balkongen. Nästan all snö hade tinat bort så det gick bra att sitta på en pall. Hann få lite fräknar innan det var dags att gå till busstation för att börja resan mot Kiruna.

Måndag
var jag på jobbet som vanligt - en riktigt galen dag som susade förbi då jag hade fullt upp hela tiden. Kvällen som jag typ bort - vaknade för att se BB - och somnade sedan!

Idag
har det också varit fullt upp. Det märks på något sätt att det är sportlov - alla har tid att ringa och besöka sjukgymnastiken. Direkt efter jobbet så gick jag upp på gymmet och körde flex5an innan jag gick hem. Har varit duktig och diskat bort och plockat undan lite i lägenheten.

Nu sitter jag och funderar på om jag orkar vara vaken till BB eller om jag ska se reprisen imorgon - vilket ilandsproblem ;)

 


torsdag!!!

| Postat i: 2012
0
Redan torsdag! Yey. Imorgon är det hemfärd - hoppas att tåget är i tid denna gång också :) har inga exakta planer helgen men något kul händer det alltid. Hade velat strosa omkring på stan - fast egentligen onödigt då jag inte behöver något just nu! ;p Har idag en grym träningsvärk från gårdagens träningspass - flex5an och cirkelfys. Blir mobbad på jobbet av min träningsvärk även om det är dom som orsakat det, haha! ;) Nu blir det snart godnatt efter att bb är slut :)