PDOL är här

| Postat i: 2010
0
Nu är helgen här som många har väntat på ,o PDOL! hade tänkt gå ut torsdag för att se dead by april men jag slutade ut det då jag skulle upp och jobba kl 7 idag. Och ikväll blev det inte heller någon utgång då jag ej vill riskera att vara dålig imorgon, för jag tror på en super kul kväll imorgon! Det brukar alltid bli det med linda e på förfesten ;) Ska komma ihåg kameran denna gång så ska lägga upp bilder då dom är i datorn. Kan inte lova när eftersom jag inte vet hur man mår söndag ;p haha!

nu ska jag sova så jag absolut inte är trött imorgon! Godnatt

Håll tummarna för mig imorgon,!



en festbild från inflyttningsfesten hos linda och johan.!
precis innan utgång tror jag det var. Grymt kul kväll och
hoppas på en repris imorgon :)

Veckan som gått ;)

| Postat i: 2010
0
Har inte skrivit på ett tag men så är det då jag jobbat 10dagar av 11 ;p Skulle egentligen vara ledig förra helgen men blev utringd, och skulle ha en tredagarsledig helg ihelgen men var tvungen jobba fredag då en var sjuk. Men pengar blir det i kassan :)

Annars ihelgen har jag hunnit vara och grilla, se film x2, sola, hänga i skellefteå och umgås med de bästa! Idag är det en tråkig och regnig söndag så idag har jag inte gjort många knop. Är trött och allmänt slö å laddar upp för veckan som kommer, det är 4arbetspass och sedan PDOL :)

Förra helgen var det inflyttningsfest hos Linda och Johan. Har inte varit på en sådan kul fest på länge. Synd att tiden gick så fort och att vissa blev lite dåliga ;p ibland leker livet. Lägger upp lite bilder från festen här nedanför.











En påminnelse till mig själv är att komma ihåg att ta fram kameran!
Nu måste jag sluta ta bilder av Linda ;) hehe!

Omstart

| Postat i: 2010
0
Från och med idag blir det att börja om och tänka efter före. Det jag pratar om är att vikten ska minskas. Jag började i april med att skriva upp det jag åt och promenera. men det rann ut i sanden då det blev mycket skolarbete i slutet av terminen. Fast jag är glad att jag ändå lyckats gå ner 4kg och 4cm i midjan sen dess :) Min drömvikt är 10kg mindre så nu jävlar ska den uppnås.

Nu blir det att köra på allvar.

Ska ut och klippa gräset sedan ska jag ta en promenad runt byn innan det blir att duscha och lägga sig och sova.


tävling

| Postat i: 2010
0

Vinn en iPhone 3GS laddad med 1000 kr!

Tävla via Twitter, Facebook eller din blogg
Vinn en iPhone 3GS med ett Telia Refill-kort laddat med 1000 kronor! Det enda du behöver göra är att svara rätt på nedanstående fråga och motivera varför just du ska vinna iPhonen.

Frågan: Hur många fria sms får du varje månad med Telias abonnemang MAX 25?

Tävlar gör du via Facebook, Twitter eller din blogg - eller varför inte på alla ställen! Vi utser en vinnare för varje tävlingskanal, totalt har vi alltså tre iPhone 3GS med laddade kontantkort att vinna!

Posta ditt svar innan 18 juli 2010 klockan 23.59! Vinnarna kontaktas via det sätt man har tävlat samt publiceras på denna sida. Juryn består av medlemmar från Feber, Tailsweep och Telia. Juryns beslut kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.


Read more: http://teliamax25.feber.se/#ixzz0tUQVLqKI



SVAR: 5000 fria sms har man med Max 25.

Jag har en vardag där jag behöver ha tillgång till internet och en bra kalender alla tider på dygnet. Skulle underlätta massor om jag vann iPhonen. Studerar till sjukgymnast på universitetet i luleå så pengar till en ny telefon finns inte.

http://feber.se/teliamax25/

Godmorgon

| Postat i: 2010
0
Nu har jag stigit upp och ska snart gå i duschen för jag börjar jobba min tredagarshelg idag kl 12.

Igår var vi då och spela volleyboll, såklart var alla planer upptagna både på strömbacka och norrstrand. Men vi hitta en plan vid polis och brandkåren, haha! Sista stället jag skulle leta efter en volleybollplan. Fast den var ju ledig så det var ju perfekt :) Vi var först 6st och tänkte att det går inte att vara så få, men tillsist var vi då 13st så när ryktet sprids att det är volleyboll då kommer det folk..

