150923

| Postat i: 2015
0
Då var det onsdag då. Snart är denna vecka snart över. Jag längtar till att få sova ut en morgon, kanske blir imorgon om jag är effektiv ikväll med skolan.
 
Igår jobba jag som vanligt dag på Cederkliniken. For hem och slöade en stund framför tvn, sedan ringde Sara och ville att jag skulle följa henne och se på ett par skor. Slutade med att hon köpte en jägarjacka och skjorta :p Hem käka, for på innebandyträningen som faktiskt gick bättre än jag trott förutom att jag inte är van min nya klubba, efter träningen for jag till Sara och hängde med henne en stund :)
 
Idag är det även dagjobb på Cederkliniken. Funderar om jag ska fara iväg på kvällens Crossfit-pass och köra lite lugnare. Har inte ont eller något sådant förutom att det kliar på ryggen. Så borde vara lugnt för bältrosens del att jag tränar. Sedan ska jag bänka mig med skolan och göra bort så mycket som möjligt, så får jag en ledig dag imorgon innan jag ska på jobbet.
 
Nä, tillbaka till jobbet. Ha en bra dag!
 
Bildresultat för ordspråk

150921

| Postat i: 2015
0
Inte roligt att vara mig just nu.
 
Märkte i onsdags ett sår jag hade på ryggen, tänkte väl inte så mycket mer på det än att jag blivit biten av någonting. Men då sedan från fredag kväll till lördag morgon när jag duschade hade utslagen spridit sig under armhålan och fram på bröstet, blev att ringa 1177 och sedan upp på akuten. Som jag hade misstänkt, bältros. BLÄ! Fick sjukskriva mig och spenderade resten av dagen i soffan med Sara, å avverkade lite filmer under "tycka-synd-om-malin-dagen". Haha!
 
Något annat roligt som hände i fredags då istället:
 
Jag och Sara drog till Luleå för shopping. Sedan fick vi idén om att ta ett glas vin på kvällen och kanske se idol eller något. När jag dock skulle skjutsa hem Sara märkte hon att hon glömt nycklarna i bilen som hennes pappa hade, som tur var så hade hon handlat trosor, sockar och smink så hon klarade sig ganska bra utan att fara hem innan. Vi gjorde oss klara hos mig och gick till en av Saras kompisar. Planen då vi gick var att dricka gott, se lite idol för att sedan handla godis och fortsätta hänga i soffan hos mig. Planen sprack och vi hamnade på Kalles, vilken håla! Men kul hade vi :)
 
Sedan somnade vi båda i min soffa.
 
Skickade sedan hem Sara lördag kväll kring 22-tiden då jag ville gå å lägga mig då jag skulle fara på jobbet söndag.
 
Spontant, galet men massor trevligt att hänga med den där Sara ;) Vilken tur jag började jobba på Munkis, annars hade vi väl aldrig träffats!
 

150902

| Postat i: 2015
0
Varför börja sitt nya liv en måndag när man kan börja en onsdag ;) haha!
 
Idag var första PT-passet med Tobbe på Crossfit. Var stressad och arg på mig själv under första delen av passet. Mest troligt för att vi tränade mina svagheter - armstyrka och varit stressad under dagen. Men som tobbe säger - man måste börja någonstans! Jobbade även idag på Ceder och sedan varit nervös hela dagen för B96-uppkörningen, som gick galant. Missade bara att kolla vid tågrälsen om det kom ett tåg, tur att det inte gjorde det. Klarade även backningen som jag var mest nervös för, satt mest och väntade på vart han skulle tvinga mig att backa. Så skönt att det är bortgjort.
 
Nästa träning ska jag försöka att inte komma stressad och nervös utan vara positiv!
 
Efter träningen tog jag tag i skolarbetet som blivit lite bort prioriterat sedan den började i måndags. Men nu börjar jag ha koll på läget och har gjort bort ganska mycket. Har kvar att lyssna på en föreläsning (ska göras imorgon) och engelska testet som ska göras fredag morgon.
 
Jag älskar att planera och skriva listor, detta för att ha ordning och reda i mitt liv. Många kanske tycker det är konstigt med alla mina listor och sådant, men om man har ett liv som innehåller skola, två jobb, innebandy, crossfit samt andra aktiviteter är planering verkligen a och o för att allt ska fungera. Nu väntar jag bara på att seriesättningen ska bli klar för innebandyn så jag kan se hur matcherna läggs. 
 
Nu ska jag fortsätta se PH - sedan blir det godnatt. Ännu en händelserik dag imorgon :)
 
 
Nöjd tjej efter uppkörningen.