Ihelgen har jag inga planer förutom att jobba, vet inte om man hittar på ngt lördag kväll fast jag ska ju upp kl 6 söndag. Men man vet ju aldrig vad som händer ;p

Aja, nu ska jag gå och duscha.

Juli

| Postat i: 2010
0
Nu har vi kommit in i juli månad, tiden går fort när man har roligt. Har hunnit jobba en massa, spela fotboll både på allvar och på skojj, hjälpt linda och johan att flytta in i huset, jobbat lite till, dömt under piteå summer games, varit med kompisar och allmänt myst av sommarn. Har även hunnit med att bränna mig, haha! har börjat bli en standard för mig att göra det varje sommar :)

Vi har uppehåll nu med fotbollen så passar på att bara njuta av kvällarna utan en massa planering. Har sovit i sommarstugan sen midsommar och kan säga att jag vill inte flytta in i huset igen. Det är så tyst och svalt i stugan att jag skulle kunna bo där jämt.

Det roligaste jag har gjort i sommar hittilst är att spela fotboll med kompisarna, det är detta som gör att man påminns om hur roligt det är med fotboll. Hinner ibland tänka varför man sysslar med denna sport fortfarande men då kommer man ihåg det då man far iväg och spelar mest på skoj med kompisarna. Är även skönt att kunna göra en dålig passning eller inte orka jobba hem utan att man får dåligt samvete. Undrar om det blir nån mer såpafotboll som vi hade i fjol? ;)



En bild säger tusen ord eller hur? ;)

Jag laddar även för fullt inför pdol som kommer i slutet av juli. Har införskaffat skorna jag ska ha och vet vilken väska och frisyr jag ska ha. En tunika/linne är även införskaffat men vet inte ännu om det blir den som jag ska ha på mig. Fast jag har ju ingen brådska egentligen ;p Haha!

Nu ska jag fixa naglarna då nagellacket har börjat försvinna och behöver en förbättring. Sen ikväll blir det volleyboll med kompisarna :)

Ha det bra!


En bra lista som jag hitta :)

| Postat i: 2010
0

28 SAKER VI KVINNOR TYCKER ATT NI MÄN BORDE VETA:


1. Ljug inte för oss, vi får ändå reda på sanningen.
2. Vi ogillar ”talking dirty” precis lika mycket som du gillar att lyssna på det.
3. Säg inte att du förstår, när du inte förstår ett dugg.
4. Vi tjejer är småaktiga, det får du leva med.
5. Du har inte PMS, sluta låtsas som om du vet vad det innebär.
6. Att säga något rart kanske räddar ditt skinn. Att GÖRA något rart räddar dittt skinn – varje gång.
7. Om du talar om hur det är att vara välutrustad, vet vi att du inte är det.
8. Storleken har VISST betydelse.
9. Vi gillar inte när du spelar Mr Big, däremot gillar vi när du ÄR Mr Big.
10. Ett ljudsystem i din bil imponerar bara på grabbarna – inte oss.
11. Det spelar ingen roll vad du säger, din förra flickvän är en slyna.
12. Det är bra att vara känslig – ibland.
13. Om du har gjort fel, eller om du inte har gjort fel – be om ursäkt.
14. Var lite påhittig, bio och/eller en middag ger dig inte alltid det du vill ha!
15. Vi har dåligt självförtroende av naturen, vi kan inte hjälpa det.
16. Modepolisen finns VISST! Och han ser oss…
17. Be ossi nte om en avsugning, om du är snäll kanske du får en ändå.
18. Vi är inte det minsta intresserade av monstertruckar, hifi-system, paintball eller något annat som du och dina kompisar snackar om.
19. Vi måste få kramar och pussar varje gång vi ber om det – och även när vi inte ber om det.
20. Vi rakar inte benen varje dag, det är nåt du får vänja dig vid.
21. Slå inte vad om oss, vi får alltid reda på det.
22. Raka dig! Oavsett hur fräckt du själv tycker att det är med tredagars – vi hatar det.
23. Även om du tycker det är coolt att rapa, fisa och låta kroppen utbrista i olika ljud, så ÄR det inte det.
24. Jämför inte våra bröst med Pamela Andersons, hennes är ju FEJK!
25. vi är vackra i grunden, men lite smink hjälper till ytterligare.
26. Vi kommer alltid att tycka att vi är överviktiga, så spela med och säg att vi inte är det.
27. Du kan träffa korgen i basket, göra mål i fotboll, putta en golfboll från åtta meter och smasha en pingisboll – varför i hela friden kan du inte kissa i toaletten?
28. Viktigast av allt: vi har alltid rätt. Glöm aldrig det.